“Της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα” και της “πουτ@νας το κάγκελο”!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ JERUSALEM POST
Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: Βρήκαμε αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό!

Γιατρός κοιτάζει ακτινογραφίες θώρακος

Και να μην το βρήκαν το αντίσωμα, θα το επινοήσουν. Αλλιώς, όταν από Οκτώβρη ο… κορονάκος ξανάρθει (μάλλον ξαναξυπνήσει, γιατί ήρθε και έμεινε πια διαπαντός), πώς θα δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους και την  παλαβομάρα  να κάνουν αυτό που έκαναν οι 10 κυβερνήσεις, με πρώτη της Ελλάδας; Και τίναξε,  για να ταϊσει  τον κόσμο του , ο ατσίδας και…  πεντακάθαρος γιος του Μητστάκη,  πρωθυπουργός  μας  την οικονομία στον   αέρα.

Θα μαντρώσουν πάλι τον κόσμο μέσα , από Οκτώβρη; ΄Οχι, δε θα το κάνουν. Θα τους σουβλίσουν σαν το Διάκο, αν τολμήσουν ,έστω και ως ιδέα ,αν το ρίξουν.

Απλώς, θα πουν βρέθηκε(!) το εμβόλιο, κάντε  το και τραβάτε στις δουλειές σας.  Θα πεθαίνουν ,όπως  και από  τη γρίπη, βέβαια, αλλά δε θα τους μετράνε πια, δε θα βγάζουν τσιμουδιά οι “Τσιόδρες”.

Τέτοια απάτη! Τώρα,  τους θέλανε τους αχυρανθρώπους τους, γιατί, να μη ξεχνάμε, ήδη ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος. Βάλανε καλή πλάτη οι ριψάσπιδες  λοιμοξιολόγοι με το παραμύθι τους.Και εις άλλα με…υγεία!

“΄Ομορφος κόσμος, ηθικός…χριστιανικώς χτισμένος”!

_______________________________

1. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ DOCUMENTO

Ο Βαξεβάνης απειλεί τον Σκουρλέτη: «Θα λάβει απάντηση όταν πρέπει»

Ο Βαξεβάνης απειλεί Σκουρλέτη: «Θα λάβει απάντηση όταν πρέπει»

“Νωρίτερα σήμερα, ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο Mega κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται από τον εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, έκανε λόγο για «αυριανισμό και νεο-αυριανισμό». Υπάρχει ένας διακριτός ρόλος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιάσω κάποιου είδους συζήτηση με τον κ. Βαξεβάνη. Άλλωστε, θα σας πω, ότι εδώ και χρόνια και εγώ και ο πολιτικός μου χώρος έχω αναπτύξει τα αντισώματά μου απέναντι στον αυριανισμό και τον νεό-αυριανισμό. Αυτό να είναι ξεκάθαρο» είπε με έμφαση”.

***

Για τον Κωστάκη Βαξεβάνη τα έχουμε πει πλειστάκις εδώ. Εξέχον μέλος στη βιομηχανία παραπληροφόρησης, αλλά όχι  και ο χειρότερος στο συνάφι. Μάλλον θα λέγαμε από τους  καλύτερους. Είναι απ΄αυτούς που… απλώς “σκότωσαν τη μάνα τους”, αλλά, δεν τη βίασαν προηγουμένως, όπως η πλειοψηφία των…  κοντυλοφόρων,     Αυτά για το Βαξεβάνη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης τώρα είναι κι αυτός ένας…Βαξεβάνης.  ΄Οχι από τους χειρότερους κι αυτός στο δικό του χώρο. Και , ως γνωστό, οι δημοσιογράφοι είναι πρώτοι στη λίστα των παλιανθρώπων . Ακολουθούν οι πολιτικοί.

Το γεγονός πως ο Σκουρλέτης φιλοξενήθηκε από το κανάλι του υπόδικου για εμπόριο ναρκωτικών εφοπλιστή,  δε μου λέει τίποτα. Δεν έχουμε λόγο να τον κατηγορήσουμε γι΄αυτό.

Αν το κάνουμε, είναι σαν να λέμε πως  ο Αλαφούζος και  οι Κυριακού, ας πούμε  στις χωματερές των οποίων επίσης φιλοξενούνται ακόμα και “καλοί” πολιτικοί, είναι ηθικότεροι του Μαρινάκη, επειδή οι δικές τους βρώμικες μπίζνες, μπορεί να μην είναι απαραίτητα με ναρκωτικά.

Το μέγα λάθος του Σκουρλέτη είναι που μίλησε για “αυριανισμό”  Βαξεβάνη!  Τσιμουδιά, όμως για το σφοδρό “αυριανισμό” Παπαχελά, Χατζηνικολάου, Τράγκα,  Παπαχρήστου και λοιπών… λέλουδων  της Αγίας οικογένειας των δημοσιογράφων.

Κι αυτό, επειδή οι παραπάνω εκλεκτοί κύριοι, πλην Τράγκα, δε θα έλεγαν, όπως, ας πούμε ο Βαξεβάνης (και καλώς),   της “πουτ@νας το κάγκελο”,αλλά της “εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα”. Κι αυτό, κατά την…πολιτική όσφρηση Σκουρλέτη μυρίζει… επίπεδο, κλάση, ελίτ. Εν πάση περιπτώσει, είναι οι …σοβαρές  πένες και τα μικρόφωνα.

Μας κούφανε ο Σκουρλέτης! Εντελώς. Τις πετάει συχνά τέτοιες στρακαστρούκες ο …σοβαρός Συριζαίος.

Πάνο Σκουρλέτη, αν το  Documento είναι “Αυριανή”,η  Καθημερινή του δικτάτορα  Μεταξά, ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ του πανταχόθεν, πάλαι ποτέ, διαπλεκόμενου ΔΟΛ και νυν ΔΟΜ,  η iefimerida.gr, τα Παραπολιτικά, ο ΣΚΑΙ, Ο ΑΝΤ1, όλοι αυτοί οι βόθροι παραπληροφόρησης, τί είναι;

Μακάρι να ήταν μόνο  “Αυριανή” των ανεκδιήγητων Κουρήδων. Πλημμέλημα.  Είναι Γκεμπελικά έντυπα, βήματα προπαγάνδας σύγχυσης, αποχαύνωσης, φασισμού.

Πολιτικός είσαι, εν τάξει. Γλείφεις κι εσύ εκεί, που όφειλες να φτύνεις. Και  σε νοιάζει,φυσικά  η βιτρίνα, τα φρου- φρου και αρώματα. Δεξιές συμπεριφορές από…αριστερά.

 Προφανώς, δε θα σου  αρέσει και ο επίσης αθυρόστομος Πολάκης, ως σοβαρός πολιτικός  εσύ! Ακούς, να  βρίζει ο  Σφακιανός τους Δεξιούς  παιδεραστές, ρουφιάνους και  λαμόγια. Θα  θίχτηκες, φυσικά, και  επειδή κάποιοι από τον δικό σου κομματικό χώρο    απείλησαν     με τη φράση του  γιου της Καλογριάς  “θα σας  γαμήσω ,όταν  γυρίσω”!

Μα,είναι… ευπρεπείς κουβέντες αυτές για Σκουρλέτη και  νοικοκυραίους;  “Και σιγά”,σου λένε “μην  το  είπε έτσι  ο ήρωας  Καραϊσκάκης”!  Είναι και ίστορες, οι Φαρισαίοι.

Τέτοια υποκρισία, Πάνο Σκουρλέτη δεν αντέχεται. Σας σιχάθηκαν όλοι και  όλους πια, δημοσιογράφους και πολιτικούς.

2. Στουρνάρας για ανανέωση της θητείας του: Μεγάλη τιμή η απόφαση του Πρωθυπουργού

Γιάννης Στουρνάρας

“Λένε ότι η Πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Έχω διαπιστώσει ότι έχει καταπληκτική ομοιότητα με το πρώτο”. (Ρόλαντ Ρήγκαν)

3.  Η Ζωη ξανακυλά στο αυλάκι της.

 

Για δείτε την ανακοίνωση. Και  τραβάτε για μπυρίτσα να ξεθολώσετε και να ξεσαλώσετε.
“Ξαναρχίζουμε τα μπαρς της παρασκευής χωρίς τυμπανοκρουσίες, κρατώντας αποστάσεις και αν υπερβούμε τα 10 άτομα αράζουμε στο πάρκο απέναντι ώστε να μην κινδυνέψει ο χώρος…
Παρακαλούμε μην αναδημοσιεύσετε το email αυτό. Μετά τις 21:00 σας περιμένουμε να ενισχύσετε και αυτήν την καμπάνια αλληλεγγύης!”
***
Διευκρίνιση . Ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά που μας έστειλαν το μέηλ. Δεν είδαμε το ΜΗΝ (αναδημοσιεύσετε) και έτσι ανεβάσαμε προηγουμένως   ατόφιο το μέηλ. Μόλις μας ειδοποίησαν,   σβήσαμε τις  μαρτυριάρες  αράδες..
Ελπίζουμε να μην κάναμε ζημιά.
Πάλι συγγνώμη!
Εμείς , 5-6 γερόλυκοι,  του δώσαμε και κατάλαβε   στη διάρκεια της κράτησής μας , κατ΄εντολήν Κούλη του Πολυχρονεμένου μας.
Ομολογώ, ο γράφων ήμουν ο πλέον συχνώς  απουσιάζων   θαμών. Αλλά, όσες φορές πήγα στο “Κρυφό Σχολειό”  και το απόλαυσα και  ξεσάλωσα. Να σας θυμίσω πού και με ποιους.

Ανώνυμος Κουτλουμουσίου (7/4/2020)

 

Πήραμε επιστολή από φίλο . “Μασκοφόρος” λόγω ημερών, αλλά η μάσκα του έπεσε από τη στιγμή που υπέγραψε, όπως υπογράφει.

Ανώνυμε Κουτλουμουσίου, ποιος άλλος θα ήξερε τον  ασκητή καλόγερο, πλην ενός δεινού  ερευνητή σαν έλλογου σου της  ιστορικής  Βιβλιοθήκης της ομώνυμης  Μονής στον ΄Αθω; Στο εξής δεν πρέπει μόνο να έχεις μάσκα, αλλά και  να  ξέρεις να την προσαρμόσεις καλά στο πρόσωπο. Αλλιώς την έβαψες… κορονοϊκά.

Σ΄ αγαπάμε, φίλε.

Γράφει:

“Υπογράφω ανώνυμος Κουτλουμουσίου για τους ευνόητους αστυνομικούς , κορονοϊκούς λογους.

Λοιπόν, καλέ μου, φίλε, να σε πληροφορήσω  πως εμείς πέντε έξη κολλητάρια  που μένουμε κοντά, δεν κωλώνουμε  πουθενά. Σιγά μην κάτσουμε να ιδρυματοποιηθούμε. Σαν τους Συνέλληνες μετά το τέλος του  εικονικού πολέμου, που θα έχουν γίνει ζόμπι (δουλειές να δεις οι ψυχίατροι και ψυχολόγοι)

Αποδράσαμε από τα σίδερα πίσω από τα οποία μας σωφρονίζει ο Κούλης σου (εμείς, οικογένεια 6 συγκρατούμενοι, πεθερά,-βάλε με νου  σου-το ζεύγος και 3 νταγλαράδες να κυκλοφορούν στα  κελιά ως ανήμερα θεριά), με την εξής συνωμοτικό τρόπο. Βγαίνουμε μετά τις 12 τη νύχτα,όπως όλοι οι παράνομοι και τα φαντάσματα , κρυφοπερπατάμε κάτι στενά μονοπάτια που ούτε η κάμερα του γκούγκλ  τα έχει ανακαλύψει και καταλήγουμε στην αποθήκη του Τόλη, που λόγω των συνθηκών τη  διαμορφώσαμε με προσωπική εργασία “στ΄ Αποστόλη το κουτούκι”.

Εδώ συμποσιαζόμαστε  τα φιλαράκια, καθείς ερχόμενος  με τα  υπό μάλης  δικά του κεράσματα (μπακαλιαράκια, γοπίτσες, φετούλα, ελίτσες, ό, τι καθείς προαιρείται). Χαιρετιόμαστε δια ανατάσεως της χειρός αντί χειραψίας πια, στρωνόμαστε στις αναπαυτικές αιώρες κάθε μία απέχουσα ενάμιση μέτρο από την άλλη (κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας κι αν μας έρχεται φτάρνισμα το γυρίζουμε πίσω) και αρχίζει  η νύχτα να παίρνει άλλο χρώμα. Κρασάκι από το γιοματάρι του Τόλη,  μεζέδες από την πιατέλα, κουβέντες του κρασιού και ονειρώξεις του θολωμένου μας μυαλού.

Κι όταν ο καπετάν Στέργιος ο θαλασσόλυκος θα  αποτελειώσει για εκατοστή φορά  εκείνη την  δυνατή  ιστορία με τη Ζαϊρα την Μαροκινιά που την έκανε   “κυρά κι αρχόντισσα”  στην Καζαμπλάνκα και του φύγε μετά με τον Ισμαήλ το μούτσο του ,θα σηκωθεί, θα βγάλει τρεις  βαθιούς αναστεναγμούς, θα δώσει διάτα στον εκτελούνται χρέη  στο ΓιουΤουΜπ,   Βαγγέλα  να βάλει Πίτσα Παπαδοπούλου  και Καραντίνη   στο “Άστον τρελό στην τρέλα του” και  σεμνά, ταπεινά,με βήματα προσεκτικά και μετρημένα θα πάρει τρεις στροφές ζεϊμπέκικες με την ομήγυρη στις αιώρες να παρακολουθούμε  τις φιγούρες με δέος και ζήλεια.

Το γλέντι κρατεί μέχρι το λυκαυγές, που  με την απαλή είσοδό του από το φεγγίτη, μας υπενθυμίζει πως είναι ώρα να του δίνουμε. Και πάλι κρυφίως και γοργώς  για να καταλήξει έκαστος στο τσαρδί του για τη 12ωρη πια  παράδοση στην αγκαλιά του Μορφέα.

Έτσι για να γελάσει το πικραμένο σας χειλάκι, μέρες δύστροπος που ήρθαν και που σύντομα θα πάνε από κει που ήρθαν.

΄Ερρωσθε και ευδαιμονείσθε!

 

4. Η άγνωστη ιστορία βιοπειρατείας του Harvard στην Κίνα

Mια σπουδαία αποκάλυψη, και ως φαίνεται, καθόλου ασυνήθιστη. Για ανοίξτε.

Γενική εισαγωγή

Η ιστορία της βιοπειρατείας του Harvard στην Κίνα την περίοδο 1994-1998 είναι άγνωστη στην Ελλάδα. Στην πλειοψηφία του ο κόσμος έχει αφομοιώσει την κυρίαρχη προπαγάνδα και πιστεύει ότι τα πανεπιστήμια είναι οι σύγχρονοι ναοί της γνώσης και οι ακαδημαϊκοί είναι κάτι σοφοί άνθρωποι που μεταλαμπαδεύουν τη γνώση αυτή στους προνομιούχους νέους που σπουδάζουν σε αυτά. Για πολλούς λόγους τα πράγματα δεν είναι έτσι. Εδώ θα ασχοληθούμε με έναν από αυτούς. Θα δούμε πως το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κόσμο λειτουργεί ως στυγνός επιχειρηματίας και πως διαπλέκεται με το υπερεθνικό Κεφάλαιο σε μία επιχείρηση απροκάλυπτης υφαρπαγής γενετικού υλικού.