ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1.ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ
2.  ΜΙΑ…ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ   ΣΕ ΥΦΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ.
3. ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.
4. ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Η Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ  ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ  ΦΟΡΕΣΕ ΤΙΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ.
5. ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ,  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
6. ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ “ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΣ” ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΦΕΡΕΤΡΟ-ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!
7.ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΜΙΔΑΚΗ.  ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ…ΕΞΟΔΟΣ.
1. Εκατόμβη νεκρών από το μακελειό του ISIS στη Βαγδάτη – Σοκαριστικές φωτογραφίες της καταστροφής στο σημείο της επίθεσης

Εκατόμβη νεκρών από το μακελειό του ISIS στη Βαγδάτη - Σοκαριστικές φωτογραφίες της καταστροφής στο σημείο της επίθεσης

Εκατόμβη νεκρών από το μακελειό του ISIS στη Βαγδάτη - Σοκαριστικές φωτογραφίες της καταστροφής στο σημείο της επίθεσης

Εκατόμβη νεκρών από το μακελειό του ISIS στη Βαγδάτη - Σοκαριστικές φωτογραφίες της καταστροφής στο σημείο της επίθεσης

Εκατόμβη νεκρών από το μακελειό του ISIS στη Βαγδάτη - Σοκαριστικές φωτογραφίες της καταστροφής στο σημείο της επίθεσης

Ένας και μοναδικός βομβιστής αυτοκτονίας φαίνεται πως τελικά σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους μεταξύ των οποίων 15 παιδιά μετά την ανατίναξη ενός παγιδευμένου με εκρηκτικά φορτηγού έξω από ένα κατάμεστο εμπορικό κέντρο στη Βαγδάτη. Πριν από λίγο το ΒΒC μετέδωσε πως ο αριθμός των νεκρών είναι 125, ενώ μέχρι πριν λίγη ώρα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 86. Εκατοντάδες τραυματίστηκαν, από την έκρηξη που συγκλόνισε την εμπορική περιοχή στη συνοικία Karada της ιρακινής πρωτεύουσας, ενώ οι δρόμοι γέμισαν με κόσμο που έσπευσε στο σημείο να αναζητήσει τους δικούς του ανθρώπους. Η θανατηφόρα έκρηξη έγινε λίγο μετά ένα ακόμη χτύπημα σε μια άλλη συνοικία στην οποία ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σκότωσε πέντε ακόμη ανθρώπους.

Πάλι το ίδιο, το ύποπτο  και χιλιάδες φορές ανεβασμένο εδώ ερώτημα: Τόσο  δύσκολο είναι στους Αμερικανούς, που δημιούργησαν την Αλ Κάιντα και το ISIS  να συντρίψουν τους Ναζί Ισλαμιστές;  Πού θα πάει αυτό το κακό; Τί τα θέλουν τα αεροπλανοφόρα και τους υπερσύγχρονους εξοπλισμούς, όταν δεν μπορούν να ξετρυπώσουν 20.000 χιλιαδες τρελαμένους “σιριαλ κιλερ” και ειδικά τον αφιονισμένο αρχηγό των Τζιχαντιστών, που τους καθοδηγεί στα ειδεχθή αυτά εγκλήματα;

Για πόσο ακόμα θα αιματοκυλύουν αεροδρόμια, σταθμούς μετρό, εμπορικά κέντρα: Στο κάτω-κάτω  οι Αμερικανοί με την άφρονα εξωτερική πολιτική τους εξέθρεψαν  αυτή την παράνοια. Δική τους τερατογέννηση είναι οι φονταμενταλιστές,  τρομοκράτες. Οφείλουν να  τους τελειώσουν. Να κλείσει ο κύκλος αυτής της παραφροσύνης.

Η ιστορία έχει καταδικάσει τις διάφορες, κατά καιρούς εγκληματικές εμπλοκές    της υπερδύναμης σε ξένες υποθέσεις. Αλλά και τη γενικότερη, ανόητη πολλές φορές εξωτερική της πολιτική, που την πληρώνουμε όλοι μαζί.

Τί κάνει ο Ομπάμα; Ποιοι και γιατί του έχουν δέσει τα χέρια; Δε γίνεται η Αμερική να μην μπορεί να εξολοθρέψει μια δράκα εγκληματιών. Είναι ασύμβατα όλα αυτά περί υπερδύναμης και  αδυναμίας της να πλήξει τα ολιγάριθμα τέρατα.

 

2. Πρόεδρος ΣτΕ: Οι δικαστές δεν καθοδηγούνται, δεν επηρεάζονται, ούτε υποκύπτουν σε πιέσεις
Σε βαρυσήμαντη δήλωση προέβη ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου πριν την έναρξη της συζήτησης των αιτήσεων ακυρώσεως για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δήλωση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας 

«”Η εποχή στην οποία ζούμε σήμερα είναι η εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσεως και των μνημονίων. Είναι η εποχή της επικυριαρχίας του οικονομικού επί του θεσμικού η οποία χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή υποχώρηση του κράτους δίκαιου και ιδίως του κοινωνικού κράτους. Υπό τας συνθήκας αυτάς, αποτελεί πρωταρχικό καθήκον όλων μας από οποιαδήποτε θέση και αν ευρισκόμεθα να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην έξοδο της χώρας μας από την κρίση, ενισχύοντας τους βασικούς θεσμούς του κράτους, που στηρίζουν και εκφράζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, τον πνευματικό μας και ηθικό μας πολιτισμό, οι οποίοι πολλές απερίσκεπτως ή κακοβούλως διασύρονται…

Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφαίνονται με πλήρη ανεξαρτησία και πνεύμα ουδετερότητας, δεν καθοδηγούνται, δεν επηρεάζονται, ούτε υποκύπτουν σε πιέσεις από όπου κι αν αυτές προέρχονται, ούτε βεβαίως πτοούνται από προσωπικές και ανοίκειες επιθέσεις, αλλά επιτελούν το υπηρεσιακό τους καθήκον ανεπηρέαστοι και με τη δέουσα υπευθυνότητα, ματαιοπονούν επομένως όσοι προσπαθούν για το αντίθετο. Εκείνο που θεωρούμε απολύτως επιβεβλημένο να επισημάνουμε είναι ότι οποιασδήποτε φύσεως ενέργειες χειραγωγήσεως του δικαστηρίου ή υπαγορεύσεων σε αυτό της επιθυμητής αποφάσεως σε εκκρεμή μάλιστα δίκη, εκτός του ότι είναι απολύτως απαράδεκτο να συμβαίνει σε ένα κράτος δικαίου πολύ δε περισσότερο όταν προέρχονται από διαδίκους με τη χρήση μάλιστα εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης τα οποία διαθέτουν, συνιστούν ευθεία επέμβαση στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, η οποία πράττει και θα συνεχίσει».

Mα, τί λένε τώρα;  Η ελληνική δικαιοσύνη να επηρεάζεται και να διαπλέκεται; Θεός φυλάξοι! Κι αυτά που λέει η Ιστορία για το θεσμό της ελληνικής δικαιοσύνης από συστάσεως κράτους μέχρι σήμερα, είναι… ηλίθια ψεύδη και μόνο ο κύριος Σακελλαρίου υπηρετεί την αλήθεια!

Ας λέει ό,τι  θέλει και μάλιστα με τέτοια παχιά λόγια και ύφος παλιού Γυμνασιάρχη ο πρόεδρος του ΣτΕ. Κανένα δεν πείθει, αφού είναι εκατομμύρια οι ΄Ελληνες που έχουν ιδίαν  και πικράν πείρα  από  τις αποφάσεις των  ελληνικών δικαστηρίων. Δεν περιμένουν εμάς να τους αποκαλύψουμε τις παθογένειες της ελληνικής δικαιοσύνης.

Θ δεχτούμε βέβαια, γιατί υπηρετούμε την ιστορική δημοσιογραφία και όχι την εμπορική, πως οι δικαστές στα κατώτερα κλιμάκια,  κάνουν στην πλειοψηφία τους καλά τη δουλειά τους. Στο μέτρο φυσικά που ένας άνθρωπος με όλες τις αδυναμίες, που κουβαλάμε ως τέτοια όντα,  μπορεί να αποδώσει ακριβή  δικαιοσύνη.  Αλλά, οι υψηλόβαθμοι δικαστές  διαπλέκονται και επηρεάζονται στις αποφάσεις τους και από την πολτική εξουσία και από τα άνομα  συμφέροντά  τους κι από τις πεποιθήσεις τους (ιδεοληψίες-ιδεολογήματα).

Να αναφέρουμε ως  παράδειγμα την προσωπική μας περιπέτεια, για να δείξουμε την αισχρή διαπλοκή της ελληνικής δικαιοσύνης με την εξουσία. Παραθέτουμε το κείμενο-διαμαρτυρία, όπως το ανεβάσαμε  εδώ στις 24  Σεπτέμβρη 2014. Ας απαντήσει σ΄αυτές  τις καταγγελίες ο πρόεδρος του ΣτΕ και ύστερα συζητάμε, αν επηρεάζονται ή όχι οι δικαστές.

Να σημειώσουμε με την ευκαιρία  πως η υπόθεση στην οποία αναφερόμαστε στην καταγγελία, λιμνάζει ακόμα στο ΣτΕ. Κλείνουν σχεδόν 11 χρόνια από την υποβολή της αγωγής! Κι ακόμα δεν έχουμε απόφαση. Δεν αφήνουν οι εμπλεκόμενοι κομματικοί τους δικαστές να τη βγάλουν, γιατί ξέρουν μετά τί τους περιμένει, όταν πάμε την υπόθεση  στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Και δεν ντρέπεται ο  κύριος Σακελλαρίου να λέει αυτά που λέει.

                                           ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Συμπληρώθηκαν  αυτές τις ημέρες  οκτώ ολόκληρα χρόνια από τη δολοφονία του (τότε) συναδέλφου μου Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη.΄Οπως έχουμε άπειρες φορές καταγγείλει κι εδώ ,  αλλά και στις αρμόδιες  αρχές, τον άτυχο Τριάρχη τον δολοφόνησε η μαφία των «ομογενών» στο Ουζμπεκιστάν ,για να του «κλείσει το στόμα». Υπηρετούσε στο πανεπιστήμιο της Τασκένδης (δίδασκε ελληνική ιστορία και ελληνική γλώσσα), αποσπασμένος  από το ελληνικό Υπουργείο παιδείας.
Στη διάρκεια τη θητείας του  εκεί, είχε ανακαλύψει πως συνέβαιναν «σημεία και τέρατα» με την καταλήστευση δημόσιου χρήματος, που υπεξαιρούσαν με απίστευτες μεθόδους, ομάδες ατόμων  (είχαν ιδρύσει «ενώσεις ομογενών»!)    σε συνεργασία με τις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου  Παιδείας, του υπουργείου Εξωτερικών και της πρεσβείας μας στο Κίεβο.  Ο Τριάρχης, αφού διαπίστωσε    με τις αναφορές και τις… κόντρα αναφορές του στους αρμόδιους υπουργούς στην Αθήνα και στην πρεσβεία μας στο Κίεβο, πως οι υπεύθυνοι κάλυπταν τους δράστες ,προχώρησε στην υποβολή μήνυσης εναντίον  συγκεκριμένων ατόμων  για φοβερές και τρομερές απάτες, για «πακτωλό» κατάχρησης δημόσιου χρήματος επί πολλά χρόνια, όπως περιγράφονται στη μήνυσή του. Παράλληλα, με κατεπείγουσες αιτήσεις του στην τότε υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου ζητούσε επειγόντως να τον προστατεύσει, γιατί κινδύνευε η ζωή του άμεσα. Η άθλια εκείνη υπουργός (σήμερα είναι στην Ευρω-βουλή!) , τον αγνόησε παντελώς.
Η υπόθεση είχε οριστεί να εκδικαστεί  στα δικαστήρια της Ευελπίδων το Σεπτέμβριο του 2006.  Λίγες ημέρες, όμως, πριν,  οι μηνυόμενοι της μαφίας των «ομογενών», με εντολή πιθανότατα των Ελλήνων συνεργατών τους,   δολοφόνησαν τον άτυχο καθηγητή στη μέση ενός  δρόμου  της Τασκένδης.  Του άνοιξαν το κεφάλι στα δύο! ΄Ετσι η δίκη εκείνη δεν έγινε ποτέ. Η «βιομηχανία παραπληροφόρησης» την εποχή εκείνη, γα να καλύψει την κυβέρνηση, αποσιώπησε το θέμα και μόνο η εφημερίδα  ΕΘΝΟΣ έγραψε αναλυτικά   για τη δολοφονία, για το μεγάλο φαγοπότι και τις εκκλήσεις του καθηγητή στους αρμόδιους να τον σώσουν. Ο ίδιος ο Τριάρχης, πριν τη δολοφονία του, είχε στείλει επιστολή στις ελληνικές εφημερίδες και τα κανάλια και κατονόμαζε τους μελλοντικούς δολοφόνους του (!) αλλά πάλι  ΜΟΝΟ το ΕΘΝΟΣ  τη δημοσίευσε ,μετά τη δολοφονία του, χωρίς ,όμως, να δημοσιεύσει και τα ονόματα των φονιάδων.
Το 2004    αποσπάστηκα κι εγώ στο εξωτερικό.  ΄Ημουν πρώτος στον πίνακα προσόντων και μπορούσα να πάω όπου ήθελα, αλλά διάλεξα  να αποσπαστώ στο Κίεβο, για να διδάξω σε πανεπιστήμια.  Το  Σεπτέμβριο παρουσιάστηκα στην πρεσβεία και η τότε συντονίστρια εκπαίδευσης  με τοποθετεί σε δύο πανεπιστήμια του Κιέβου (Σεφτσένκο και Σλοβενικό). Παράλληλα, προσέφερα, όταν δε δίδασκα,  υπηρεσία  στο Γραφείο εκπαίδευσης της πρεσβείας μας στο Κίεβο.
Από τους πρώτους μήνες που άρχισα να εργάζομαι, ανακάλυψα κι εγώ τις πρώτες ατασθαλίες που  λάβαιναν χώρα στην πρεσβεία, η οποία ήλεγχε όλη την ελληνόγλωσση  εκπαίδευση στις χώρες  της πρώην Σοβιετικής ΄Ενωσης.  Συγκεκρμένα:  Να πουλάνε βίζες με το «τσουβάλι», να δίνουν υποτροφίες όχι σε αριστούχους φοιτητές, αλλά σε…ξανθιές Ουκρανές, που ουδέποτε είχα συναντήσει στο μάθημα και της έστελναν να…σπουδάσουν στα πανεπιστήμια της Ελλάδας! Κι ακόμα:  Εκατοντάδες σχολεία στις χώρες της πρώην Σοβιετικής ΄Ενωσης λειτουργούσαν μόνο στα χαρτιά για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας  και οι (ανύπαρκτοι) δάσκαλοι και οι παχυλές παροχές στις ενώσεις  «ομογενών» πληρώνονταν με «ζεστό» χρήμα, που έφτανε από την Αθήνα με το διπλωματικό σάκκο ή από άλλες «ατραπούς»(θα μιλήσω γι΄αυτά σε άλλη καταγγελία μου). Το κτίριο της πρεσβείας μας στο κέντρο του Κιέβου (ιδιόκτητο και όμορφο) να μη χρησιμοποιείται και να ενοικιάζει ο πρέσβης άλλο, πολύ μακριά από το κέντρο με συνέπεια να καταβάλλει το κράτος τότε ενοίκιο 15.000 δολαρίων για πολλά χρόνια , πριν πάω εγώ εκεί ! Ουκρανές γραμματείς της πρεσβείας  με μόνα προσόντα τα… καλλίγραμμα πόδια τους, χωρίς να ξέρουν λέξη ελληνικά ή αγγλικά, να παίρνουν  5χίλιαρα το μήνα ( σε δολάρια, όταν ο  μισθός τότε στην Ουκρανία ήταν  200 δολάρια,  ίσως και πολύ λιγότερα!) και να παρουσιάζονται στα γραφεία, όποτε γούσταραν. Μιλάμε για απίστευτα σκάνδαλα, ληστεία πραγματική, άπειρα εκατομμύρια κλεμμένα για δεκαετίες ολόκληρες.  Και όχι μόνο στην πρεσβεία Κιέβου. Σχεδόν σε όλες. (Πώς λέτε πως χρεοκοπήσαμε;)
Μόλις «παίρνω χαμπάρι» την κατάσταση,στέλνω στους αρμόδιους υπουργούς αναφορές, αλλά καμιά απάντηση. Κάνω έγγραφο απόρρητο και το στέλνω στο ίδιο το γραφείο του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Καμιά απάντηση. Καταλαβαίνω πως στο «φαγοπότι» είναι πολλοί μπλεγμένοι και μάλιστα υψηλά ιστάμενοι και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Στο μεταξύ, ο καθηγητής Τριάρχης που έμαθε για τις ενέργειες μου αυτές, με παίρνει κρυφά τηλέφωνο και μου αποκαλύπτει τί γινόταν στη δική του περιοχή και τι λεφτά τρώγανε.  «Θα με σκοτώσουν», μου λέει. «Τί να κάνω»; -Φύγε του απαντώ, δε σώζεσαι, θα σε φάνε. «Δε με ανακαλούν», με πληροφορεί, με εγκλωβίσανε». Την ίδια εβδομάδα, ένας άλλος εκπαιδευτικός, δάσκαλος αυτός, αποσπασμένος στο Ερεβάν,  ο Γιάννης Μαυρομμάτης με παίρνει πάλι κι αυτός κρυφά τηλέφωνο. Μου λέει » κι  εδώ να δεις τί γίνεται. «Τρώνε με χρυσά κουτάλια».  Και όχι μόνο. Με τιμώρησε ο πρέσβης με περικοπή μισθού, γιατί έκανα καταγγελίες». -Φύγε αυτή τη στιγμή , του προτείνω , θα σε φάνε. ΄Εχεις τέσερα παιδά. Με άκουσε. Κάνε κάτι με παρακάλεσε, να φύγω. Πάω στη συντονίστρια (την είχα στο «χέρι», είχε παράνομα πάρει τη θέση, κανένα προσόν, ούτε καν μια απλή μετεκπαίδευση, αγγλικά ούτε λέξη δεν ήξερε, μόνο ρώσικα  και ας έλεγε ο νόμος υποχρεωτική η γνώση αγγλικής ή γαλλικής. Μια σχολή είχε τελειώσει  της πλάκας στο…. Ουζμπεκιστάν, εκεί ζούσε).  Την αναγκάζω να φέρει το Μαυρομμάτη στο Κίεβο.  Με το που έρχεται στην πρεσβεία ο Γιάννης, φέραμε τα «πάνω κάτω». Καταγγέλουμε τον πρέσβη, στέλνουν ανακριτή από το υπουργείο Εξωτερικών (λίγο μετά τον ανακάλεσαν στην Αθήνα),  κατεβαίνουμε στην Ελλάδα να δούμε την υπουργό, αλλά δε μας δέχεται. Φεύγουμε πάλι για το Κίεβο και δεν τους αφήνουμε σε ησυχία. Αλλά ούτε κι αυτοί μας άφησαν να ανασάνουμε.
Μου απαγορεύει ο πρέσβης να βάζω το αυτοκίνητο στο γκαράζ της πρεσβείας, όταν ήμουν  εκεί, και το άφηνα έξω. Λίγο μετά, το βρίσκω …λαμαρίνες. Μετά απ΄αυτό ,  καταλαβαίνω πως «χόντρυνε  το παιχνίδι»  και πως κινδύνευα άμεσα πια. Αλλά, δεν είμαι μόνος στο Κίεβο.΄Εχω και την οικόγενεια μαζί μου, τη σύζυγό μου και 8 μηνών παιδί!  Ζητάω από τη Γιαννάκου να πάω το μωρό στην Αθήνα για μια μέρα (!) να του κάνω τα εμβόλιά του (στο Κίεβο έκαναν άλλα εμβόλια στα παιδιά), δε μου έδωσε! Ζητάω άλλη άδεια που είναι υποχρεωτική σε έναν από τους 2 γονείς με μωρό, δε μου τη δίνει ούτε αυτή, έτσι με… τσαμπουκά. Παράλληλα,με διώχνει και από τα πανεπιστήμια και δίνει εντολή στη συντονίστρια να με στείλει σε ένα χωριό της Ουκρανίας, για να διδάξω τάχα σε ένα σχολείο «ομογενών» με… ένα μαθητή ή  σε σχολείο στα…χαρτιά! Στα πανεπιστήμια που δίδασκα εγώ μέχρι τότε, έστειλε  φιλόλογο χωρίς διδακτορικό (!) και λίγο μετά τα πανεπιστήμια την εξαπέστειλαν.
Κάνω αίτηση και ζητάω αμέσως ανάκληση στην Ελλάδα. Αρνείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ η Γιαννάκου να με φέρει πίσω . Μου λέει «θα πας εκεί κι ας έχεις και μωρό παιδί»(!). Ήξερα, βέβαια, πως αν τολμούσα και πήγαινα στην άκρη της «Ρωσικής Ουκρανίας», δε θα ζούσαμε ούτε μια μέρα. Ούτε εγώ, ούτε  το παιδί και  η  γυναίκα μου. Γι΄αυτό με έστελνε εκεί. Να με «φάνε»,όπως τον Τριάρχη.
Δεν είχα άλλη επιλογή. Αναγκάζομαι και υποβάλω παραίτηση την ίδια στιγμή. Φεύγω πρόωρα από τη δημόσια εκπαίδευση. Και φεύγω για  να σωθώ.
 Εγώ με το Μαυρομμάτη τη σκαπουλάραμε τελικά. Τον Τριάρχη τον σκότωσαν λίγους μήνες μετά, που παραιτήθηκα εγώ.  Οι  φυσικοί  και οι ηθικοί αυτουργοί στην Αθήνα δε τιμωρήθηκαν ακόμα!
Προσέφυγα στα ελληνικά  δικαστήρια το 2005 .  32 σελίδες το δικόγραφο,  «χαρτί και καλαμάρι». Καταγγελία για τα κλεμμένα λεφτά,τις κομπίνες, το «φαγοπότι» ,τα   πολιτικά πρόσωπα που ήταν μπλεγμένα.  -Θα χρεοκοπήσουμε, τους γράφω από τότε, κάντε κάτι,  ως Δικαιοσύνη .  10 χρόνια σχεδόν έχουν περάσει. Η υπόθεση  έχει πάει στο ΣτΕ πολύ καιρό. Την αναβάλουν. Η νέα συζήτηση ήταν για τις  29/9/2014.
Σήμερα, έμαθα πως ΠΑΛΙ την ανέβαλαν! Πήγα, λίγο πριν γάψω αυτή την καταγγελία, στη Γραμματεία στο Αρσάκειο και τους τα έψαλα: -Συγκαλύπτετε δολοφονία, είστε υπεύθυνοι, λέω στην κυρία που μου ανακοίνωσε την αναβολή. Με συμβουλεύει  να πάω να μιλήσω με τη δικαστίνα που έχει την υπόθεση. Αρνούμαι. -Δεν πηγαίνω σε ιδιωτικές συζητήσεις με δικαστές ,της λέω. ΄Ολα θα επωθούν  φανερά.  Σταματήστε μόνο να αναβάλετε την υπόθεση. Δε γλιτώνουν.  Βγάλτε όποια απόφαση θέλετε.΄Ομως, τελειώνετε, για να πάω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Ντροπή σε όλους τους εμπλεκομένους! Για δολοφονία μιλάμε! Δεν μπορούν να κρυφτούν. Ας το γνωρίζουν. Κανείς δε θα ξεφύγει. Ακόμα κι αν με σκοτώσουν, έχω φροντίσει να δικαστούν. Δε γλιτώνουν, ας το πάρουν απόφαση. Είναι όρκος στο δολοφονημένο συνάδελφό μου Γιώργο Τριάρχη και σε όλους τους τίμιους ΄Ελληνες, που… «δεν τα φάγαμε μαζί».
3. Θα πάθετε πλάκα! Δείτε την κοπέλα του Al Pacino..
tro-ma-ktiko.blogspot
Η Lucila Sola είναι 37 ετών και ίσως η μεγαλύτερη θαυμάστρια…
του διάσημου ηθοποιού.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι αλλά δεν κάνουν επίσημες εμφανίσεις μαζί.

Ο Al Pacino και η κοπέλα του βρέθηκαν έξω για φαγητό και ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μαζί με έναν φίλο του 76χρονου ηθοποιού!

Ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον 76 ετών και έχει αλλάξει….

Σίγουρα παθαίνουμε πλάκα,αλλά όχι για τον Αλ Πατσίνο .  Με τα αστόχαστα, πέρα από ακατάρτιστα και ημιμαθή  παιδάκια -κονδυλοφόρους που τα τραβάνε από τη μύτη σαν υπάκουα  σκυλάκια τα αφεντικά της εμπορικής δημοσιογραφίας ,για να ξερνάνε οχετούς εθνικισμού, ρατσισμού και άλλων συναφών ντελίριων.

‘Ολες οι βιομηχανίες του αισχρού κέρδους, ειδικά της μόδας, του θεάματος-ακροάματος, οι ροζ επιχειρήσεις,εκείνες  του πρωταθλητισμού και φυσικά πρώτη και καλύτερη η εμπορική  παραπληροφόσηση ,καλλιεργούν και προωθούν για να πουλήσουν,  ρατσισμούς κάθε είδους . Οι περισσότεροι, όταν ακούνε ρατσισμό ο νους τους πάει στο φυλετικό, της ράτσας. Αλλά δεν πρόκειται μόνο γι΄αυτό. Δεκάδες ρατσισμούς-φασισμούς βιώνουμε στη ζωή μας και είναι δίπλα μας καθημερινά. Από το ποδόσφαιρο και  τον τοπικισμό, ως την εξωτερική εμφάνιση και την οικονομική κατάσταση του καθενός.

Στο κείμενο παραπάνω,έχουμε έναν άλλο, εξίσου επικίνδυνο ρατσισμο που αφορά την κατάσταση  της  …πέτσας, του δέρματος. Μιλάμε για τον ηλικιακό ρατσισμό.

΄Οπως θα αναπτύξουμε σε ειδικό κείμενο που αναλύει τα αποτελέσματ του Brexit  και το οποίο  οι βιομηχανίες του ανήθικου κέρδους  θέλουν να το προκάλεσαν οι…ηλικιωμένοι, θα μιλήσουμε εκτενώς για το συγκεκριμένο  θέμα. Εκεί κι αν “παίχτηκε”  αισχρός και κατευθυνόμενος ρατσισμός.

Βρισκόμαστε  στον αστεριμό της λατρείας της “επιδερμίδας”.Η επιτυχία του ατόμου, ειδκά της γυναίκας,  σε πολλούς τομείς,   δεν έχει αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά βρίσκεται σε συνάρτηση με την τεντωμένη, τη  φρέσκια επιδερμίδα, που να είναι και διαθέσιμη για παντός είδους εκμετάλλευση. Η αποθέωση του σεξισμού και της παραλυσίας, που τα παιδάκια εδώ της εμπορικής δημοσιογραφίας-ασυναρτησίαςσαν κανονικά πιθηκάκια προωθούν με σκπουπιδοδημοσιεύματα.

4. ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
Στο ΣτΕ ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος για την ίδρυση φαρμακείων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κατά της υπουργικής απόφασης με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις ίδρυσης φαρμακείου και ρυθμίζονται θέματα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού.

Κατ΄ αρχάς, ο ΠΦΣ αναφέρει ότι η επίμαχη απόφαση προκαλεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ότι παραβιάζονται οι συνταγματικές αρχές της προστασίας της υγείας των πολιτών και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης, όπως παραβιάζεται και το άρθρο 43 του Συντάγματος, καθώς για παρόμοια θέματα όπως είναι αυτό των φαρμακείων απαιτείται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος και όχι υπουργικής απόφασης όπως έγινε στην προκειμένη απόφαση.

Ακόμη, ο Σύλλογος αναφέρει ότι η ίδρυση και εκμετάλλευση φαρμακείων από «επιχειρηματίες- ιδιώτες τα μετατρέπει αναπόφευκτα από φορείς παροχής κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών σε αυτόνομες επιχειρηματικές μονάδες, οι οποίες εντάσσονται στο ανταγωνιστικό πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς και λειτουργούν με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος και γνώμονα το προσωπικό οικονομικό όφελος του ιδιοκτήτη, δεδομένου μάλιστα ότι ο μη φαρμακοποιός- επιχειρηματίας δεν είναι νομικά, ηθικά και επιστημονικά ταγμένος στον στόχο της εξυπηρέτησης της δημόσιας υγείας, ούτε υπόκειται σε δεοντολογικούς κανόνες που διέπουν, κατά τρόπο δεσμευτικό τους φαρμακοποιούς».

Τέλος, ο Σύλλογος υποστηρίζει ότι η εν λόγω υπουργική απόφαση παραβιάζει τη συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης είναι αντίθετο στη νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΣτΕ.

Τί μας λένε τώρα τα μεγαλύτερα λαμόγια της μικρομεσαίας (κατ΄ευφημισμό)  τάξης των επαγγελμαατικών στην Ελλάδα, οι φαρμακοποιοί, που πλούτισαν από την εμετάλλευση της υγείας και της “ασπιρίνης” του ‘ ΄Ελληνα; Τέτοιο θράσος και υποκρισία! ΄Ενας απ΄αυτούς δεν ντρέπεται,να βγει και να κράξει τη συντεχνία.

Τώρα τους έπιασε ο πόνος, μη μας …φαρμακώσουν στα σούπερ  μάρκετ οι αδαείς που θα μας δίνουν άλλα αντί άλλων φάρμακα! ΄Οχι,βέβαια, πως τους έπιασε ντελίριο,  γιατί θα σπάσει το μονοπώλιο, αφού και η τιμή του φαρμάκου θα πέσει με τον ανταγωνισμό και τα μαγαζιά -φαρμακεία θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα,όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, για να βρίσκεις  μια ασπιρίνη, όταν τη χρειάζεσαι.

Αρκετα φάγανε οι μαφιόζοι του φαρμάκου, οι αισχροί  εκμεταλλευτές της υγείας του κοσμάκη. “Ρίξτε τους στα αυτιά”. Σπάστε το μαφιόζικο “τεκτονισμό” τους.

5.  Ξαναχτύπησε Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ

ανήρτησε χθες στο Twitter μια εικόνα-κολλάζ με τη Δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, εκατοδόλαρα, ένα άστρο του Δαυίδ και τη λεζάντα «η πιο διεφθαρμένη υποψήφια που έχει υπάρξει ποτέ!», προκαλώντας κατακραυγή και σύγχυση στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Δύο ώρες αργότερα, ο Τραμπ ανήρτησε μια παρόμοια εικόνα, στην οποία το αστέρι του Δαυίδ—που βρίσκεται στη σημαία του Ισραήλ και που εξαναγκάζονταν από τους ναζί να φορούν οι Εβραίοι κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος—έχει αντικατασταθεί από έναν κύκλο. Το αρχικό μήνυμα διαγράφτηκε.

“Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει”. Κανονικός Ναζί και ρατσιστής από τους…κορυφαίους ο γραφικός Ντόναλντ.  Δεν κρύβονται με τίποτα πια οι πομπές του.

6. Απίστευτη παραγγελία Ελληνοαμερικάνου στο Ναύπλιο
Φωτογραφίες: Εφτιαξαν φέρετρο σε σχέδιο Παρθενώνα – Παραγγελία ομογενή

Φωτογραφίες: Εφτιαξαν φέρετρο σε σχέδιο Παρθενώνα - Παραγγελία ομογενή

Θα είναι κανένας  σαν τον Πορτοκάλος από την ξεκαρδιστική και πολύ πετυχημένη (και η δεύτερη επίσης) ταινία “γάμος αλα ελληνικά”. Πολύ ψώνιο με την Ελλάδα έχουν  μερικοί “ομογενείς”. Ακόμα και στον τάφο τους το κουβαλάνε.

Να μην ξεχάσουν, όταν έρθει η ώρα του  και βάλουν τον πατριώτη Ελληνο-Αμερικανό στον…Παρθενώνα, να τον τυλίξουν  και με μια γαλανόλευκη . Και το σύνολο θα ταιριάζει και ο ίδιος θα απολαμβάνει Ελλαδάρα   στα δυο μέτρα κάτω από τη γη που θα κάνει διακοπές!

 

7. Το μήνυμα της οικογένειας Μαμιδάκη: Ο άνθρωπος που λύγισε υπό το βάρος του ηγέτη
Το μήνυμα της οικογένειας Μαμιδάκη: Ο άνθρωπος που λύγισε υπό το βάρος του ηγέτη

Λύγισε υπό το βάρος του ηγέτη και αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά» σημειώνουν η οικογένεια και οι εργαζόμενοι για τον Κυριάκο Μαμιδάκη, που έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί της Κυριακής.

Αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του Κυριάκου Μαμιδάκη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος των αδελφών Μαμιδάκη, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε να κηρύξει διήμερη αργία σε ένδειξη πένθους για τις εταιρείες του ομίλου και να προβεί σε δωρεά στη μνήμη του.

Αυτοί οι παλαιοί επιχειρηματίες,οι παραδοσικοί, να τους πούμε έτσι, δεν ήταν βέβαια …αγγελούδια (στην οικονομία της αγοράς κολύμπαγαν) ,είχαν όμως μια άλλη αίσθηση  για την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια. Αυτοκτονούσαν ,αντί να διασυρθούν. Κάτι σαν την τιμητική αυτοκτονία των σαμουράι (χαρακίρι).

΄Εφυγε αξιοπρεπώς ο Κυριάκος Μαμιδάκης,αντί να σέρνεται υπό το βάρος των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε από δω και πέρα. Σεβαστή η επιλογή του.Και γιατί όχι;  Αξιοθαύμαστη.