ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1.  ΛΑΦΑΖΑΝΗ, “ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ”
2. ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!
3. ΑΛΛΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΒΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.
5. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ
1. Λαφαζάνης: Δεν γνώριζα κάτι για το σχέδιο περί «παράλληλου νομίσματος»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε. Αυτοί οι τύποι ΟΛΟΙ μοιάζουν σαν τις… μούρες των χοιρινών.΄Οταν είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους,  “ανακρούουν πρύμναν”. Να θυμίσουμε τους Χρυσαυγίτες.Τους πιάνεις επ΄αυτωφώρω να  εγκληματούν και σου λένε…δεν είναι  αυτό που νομίζεις!  ‘ Ανανδροι, εκτός των άλλων,όλοι οι τέτοιοι.

Ο Λαφαζάνης ,όταν ήταν στα πράγματα ,κανόνιζε με το δικτάτορα της Ρωσίας για επιστροφή στη δραχμή και άλλες παράλληλες “λύσεις” για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Εκεί, κρυμμένος στα γραφεία των μυστικών  υπηρεσιών στη Μόσχα, δουλεύανε όλοι μαζί τα ρωσόφιλα σχέδια. Γράφαμε εκτενώς εκείνη την εποχή για τα τεκτενόμενα “δια χειρός” Λαφαζάνη.

Και τώρα, που σφίγγει το σκοινί, τα ξέχασε όλα το άτομο.’ Ομως, ο … Μπαρουφάκης,γνωστός “καβαλημένο καλάμι” και   άρρωστος με τη δημοσιότητα,  βγήκε και τα ξέρασε όλα.Για παράλληλα νομίσματα, σύστημα παράλληλων πληρωμών  και λοιπά φαιδρά για εκείνη την αλήστου μνήμης  εποχή.

Γελοίοι, αισχροί, ανήθικοι. Πολιτικάντηδες!

 

2. Ορίστε τι περιείχε η γλοιώδης ουσία που γέμισε τον Θερμαϊκό: Λιπάσματα, φυτοφάρμακα και αστικά λύματα
φωτογραφία αρχείου: eurokinissi

 

«Πρόκειται για ένα αρκετά περίπλοκο ζήτημα» αναφέρει η καθηγήτρια Βιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Μαρία Μουστάκα.

Όπως εξηγεί, είναι ένα σύνθετο πρόβλημα, που προκλήθηκε από τον συνδυασμό ενός φυσικού φαινομένου (παραγωγή θαλάσσιου χιονιού), των καιρικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες), τις κινήσεις του νερού και των επαναλαμβανόμενων ερυθρών παλιρροιών, που οφείλονται στον ευτροφισμό-ρύπανση, που ευνοείται από τις εκπλύσεις από γεωργικές καλλιέργειες (υπολείμματα λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων κ.α.) και τα αστικά λύματα.

Αγρότες, βιομήχανοι-βιοτέχνες. Κανονικοί εγκληματίες. Η απόδειξη βγήκε από τα σπλάχνα του Θερμαϊκού. Και είναι η…εκατομμυριοστή φορά. Σε όλη την Ελλάδα.

Αλητήριοι. Μας δηλητηριάζουν .κανονικά. Με τα φοβερά φυτοφάρμακα, τη ρύπανση, τα λύματα, τα άλλα σκουπίδια τους.

Και οι συνταξιούχοι βγαίνουν λάβροι στα υπουργεία να διαμαρτυρηθούν για το πετσόκομμα στις συντάξεις. Για τους καρκίνους, τα εγκεφαλικά, τα εμφράγματα,που τους ταϊζουν και τους  θερίζουν κάθε μέρα,  τσιμουδιά.

Καλά, τόση πια αφροσύνη στη χώρα; Το λογικό,το απλό,το αυτονόητο κανείς  δεν μπορεί να το ξεδιακρίνει;

΄Ασε οι….αντάρτες των πόλεών μας. Στέλνουν μπόμπες σε φακέλους στον Παπαδήμα τα… παλουκάρια και έτσι κάνουν αγώνα και αντίσταση! Ο π. πρωθυπουργός φαίνεται πως δηλητηριάζει με τα επικίνδυνα φυτοφάρμακά του τους πάγκους με τις απασφαλισμένες βόμβες των προϊόντων του στις λαϊκές αγορές. Το ίδιο και την πρωτοφανή μόλυνση ΟΛΗΣ της τροφικής αλυσίδας. Κρέατα, ζαρζαβατικά, φρούτα. Κρεμάστε τον Παπαδήμα!

 Οι πραγματικοί  φονιάδες είναι στο απυρόβλητο.  Κανείς δεν τους τραβάει τη μάσκα,δεν τους διαπομπεύει, δεν τους κλείνει μέσα. Είναι οι…άγιοι αγρότες μας,οι εργοστασιάρχες μας,οι βιοτέχνες μας που στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Δολοφόνοι λέμε εμείς είναι. Με βούλα.

3. ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ
Αυτός είναι ο 55χρονος απόστρατος που έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς

 

Αυτός είναι ο 55χρονος απόστρατος που έστελνε φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς [εικόνες]

Αν ήταν ΜΗ ακροδεξιός και ένοχος για τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, θα είχανε φόρα -παρτίδα δημοσιεύσει όνομα, φωτογραφίες, διεύθυνση κατοικίας και πότε …ούρησε τελευταία φορά. Στην Ακροδεξιά ανέκαθεν υπήρχε “ομερτά”. Είχαν άσυλο οι Ναζί πάντα.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε μέσα τον αρχηγό τους  Νίκο Μιχαλολιάκο,που έβαζε τότε τυφλές βόμβες στις πλατείες και τις αίθουσες σινεμά . Και αμέσως τον έβγαλε έξω. Για να μην συνδεθεί η Δεξιά με την τρομοκρατία! ΄Ομως, τη μεγαλύτερη, την πιο σκληρή  τρομοκρατία με χίλιες μεθόδους στη χώρα μας,  την επωμίζεται αποκλειστικά  η Δεξιά με όλα τα παρακλάδια της. Για όσους ξέρουν Ιστορία ή θυμούνται ,φυσικά.

4.  “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΤΣΙΟ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ”

Υβριστές με μάσκες (τραμπούκοι των πληκτρολογίων) ,πιθανότατα έχοντες διάφορο από τη μπίζνα που ξεσκεπάζουμε στο θέμα μας, συνεχίζουν κι εδώ και στα Indymedia που ανέβηκε το θέμα “πανεπιστήμιο και ξερό ψωμί”, να στέλνουν ασυνάρτητες και κατινίστηκες απαντήσεις. Σε μια απ΄αυτές στα Indymedia απαντήσαμε ως εξής:

 

  1. Δεν έχεις δυνατότητα σύγκρισης Εκπαίδευσης (και των τριων βαθμίδων) Ελλάδας και άλλων χωρών   και λες όσα λες. Δεν πήγες ποτέ να σπουδάσεις έξω, να δεις τί σημαίνει διδασκαλία, έρευνα, προγράμματα, εξετάσεις και ποια η ποιότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού και της εκπαίδευσης συνολικά.
  2. Τα πράγματα στην «Ανωτάτη Εκπαίδευση» στην Ελλάδα είναι όπως τα περιέγραψα κι ακόμα χειρότερα. Σε όλα τα επίπεδα. Δε θα τα επαναλάβω. ΄Οσοι φοιτούν ή φοίτησαν σε ελληνικό Ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει σε αυτή τη «μπίζνα» που λέγεται «Ανωτάτη Εκπαίδευση» στην Ελλάδα ,ποιοι, πώς  και γιατί τη συντηρούν  και  επομένως … «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει».
  3. Πέρα από ανώνυμος υβριστής είσαι, όπως όλοι οι όμοιοι σου και …συκοφάντης, προβοκάτορας και στρεψόδικος. Λες πως υπάρχει αναφορά στο κείμενό μου που χαρακτηρίζει  ΟΛΟΥΣ  τους φοιτητές  αλκοολικούς,  ναρκομανείς, «εξώλης και προώλης». Αυτή και μόνο η «πουστιά»,  που τη συνηθίζουμε οι ΄Ελληνες να τη χρησιμοποιούμε ως λίαν περιεκτική σ΄αυτές τις περιπτώσεις,   σε χαρακτηρίζει.
  4. ΄Οντας ανώνυμος εδώ, πέρα από υβριστής και κακοήθης, ζητάς τάχα να μάθεις τα τυπικά, επιστημονικά μου προσόντα. Αν είχες υπογράψει τις ύβρεις σου, θα σε ρωτούσα εσύ ποιος είσαι. Με τη μάσκα, που αρνείσαι να βγάλεις  μπορείς να λες ό,τι θες. Και κρινόμαστε όλοι. Αν ήθελες πραγματικά να μάθεις περισσότερα για την επιστημονική και την  πολιτική  (συμπεριφορά ως πολίτης) ταυτότητά μου  και  όχι να αγρεύεις εντυπώσεις, θα έριχνες μια ματιά στο βιογραφικό μου στο  ιστορικό  σάιτ  Homo-Naturalis.gr που συμπτωματικά αύριο κλείνει 10 χρόνια από τη λειτουργία του με επισκέπτες έναν ακέραιο  αριθμό με  6 μηδενικά μετά και πάνω από 10.000 «ιντερνετικές» σελίδες ( ύλη, αποκλειστικά δική μου, που σημαίνει σε κοινά βιβλία κοντά 50 βιβλία!) .
(http://homo-naturalis.gr/category/%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83/
και
http://homo-naturalis.gr/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86/)
5. Αυτός είναι ο αριθμός που πρέπει να εκσπερματώνει ένας άντρας το μήνα -Ειδικοί εξηγούν

Κατηγορείτε συχνά τους άντρες, γιατί θεωρείτε πως η σκέψη τους γυρίζει διαρκώς γύρω από το σεξ;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έρχονται να αλλάξουν την αρνητική σας στάση απέναντι σε αυτή τη συνήθεια του αντρικού φύλου και υποστηρίζουν, ότι οι άντρες που εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις και εκσπερματώνουν, μπορούν να νικήσουν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν και ανέλυσαν στοιχεία από 31,925 υγιείς άντρες για 18 ολόκληρα χρόνια. Οι συμμετέχοντες αυτοί συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο σχετικά με τη συχνότητα της εκσπερμάτισής τους.

Η μηνιαία συχνότητα εκσπερμάτισης αξιολογήθηκε σε άνδρες ηλικίας 20 έως 29, 40 έως 49 ετών, αλλά και το έτος πριν από την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Η εκσπερμάτιση αυτή ήταν είτε αποτέλεσμα της σεξουαλικής πράξης των συμμετεχόντων είτε αποτέλεσμα αυνανισμού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, περίπου 3.839 από τους συμμετέχοντες στη μελέτη διαγνώστηκαν με καρκίνο του προστάτη.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο European Urology (Ευρωπαϊκή Ουρολογία) και έδειξαν, ότι η εκσπερμάτωση τουλάχιστον 21 φορές το μήνα μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη σε άνδρες ηλικίας 20 έως 29 ετών και 40 έως 49 ετών, συγκριτικά με την εκσπερμάτιση που πραγματοποιείται μόνο 4-7 φορές το μήνα.

Οι επιστήμονες δεν κατέληξαν στο γιατί αυτός ο αριθμός εκσπερμάτισης βοηθά τόσο πολύ στην μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, αλλά σύμφωνα με παλαιότερα ευρήματα, αυτό συμβαίνει λόγω της αποβολής των τοξινών από τον οργανισμό.

“Περὶ δὲ ὧν ἐγράψατέ μοι, καλὸν ἀνθρώπῳ γυναικὸς μὴ ἅπτεσθαι·…. Λέγω δὲ τοῖς ἀγάμοις καὶ ταῖς χήραις, καλὸν αὐτοῖς ἐστιν ἐὰν μείνωσιν ὡς κἀγώ”. (Κορινθίους Α΄7)

Για φανατστείτε οι άνθρωποι να ακολουθούσαν τις εντολές του …άγαμου και ανέραστου Παύλου. Ευτυχώς, όμως,  η Φύση αλλιώς ορίζει.

Αν η Βίβλος δεν είχε την κάλυψη των χριστιανικών δογμάτων, όπως και το Κοράνι των Μουσουλμάνων, σήμερα και τα δύο αυτά… ιερά κείμενα ως επικίνδυνα (γενικώς) θα είχαν απαγορευτεί. Θα γίνει αυτό μια μέρα στο Μέλλον. Λένε τόσες και τέτοιες επικίνδυνες ανοησίες, που μόνο κακό και συμφορά μπορούν να προξενήσουν σε όσους ακολουθούν, αλλά, δυστυχώς, ακόμα και σε εκείνους που δεν ακολουθούν τις διδασκαλίες τους.