ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

 

Τον σκότωσαν σαν το σκυλί! Νέο video ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία 18χρονου στο Μισούρι – Άγριες συμπλοκές στο Φέργκιουσον, ένας σοβαρά τραυματίας

– Μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν, η πόλη Φέργκιουσον “βράζει”

– Δεύτερο video δείχνει τις πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία

– Ο χρήστης που καταγράφει στις σοκαριστικές στιγμές ακούγεται να λέει πως τον σκότωσαν χωρίς αιτία – “Δεν αφήνουν τον πατέρα του να πλησιάσει” λέει

– Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Μισούρι

– Νέες άγριες συμπλοκές στο Φέργκιουσον, ένας άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο άνδρας λέει ότι άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε έξω να δει τι συμβαίνει. Περιγράφει και τη στιγμή που ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να πλησιάσει το άψυχο σώμα του γιού του αλλά η αστυνομία τον απομάκρυνε. «Προσπάθησε να πάει εκεί. Φοράει μαύρη μπλούζα. Η αστυνομία τον πήρε».

Σύμφωνα με τους άνδρες που ακούγονται στο video τον πυροβόλησαν και ενώ ήταν στο έδαφος. «Έτσι λένε, τον πυροβόλησαν περισσότερο ενώ ήταν στο έδαφος. Η αστυνομία τον σκότωσε. Λένε ότι είχε τα χέρια του ψηλά αλλά παρόλα αυτά τον πυροβόλησαν. Έπεσε στο έδαφος και τον πυροβόλησαν ξανά».

Στην Ελλάδα, η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Ναζί βαρύνεται με την ηθική αυτουργία 60 δολοφονιών και 3.500 επιθέσεων-κακοποιήσεων αλλοδαπών. Φυσικοί αυτουργοί όλων αυτών των εγκλημάτων είναι οι οπαδοί της Χ.Α.

Πολλές δολοφονίες και επιθέσεις, κακοποιήσεις, βασανισμοί έγιναν μέσα σε αστυνομικά τμήματα από ένστολους του…”σκληρού πυρήνα του κράτους”.  Πολλοί επίσης (κατ΄όνομα) αστυνομικοί συμμετείχαν στις καταστροφές-πυρκαγιές  της Αθήνας το Φεβρουάριο του 2011 και άλλοι πρωτοστατούσαν στα πογκρόμ που έχουν εδώ και πολλά χρόνια εξαπολύσει οι Ναζί εναντίον των δυστυχισμένων μεταναστών,το (μόνο) έγκλημα των οποίων είναι το μελαμψό τους δέρμα.

Κι όμως! ΄Οχι μόνο κανείς από τους ένστολους δεν κατηγορήθηκε,ούτε συνελήφθη γι΄αυτά τα εγκλήματα,αλλά  οι φυσικοί αυτουργοί  τους  παραμένουν  στο “σώμα” της Αστυνομίας (σχεδόν το 40% των  αστυνομικών είναι Ναζί) και συνεχίζουν να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Κι ακόμα. Οι εφέτες μας, λίγες ημέρες πριν, με το… περισπούδαστο νομικό βούλευμά τους ( και της συνειδησής τους… βεβαίως, βεβαίως!),έβγαλαν έξω το Ναζί “βουλευτή”, ηθικό αυτουργό  των παραπάνω εγκλημάτων. Να σημειώσουμε πως ο εν λόγω αποφυλακισθείς με την έξοδό του από τις φυλακές, έσπευσε να δηλώσει πως φυλακίστηκε για την… ιδεολογία του! (Να ανάβεις φούρνους και να καις εκατομμύρια αθώα θύματα, είναι…ιδεολογία. Να εκθειάζεις,να θαυμάζεις όσους έκαναν τέτοια εγκλήματα και να υποκινείς την επανάληψή τους με όσα διακηρύττεις,  είναι πάλι ιδεολογία!).

Αυτή είναι η Ελλάδα.Οι πολιτικοί, οι δικαστές,οι δημοσιογράφοι,οι δάσκαλοί της. Κάθε λαός έχει την “εξουσία” και τους θεσμούς που του αξίζουν. Και η Αμερική το ίδιο. Παράδειγμα: Μόλις ο κόσμος πληροφορήθηκε το ρατσιστικό έγκλημα της αστυνομίας  βγήκε στους δρόμους και έγινε το… “έλα να δεις”. Εδώ, 2 Ναζί μπάτσοι το 2008, δολοφόνησαν ένα παλικαράκι μόλις 15 χρόνων, τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και  στις διαδηλώσεις-διαμαρτυρίες των ημερών εκείνων  βγήκαμε στους δρόμους  πάλι οι… ίδιοι και οι ίδιοι (“μετρημένοι στα δάκτυλα των χεριών”) και κάτι απολίτικα σχολιαρόπαιδα που ξεσηκώθηκαν λόγω της φορτισμένης, συγκινησιακής ατμόσφαιρας των ημερών.

Ελλάς (και ΕΛ.ΑΣ!) της “φαιδράς πορτοκαλέας”!