ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

 

 

  1.  “ΝΟΝΟΣ”  ΣΕ ΤΕΙΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!

  2.  ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

  3. ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

  4.  ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ  ΣΤΗΝ  ΑΙΓΙΝΑ ΧΩΡΙΣ…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΨΩΜΙ!

  5.  ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.  ΚΑΙ…ΤΡΟΜΟΚΡΤΑΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

1. α. Μαρινάκης.  ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

 

                                                  Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
Στον εισαγγελέα κατέθεσε για τη μήνυση για το Noor 1 ο Μαρινάκης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
                                        Ο “ΝΟΝΟΣ”

Στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά Π. Μπρακουμάτσο προσήλθε το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης προσήλθε στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει αναφορικά με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει ο ίδιος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στη υπόθεση του πλοίου «Noor one», που τον Ιούνιο του 2014, είχε εντοπιστεί στην Ελευσίνα με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ο κ. Μαρινάκης στη μηνυτήρια αναφορά του είχε καταγγείλει «σκευωρία σε βάρος του που μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστεί και να παραμερίσει για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».

Τί φοβάταιι ο Νονός; ΄Εχει δυνατές πλάτες για να τη σκαπουλάρει πάλι. “Υιός” Μητσοτάκη σε αγαστή συνεργασία με τη διαπλεκόμενη ελληνική δικαοσύνη.  Η καλύτερη εγγύηση ατιμωρησίας του.

Ως εκεί, φτάσαμε και στην Ελλάδα,   Ο αυριανός πρωθυπουργός της χώρας  και η…  “τυφλή” δικαιοσύνη της να  έχουν  προκλητικά  στο απυρόβλητο έναν  πρεζέμπορο. Τραγικό κατάντημα για μια χώρα που τη δέρνουν και ένα σωρός άλλες αρρώστιες.

 

2. 298 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ 196 ΗΤΑΝ ΟΛΛΑΝΔΟΙ
Σε δικαστήριο στην Ολλανδία οι δίκες για την κατάρριψη της πτήσης MH17
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ

 

Οι ύποπτοι για την κατάρριψη της επιβατικής πτήσης MH17 το 2014 στην ανατολική Ουκρανία θα δικαστούν σε ολλανδικό δικαστήριο και σύμφωνα με την ολλανδική νομοθεσία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από απόπειρες, τις οποίες παρεμπόδισε η Ρωσία το 2015, να συσταθεί ένα διεθνές δικαστήριο για την κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, που στοίχισε τη ζωή και στους 298 επιβαίνοντες. Τα θύματα προέρχονταν από 17 χώρες, μεταξύ των οποίων και 196 Ολλανδών.

Το Ολλανδικό Συμβούλιο Ασφαλείας, που ερεύνησε το συμβάν, κατέληξε τον Οκτώβριο του 2015 στο πόρισμα ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από πύραυλο ρωσικής κατασκευής. Οι ερευνητές είχαν δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι ο πύραυλος είχε εκτοξευθεί από εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο φιλορώσων αυτονομιστών.

Ο υπουργός Εξωτερικών Μπερτ Κέντερς ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωση ότι η ερευνητική ομάδα, της οποίας ηγείται η Ολλανδία και στην οποία συμμετέχουν επίσης η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Μαλαισία και η Ουκρανία, θα συνεχίσει το έργο της κατά τη «φάση της δίωξης». Δεν έχουν ακόμα κατονομαστεί οι ύποπτοι για την κατάρριψη του αεροσκάφους.

Ο εξευτελισμός της έννοιας της δικαοσύνης! Θα δικάσουν, λέει,  οι Ολλανδοί τους…ύποπτους. Αλλά ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο πραγματικός. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  ένοχος. Εκείνος που έδωσε την εντολή να γίνουν όσα φοβερά και τραγικά συνέβησαν  στην Ουκρανία τα τελευταία χρόνια με τους 10.000 νεκρούς.  Κι αυτός δεν είναι άλλος από το δικτάτρα Πούτιν. Ντροπή σας!

΄Οσο το κτήνος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, “ξυπνάει το μεσημέρι, τρώει την ομελέτα του, παίρνει το μπάνιο του στην πισίνα, γυμνάζεται  με βάρη και το βράδυ  πάει στο γραφείο του” να… κάνει τους λογαριασμούς,   πόσα ακόμα όπλα  θα πουλήσει στον τύραννο -φονιά  της Συρίας και τί θα εισπράξει και  ποιο καινούριο μέτωπο θα ανοίξει στη…Μολδαβία.  ΄Οσο η Μέρκελ και ο Μακρόν σφίγγουν το χέρι του υπόδικου μαφιόζου προέδρου της Ρωσίας στις συναντήσεις τους.΄Οσο οι πολτικόί ακτιβιστές στον κόσμο  δεν ξεχύνονται στους δρόμους να απαιτήσουν εδώ και τώρα τη σύλληψή του για εγκλήματα κατά της ανθρώπότητας.΄Οσο ένας ολόκληρος λαός στη Ρωσία στηρίζει το Χιτλερίσκο του  και ζει μέσα στην τύφλα και στον εθνικισμό. ΄Οσο στην τουριστική  Ελλάδα ανοίγουμε τα σύνορα, για να εισρέουν τα “ματωμένα ρούβλια” των  ηθικών αυτουργών των  εγκλημάτων του δικτάτορα ,που  λιάζουν τις… κορμάρες τους στις παραλίες μας.

ΚΑΜΙΑ δικαιοσύνη δε θα  υπάρξει στον κόσμο.Και κανείς,ούτε ο χειρότερος εγκληματίας, δεν πρέπει πια να δικάζεται πουθενά στον κόσμο, όσο το τέρας της Ρωσίας μένει ασσύληπτο και ατιμώρητο

3. Ινδία: Γυναίκες δένουν και ξυλοφορτώνουν παιδεραστή
Ινδία: Γυναίκες δένουν και ξυλοφορτώνουν παιδεραστή [βίντεο]

Οι δικές μας, όμως, εδώ προνοφυλλάδες, νοσηρές, αισχρές, ατιμώρητες, συνεχίζουν να τρέφουν με σκουπίδα παιδεραστίας τους ανώμαλους ανανώστες τους.  Φρίκη!

4.  ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
Υποπλοίαρχος υδροφόρας για τον θάνατο των ψαράδων: Ξεψάριζαν, δεν μας είδαν -Δεν ήξεραν να κολυμπούν, δεν μπορούσαμε να τους σώσουμε
Φωτογραφία: Intime News

Για τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση της υδροφόρας με το αλιευτικό σκάφος στην Αίγινα, που είχε ως αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους, μίλησε ο υποπλοίαρχος της υδροφόρας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως «ήμασταν στα 50 μέτρα, τους φώναζα “περιμένετε”… Ήταν δίπλα μας και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, δεν ξέραμε ότι δεν ήξεραν να κολυμπούν».

Όπως ανέφερε ο υποπλοίαρχος «κοιμόμουν (σ.σ.: την ώρα του δυστυχήματος), βγήκα και είδα το (αλιευτικό) σκάφος να έχει βουλιάξει, να έχει πέσει… και να έχουν πνιγεί δύο άνθρωποι». ιefimerida.gr

΄Οταν,  πάλι στην Αίγινα,  έγινε προ μηνών ίδιο ατύχημα, οι πορνοφυλλάδες (ειδικά η συγκεκριμένη παραπάνω ) ,που ζητάνε τα κλικ των σκουπιδοφάγων με κάθε τρόπο ( σκοπός το κέρδος από τις  διαφημίσεις), λύσσαξαν με το…βρωμόγερο, που σκότωσε λόγω… καταγωγής  τους ανθρώπους και ζητούσαν την κεφαλήν του επί πίνακι. Κι εκείνος, όμως, τότε, όπως τώρα, οι…λαϊκοί  ναυτικοί,  δεν ευθυνόταν για το τραγικό ατύχημα).

 Σήμερα οι φυλλάδες ΜΟΝΟ αναφέρουν τη σύγκρουση  ως…τραγική   και  εκεί σιωπούν. Δεν έχει “ψωμί” η είδηση.  Δε φέρνει “φράγκα”. Βλέπετε, δεν  είναι “επώνυμος” και πλούσιος  Λυκουρέζος ο  πλοίαρχος,  ούτε  77 χρόνων.

Και ακροδεξιές και  προνοφυλλάδες. Πατσαβούρες, δηλαδή.

 

Γράφαμε γι αυτό το θέμα στις 26/10/2016):
…΄Οταν πλοίο  στην Αίγινα συγκρούστηκε με μια λάτζα και σκοτώθηκαν κι εκεί άνθρωποι, ο εισαγγελέας προφυλάκισε  το χειριστή του ταχύπλοου, γιατί, όπως γράφαμε, αυτό ζητούσε η κοινή γνώμη. Ο Λυκουρέζος, ο χειριστής,  ήταν επώνυμος και εξάδερφος του γνωστού δικηγόρου. ΄Ηταν επίσης «φραγκάτος»  και φυσικά «κοτσονάτος» στα 77 του χρόνια. Και τα τρία δεν μπορούσε να τα χωνέψει η ελληνική, «βλαχαντερή» κοινή   γνώμη. Και ο εισαγγελέας έσπευσε να την ικανοπιήσει. Προφυλάκισε το Λυκουρέζο, αν και δεν έφταιγε για τη σύγκρουση (είχε προτεραιότητα).

 

5. α. Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο -Ολο το παρασκήνιο
Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο -Ολο το παρασκήνιο

Τι είπε ο Μπογδάνος και προκάλεσε θύελλα

Ολα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ στις 3», άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει “είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι;” ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό», είπε επί λέξει.

Αν υπάρχουν σήμερα στη χώρα τρομοκράτες,δεν είναι οι παλιοί γνωστοί “αντάρτες”,οπως τους ξέραμε. ΄Οσοι απόμειναν εί ναι περισσότερο γραφικοί,παρά αντάρτες σε μια εποχή που μόνο στην Ελλάδα υφίστατι ακόμα αυτό το φρούτο της τρομοκρατιας.

β. Τατσόπουλος: 36 ημέρες νοσηλείας Παπαδήμου, ο Τσίπρας δεν βρήκε χρόνο να πάει
Τατσόπουλος: 36 ημέρες νοσηλείας Παπαδήμου, ο Τσίπρας δεν βρήκε χρόνο να πάει

Οι νέοι τρομοκράτες έχουν ονόματα σαν τον αλητήριο παραπάνω, σαν τον Τατσόπουλο χτες, που είπε κι αυτός τα ίδια. Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, έχει στο επιτελείο του τους τρομοκράτες, που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον π.πρωθυπουργό. Είναι με λίγα λόγια ηθικός αυτουργός της τρομοκρατικής αυτής πράξης!

Και φυσικά ο άξεστος αυτός  υπάλληλος και πληρωμένος κονδυλοφόρος, αλλά  και ο πολιτικάντης μυθιστοριογράφος,  γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτόν δεν είναι αλήθεια. Ο ΄Ελληνας πρωθυπουργός μπορεί να έχει χίλια κουσούρια, όπως ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι απ΄αυτόν πρωθυπουργοί, αλλά (προς θεού!) δεν είναι τρομοκράτης.

Τόση αφέλεια, τόση κακότητα και εμπάθεια από “μικρούς” και φυσικά ανισόρροπους  που “σκοτώνουν τη μάνα” τους για ένα κλικ. Να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους με οποιοδήποτε κόστος. Τί ασέβεια, τί αισχρότητα!

Τα ίδια λέγανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ,ο κολλητός του Μίκης Θεοδωράκης, άλλοι “αστέρες” της εποχής  και για τον Ανδρέα Παπανδρέου.΄Ηταν αρχηγός της…17Ν!  Και ως φαίνεται, ο Ανδρέας  έδωσε εντολή  στον Κουφοντίνα να δολοφονήσει  τον άτυχο Μπακογιάννη, για να κάνει ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης πρωθυπουργό τον… “Αποστάτη”, πεθερό του θύματος.

Φαιδρά; ΄Ολα τούτα δείχνουν σε τη χαράδρα ανοησίας,αναξιοπρέπειας, αναξιοπιστίας και κομπλεξισμού έχουν πέσει πολλοί και διάφοροι σε αυτή τη χώρα. Και όλα  για τη  δόξα, το χρήμα,τη δημοσιότητα.  Ανθρωπίδες!