“ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΕΙΣ”!

 

 

«ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ»
Η ειρωνεία του Αδωνι για τη Ζωή -Για το «στα τέσσερα εσείς» του Καμμένου
(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) 

 

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επίμαχη φράση «στα τέσσερα εσείς» που ξεστόμισε ο Πάνος Καμμένος στη βουλή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο είχε αντιδράσει η πρόεδρος της βουλής σε μία έκφραση του Αντώνη Σαμαρά, συγκρίνοντας τα δύο περιστατικά.
«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κ. Κωνσταντοπούλου. Οταν ο κ. Σαμαράς είχε πει ”είμαι της αντρικής σχολής”, τον είχε διακόψει λέγοντάς του με ύφος ότι σεξιστικά σχόλια στη βουλή απαγορεύονται όσο προεδρεύει εκείνη», είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Οταν ο κ. Καμμένος μου είπε ”στα τέσσερα εσείς”, που καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν πρόσεξε το σεξιστικό χαρακτηρισμό», συνέχισε ο βουλευτής.
«Διέλαθε της προσοχής της σεβαστής και δικαίας προέδρου. Αυτή η ευγενής φυσιογνωμία, η τυπολάτρης, που τηρεί ίσες αποστάσεις και ξέρει πράγματι να μην υπερβαίνει το ρόλο της προτίμησε να πει μία εξυπνάδα προς εμένα», πρόσθεσε και αναφερόμενος στη φράση του κ. Καμμένου έκανε λόγο για «εκφράσεις χαμαιτυπείου από αρχηγό κόμματος».

 

«Την πήρα   στα τέσσερα» μια γυναίκα,  μεταφορικά , στη γλώσσα των φαλλοκρατών-σεξιστών, σημαίνει την εξευτέλισα, την ταπείνωσα, της στραπατσάρισα την αξιοπρέπεια (εγώ ο…άντρας, το δυνατό σερνικό). Μια άλλη προσφιλής  φράση (εξίσου ασεβής, εχθρική και σφόδρα απαξιωτική για το άλλο φύλο του ανθρώπου) είναι κι αυτή  που τη χρησιμοποιούν συχνότερα  οι διακατεχόμενοι από την ψευδαίσθηση  έντονης  «βαρβατίλας» και υπερλειτουργίας τεστοστερόνης : Την…”έσκισα» και ειδικά, όταν συνοδεύεται από τα (προσδιοριστικά) ουσιαστικά  «την παλιοπουτ@να, τη  σκύλα». Και να σημειώσουμε πως  όλες τούτες τις χυδαιότητες, τις απερίγραπτα υποτιμητικές για το συνάνθρωπο-γυναίκα, τις  βρίσκεις στο καθημερινό λεξιλόγιο αντρών που έχουν μανάδες, αδελφές, κόρες !

Η  μέθοδος της επίτευξης  ή της διαδικασίας  της  πράξης  στη συνουσία ,ακόμα και σήμερα θεωρείται από πολλούς (λούμπεν αρσενικά συνήθως)  ως «κατάκτηση» ,υπερίσχυση του κυνηγού, έναντι της γυναίκας, που είναι το «αδύναμο φύλο», το θήραμα, η ανίσχυρη,   κατώτερο σε σχέση με τον άντρα.   Κουβέντες, αντιλήψεις και συμπεριφορές, που θα περίμενε  κανείς ότι έχουν εξαφανιστεί από τον επικοινωνιακό κώδικα στις κοινότητες   των ανθρώπων του  21 αιώνα και έμειναν ως ανάμνηση του «πολτισμού» και της νοοτροπίας (διάβαζε βαρβαρότητας) κάποιων άλλων,  αλήστου μνήμης εποχών. Κι όμως!

Σήμερα,με ευθύνη και υπαιτιότητα   μιας μεγάλης μερίδας  αντρών, αλλά και γυναικών (κατά κανόνα  παραδομένων  στο σεξισμό ) , καλλιεργείται, συντηρείται και παραδίδεται και σε άλλες γενιές η ίδια απαξιωτική, ταπεινωτική, εξευτελιστική άποψη-συμπεριφορά  για  τη γυναίκα.  Θα ταλαιπωρηθεί πολύ ακόμα η ανθρωπότητα, για να κατ-αξιώσει ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα κι εκείνο της απελευθέρωσης του ανθρώπου από ύβρεις και χαρακτηρισμούς με σεξιστικό ή και καθαρά σεξουαλικό περιεχόμενο. 
 
Και πώς να μη συμβαίνει αυτό, όταν ένα από τα κορυφαία στελέχη  αυτής της κυβέρνησης και όχι σε προσωπική, παρεϊστικη συζήτηση,αλλά στο ίδιο το κοινοβούλιο μέσα και εις επήκοον όλων των Ελλήνων (φυσικά και της δικής του συζύγου και των παιδιών του) τολμάει και ξεστομίζει τη φράση των γηπέδων και των χαμαιτυπείων  «στα τέσσερα εσείς»!  Αλήθεια, έτσι μιλάει αυτός ο  αγροίκος   και στη γυναίκα του και  στα παιδιά του; 

Κι αν, ναι (που μάλλον, ναι)  δεν το δεχόμαστε μεν, ούτε γι΄αυτά τα πλάσματα που  διαφεντεύει, αλλά δεν μπορούμε κιόλας με τις δυνατότητες που μας παρέχει ο νόμος  να τα σώσουμε από τα “νύχια” του. Του απαγορεύουμε, όμως, αυτού του μασκαρά ,όταν οι τηλεοράσεις μας είναι  ανοιχτές, να ακούνε τα παιδιά μας από τον πανάθλιο αυτό υποκείμενο τέτοιες  φράσεις, που δυστυχώς,θα βρεθούμε σε πολυ δύσκολη θέση μετά να τις μεθερμηνεύσουμε-εξηγήσουμε στα αγόρια και στα κορίτσια μας.
 

Εμείς εδώ έχουμε πλειστάκις χαρακτηρίσει τους ΑΝ.ΕΛ με τη «δανεισμένη» φράση «Ναζί χωρίς στολή». Είναι πραγματικά  Ναζί τα άτομα. Θα λέγαμε  μάλιστα… “αντρίκια» (για να τη σπάσουμε και στο…σεξιστικο-ταλαιπωρημένο αυτό πλάσμα του ελληνικού κοινοβουλίου, που αποκαλείται Ζωή και η οποία  θίγεται μεν απο τέτοιους ήπιους  φαλλοκρατικούς προσδιορισμούς, αλλά δε βγάζει τσιμουδιά,όταν ως πρόεδρος της Βουλής επιτρέπει στο βωμολόχο συνέταιρό της να χυδαιολογεί τόσο αισχρά από το βήμα της) πως οι οπαδοί της Χ.Α είναι απείρως ειλικρινέστεροι , αφού  βάζουν και κυκλοφορούν φανερά έξω με τη «στολή» τους. Τούτοι, οι Ελληνάρες του Καμμένου, μπορεί να  σουλατσάρουν  με «κοστούμια», αλλά όλοι ξέρουμε (ρωτήστε και τον περίγυρό τους) πως  την ίδια στολή, είτε τη φορούν  “από μέσα” ή  την κρατούν στις ντουλάπες τους και στη καλύτερη μεριά φυλαγμένη.

Και οι Ναζί, εκτός των άλλων…εφετμών των “γκουρού” τους στην  ιδεοληψία και τα ιδεολογήμάτά τους ,όπως, φάτε όποιον Εβραίο,μετανάστη, μαύρο, γύφτο κι άλλη …κατώτερη φυλή  βρείτε  στο δρόμο σας, σε πρωτεύουσα εκτίμηση έχουν και την εξής παραδοσιακή  πεποίθηση . ΄Οτι   το αίμα τους είναι έμπλεο…βαρβατίλας και τεστοστερόνης και ως εκ τούτου και σκαμπίλια κόβουμε, άμα λάχει, στα θηλυκά και στα «τέσερα τις …γαμ@με τις πουτ@νες και  τους πο@στηδες. Γενικώς… γαμ@με και δέρνουμε!

Η χώρα μας περνάει μια σκληρή «Κατοχή» σε ΟΛΑ με αυτή την απίστευτα απολίτικη και απολίτιστη εθνικιστική κυβέρνηση .Ειδικά στον πολιτισμό.Ως γνωστό,  η άποψη   ενός άντρα  για τη γυναίκα και η συμπεριφορά του απέναντι της , δείχνουν το επίπεδο του  πολιτισμό και την ποιότητά του.  Και τούτοι οι πανάθλιοι εταίροι-φιλοΝαζί,   δεν έχουν ούτε πολιτισμό, ούτε αξιοπρέπεια.  Αλητήριοι! Τίποτα πια δε σέβονται.Ούτε καν τα παιδιά μας.