ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

1. Τεταμένη η κατάσταση στο Ιράν -Η Μόσχα προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην ανακατεύονται
Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν, Φωτογραφία: AP

Ο δικτάτορας  και “Τσάρος” της Ρωσίας, “τρίβει τα χέρια” του, γιατί φαντάζεται πως θα έχει μα νέα ευκαιρία να συνεχίσει το εγκληματικό του έργο, όπως και στη  Συρία.    Ο ,εκτός των άλλων,  μαφιόζος πρόεδρος της Ρωσίας, τούτη τη φορά πρέπει να πάρει ένα καλό και ΟΡΙΣΤΙΚΟ  μάθημα.  Αν η Δύση  “κλείσει τα μάτια” πάλι, όπως έκανε στη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Συρία θα βρει μπροστά της τον όλεθρο που προετοιμάζει για την ανθρωπότητα ο παρανοϊκός νέος Χίτλερ της Ρωσίας με τον αχυράνθρωπό του, επίσης παρανοϊκό, δικτάτορα της Β. Κορέας.

2. Die Zeit: Στη Μόρια αποτυγχάνει η Ευρώπη -Απροετοίμαστη η ελληνική κυβέρνηση για την πρόκληση
Φωτογραφία: Eurokinissi

Στη Μόρια και σε εκατοντάδες ίδιες ” Μόρια”  σε όλες τις γωνιές της γης,  αποτυγχάνει καθημερινά ο ανθρωπισμός, ,η αλληλεγγύη, ο πολιτισμός. “Homo homini lupus” δυστυχώς. Σαν να μην άλλαξε τίποτα από την εποχή του σπηλαιο-ανθρώπου, όταν αντιμετώπιζε  το διπλανό, τον περαστικό, τον κυνηγημένο   ως εχθρό και ξένο.

___________________________________________________________________

1. Μαζεύουν υπογραφές για το όνομα Μακεδονία -Συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου
Υπογραφές για το Σκοπιανό συγκεντρώνει η Ομοσπονδία Μακεδονικών Ενώσεων

Μέσω μιας ιστοσελίδας η Ομοσπονδία Μακεδονικών Ενώσεων μαζεύει υπογραφές για να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Μάλιστα αναφέρουν πως θα πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο site onomasia.gr ανάμεσα στους υποστηρικτές του εγχειρήματος είναι και Ελληνοαμερικανοί.

Το μήνυμα στο site

Το πρώτο μήνυμα που διαβάζει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας αναφέρει «Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων. Σύμφωνα με δήλωση του ΥΠΕΞ κ.Νικόλαου Κοτζιά θα επιδιωχθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση στο θέμα στους επόμενους μήνες. Σε αυτήν τη χρονική στιγμή ΟΛΟΙ οι Έλληνες οφείλουμε να εκφραστούμε για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα και να δώσουμε ως επιπλέον διπλωματικό εφόδιο στην Ελληνική Κυβέρνηση την αποκρυσταλλωμένη άποψή μας περί ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” επουδενί στην οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Απευθύνουμε έκκληση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ το παρακάτω ψήφισμα που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Αλέξη Τσίπρα:»

Το μήνυμα στο facebook

Η σελίδα διακινείται και μέσω facebook με το παρακάτω μήνυμα και αναφέρουν πως θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου«Εγώ υπέγραψα. Στείλε το όπου μπορείς με την προτροπή να το υπογράψουν. Το διοργανώνει η Ομοσπονδία Μακεδονικών Ενώσεων. Είναι κι οι Ελληνοαμερικάνοι μέσα. 21 Ιανουαρίου κατεβαίνουμε στο συλλαλητήριο. Πρέπει να βουλιάξει ο τόπος. Στείλε το με το μήνυμα μου». 

Μέσω του ψηφίσματος που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο ζητούν «Να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα».

Το ψήφισμα

Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης

Κ. Αλέξη Τσίπρα
Ψήφισμα

Στις 13 Απριλίου 1992 πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά σύσκεψη των τότε πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή με θέμα την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοίνωσε ο τότε Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Πέτρος Μολυβιάτης: «Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ, στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη “Μακεδονία”».

Ακολούθησε η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Ελπίζω ότι οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική. Αυτά τους τα είπα και τους τα έχω γράψει».

Όμως δεδομένου ότι μετέπειτα και χωρίς νεώτερη απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ αναγράφεται: «η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι σαφής: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη “Μακεδονία” που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή», δημιουργούνται στους Έλληνες και ιδιαίτερα στους Μακεδόνες ιδιαίτερα έντονες ανησυχίες και αντιδράσεις για το ότι η επερχόμενη λύση θα είναι σχετική με την παραπάνω θέση του ΥΠΕΞ και όχι με την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, η οποία είναι σύμφωνη με εκείνη του συνόλου των Ελλήνων.

Επειδή κάθε άλλη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης, από εκείνη της παραπάνω απόφασης των πολιτικών αρχηγών σε συνδυασμό με την επακόλουθη δήλωση του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι αντίθετη της θέλησης του συνόλου του Ελληνικού Λαού και ιδιαίτερα των Μακεδόνων,

Επειδή είναι δεδομένο ότι η ονομασία της ΠΓΔΜ είναι κορυφαίο κρίσιμο εθνικό θέμα

“Ψώνια είναι όλοι τούτοι οι…. ηρωικώς ξεσηκωμένοι,  για να αποτραπεί  το εθνικό ανοσιούργημα να δοθεί στα Σκόπια το  όνομα “Ματσεντόνια”. Λες και δεν  είχαν τόσα χρόνια το ίδιο  όνομα και δεν τους  γνωρίζει έτσι  η υφήλιος όλη . Είναι  και απατεώνες πολλοί, βέβαια, που , ως γνωστό, κρύβονται πίσω από το πατριωτικό παραπέτασμα, για δικά τους συμφέροντα.  Καθόλου “κορυφαίο, εθνικό θέμα” δεν είναι η ονομασία του κρατιδίου δίπλα μας και ας περιέχει το  Ματσεντόνια.  Το πρόβλημα στο δικό τους μυαλό, το ανύπαρκτο , εντοπίζεται μόνο.

΄Εκανε τα ίδια πριν χρόνια  με τις συνάξεις των Ορθοδοξάρων και των Μακεδονολάγνων και ο αλήστου μνήμης …μακαριστός Χριστόδουλος. Και μάλιστα λέγεται πως τότε είχε κατεβάσει 3 εκατομμύρια κόσμο στους δρόμους!  Εν τάξει. Στα 11 εκατομμύρια Ελλήνων , κι αν υπάρχουν και 3 ανεγκέφαλοι, δεν είναι σοβαρό το ζήτημα.

 

2.Ζουράρις κατά των σχολικών εκδρομών: Να γίνουν μάθημα -Να πηγαίνουν άλλη ώρα στα μπορντέλα οι μαθητές
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο Κώστας Ζουράρις, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διευθετηθούν», όπως είπε, και οι εκδρομές στο εσωτερικό, ζητώντας οι εκπαιδευτικές εκδρομές να γίνουν μάθημα.

«Δεν χαζολογούμε βλέποντας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ένα άγαλμα χωρίς να ξέρουμε τι βλέπουμε. Είναι μάθημα η εκπαιδευτική εκδρομή. Πρέπει να μπαίνουν σε ένα μουσείο με την ίδια περίπου προετοιμασία που κάνουν για τα μαθηματικά» πρόσθεσε ο υφυπουργός Παιδείας.

Μπαξεβανάκης: Οι εκδρομές σχολείων στο εξωτερικό γίνονταν για ξενύχτι

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο οποίος υποστηρίζει πως οι μαθητικές σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό γίνονταν μόνο για τα ξενύχτια.

 Επιτέλους. Τόλμησαν κάποιοι την κατάργηση αυτής της πραγματικά πέρα από επαίσχυντης και εγκληματικής παράδοσης των σχολικών εκδρομών, όπως είναι ιδιαίτερα η πενταήμερη της Γ΄Λυκείου. Τέτοιες εκδρομές,  όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στους μαθητές, αλλά  για τους λόγους που μνημονεύουμε συνοπτικά σε παλιότερα κειμενά μας , είναι λίαν επικίνδυνες για  εφήβους.

΄Ενα από αυτά τα κείμενα στις 14-3-2012:
Αυτές οι σχολικές εκδρομές ειδικά στην Ελλάδα, έχουν βαφτεί με πολύ αίμα (***1). Να θυμηθούμε τις δυο μεγαλύτερες τραγωδίες με τα 21 κορίτσια που πνίγηκαν στη Γεωργιούπολη στα Χανιά (1972 ***2) και τους 21 μαθητές που σκοτώθηκαν στα Τέμπη ,όταν φορτηγό έπεσε στο λεωφορείο τους (2003***3)
 Γενικά, αυτού του είδους οι εκδρομές, ειδικά οι πολυήμερες, με τον τρόπο που γίνονται,πέρα από το “ξεφάντωμα” (μερικών) μαθητών και των συνοδών τους, κάτι άλλο ουσιαστικό και ωφέλιμο δεν προσφέρουν. Το αντίθετο. Εκείνη μάλιστα η …θρυλική “πενταήμερη” της Γ΄Λυκείου έχει καταντήσει εδώ και χρόνια, πέρα από εκδρομή-καρμανιόλα,  εκκολαπτήριο σεξισμού ,αλκοολισμού και “βάπτισμα πυρός” για πολλούς “άβγαλτους” μαθητές με τσιγάρα, μπάφους και άλλες “ουσίες”.
Το καλύτερο είναι να καταργηθούν ή, αν επιμένουν για λόγους   (χοντρής) αρπαχτής, τουριστικής εκμετάλλευσης (θησαυρίζουν στα νησιά τα ξενοδοχεία, μπαρ, ταβέρνες, καφετέριες) να τις διατηρούν, ας τις σχεδιάσουν από την αρχή με συγκεκριμένο (πολιτιστικό) στόχο . ΄Οσο για τους συνοδούς των παιδιών, πέρα από το διευθυντή του σχολείου και της ομάδας των καθηγητών, να υπάρχουν κοντά και 2-3 σοβαροί γονείς από το σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων.

 

EΛΛAΔA
Hμερομηνία δημοσίευσης: 25-04-07
***1. Από το 1972 μέχρι τον Μαλιακό
4/5/1972, Χανιά
Στη Γεωργιούπολη Χανίων 21 μαθήτριες, 14-15 χρόνων, πνίγηκαν όταν η χωρητικότητας δέκα ατόμων βάρκα τους αναποδογύρισε.
Απρίλιος 1985, Αμφιλοχία
Λεωφορείο με 50 μαθητές και μαθήτριες του 1ου Λυκείου Αγ. Αναργύρων Αττικής συγκρούστηκε με φορτηγό. Τραυματίστηκαν 32 μαθητές και μια καθηγήτρια.
29/3/1991, Αχελώος
Λεωφορείο με 55 μαθητές της Γ΄ Λυκείου Αγ. Δημητρίου Αττικής, πέφτει από ύψος 5 μ. από τη γέφυρα του Αχελώου. Σκοτώνονται 4 μαθητές, τραυματίζονται όλοι οι άλλοι.
14/10/1991, Μακρυνίτσα Πηλίου
Λεωφορείο πέφτει από γκρεμό 130 μέτρων, όταν ο 38χρονος οδηγός παθαίνει έμφραγμα. Μία καθηγήτρια νεκρή, τραυματίζονται δύο συνάδελφοί της και 5 μαθητές.
13/4/2003, Τέμπη
Τραγικό θάνατο βρίσκουν 21 από 49 μαθητές που επιστρέφουν στο Μακροχώρι Ημαθίας, όταν το λεωφορείο τους συγκρούεται με νταλίκα που μετέφερε νοβοπάν.
27/9/2004, πέταλο Μαλιακού
Επτά μαθητές νεκροί, τρεις σοβαρά και άλλοι 27 ελαφρά τραυματίες όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ που τους μετέφερε στην Αθήνα συγκρούστηκε με φορτηγό.
ΠΗΓΗ: “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”.
***2. Πάνε 36 χρόνια από εκείνο το ζεστό μαγιάτικο πρωινό στα Χανιά της Κρήτης. Τελευταία εκδρομή του έτους για τις μαθήτριες του Γυμνασίου Σπήλιου, με συνθήκες ιδανικές για βαρκάδα στα ήρεμα νερά του Κόλπου.
Στην Γεωργιούπολη, κοντά στα Χανιά, βρισκόταν δεμένο ένα καΐκι, οι ” Δύο Γιώργηδες “, που δεν χωρούσε καλά καλά ούτε δέκα άτομα και δεν είχε καν άδεια μεταφοράς ατόμων. Παρόλα αυτά, μαζί με τους δύο βαρκάρηδες, επιβιβάστηκαν είκοσι εφτά κορίτσια των δεκατριών ως δεκαπέντε χρόνων. Δεν απομακρύνθηκαν ούτε ογδόντα μέτρα από την ακτή, όταν δέχθηκαν ένα μικρό κύμα από την αριστερή πλευρά. Το καΐκι έγειρε προς τα δεξιά και βαρυφορτωμένο όπως ήταν πήρε νερά. Τα κορίτσια, μετακινήθηκαν προς την αντίθετη πλευρά για να γλιτώσουν το βρέξιμο. Όμως, η μετακίνηση αυτή αποδείχθηκε μοιραία. Το καΐκι μπατάρισε και οι μαθήτριες βρέθηκαν στη θάλασσα. Κολύμπι ήξεραν λίγες από αυτές, αλλά μπερδεύτηκαν οι περισσότερες στα δίχτυα του καϊκιού, που με την ανατροπή έπεσαν πάνω τους. Ο απολογισμός ήταν τραγικός. 21 κορίτσια πνίγηκαν, πιασμένα στα δίχτυα σαν τα ψάρια. (Κείμενο  : Δημήτρης Καραγεωργίου)
 ***3. Το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 21 μαθητές της πρώτης τάξης του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας, τον Απρίλιο του 2003, αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) της Θεσσαλονίκης.
Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθονται συνολικά επτά άτομα, στους οποίους καταλογίζονται κατηγορίες που συνδέονται με την επικινδυνότητα από πλευράς οδικής ασφάλειας του μοιραίου λεωφορείου και το ακατάλληλο της κυκλοφορίας του στους δρόμους. Πρόκειται για πέντε άτομα που κατά το παρελθόν διετέλεσαν μέλη της διοίκησης των ΚΤΕΛ Ημαθίας, έναν υπάλληλο του ΚΤΕΟ Ημαθίας κι έναν συνάδελφό του στο Τμήμα Συγκοινωνιών του νομού.Οι λεωφορειούχοι κατηγορούνται ότι προέβησαν σε εξω-εργοστασιακές επεμβάσεις στο μοιραίο λεωφορείο, αλλοιώνοντας, παράλληλα, τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, με σκοπό να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Τέπη Θεσσαλονίκης, ενώ το έτος κατασκευής του οχήματος ήταν 1979, εμφανιζόταν να έχει κατασκευαστεί το 1987. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έπρεπε να είχε αποσυρθεί από την κυκλοφορία από τις αρχές του Γενάρη του 2003. Επιπλέον, στο βούλευμα γίνεται αναφορά στην έκθεση των πραγματογνωμόνων, όπου τονίζεται ότι η παλαιότητα του λεωφορείου, τα τεχνικά και μηχανικά του ελαττώματα, αλλά και η κακή του συντήρηση, το καθιστούσαν επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια.Σε ό,τι αφορά τους δύο υπαλλήλους, κατηγορούνται ότι ως μέλη της επιτροπής επιθεώρησης οχήματος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Ημαθίας, όφειλαν να αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες του οχήματος.
3. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ
Σατανιστές Κεφαλονιάς: «Δεν ήταν σατανίστρια», λέει φίλος της Βουλγάρας -Η άλλη εκδοχή που δίνει
Σατανιστές Κεφαλονιάς: «Δεν ήταν σατανίστρια», λέει φίλος της Βουλγάρας -Η άλλη εκδοχή που δίνει

 

Μπορεί όλα τα στοιχεία μέχρι τώρα να οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι η διπλή αυτοκτονία στο σπίτι της Κεφαλονιάς έγινε στο πλαίσιο σατανιστικής τελετής, ωστόσο φίλος της 22χρονης Βουλγάρας έχει άλλη άποψη.

Μιλώντας στο «Εθνος», ο Ντάνιελ Ζέκοφ, επίσης Βούλγαρος, δηλώνει ότι η Λίλια δεν είχε σχέση με τον σατανισμό και ότι ίσως είχε κατάθλιψη.

«Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να κλείσουν την υπόθεση της αναζήτησής της. Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη», λέει αρχικά, και προσθέτει: «Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας των οργάνων, δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε είχε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική, τη μέταλ κουλτούρα. Το γκόθικ στυλ και μερικές πεντάλφες δε σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει το σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή, ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεφτόταν. Αντιθέτως, το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή. Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμα και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί. Δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι, ούτε είχε άσχημες σχέσεις με την οικογένειά της».

Ο ίδιος δηλώνει την ίδια ώρα, όμως, ότι ούτε ο ίδιος, ούτε οι υπόλοιποι φίλοι της Λίλια γνώριζαν για τον 30χρονο Γερμανό φίλο της.

«Η αστυνομία πρέπει να ψάξει να βρει τι άνθρωπος ήταν αυτός. Εμείς δεν τον ξέραμε, ούτε είχαμε ακούσει γι’ αυτόν. Εύχομαι η Λίλια να μην πόνεσε, να έφυγε χωρίς φόβο και η ψυχή της να αναπαυθεί», τονίζει.

Παπαδαριό, αλλά και δημοσιογραφικό αληταριό, πιθανότατα και η γνωστή ελληνική, αστυνομική ραστώνη στην εξιχνίαση των εγκλημάτων, τρέφονται παχυλά  με την υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας στην Κεφαλονιά, πιθανότατα  από τον πρεζέμπορο και πρεζάκια Γερμανό. ΄Ολοι τούτοι, όμως,  την αποδίδουν, τόσο εύκολα και βολικά  στο…σατανισμό. Μόνο και μόνο γιατί βρήκαν  γκόθικ στυλ και μερικές πεντάλφες. Αλλά ,όπως λέει και ο πρώην φίλος της, “αυτά δε σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει το σατανά”. “Θεός φυλάξοι”!

΄Εχει ξαναγίνει στην Ελλάδα η ίδια ιστορία με την υπόθεση των…σατανιστών της Παλλήνης*. Τότε πάλι συνήγοροι και παπάδες ,φυσικά και  η ανεκδιήγητη  ελληνική δημοσιογραφία, έσπευσαν να υιοθετήσουν την άποψη του… μεγάλου ποινικολόγου Κούγια   πως το κορίτσι θύμα τους δε βιάστηκε και δολοφονήθηκε, αλλα θυσιάστηκε σε τελετή σατανισμού. Παραμύθι που επινοήθηκε μήπως πέσουν στα μαλακά οι δράστες, πως τάχα ήταν  και οι ίδιοι θύματα της στανιστικής ιδεοληψίας.

Το ιερατείο τρίβει τα χέρια του με τέτοια πλύση εγκεφάλου του πόπουλου που πιστεύει σε μαύρες μαγίες, Σατανάδες, Ιησούς Χριστούς, κολάσεις και παραδείσους.  Και να η απόδειξη της… κακότητας του Σατανά και των απαίσιων έργων του και στην Κεφαλονιά σήμερα!

Από την άλλη,  μόνο ο  σατανισμός είναι κακός.  ΄Οχι ο ίδιος ο χριστιανισμός με τα εκατομμύρια θύματα ανά  τους αιώνες και τα απερίγραπτα εγκλήματα , που προκάλεσε , για να επικρατήσει οριστικά και να  εξελιχθεί από μια απλή και χαζή στην πραγματικότητα θρησκεία σε ισχυρό πυλώνα  εξουσίας.

Καιρός η αστυνομία να ψάξει πώς και γιατί δολοφονήθηκε η κοπέλα από τη Βουλγαρία. Και ήταν δράστης ο έμπορος ναρκωτικών που συζούσαν στην Κεφαλονιά ή μήπως πίσω  και απ΄αυτά τα εγκλήματα κρύβεται πάλι η μαφία των εμπόρων ναρκωτικών; ΄Η κάτι άλλο συμβαίνει; Κι ας αφήσουν  εκκλησία, βιομηχανία παραπληροφόρησης και αστυνομία τους… Σατανάδες και τα   παραμύθια της Χαλιμάς, για να ταϊζουν άχυρο τους αφελείς και οι  ίδιοι να καρπώνονται το διάφορο.

 

*Στις 27 Αυγούστου 1992, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν θυσία στον σατανά. Την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Προκάλεσαν μάλιστα και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/i-satanistes-tis-pallinis-ekanan-sexoualika-orgia-viasan-ke-skotosan-mia-28chroni-mitera-ke-mia-14chroni-kopela-sto-onoma-tou-satana/

4. «Σεισμός» από νέο βιβλίο στις ΗΠΑ: Τα μαλλιά του Τραμπ, η «ηλίθια» Ιβάνκα, τα μπέργκερ τη νύχτα
Το νέο βιβλίο έχει προκαλέσει την οργή του Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: ΑΡ)

Σεισμό» προκαλεί στις ΗΠΑ ένα νέο βιβλίο με συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ και τη ζωή του στον Λευκό Οίκο.

Το βιβλίο, με τίτλο «Fire and Fury: Ιnside the Trump White House» («Φωτιά και θυμός: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ»), του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του Ρεπουμπλικανού προέδρου, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «τρομοκρατήθηκε» με την εκλογική του νίκη, δεν χάρηκε διόλου την ορκωμοσία του και φοβάται στον Λευκό Οίκο, ενώ αποκαλύπτει τις κρυφές προεδρικές φιλοδοξίες της κόρης του Ιβάνκα και τη διαπάλη εξουσίας στον Λευκό Οίκο.

Βιβλίο-σκουπίδι. Ποιανού άλλου; Δημοσιογράφου! Στόχος; Τα  “φράγκα”, ο εντυπωσιασμός , η αναγνωρισιμότητα. Αυτά να ήταν  τα σοβαρά προβλήματα με τον  πλανητάρχη. Οι εμμονές και οι καθημερινές του συνήθειες!

΄Ολα αυτά ,που “αποκαλύπτει” (σιγά τα νέα) ο καιροσκόπος δημιοσιογράφος, όχι μόνο δεν τεκμηριώνουν  το μεγάλο  κίνδυνο της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο τιμόνι των ΗΠΑ, αλλά τον καθιστούν και συμπαθή ως προσωπικότητα στα μάτια των αφελών.  ΄Αθλια η φάρα των δημοσιογράφων, πανάθλια και αδίστακτη. Εξαρτημένη από συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

1. ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ
Ο Μπιλ Γκέιτς επιμελήθηκε ένα τεύχος του περιοδικού TIME -Δείτε ποιες ειδήσεις κράτησε

 

2. Πέθανε ο συγγραφέας και επιζήσας του Ολοκαυτώματος, Άαρον Άπελφελντ

 

3. Διάσημος Ελληνοαυστραλός dj σε κύκλωμα ναρκωτικών -Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης