Σήμερα αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές

Αργά το βράδυ ο Άρειος Πάγος αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για το αν η Χρυσή Αυγή θα πάρει μέρος στις ευρωεκλογές.

Το μεσημέρι συνεδριάζει το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποφασίσει για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, το Ανώτατο Δικαστήριο θα απορρίψει την ένταση που έχει υποβληθεί κατά της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής, με το σκεπτικό ότι βουλευτές της και στελέχη της ελέγχονται για εγκληματική δραστηριότητα και θα δώσει το “πράσινο φως” για τη συμμετοχή του κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση

«΄Εφυγα όταν ανακάλυψα ότι η Χρυσή Αυγή είναι Ναζί. ΄Ηθελα να φύγω αλλά τους φοβόμουν»
 Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
Αποκήρυξε τη Χρυσή Αυγή ο Αλεξόπουλος: «Ηθελα να φύγω αλλά τους φοβόμουν»

Εκεί στον ΄Αρειο Πάγο διέπραξαν  το πρώτο  βαρύ, νομικό  έγκλημα και νομιμοποίησαν τους Ναζί στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα τα …εισπράξαμε: Δολοφονημένοι και κακοποιημένοι συνάνθρωποί μας. Αίμα, πόνος ,δάκρυ. Εξευτελισμός της χώρας στα πέρατα της οικουμένης, κατακραυγή απ΄όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Ελπίζουμε να μην επαναλάβουν το ίδιο λάθος οι δικαστές.

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, έλεγαν οι συνετοί  πρόγονοί μας.

 Να έχουν “προ οφθαλμών, αυτή τη ρήση οι δικαστές ,αλλά και όσα δηλώνουν οι ίδιοι οι μετανοημένοι της Χ.Α, όταν αποφασίζουν αν θα δώσουν ΠΑΛΙ νομμότητα σε μια εγκληματική , ναζιστική οργάνωση.