ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;

NAZI

 Μιχαλολιάκος και Παππάς χαιρετούν ναζιστικά με τη σβάστικα

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014)

Υ.Γ (από 30/10/2014)

60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις κατά μεταναστών περιμένουν την ταυτοποίηση των δραστών.΄Ολοι τους είναι Ναζί.

΄Οταν ως κράτος και θεσμοί «διαρρηγνύετε τα ιμάτιά» σας για τα θύματα της ελληνικής ακροαριστερής τρομοκρατίας, δεν έχετε δικαίωμα να κλείνετε τα μάτια στη χειρότερη (συγκριτικά) τρομοκρατία των Ναζί.

Ενδεικτικά παραθέτουμε έναν ΚΑΤΑΛΟΓΟ επιθέσεων της νεοναζιστικής τρομοκρατίας εναντίον μεταναστών, οι δράστες των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Αυτούς πότε θα τους συλλάβετε; Είναι πασίγνωστοι. Οι «συναγωνιστές» Ναζί γνωρίζονται πολύ καλά μεταξυ τους. Πιάστε έναν απ΄αυτούς να σας τα πει «χαρτί και καλαμάρι».

****
3/1/13: Τρία άτομα που επέβαιναν σε μηχανές επιτίθενται σε Αιγύπτιο. Το θύμα, αιμόφυρτο, διακομίστηκε στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαγνώστηκαν κατάγματα.

25/12/2012: Ανήμερα των Χριστουγέννων δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με σιδηρολοστό εναντίον τριών Μπαγκλαντεσιανών.Οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου και σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Δύο από τα θύματα μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό».
Μία μέρα μετά η ΕΛΜΕ Λασιθίου καταγγέλλει την επίθεση σε μετανάστη πακιστανικής υπηκοότητας έξω από το σχολικό συγκρότημα στον Ξηρόκαμπο Αγ. Νικολάου, σημειώνοντας ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην επίθεση είναι μαθητές των σχολείων της περιοχής. Οι γιατροί δηλώνουν ότι τα τραύματα καταδεικνύουν δολοφονική επίθεση.

15/10: Επίθεση με σκυλιά και αλυσίδες σε Ελληνοαιγύπτιο στην Αττική. Ο νεαρός έχασε το ένα του μάτι.

20/9: Στη Νέα Σμύρνη επίθεση από 5 άτομα σε μετανάστη. Ενας δράστης τού έσπασε με ένα κατσαβίδι το σαγόνι. Οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές. Οι περαστικοί δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του για βοήθεια κι ο ίδιος έμεινε 19 ημέρες στο νοσοκομείο.

25/8: Επίθεση δέχτηκαν πακιστανικής καταγωγής οδηγοί ταξί από ομάδα άλλων οδηγών στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

14/8: Μαχαιρωμένος βρέθηκε ένας 25χρονος Τυνήσιος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.

12/8: Συμμορία ρατσιστών που κινούνταν με μοτοσικλέτες δολοφόνησε με μαχαιριές νεαρό Ιρακινό κοντά στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, νωρίτερα στην ίδια περιοχή είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς, έναν Ρουμάνο κι έναν Μαροκινό, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και έχουν δώσει ήδη σχετικές καταθέσεις στους αστυνομικούς.

9/8: Τραυματισμένοι από μαχαίρι κατέληξαν στο νοσοκομείο τέσσερις νεαροί Ινδοί στο Σφακάκι Ρεθύμνου.

12/6: 7 με 8 άτομα, φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι στο Πέραμα όπου έμεναν 4 Αιγύπτιοι αλιεργάτες. Ο ένας από τους μετανάστες διακομίζεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

1/6: Τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρονται στον «Ευαγγελισμό» με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

9/5: Τρεις μετανάστες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγνώστων στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

26/2: Στη Ρόδο πέντε άτομα εισβάλλουν στο σπίτι όπου διαμένουν μετανάστες από το Αφγανιστάν. Δύο μετανάστες μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη.

18/2: Οι μετανάστες που έχουν ως προσωρινό κατάλυμα τα τρένα στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κορίνθου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 4 έως 7 ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.
Με βάση τις μαρτυρίες των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, οι δράστες πρώτα επιτέθηκαν σε όσους μετανάστες εντόπιζαν μεμονωμένα και στη συνέχεια, όταν συγκεντρώθηκαν αρκετοί μετανάστες, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και αφού πρώτα απομακρύνθηκαν, τους χτύπησαν με τα αυτοκίνητα. Τραυματίζονται τέσσερις μετανάστες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται ο ένας σε σοβαρή κατάσταση.