ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ!

Θα μπορέσει να… πηδήσει τούτο τον χειμώνα η κυβέρνηση;

ΘΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Θάνος Οικονομόπουλος

iefimerida.gr

Άρχισαν τους οδυρμούς  και  σπαραγμούς  οι σφογγοκωλάριοι του Κούλη τους. Πρώτος και καλύτερος ο Ράπτης της γνωστής  πορνοφυλλάδας με τις πιθηκούλες – κοντυλόφους που τις  έχει βγάλει ξεβράκωτες να χορεύουν στο παζάρι.   Κλαίνε που  θα “φύγει νύκτα” ο  “Νονός” .Και ετοιμάζονται  όπως τα ποντίκια, να εγκαταλείψουν το πλοίο που το έριξε  ο καπετάνιος  της συμφοράς  στην ξέρα.

Οι  Γκεμπελίσκοι   είναι ανιστόρητοι και πολιτικά  αστοιχείωτοι.   Δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν ούτε τις απλές, τις   οφθαλμοφανείς αλήθειες , όπως οι παρακάτω 3 :

1. Στη  Φαμίλια Μητσοτάκη, αν κατάφεραν  τα μέλη της, ο  “πατριάρχης” , η θυγατέρα ,ο  υιός και ο  εγγγονός  ,να πάρουν αξιώματα και μάλιστα οι δυο κι αυτό  του πρωθυπουργού,  , το πέτυχαν   με αίμα.  Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης , η κόρη και ο εγγονός  , με του Παύλου Μπακογιάννη  που έχυσαν   οι Κουφοντίνες.    Και ο γιος,   με το αίμα  των 102  θυμάτων στο Μάτι,  που τους έκαψε ο ίδιος,  ως  Μακεδονομάχος .

2. ΄Οπως και ο πατέρας του ,δε θα αντέξει  πάνω από δυόμιση χρόνια στην “καρέκλα. ΄Εχει καρφιά.

Στο Μητσοτακέικο  είναι νομοτέλεια.  “Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα” για πάρτη τους,  καβατζώνουν  τα κλεμμένα “ριάλια”  για  τις επόμενες γενιές τους  και …την κάνουν πάντα νύχτα.

3.  Σε καμιά χώρα της Ευρώπης, ούτε ακόμα  και στα δικά μας Βαλκάνια, πλην Ελλάδας,   δε θα μπορούσε  η φαμίλια Μητσοτάκη να κυβερνά. Ο αρχηγός της  δυναστείας θα ήταν φυλακή χρόνια πριν και  γόνοι της  της σε μόνιμη εξορία.

__________________________________________

                                ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Αφγανιστάν. Το σχέδιο για να γίνει ο Εβρος «αστακός» -Επίκειται επίσκεψη Μητσοτάκη στα σύνορα.

Παναγιωτόπουλος-Χρυσοχοΐδης από τον Εβρο: Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι σε κάθε απειλή -Ασφαλή και απαραβίαστα τα σύνορα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον αποτρεπτικό φράχτη του Έβρου

Παναγιωτόπουλος χρυσοχοϊδης

Ο φράχτης στον Εβρο

 

1.Βεβαίως και δεν πρόκειται να υπάρξουν ορδές…βαρβάρων Αφγανών που θα εισβάλουν στη χώρα. Αλλά κι αν υπάρξουν , χρέος  μας είναι να τους παρέχουμε άσυλο, ασφάλεια, προστασία κάθε είδους,  ειδικά μετά από όσα  έγιναν και πρόκειται να   ακολουθήσουν στο ταλαίπωρο εκείνο τόπο,  που θα στενάξει ακόμα πιο βαριά κάτω από την μπότα των “Νεο-Ναζί”- Ταλιμπάν.

2. Τα τείχη και τα συρματοπλέγματα  που σηκώνει ο Κούλης τους,  τα εγκαινιάζει και τα “καθαγιάζει” η “Κατερίνα” τους,   “χτυπώντας   προσοχές”, είναι το πλέον προωθημένο δείγμα  μιας βάρβαρης και φασιστικής ελληνικής  κοινωνίας,  ξενοφοβικής  και απάνθρωπης   σε  μια χώρα, μάλιστα, που σεμνύνεται πως είναι η …”Ελλάς των Ορθοδόξων Χριστιανών”! Εκτός,  βέβαια, από …Δημοκρατία!

3. Μετά από όσα τραγικά και  εγκληματικά έγιναν στη χώρα   μας τελευταία  (13.000 νεκροί από την ανικανότητα της κυβέρνησης να χειριστεί την πανδημία και να  προχωρήσει με κάθε τρόπο  τον εμβολιασμό ,τις πυρκαγιές  και τα άλλα αλλεπάλληλα δεινά), η ακροδεξιά κυβέρνηση  του ΄Ελληνα ΄Ορμπαν,  βρήκε τώρα  να σκαρφαλώσει στους “φράκτες” του ΄Εβρου,  για  να διασωθεί. Να μαυλίσει πίσω και να συσπειρώσει  τους νοικοκυραίους,  που μετά  τις συμφορές που υπέστησαν   από την …αξιοσύνη του αγαπητού στις πέτσινες δημοσκοπήσεις πρωθυπουργού τους ,  έγιναν κοψοχέρηδες και τούτοι. Ο  πιο άθλιος πολιτικός της χώρας που κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός με το αίμα  που έχυσαν οι Μακεδονομάχοι στο Μάτι και  τα γνωστά  τσιτάτα του   για  τους “λαθρό και εγκληματίες μετανάστες”,  βρήκε  πάλι σανίδα σωτηρίας στα ίδια και γνωστά βοθρολύματα  των θερμοκέφαλων. Και  στοχεύει, μάλιστα, μιας εξ αρχής,  ειδικά τις ψήφους των ορφανών   Χρυσαυγιτών  του Μιχαλολιάκου.  Τερατογεννήσεις της Δεξιάς μήτρας είναι κα τούτοι. Και τους θέλουν  πίσω. Ψέματα;

 

2. α. Η τελευταία επιθυμία μιας αρνήτριας του εμβολίου, που πέθανε από κορωνοϊό στο Τέξας: «Φρόντισε να εμβολιαστούν τα παιδιά μου”

H Λίντια κι ο Λόρενς Ροντρίγκεζ αρνούνταν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

β. Μήνυμα Μαγιορκίνη για τον εμβολιασμό: Συγκλονιστική ανάρτηση για τις βλάβες στους πνεύμονες ανηλίκων λόγω κορωνοϊού

Αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών). Κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά-κοινά περιστατικά Covid-19.

Ωστόσο έχουν πολύ “εντυπωσιακές” βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου.

Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι), θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία;

Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!»

γ. Η ανάρτησή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Έξαλλος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – Η οργισμένη ανάρτηση

“Δηλαδη Mariana κάθε άνθρωπος που δεν εμβολιάζεται πρέπει να σου δώσει λογαριασμό γιατί το κάνει διαφορετικά είναι ψέκι; Με δεκα γιατρούς και γυμναστές απο πάνω του πιστεύεις οτι δεν θα το έκανε εάν έπρεπε; Βάλε κι εμένα στα ψέκια λοιπόν και το 50% του πλανήτη. Ομαδική παράκρουση!”

δ. Λάκης Λαζόπουλος: Είμαι αντίθετος στο να μην μπαίνουν ανεμβολιάστοι στα θέατρα

lakis lazopoulos

ε. “Στέφανε Τσιτσιπά μπράβο σου. Ξεκάθαρα μίλησες και έκλεισες στόματα…”

Τσιτσιπάς

Νίκος Τζιανίδης

Νίκος Τζιανίδη

“Στέφανε Τσιτσιπά, είμαι μαζί σου! Τα είπες ωραία, ξεκαθάρισες τη θέση σου, δεν κρύφτηκες πίσω από τη ρακέτα σου και μπράβο σου! Και μην περιμένεις κατανόηση…
τέφανε Τσιτσιπά, είμαι μαζί σου! Τα είπες ωραία, ξεκαθάρισες τη θέση σου, δεν κρύφτηκες πίσω από τη ρακέτα σου και μπράβο σου! Και μην περιμένεις κατανόηση…

Καλά τα είπες Τσιτσιπά. Ήταν σαν να νίκησες στο Ρολάν Γκαρός, αγόρι μου!”

www.ethnos.gr

***

Τριανταφυλλόπουλος,  Λαζόπουλος, Τσιτσιπάς.  ΄Ολα τα καλόπαιδα επί  σκηνής. Σε “ρεσιτάλ” ανευθυνότητας, ξερολισμού,    και παραπλάνησης.

Πανάθλιε  “Ταρζάν”,αισχρέ κοντυλοφόρε της συνομοταξίας Θέμη Αναστασιάδη. Παμπόνηρε θεατρίνε Λαζόπουλε,  κλακαδόρε  της εποχής του  ΣΥΡΙΖΑ των  Λαφαζάνη, Ζωής και  Yannis.

Τσιτσιπά…ξετσίπωτε , που  κοροϊδεύεις την κοινωνία με την “απόχη”  στο χέρι.

Βεβαίως και θα δώσετε λογαριασμό. Με την αναισχυντία, τη λαμογιά ,τη διαπλοκή και  το θράσος σας ,  αποκτήσατε   “βήμα” προπαγάνδας , υποκρισίας και  αλαζονείας  των  άρρωστων ιδεασμών  σας .       Και είναι  κάμποσοι  οι χαχόλοι και τα “ψέκια” σαν κι εσάς, που επηρεάζετε. Θα απολογηθείτε  στα παιδιά της άμυαλης παραπάνω μάνας που είχε λίγο μυαλό και της το (απο)πήρανε  , κάτι    ανεγκέφαλοι σαν  κι εσάς.

Και αν υπήρχε στοιχειώδης τσίπα και νιονιό, οφείλατε ,αν δεν είχατε το θάρρος να βάλετε μια πέτρα στο λαιμό και να φουντάρετε, να κλειδαμπαρωθείτε στις βίλες  σας, (αποκτήματα κι αυτές της λαμογιάς σας.) . Είστε, ούτως ή  άλλως, κυκλοφορούντες ή όχι,  απασφαλισμένη βόμβα.

Κρυφτείτε, άθλιοι!

 

3. α. Εκτός εαυτού ο Τζο Μπάιντεν – Ξέσπασε σε συνέντευξη με τον Τζορτζ Στεφανόπουλο για τους χειρισμούς στο Αφγανιστάν

Ο Τζο Μπάιντεν υπερασπίστηκε εμφανώς εκνευρισμένος τους χειρισμούς του όσον αφορά στην αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν λέγοντας ότι το χάος ήταν αναπόφευκτο.

«Η ιδέα ότι με κάποιον τρόπο, υπάρχει ένας τρόπος να ξεφύγουμε χωρίς να προκύψει χάος – δεν ξέρω πώς συμβαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μπάιντεν βγήκε εκτός εαυτού όταν ρωτήθηκε για τις φρικτές εικόνες με Αφγανούς να πέφτουν από αεροπλάνα.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ότι θέλει να διασώσει 15.000 Αμερικανούς και περίπου 65.000 αφγανούς πρόσφυγες που ήταν δίπλα στις επιχειρήσεις των Αμερικανών.

β. Το άγριο πρόσωπο των Ταλιμπάν: Βασάνισαν έως θανάτου χωρικούς, εκτέλεσαν στρατηγό, κυνηγούν αντιφρονούντες

Μαχητές Ταλιμπάν στην Καμπούλ

Αυτό κι αν είναι κυνισμός. Και μάλιστα από  Δημοκρατικό πρόεδρο !

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τους “ημέτερους”. Οι άλλοι, ολόκληρος λαός, ας κόψουν το σβέρκο τους . 12χρονα κοριτσάκια ,ας  παραδοθούν  στις κτηνώδεις   ορέξεις των Ταλιμπάν που ανυπομονούν να γευτούν τα “ουρί”,  πριν πάνε στον Ισλαμικό τους παράδεισο.

Αυτά τα ιδεώδη της Δύσης και του ελεύθερου  κόσμου υπερασπίζεται η Αμερική; ΄Η ο πρόεδρός της σήμερα  τα έχει μπερδέψει και έχει την εντύπωση  πως κυβερνά  μια άλλη χώρα;

Ντροπή!

4.α. H Βίκυ Κουλιανού ολόγυμνη σε εξώφυλλο περιοδικού, πριν από 28 χρόνια -Η απόλυτη Ελληνίδα καλλονή

iefimerida.gr

 

β. Τζένη Μπαλατσνού. Η ολόγυμνη φωτογράφιση της Τζένης Μπαλατσινού στο Playboy που άφησε εποχή!

Η ολόγυμνη φωτογράφιση της Τζένης Μπαλατσινού στο Playboy που άφησε εποχή! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

΄Εκαναν  το “μπούτι” επάγγελμα οι  κυρίες.  Και σεμνύνονται  , μάλιστα , γι΄αυτό.

Μόνο να σκεφτεί  κανείς πως η δεύτερη  υπήρξε σύζυγος ενός φαιδρού και λαμόγιου   Κωστόπουλου και ακόμα χειρότερα, σήμερα  είναι σύζυγος  του υπουργού Υγείας που διαχειρίζεται την πανδημία!

“Δείξε μου το φίλο σου… ,να σου πω ποιος είσαι”.  Αυτή η χώρα ήταν πάντα φαιδρή.  Και σοβαροφανής. Ποτέ δεν υπήρξε σοβαρή και σε τίποτα.

Κατά τα άλλα,  η ηθικολόγος   και θρησκευόμενη Δεξιά κατηγορεί    τους άλλους πως “η γυναίκα του Καίσαρα…”  κ.λπ κ. λπ.   Οι “νοικοκυραίοι” μας  έχουν την υποκρισία     στο αίμα τους. Κι εύκολα “σηκώνουν το δάχτυλο”  να δείξουν τους άλλους. Ποτέ  “εαυτούς και αλλήλους”.

Ποιος ξεχνάει το ντελίριο ηθικολογίας   στην περίπτωση  Δήμητρας Λιάνη και Ανδρέα  Παπανδρέου. Τέτοια  χυδαιότητα δεν ξανάγινε.    ΄Ομοιος οχετός  από τους εκπροσώπους  της … Ορθοδόξου  Δεξιάς,  δε ξανάνοιξε.

Και να σκεφτεί  κανείς  πως η Λιάνη   ήταν   απλώς ζευγάρι  με τον Παπανδρέου, πριν γίνουν σύζυγοι.  ΄Οπως είναι σήμερα με το σύντροφό της  και η εκλεκτή της Ν.Δ   πρόεδρος της Δημοκρατίας.   Δεν έβγαζε η Λιάνη  τα μπούτια της σε κοινή  θέα,  ούτε φωτογραφιζόταν  τσίτσιδη.

Είπαμε. ΄Ενας απέραντος βόθρος  χύνεται από Δεξιά.  Τουλάχιστον η Αριστερά, μπορεί να έχει άλλες αμαρτίες, αλλά  δείχνει  συγκρατημό  σε τέτοιους είδους ηθικολογίες και κατινιές. Πάλι καλά.