ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.

Είμαστε από μέρα σε μέρα έτοιμοι για μια συγκλονιστική αποκάλυψη που πιστεύουμε πως θα φέρει τα “πάνω κάτω”  στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου (και όχι μόνο). Βρισκόμαστε στο στάδιο της διαδικασίας διασταύρωσης κάποιων τελευταίων  στοιχείων, για να ολοκληρώσουμε τη σχετική  έρευνα, που έχουμε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είχαμε, βέβαια, προγραμματίσει να τη δημοσιεύσουμε αργότερα και συγκεκριμένα στη φετινή επέτειο της δολοφονίας  του Αλέξη (συμπληρώνονται 6 χρόνια από τη μοιραία εκείνη νύχτα στις 6/12/2008).

΄Ομως,με αφορμή την επική απεργία πείνας του  Νίκου Ρωμανού, ο οποίος ήταν ο “κολλητός” φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και δίπλα του  τη  νύχτα εκείνη , που τον εκτέλεσαν οι Ναζί  Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης, σκεφτήκαμε να ανεβάσουμε την έρευνά μας την ημέρα που θα τελειώσει το μαρτύριο του γενναίου απεργού πείνας. Κι αυτό, ως δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης σε ένα “παιδί”, που μας δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια  με  την ηρωική στάση που κράτησε από τη στιγμή της δολφονίας του αγαπημένου του φίλου μέχρι και σήμερα,που δίνει τον “έσχατο αγώνα”.

Είναι πράγματι συγκλονιστικά τα στοιχεία που  θα δημοσιεύσουμε  γιατί ανατρέπουν άρδην όσα υποστήριζαν μέχρι σήμερα οι 2 δολοφόνοι Κορκονέας και Σαραλιώτης.  Οι κατηγορούμενοι ειδικοί φρουροί προέβαλαν την υπερασπιστική γραμμή    πως   χάσανε τον έλεγχό τους μπροστά στη θέα των αναρχικών, πως τους προκάλεσε μια μεγάλη ομάδα αντιεξουσιαστών , φοβήθηκαν για τη ζωή τους  και ο Κορκονέας πυροβόλησε  στο έδαφος για εκφοβισμό. Μια σφαίρα, όμως, εξοστρακίστηκε στο  πλήθος με αποτέλεσμα να σκοτώσει  τυχαία τον  Αλέξη  Γρηγορόπουλο. Την ψευδέστατη δικαολογία δεν  δέχτηκε το δικαστήριο που τους καταδίκασε (κατά πλειοψηφία). Μόνο που διέφυγε και από το δικαστήριο η πραγματική αιτία της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου  από τους δύο Ναζί.

 Φαίνεται, λοιπόν, από τις μαρτυρίες που θα δημοσιεύσουμε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Οι δυο δολοφόνοι ούτε τυχαία ενήργησαν εκείνη τη νύχτα, ούτε μόνοι τους έδρασαν .Οι ίδιοι είναι οι οι φυσικοί  αυτουργοί της δολοφονίας. Πίσω όμως απ΄αυτούς υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτά τα ονόματα θα αποκαλύψουμε και όπως είπαμε, πιστεύουμε ότι τα νέα στοιχεία θα ανατρέψουν  όλο το μύθο που έπλασαν ο δράστες  για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου  και θα οδηγήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου  πλέον και τους υπόλοιπους ενόχους.  Ο  Αλέξης δε σκοτώθηκε τυχαία εκείνο το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2008, αλλά βάσει οργανωμένου σχεδίου που το εκπόνησαν κάποιοι και το εκτέλεσαν οι δύο Ναζί μπάτσοι.

Θα περιμένουμε την δραματική εξέλιξη της απεργίας του ηρωικού Νίκου Ρωμανού  και την κορύφωση τους δράματος  που παρακολουθεί ολόκληρη η Ελλάδα αυτή την ώρα (αλλά, δυστυχώς από τους “καναπέδες”) και θα επανέλθουμε.