ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ… ΧΑΡΙΤΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!

Ξέφυγε ο Πούτιν: “Αν ήθελα θα έπαιρνα το Κίεβο σε 15 ημέρες”

Πέρα από κάθε λογική είναι η νέα δήλωση του ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος μιλώντας στον ίδιο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Μπαρόζο, έδειξε πως γράφει τους πάντες στα παλαιότερα των υποδυμάτων του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica ο Βλαντιμίρ Πούτιν λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών σε συνομιλία του με τον Μπαρόζο του είπε ορθά κοφτά: ¨Εάν θέλω μπορώ σε δύο εβδομάδες να πάρω και το Κίεβο”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μπαρόζο μετά από αυτή τη φράση του Βλαντιμίρ Πούτιν μετέφερε τη στιχομυθία στους ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι έμειναν εμβρόντητοι.

Χαρακτηριστικά, ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον παρομοίασε την πολιτική του Πούτιν με εκείνη του Χίτλερ, ενώ η Μέρκελ σημείωσε πως κανείς δεν μπορεί να δείχνει εμπιστοσύνη στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Δεν είναι παρανοϊκός; Δεν είναι νέος Χίτλερ; Ναι, αλλά παράληλα είναι και τελειωμένος.

Ο δικτάτορας της Ρωσίας  μια μέρα θα αντιμετωπίσει το διεθνές δικαστήριο.Είναι πλέον ή σίγουρο. Και θα τον παραδώσουν σ΄αυτό οι Ρώσοι, όταν θα καταλάβουν καλά πόσα δεινά έχει επισωρεύσει το τέρας  στη χώρα του και πόσες γενιές Ρώσων θα συνεχίζουν για δεκαετίες να έχουν προσδόκιμο ζωής τα 60 χρόνια, όπως επεσήμανε ο αμερικανός πρόεδρος σημειολογικά.

“Μετράει μέρες” ο τυπάκος της ΚαΓκεΜπε,που ξαφνικά ξύπνησε και …την είδε… Τσαρίνα Αικατερίνη Β΄!