ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

                          ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗ ΓΗ
Αποκαλύψεις αλά X-Files θα κάνει η Χίλαρι Κλίντον -Δεσμεύτηκε να μιλήσει για επισκέψεις εξωγήινων, αν εκλεγεί
Αποκαλύψεις αλά X-Files θα κάνει η Χίλαρι Κλίντον -Δεσμεύτηκε να μιλήσει για επισκέψεις εξωγήινων, αν εκλεγεί

 

Αποκαλύψεις για τους εξωγήινους θα κάνει η Χίλαρι Κλίντον σε περίπτωση που πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Αφορμή αυτής της δήλωσης, στάθηκε ένα περυσινό σχόλιο του Μπιλ Κλίντον στην εκπομπή του Jimmy Kimmel πως δεν θα ήταν έκπληξη πως οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη, αφού υπάρχουν τόσοι πλανήτες στο σύμπαν.

«Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν την ταινία ”Ημέρα της Ανεξαρτησίας”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Χίλαρι Κλίντον, όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του συζύγου της απάντησε πως έχει γίνει ήδη ταξίδι εξωγήινων στη Γη, ενώ μίλησε και για την περιβόητη Area 51 στη Νεβάδα, για την οποία υπάρχουν θεωρίες για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε να γίνει έρευνα στην στρατιωτική βάση για την οποία υπάρχουν τόσες φήμες.

΄Ολα ωριμάζουν και ακολουθούν το δρόμο τους.΄Ηρεμα,νομοτελειακά, φυσικά. ΄Ετσι, όπως μόνο η μάνα Φύση τα έχει προγραμματίσει να εξελιχθούν.

Θα “τρίβουν τα μάτια” τους οι νέες γενιές με όσα θα αντικρύσουν. ΄Ισως και κάποιες από τις παλιότερες.

Είναι κοντά!

_________________________________________________________________________

  1. “ΖΟΜΠΙ”  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  2. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ: ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΑ.
Μητρόπουλος: Συζητάμε για δημιουργία κόμματος με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη
Μητρόπουλος: Συζητάμε για δημιουργία κόμματος με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη

«Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο» δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Star.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «μιλάμε, συζητάμε, σε κάποια συμφωνούμε και σε κάποια χρειάζεται να λειάνουμε κάποιες θέσεις» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Μητρόπουλος ανέφερε ότι το μνημόνιο, όπως το πλάσαραν οι δανειστές, θα ξεζουμίσει τους Έλληνες, συμπληρώνοντας ότι «θα πάρουμε πρωτοβουλίες και στις προσεχείς ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο», το οποίο θα είναι «έξω και πέρα από το μνημονιακό τόξο».
Θα προτείνουμε περήφανη πατριωτική διαπραγμάτευση με όλα ανοιχτά, αν δεν πετύχουμε, πατριωτική έξοδο από την κρίση» επεσήμανε ο κ. Μητρόπουλος, ενώ έκανε λόγο για επιδίωξη συζήτησης και με το ΚΚΕ.

Aν πρέπει κάτι να κάνετε,  είναι να βάλετε μια πέτρα στο λαιμό σας και οι τρεις και να πάτε να πνιγείτε.  Επισωρεύσατε δεινά και δεινά στη χώρα με τη δημαγωγία, το λαϊκισμό και το πνεύμα απάτης που σας διακρίνει. Είσαστε του ιδίου φυράματος τα μέλη της τριάδας και μαζί με τον έτερο πολιτικό απατεώνα Π. Λαφαζάνη στις καλές ημέρες της ελληνικής βουλής και της δικαιοσύνης, θα σας καθίσουν στο σκαμνί. Γιατί, αν δεν το κάνουν, οι παλιές κακές ημέρες για τη χώρα,δε θα έχουν παρέλθει. Το φάσμα της χρεοκοπίας, της διαφθοράς,της διαπλοκής, της απάτης,μαζί με τις άλλες,γνωστές παθογένειες της φυλής, θα υπερίπταται της χώρας. Στο  πρόσωπό σας θα τιμωρηθεί συμβολικά η κομματική παθογένεια δεκαετιών, ειδικά  με τα δύο κυρίαρχα χαρακτηριστικά της: Τη δημαγωγία και την απάτη

Είστε το παλιό,το βρώμικο,το ανήθικο. Οι γενιές που έρχονται  θα αδυνατούν να αντιληφθούν πως τόσο λίγοι, έκαναν τόσο πολύ κακό στη χώρα. Γνωρίζετε τα εγκλήματά σας   και σας τρομάζει ο πέλεκυς που επικρέμαται πάνω σας. Ψάχνετε για ασυλία, φυσικά. Αυτό και μόνο  το σκοπό έχει η εξαγγελία ίδρυσης κόμματος. Και αφορά μόνο εσάς. Αλλιώς, τη χώρα την αφήνει παγερά αδιάφορη το νέο  εγχείρημα της πολιτικής απάτης,που ξεκινάτε.

 

2. Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες: «Οποιος θέλει κανάλι θα πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο»
Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες: «Οποιος θέλει κανάλι θα πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο»

Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι «Οι επιχειρηματίες των Μέσων Ενημέρωσης θα πρέπει να αντιληφθούν ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με αυτόν τον κλάδο θα πρέπει να καταβάλει και τα αντίτιμα, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει αυτά που πρέπει να πληρώσει. Αυτό νομίζω ότι έχει αρχίσει και γίνεται αντιληπτό στη μιντιακή και πολιτική Ιερουσαλήμ, ότι περνάμε σε μία καινούργια φάση και ότι ο καθένας και τα πολιτικά κόμματα αλλά και οι επιχειρηματίες, παλιοί ή καινούργιοι, έχουν αντιληφθεί ότι στο νέο τοπίο οι κανόνες θα εφαρμόζονται», υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «η δική μας κυβέρνηση αυτές τις κινήσεις δεν τις κάνει για να επηρεάσει το περιεχόμενο των ειδήσεων. Επειδή ακούγεται μία κριτική ότι ασκούμε πιέσεις, ότι εκβιάζουμε, δεν είναι αυτή η φιλοδοξία μας».

΄Οποιος έχει λεφτά, έχει φωνή τολμάει και λέει το επίσης αισχρό ζόμπι της νέας πολιτικής αφασίας Νίκος Παππάς.΄Οποιος “φυσάει τον παρά”, μπορεί να κάνει μπίζνες στη βιομηχανία παραπληροφόρησης και… “με την άδεια της αστυνομίας”!  Αρκεί να τους τα ακουμπάει.

Εμείς, βέβαια, που δεν έχουμε λεφτά,αλλά αξίες, αρχές και αρμοδιότητα να επιτελούμε το έργο της ενημέρωσης, οφείλουμε να σκάσουμε, για να μην τους ενοχλούμε στις διαπλοκές τους. Αλλά,δεν έχουν καταλάβει τίποτα μάλλον.

Αυτή η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται η πιο ανήθικη, δημαγωγική και καταστροφική  για τη χώρα  στη λεγόμενη  Μεταπολίτευση. Και είναι ακριβώς  η νεκρανάσταση του παλιού ΠΑΣΟΚ, ουσιαστικού απόντος, μόνο του Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο υποδύεται ανεπιτυχώς ο Αλέξης Τσίπρας.

Δε θα τους αφήσουμε ήσυχους. Θα συνειδητοποιήσουν σύντομα πως το 2016 δεν είναι 1981. Τότε μας δούλευαν  άνετα τους αφελείς οι Πασόκοι. ΄Εγιναν, όμως, τόσα πολλά και επικίνδυνα για όλους μας, που θα είναι αφροσύνη πρώτου μεγέθους να συνεχίσουμε να πιστεύουμε τους μεταλλαγμένους σε Συριζαίους Πασόκους. Είναι…ξεβράκωτοι και ορατοί πανταχόθεν. Και  θα διαλυθούν κι αυτοί σύντομα “εις τα εξ ων συνετέθησαν”.