ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

«ΔΕΙΧΝΕΙ» PKK Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τουλάχιστον 27 νεκροί από έκρηξη στην Αγκυρα

Την τρίτη της φονική επίθεση μέσα σε έξι μήνες μετρά από το απόγευμα της Κυριακής η Άγκυρα. Η νέα ισχυρότατη έκρηξη συνέβη κεντρική πλατεία Κιζιλάι και ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός κάνει λόγο για 27 νεκρούς και 75 τραυματίες.

 

 
Τουλάχιστον 27 νεκροί από έκρηξη στην Αγκυρα

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται δύο πληγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας, ο απολογισμός φτάνει τους 32 νεκρούς.

Η έκρηξη φαίνεται πως σημειώθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο μπροστά σε στάση λεωφορείου κοντά στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι, νευραλγικό κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας.

 

Εικόνες από το σημείο της έκρηξης δείχνουν απανθρακωμένα λεωφορεία και διασώστες να μεταφέρουν τραυματίες, ενώ τα ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, μεταδίδουν πως πυρά ακούστηκαν μετά την έκρηξη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η επίθεση στην Αγκυρα πραγματοποιήθηκε από κούρδο μαχητή του PKK ή συνδεόμενης με αυτό οργάνωσης, δήλωσε αξιωματούχος των τουκρικών υπηρεσιών ασφαλείας.

 

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τρίτη φονική επίθεση στην Άγκυρα μέσα σε έξι μήνες.

Βαρύς ο φόρος αίματος  για τους Τούρκους! Απ΄όπου κι αν προέρχονται αυτές οι εγκληματικές ενέργειες, είναι κατάπτυστες και καταδικαστέες. Αποτροπιασμός, φρίκη, ντροπή είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα των συνετών ανθρώπων αυτή την ώρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Κανένας αγώνας δεν κερδίζεται, σκοτώνοντας αθώους άνθρώπους στις πλατείες. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι προφάσεις που προβάλονται. Είναι βαρβαρότητα, κανιβαλισμός. ΄Εγκλημα καθοσίωσης!  Και όσοι το τόλμησαν και όσοι το αποδέχονται είναι τέρατα. Σκουπίδια  της Φύσης.  Πάντως άνθρωποι δεν είναι.

___________________________________________________________________

1. ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ)
2. YAHOO…ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
1. Δημήτρης Καμμένος: Θα πρέπει να ανοίξουν τα κλειστά κέντρα τύπου Αμυγδαλέζα
Δημήτρης Καμμένος: Θα πρέπει να ανοίξουν τα κλειστά κέντρα τύπου Αμυγδαλέζα

Ο βουλευτής του κυβερνώντος συνασπισμού υποστήριξε την άποψη που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση ότι απαιτείται η δημιουργία κλειστών κέντρων και ότι η κατάργηση της Αμυγδαλέζας έβλαψε την χώρα.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος υποστήριξε, «θα πρέπει να ανοίξουν και κλειστά κέντρα πάλι, τύπου Αμυγδαλέζα, ένα, δυο, τρία, τέσσερα, πέντε…», ενώ σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι  «εάν υπήρχαν αυτά τα κέντρα δεν θα ήταν όλοι αυτοί εδώ τώρα», απάντησε λακωνικά «Εννοείται».
Ο βουλευτής έσπευσε να προσθέσει ότι τα νέα αυτά κέντρα θα πρέπει να λειτουργήσουν «φυσικά με όλους τους ανθρωπιστικούς όρους», ενώ επεσήμανε ότι «δεν μιλάμε για κατασκευή Γουαντάναμο».
Ο κ. Καμμένος κατέληξε λέγοντας ότι «η κατάσταση στην Ειδομένη είναι εξευτελιστικές για όλους, για ολόκληρη την υφήλιο».

Πάλι βγήκε από το λαγούμι του ο άθλιος, παλιός μαθητής μου Δημήτρης Καμμένος στο Λύκειο Βριλησσίων και ξεστόμισε τις παραπάνω αθλιότητες-ύβρεις κατά του Ανθρώπου. Nα ανοίξουμε Αμυγδαλέζες, αποθήκες ανθρώπων! Και  Νταχάου, είχε προτείνε παλιότερα με τον τρόπο του.  Δε συμμαζεύεται με τίποτα. Τον έχουμε “κράξει” κάμποσες φορές εδώ.

Βέβαια, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι “Αυτιάδες” που ως γνωστό, “ο καλύτερος απ΄αυτούς έχει σκοτώσει τη μάνα του”.(Φαντάζεστε ο Αυτιάς, που είναι ο…χειρότερος στο συνάφι του, τί άλλα ανοσιουργήματα, εκτός της …δολοφονίας της μάνας του, έχει διαπράξει;) Αισχρότατος  τύπος. ΄Ολα θυσία στο Μαμωνά, την τηλεθέαση, τον παρά.

Τις προάλλες, αντάμωσα  παλιό μου μαθητή από τα Βριλήσσια της “τάξης” του Δημήτρη Καμμένου που  λέμε. “Τι κάθεσαι, ρε δάσκαλε”,  με μάλωσε, “και πρήζεις τα συκώτια σου  μ΄αυτούς τους αρουραίους; Θα αλλάξει ο Καμμένος, θαρρείς, ό,τι κι αν του σούρνεις;”

΄Οχι, λεβεντιά,  δεν είναι έτσι. Αν τα λέμε αυτά και μάλιστα..απλά και λαϊκά, δεν έχουμε  στόχο να αλλάξει ο συμμαθητής σου ο Δημήτρης Καμμένος. Δεν  άλλαξε και δεν επηρεάστηκε τότε που είχε κάποιες πιθανότητες, σαν έφηβος. Τώρα που κατάντησε τέτοια αισχρή φυσιογνωμία (“Ναζί χωρίς στολή”), σίγουρα δεν έχει γλυτωμό!

΄Ομως, ένας που ασχολείτια με τα κοινά, όταν θέλει μάλιστα να πρωταγωνιστήσει στα δημόσια δρώμενα (λίγο έλλειψε να τον  αφήσει μόνιμο υφυπουργό ο Τσίπρας), αυτόματα μπαίνει κάτω από το άπλετο φως ,τους ισχυρούς προβολείς της Ιστορίας. Και δε μας  αφορά ,φυσικά  ποιος είναι ο κρινόμενος στην προσωπική του ζωή. Ούτε δικαιολογούνται αναστολές στις κρίσεις ενός ιστορικού σε άτομα με  δια-προσωπικές σχέσεις, έστω  κι αν δεν τις επέλεξε.

Όταν , ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, τολμά και  μιλά με τόσο απαξιωτικό τρόπο για τον ΄Ανθρωπο, ο ιστορικός οφείλει να του “κλείνει το στόμα”. Αλλιώς, δεν έχει νόημα ύπαρξης. Χαρίζεται, είναι “μιλημένος”. Δεν επιτελεί το χρέος του.

Η ιστορία στηρίζεται σε συγκεκριμένες αρχές. Δεν είναι άναρχη επιστήμη. Και όλες αυτές οι αρχές ορίζονται και οροθετούνται  από τη Φύση.  Η ηθική της ιστορίας έναι πρωτίστως και αποκλειστικώς  φυσική. Κορυφαία της επιδίωξη είναι ο ΄Ανθρωπος. Ως ιδιότητα.  Αυτόν… κανακεύει. Γι αυτόν νοιάζεται. Εκείνον λαχταράει να τον δει στο “βάθρο” της νίκης. Στα επίπεδα εξανθρωπισμού του που η ίδα η Φύση του εμφύσησε τις προδιαγραφές. Με λίγα λόγια, η Ιστορία είναι “ανθρωπιστική”, ανθρωποκεντρική επιστήμη.

Κάθε γραπτό που αφίσταται,  αντιφάσκει ή περιφρονεί την παραπάνω κορυφαία αρχή της, έστω κι αν ο συντάκτης του διατείνεται πως είναι κείμενο ιστορικό, αυτοδικαίως και αυτεπαγγέλτως τίθεται εκτός βεληνεκούς και αρμοδιότητας Ιστορίας. Και ο ίδιος έχει αποχαρακτηριστεί από την ιδιότητα του ιστορικού, Κι αυτό, επειδή ακριβώς δεν αναγνωρίζει είτε αντιμάχεται τη βασική ιδιότητα της Ιστορίας. Είναι, σαν να απαιτεί αναγνώριση της ιδιότητας του ανθρώπου ένας πίθηκος, επειδή προσομοιάζει με άνθρωπο!

Με αυτή την αφορμή, να  συγκεκριμενοποιήσουμε την παραπάνω παρατήρηση με το ακόλουθο παράδειγμα: Ο επονομαζόμενος “Ιστορικός του Ελληνικού ΄Εθνους” Κωνσταντίνος  Παπαρρηγόπουλος  έχουμε μεν την υποχρέωση όντως να τον αναγνωρίσουμε ως  σκαπανέα των “αρχών” του ελληνικού έθνους και μέγα…ευεργέτη της ορθοδόξου εκκλησίας (νονός του ελληνο-χριστιανικού (!) πολιτισμού) είναι απαγορευτικό, όμως ,από την ίδια την επιστήμη να τον  αναγνωρίσουμε ως ιστορικό . Ο ίδιος απεκδύθη  της ιστορικής του ιδιότητας , εξαιτίας της επιλογής ιστορικών εργαλείων που όχι μόνο δεν είναι γνήσια, αλλά είναι και απαγορευτική η χρήση τους στη συγκεκριμένη επιστήμη. Ο τρόπος που δια-πραγματεύεται  και δια-χειρίζεται την ιδιότητα-αξία του Ανθρώπου, βασικός ,όπως είπαμε, πρωταρχικός πυρήνας του σώματος των αρχών της  Ιστορίας, τον έθεσε αυτομάτως εκποδών. Εκτός…ομάδας.

Απώλεσε επίσης και την καθαρά επαγγελματική του “ταυτότητα”, αφού η αποκλειστική ενασχόληση με το αντικείμενο της Ιστορίας δεν είναι μια αφηρημένη ένοια και ιδιότητα. Είναι  και “επάγγελμα”. Για το λόγο αυτό ο ιστορικός  οφείλει να διέπεται, εκτός των άλλων και από τις απαιτήσεις του επαγγελματισμού  (αντώνυμο του ερασιτεχνισμού και της απειρίας). Ο Κ.Παπαρρηγόπουλος   έχει  στερηθεί κι αυτού του χαρακτηριστικού ενός “επαγγελματία ιστορικού”, από τη στιγμή που επέλεξε ιδεοληπτική προσέγγιση της επιστήμης και όχι επιστημονική.

΄Ενα απλό, αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα. Δεν μπορείς,ως ιστορικός,  να  ξεκινάς   το κεφάλαιο που  αναφέρεται  στον Ιησού Χριστό  με τη φράση “Ο  Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός εγεννήθη…” και στη συνέχεια, χωρίς ούτε μια αναφορά στην αμφισβητούμενη από πολλούς ιστορικούς ιστορική υπόσταση του Χριστού, να θεωρείς τη γέννησή του δεδομένη και τις περιγραφές των ευαγγελίων ως…ευαγγέλια και  της Ιστορίας. Δε γράφεται η ιστορία με τέτοιες προδιαγραφές  “επαγγελματικού” εξοπλισμού.

Ούτε, για να πάμε στο Διονύσιο Ζακυθηνό , έναν άλλο, επίσης καθεστωτικό-πανεπιστημιακό,  έχει και τούτος ιστορικό -δεοντολογικό δικαίωμα να δικαιολογεί στα Βυζαντινά του κεφάλαια, τον αυτοκράτορα  Βασίλειο το Β’  για την εξόρυξη των οφθαλμών 15.000 Βουλγάρων αιχμαλώτων, ως …επακόλουθο της βυζαντινής επικρατούσας αρχής, οι στασιαστές κατά της εξουσίας ,να τιμωρούνται με “πύρωση” (τύφλωση δια πυρακτομένου σιδήρου). Αν κρίνεις με τέτοιο τρόπο τις πράξεις των πρωτααγωνιστών των ιστορικών δρώμενων, κι ας έχεις συστημικό πτυχίο και διδακτορικό  αναγνώρισης της ιστορικής σου ιδιότητας, η ίδια η επιστήμη στο αφαιρεί πάραυτα, γιατί αφίστασαι εντελώς από την ουσία της επιστήμης και τους στόχους της που είναι, όπως είπαμε, ανθρωποκεντρικά.

Ειπώθηκαν τα παραπάνω με αφορμή  τα νέα ναζιστικά παραληρήματα του Δημήτρη  Καμμένου, η θέση του οποίου είναι στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Και φυσικά τέτοια άτομα έχουν σίγουρη θέση στα πάνελ του Γιώργου Αυτιά και των ομοίων του, αφού κι εκείνοι με τη σειρά τους, έχουν εξασφαλίσει “καλή εξέδρα”  στις δικές τους  χωματερές της παραπληροφόρησης.

2. ΥΑΗΟΟ  ( ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ)

Το περίφημο ΥAHOO, ως γνωστό,  σε όλο τον κόσμο στην πρώτη σελίδα του ,μαζεύει σκουπίδια από άλλες χωματερές και τα παρουσιάζει.  Ρίξτε μια ματιά για παράδειγμα στις σημερινές αναρτήσεις της ελληνικής βέρσιον . Από τα 20 πρώτα θέματα που έχει επιλέξει, αν βγάλεις τα  2-3, τα υπόλοιπα είναι της γνωστής επανάληψης-σειράς… “αίμα-σπέρμα -θέαμα).

Στο μεταξύ, από το πρωί και όσο μαζεύεται η ημέρα ή (η νύχτα αλλού), εκατομμύρια σκουπιδοφάγοι απ΄ όλες τις χώρες του κόσμου θα συμφύρονται  και θα αναζητούν σκουπιδοτροφές στις χιλιάδες σελίδες του. Και οι περισσότεροι θα είναι νέοι, άνθρωποι που βρίσκοντια στο στάδιο της διαμόρφωσης του χαρακτήρα τους, καταρτίζουν τη λίστα των αξιών τους, προχωρούν σε επιλογές κάθε είδους.

Και ζητάτε οι σώφρονες εξήγηση, γιατί, λέει,  αφήσανε μια έγκυο να γεννήσει στα λασπόνερα της Ειδομένης. Γιατί εκατομμύρια παιδά στον κόσμο πεθαίνουν από δίψα και πείνα, εξοντωτική εργασία, σφαίρες και βόμβες. Γιατί αφήνουμε τρελαμένους Τζιχαντιστές να αποκεφαλίζουν  ανθρώπους και να κρατάνε σκλάβες του σεξ σε υπόγειες αποθήκες.

Κάτι είπατε τώρα!

 

 

  • Ρώσος μουσικός της πανκ αποκεφάλισε την φίλη του και έκανε σεξ με το κεφάλι της

    Ρώσος μουσικός της πανκ αποκεφάλισε την φίλη του και έκανε σεξ με το κεφάλι της

    Ο μουσικός φέρεται να αποκεφάλισε την 22χρονη φίλη του Viktoria V, το περασμένο καλοκαίρι, και επιδόθηκε σε σεξουαλικές πράξεις με το κεφάλι του θύματος, την ώρα που φορούσε ένα από τα φορέματά της. Ο 23χρονος είχε φετίχ με τα γυναικεία ρούχα, τα οποία φορούσε και αυτοικανοποιούνταν, πράγμα που δεν άρεσε στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος με αποτέλεσμα να τον διώξουν. Μάλιστα, οι φίλοι του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να συζητήσουν το θέμα και να τον ρωτήσουν τι ήταν αυτό που τον οδηγούσε σε αυτή την ανάγκη, αλλά ο Aleksandr δεν ήθελε να τους ακούσει. Έτσι, ο Aleksandr U οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο αντί για τη φυλακή μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, παρόλο που κρίθηκε

    NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα q
  • NYT: Ετσι διατηρούν «διαθέσιμες» τις σκλάβες του σεξ οι τζιχαντιστές

    NYT: Ετσι διατηρούν «διαθέσιμες» τις σκλάβες του σεξ οι τζιχαντιστές

    Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί ποικίλες μεθόδους αντισύλληψης για να διατηρήσει την παροχή σεξουαλικών σκλάβων που διακινεί, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times που επικαλείται τις μαρτυρίες δεκάδων γυναικών της εθνότητας των Γεζίντι που κατόρθωσαν να αποδράσουν. Μέχρι τα τέλη του περασμένου έτους, περί τους 5.000 άνδρες και γυναίκες Γεζίντι παρέμεναν αιχμάλωτοι του Ισλαμικού Κράτους από το καλοκαίρι του 2014. Από αυτούς, 2.000 περίπου κατόρθωσαν να αποδράσουν ή μεταφέρθηκαν κρυφά έξω από το αυτοαποκαλούμενο χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους. Ο δρ. Νεζάρ Ισμάτ Ταΐμπ, γυναικολόγος, την μαρτυρία του οποίου επικαλείται η εφημερίδα, από τις 700 γυναίκες Γεζίντι, θύματα βιασμού, που κατέφυγαν

    iefimerida.gr q
  • Σπάνια εμφάνιση: Δείτε την κόρη της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου

    Σπάνια εμφάνιση: Δείτε την κόρη της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου

    Η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Αγγελική, η οποία επίσης ακολουθεί τα χνάρια τους στο σανίδι αλλά δεν ζητά τη βοήθειά των γονιών της. Ο φακός πέτυχε πρόσφατα σύσσωμη την οικογένεια στην πρεμιέρα του «Speed Date» ένα νέο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη.

    Zougla.gr q
  • Oι 5 κινήσεις που "γύρισαν" τις ζημιές 11,5 εκατ. σε κέρδη

    Oι 5 κινήσεις που “γύρισαν” τις ζημιές 11,5 εκατ. σε κέρδη

    “MAT” AΠO TON ΦOYPΛH H επιστροφή στην κερδοφορία, πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης, ερμηνεύεται ως δικαίωση της στρατηγικής που ακολούθησε ο Φουρλής “εν μέσω θυέλλης”, όταν άλλοι ύψωναν “λευκή σημαία”. Mια από τις 5 κινήσεις-“ματ” που έκανε ο όμιλος, αποδείχτηκε η η αποεπένδυση (2014) από την χοντρική ηλεκτρικών ειδών, κλάδος ο οποίος προκαλούσε οικονομική “αιμορραγία”, παρότι επί 10ετίες ήταν βασικό αντικείμενο του. Eκτός από την παραχώρηση των brands (Liebherr, Korting, Brandt, MABE, απορροφητήρες “Fourlis”) στην IDEAL του Δαυίδ, επένδυσε στην επέκταση της αλυσίδας οικιακού εξοπλισμού IKEA, σε Eλλάδα-εξωτερικό (7 καταστήματα, 6 σημεία παραγγελιοληψίας, ενεργοποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος

    Palo.gr q
  • Έρχονται οι νέες ταυτότητες. Στα 10 ευρώ η επιβάρυνση για τους πολίτες

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η επιβάρυνση γαι τους πολίτες θα είναι 10 ευρώ και στις νέες ταυτότητες θα υπάρχει δακτυλικό αποτύπωμα και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου της νέας ταυτότητας. Χαρακτηριστικά ο Νίκος Τόσκας σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι πρέπει επιτέλους “να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο, που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα, επομένως προχωράμε. Υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος, δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πολίτη, υπολογίζουμε γύρω στα 10 ευρώ θα κοστίσει κάθε ταυτότητα και είμαστε στην διαδικασία προκειμένου να συντάξουμε και να αιτιολογήσουμε τις νέες ταυτότητες». Οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν

    NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα q
  • Η φωτογραφία με τον Keith Richards και τον εγγονό του Μick Jagger προκάλεσε αντιδράσεις

    Η φωτογραφία με τον Keith Richards και τον εγγονό του Μick Jagger προκάλεσε αντιδράσεις

    Με την πρώτη ματιά μοιάζει σαν ένα τρυφερό στιγμιότυπο, αλλά επειδή αναφερόμαστε στον Keith Richards, ήταν λογικό οι λεπτομέρειες της φωτογραφίας να συζητηθούν. Το πρόβλημα στη φωτογραφία ξεκινά από το χέρι του ροκ θρύλου και καταλήγει στο τραπέζι στο οποίο ζωγραφίζει ο μόλις ενός έτους Ray, ο γιος της Jade Jagger. To τσιγάρο και το τασάκι, χάλασαν όλη την εικόνα και προκάλεσαν αντιδράσεις καθώς όλα δείχνουν πως ο Richards καπνίζει ενώ είναι με τον εγγονό του Μick.  O Ray και η μητέρα του συνοδεύουν τους Rolling Stones στην περιοδεία τους και η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί στην Κολομβία, μετά την συναυλία την περασμένη Πέμπτη. Η Ailsa Rutter, διευθύντρια της αντικαπνιστικής εκστρατείας

    LiFO q
  • Σόκαρε η μάνα που έγινε ντετέκτιβ για να βρει το δολοφόνο του παιδιού της

    Σόκαρε η μάνα που έγινε ντετέκτιβ για να βρει το δολοφόνο του παιδιού της

    Ο γιος της Γιάννης Καρβουνιάρης 33 χρόνων, είχε δώσει τα μάχη του και είχε ξεφύγει από τον κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο έμπορος όμως που τον προμήθευε τον βρήκε στην Ομόνοια, τον ξυλοκόπησε άγρια, τον απείλησε « πως θα τον κανονίσει» και το ίδιο βράδυ ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του εκεί στο ξενοδοχείο στην καρδιά της Ομόνοιας όπου έγινε ο καυγάς. Το σκίτσο ανάβει το φως Η Αγγελική Καρβουνιάρη έχασε το γιο της Γιάννη σε ηλικία 33 χρόνων. Είχαν προηγηθεί αρκετά χρόνια προσπάθειας για να κερδίσει το ευαίσθητο παιδί της τη μάχη με τα ναρκωτικά. Και τα είχε καταφέρει. Τελευταία φορά τον είδε στις 7 Μαρτίου του 2010 όταν έφυγε από το σπίτι τους στη Γλυφάδα για ψώνια. Όταν εκείνος δεν επέστρεψε,

    NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα q
  • Αυτή κι αν είναι αλλαγή! Η Ναταλία Γερμανού έγινε καστανή

    Η παρουσιάστρια του «Namaste λοιπόν», αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη για το νέο της χρώμα και του μετρ του είδους, Πάνου Καλλίτση για το κούρεμά της. Η Ναταλία, μίλησε στο People για την απόφαση που πήρε: «Μετά από 20 χρόνια ξανθού μαλλιού με είδα με καστανή περούκα ως πειρατίνα τις Απόκριες και είπα ώρα για αλλαγή!». Πηγή: govastileto.gr

    Zougla.gr q 56 λεπτά πριν
  • Ελένη Πετρουλάκη: Τέρμα τα γκάζια μαζί με τις κόρες της!

    Ελένη Πετρουλάκη: Τέρμα τα γκάζια μαζί με τις κόρες της!

    Η καλοκαιρία ευνοεί τις οικογενειακές βόλτες, με την άνοιξη να μας προσκαλεί να βγούμε από το σπίτι. Η Ελένη Πετρουλάκη δεν έχασε την ευκαιρία…

    Zougla.gr q
  • Κούρκουλος-Δημητροπούλου: Δείτε τα τρυφερά τους ενσταντανέ στο Κολωνάκι!

    Κούρκουλος-Δημητροπούλου: Δείτε τα τρυφερά τους ενσταντανέ στο Κολωνάκι!

    Πρόσφατα ο φακός της Real Life «τσάκωσε» τους δύο ηθοποιούς στο Κολωνάκι, την ώρα που απολάμβαναν το καφεδάκι τους και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς οι διαχυτικότητες μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν.

    Zougla.gr q
  • 10 ελληνικές λέξεις που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό: Από το Yes στο Pause και το Kiss

    Το blog thedailyowl μας παρουσιάζει δέκα λέξεις με ελληνική ρίζα, που κάνουν τη δική τους “καριέρα” στο εξωτερικό, την ώρα που η ελληνική γλώσσα, απλοποιείται όλο και περισσότερο. Πάμε να τις δούμε παρακάτω. Turbo Και ποιός δεν την ξέρει αυτήν την μικρή λεξούλα; Από τις ηλεκτρικές σκούπες μέχρι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, το turbo έχει χαρακτηρίσει την απόδοση πληθώρας συσκευών και κινητήρων.  Και όμως, προέρχεται από την αρχαία ελληνική τύρβη που σημαίνει την κυκλική και ταραχώδη κίνηση. Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς για ποιόν λόγο καθιερώθηκε στα αγγλικά. Επικουρικά, Τύρβη ήταν και μια τοπική θρησκευτική εορτή προς τιμή του Διονύσου που περιελάμβανε έναν διθυραμβικό χορό. Yes Και αγγλικά

    NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα q
  • Σούπερ τάκλιν στον... Αναστόπουλο!

    Σούπερ τάκλιν στον… Αναστόπουλο!

    Μία σπάνια και συνάμα εντυπωσιακή φάση παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στο Απόλλωνα Καλαμαριάς-Άρης το απόγευμα του Σαββάτου (έληξε με νίκη 2-0 των “κιτρίνων”) η οποία είχε μεταξύ άλλων πρωταγωνιστή τον Νίκο Αναστόπουλο. Δείτε το video: Photo Credits: Action Images

    Sport 24 q
  • Nέες εφαρμογές ανοίγουν στο TAXISnet

    Nέες εφαρμογές ανοίγουν στο TAXISnet

    Παράλληλα την πλήρη εφαρμογή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου, την επέκταση του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου των συναλλαγών των τραπεζών με τους πελάτες τους και στα δάνεια και στα χρηματιστηριακά προϊόντα, η διασύνδεση του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου με το Εθνικό Κτηματολόγιο και η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Ε9 για τις μεταβολές στην ακίνητη περιουσία των πολιτών από τους συμβολαιογράφους είναι μερικές νέες “εφαρμογές” που σχεδιάζει η ΓΓΔΕ για το επόμενο διάστημα. Οι νεες υπηρεσίες τoυ Taxisnet – Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης φόρου μεταβίβασης ακινήτων – Δημιουργία εφαρμογής ηλεκτρονικών βιβλίων καταχώρησης μεταγραφής δηλώσεων φόρου δωρεάς, γονικής παροχής, κληρονομιάς και μεταβίβασης

    Palo.gr q
  • Ο ερωτευμένος Ανδρέας Παπαμιμίκος [εικόνες]

    Ο έρωτας του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμ;Iκου με τη Σόνια Σαββίδη, ανιψιά και στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, όλο και δυναμώνει και το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Ο φωτογραφικός φακός του Secret τους “τσάκωσε” σε κατάστημα με παπούτσια στη Γλυφάδα, και ο γραμματέας της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με την καλή του!

    iefimerida.gr q
  • Εasy Jet: Γιατρός έσωσε Ελληνίδα επιβάτη και τον αντάμειψαν με καφέ αλλά του χρέωσαν τη σοκολάτα!

    Εasy Jet: Γιατρός έσωσε Ελληνίδα επιβάτη και τον αντάμειψαν με καφέ αλλά του χρέωσαν τη σοκολάτα!

    Ήταν τότε που έλαβε δράση ο γιατρός Southall, που έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα που δυσκολευόταν να ανασάνει και είχε πανικοβληθεί. “Το πλήρωμα μου έδωσε το κουτάκι των πρώτων βοηθειών και μπόρεσα να ελέγξω την πίεσή της και να αξιολογήσω την κατάσταση. Εξήγησα ότι δεν συντρέχει λόγος αλλαγής πορείας της πτήσης. Σταδιακά η υγεία της βελτιώθηκε και μπόρεσε να κοιμηθεί για το υπόλοιπο του ταξιδιού. Η οικογένειά της με ευχαρίστησε θερμά κι εγώ επέστρεψα στη θέση μου”, δήλωσε ο ίδιος. Όταν πέρασε η αεροσυνοδός, που μετέφερε ροφήματα και τρόφιμα, ο γιατρός ζήτησε έναν καφέ και μια σοκολάτα. Τότε, η αεροσυνοδός τον πληροφόρησε πως ο καφές ήταν κερασμένος, αλλά έπρεπε να καταβάλει το αντίτιμο της

    NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα q
  • Ετσι ζουν στη Β. Κορέα -25 εκπληκτικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα των κατοίκων [εικόνες]

    Μια μοναδική ματιά στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Βόρειας Κορέας αποτύπωσε ο φωτογράφος Michal Huniewicz. Κινδυνεύοντας να συλληφθεί, ο Huniewicz τράβηξε μια σειρά φωτογραφιών, μέσα από τις οποίες παρουσιάζει διάφορες πτυχές της καθημερινότητας των Βορειοκορεατών. Ο Huniewicz ταξίδεψε στη Βόρεια Κορέα από την Κίνα πέρυσι, συνοδευόμενος από έναν ξεναγό -απαραίτητη προϋπόθεση για να του επιτραπεί η επίσκεψη στη χώρα.

    iefimerida.gr q
  • Ο πιο παράξενος τρόπος για να γυαλίσεις τα ξύλινα έπιπλα σου

    Ο πιο παράξενος τρόπος για να γυαλίσεις τα ξύλινα έπιπλα σου

    Τα ξύλινα έπιπλα χρειάζονται φροντίδα περισσότερο από οτιδήποτε μέσα στο σπίτι.

    LADYLIKE q
  • Βγες έξω με τις πιτζάμες σου- Αυτή είναι η τάση που έχει τρελάνει τις γυναίκες με στιλ [εικόνες]

    Αν δεν έχεις τίποτα να βάλεις, ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις, τότε βάλε τις πιτζάμες και βγες έξω ελεύθερα. Αυτό τουλάχιστον μας προτρέπουν οι σύμβουλοι μόδας και οι fashion bloggers.Κι όμως το απαλό ύφασμα που έχουν οι περισσότερες πιτζάμες, τα ιδιαίτερα σχέδια τους και η φαρδιά γραμμή τους έχει εμπνεύσει τους σχεδιαστές να τις χρησιμοποιούν ως κανονικά ρούχα.Οι παρακάτω συνδυασμοί θα σου δείξουν ακριβώς τι σημαίνει να φοράς σωστά την πιτζάμα σου έξω. Reformation Max TopMichael Kors Silk V-NeckMichael Kors Silk V-NeckPiamita Annabelle Silk Cherry Print Pajama ShirtCurriculum Vitae Silk Taylor Roll-Sleeve TopZara Studio Shirt

    iefimerida.gr q
  • Οι ηλικιωμένοι βοηθούν πρόσφυγες: Δεν φοβόμαστε, αυτά που ζουν, τα έζησαν οι γονείς μας

    Οι ηλικιωμένοι βοηθούν πρόσφυγες: Δεν φοβόμαστε, αυτά που ζουν, τα έζησαν οι γονείς μας

    Όσοι είδαν τα πλάνα ανθρωπιάς του γερμανικού καναλιού ARD, δάκρυσαν. «Δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο» λένε και οι δυο τους στην κάμερα. Ο κ. 82χρονος Χρήστος και η κα. Ελένη μίλησαν στο Mega για τις εικόνες που ζουν καθημερινά πολύ κοντά στα, κλειστά πλέον, σύνορα με τα Σκόπια. Στην ερώτηση αν φοβούνται που ανοίγουν το σπίτι τους σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, είναι κι οι δυο τους κατηγορηματικοί: «Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Όταν υπάρχει ανθρωπιά, δεν υπάρχει φόβος. Να μην φοβούνται οι άνθρωποι να ανοίγουν τα σπίτια τους», προτρέπει ο 82χρονος κ. Χρήστος ο οποίος λέει πως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο λαμβάνει πράγματα από όλη την Ελλάδα προκειμένου να τα δίνει στους πρόσφυγες:

    iefimerida.gr q
  • Γάμος προ των πυλών για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

    Ένα βήμα πριν τον γάμο βρίσκονται η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life. H παρουσιάστρια-μοντέλο και ο επιχειρηματίας ήδη από τον Σεπτέμβριο μένουν μαζί σε μονοκατοικία στα βόρεια προάστια, κάτι που τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά και τους έχει κάνει να συνειδητοποιήσουν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.