ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1.Πόνος και θλίψη στο μνημόσυνο της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν έρθει δικαίωση
Ελένη Τοπαλούδη, intimenews ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Iefimerida.gr

Μνημόσυνο   και φωτογραφία με σορτσάκι ,δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή,  από 100 φωτογραφίες της τραγικής κοπέλας, η πορνοφυλλάδα  διάλεξε αυτή;

Ο πατέρας της Ελένης γιατί δεν κατεβαίνει κάτω να τους “πλακώσει στις μπουνιές”; Ασέλγεια, νοσηρότητα, νεκροφιλία. Αδίστακτοι πορνοκοντυλοφόροι!

2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Μήνυση σε βάρος του Γιάννη Ζουγανέλη για «ρατσιστικές» δηλώσεις για τους μετανάστες
Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Γιάννης Ζουγανέλης- φωτογραφία eurokinissi

Αφορμή για την μήνυση ήταν τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω.»

«Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό”!».

‘ Ολοι αυτοί οι έχοντες “στόμα αθύρωτο”  και βήμα να λένε όποια σαχλαμάρα ή ύβρη γουστάρουν ,λόγω καλλιτεχνικής “αδείας” (τρομάρα την…καλλιτεχνία τους!), αλλά κυρίως αυτοί που υποδύονται τους αριστερούς, αναρχικούς, προοδευτικούς γενικώς, όπως εν προκειμένω ο κύριος αυτός ηθοποιός, μίμος, τραγουδιστής, τηλεπερσόνα  και άλλα συναφή, είναι όλοι τους ένας συρφετός αναίδειας, προκλητικότητας ,υποκρισίας και “πλιάτσικου”.

΄Ελα, όμως που “λανθάνουσα γλώσσα  την αλήθεια λέγει”.  Πώς θα  μπορούσε να κρυφτεί ο Ελληνάρας  -ρατσιστάκος Ζουγανέλης  ο οποίος,  ναι, μεν, πήγε να ταϊσει τις… κατώτερες αυτές φυλές από οίκτο, αλλά, ως μάγκας που είναι, άστραψε και ένα δυνατό χαστούκι σε κάποιον “κολασμένο της γης” που είχε το θράσος να διαμαρτρυρηθεί  για την μουχλιασμένη …ποιότητα των δώρων Ζουγανέλη και σία.

Και από την άλλη, βέβαια, ο ίδιος Ελληνάρας, μας υπενθυμίζει, να μην ξεχάσουμε πόσο διαφορετικοί ήταν οι ΄Ελληνες μετανάστες, ως …αρία φυλή. Στην Αμερική για παράδειγμα   στις αρχές του προηγούμενοι αιώνα, που τους έκραζε τότε όλη η ήπειρος για τη λαμογιά, την εγκληματικότητα, τη βρωμιά και τον εθνικισμό  που κουβάλαγαν στο νέο κόσμο οι περισσότεροι απ΄αυτούς.

Σιχτίρ, κρυφοφασισταράδες,  Ζουγανέληδες!

 

3. ΤΟ «ΚΟΛΠΟ» ΚΑΙ ΕΝΑ 64ΧΡΟΝΟΣ
Σοκ στην Εύβοια: 39χρονος Ινδός βίασε 14χρονο αγόρι
Σοκ στην Εύβοια: 39χρονος Ινδός βίασε 14χρονο αγόρι

Η καταγγελία της μάνας στο ΑΤ Διρφύων – Μεσσαπίων που έψαχνε το παιδί της που είχε εξαφανισθεί, αποκάλυψε μια φρικιαστική ιστορία με θύμα τον 14χρονο και δράστες έναν 64χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο Ινδό.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την προανάκριση, το παιδί που είναι από την Αλβανία, βρισκόταν στο σπίτι του 64χρονου, που δηλώνει αγρότης, ο οποίος και το εξώθησε να συνευρεθεί με τον 39χρονο Ινδό.

iefimerida.gr

Μας ενημερώνει  Χαλκιδαίος φίλος πως το περιστατικό αυτό, έγινε εδώ και πολλούς μήνες,μπορεί και πάνω από  χρόνο, και δεν είναι καθόλου  φρέσκο. Και ακόμα στη βρώμικη αυτή παλιά ιστορία,΄Ελληνας ντόπιος  είναι ο πρωταγωνιστής και όχι ο Ινδός.

Να μην έχει βιασμό, μπούτι, τσόντα, σε συνδυασμό ικανών δόσεων ρατσισμού και εθνικισμού  η νοσηρή, φιλοβασιλική   πορνοφυλλάδα χρονιάρες μέρες και μάλιστα παραμονή πρωτοχρονιάς; Πώς θα ταϊσει  τους άρρωστους  σκουπιδοφάγους της που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες νοσηρές ειδήσεις, ας είναι  και μπαγιάτικες;

΄Αντε,και καλή σκουπιδοπαραγωγή και το νέο έτος.  Σε όλες τις χωματερές και όχι μόνο στην  iefimerida.gr

΄Ωρα, 14.00

4.  Σχόλιασμοί θεμάτων μας.

Επισκέπτης του σάιτ, μας έστειλε σχόλιά του στο θέμα ,που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες με τίτλο

 “Μη νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί και σε σένα» –

 

Μας γράφει:  ” Στο θέμα σας που αναδημοσιεύτηκε σε άλλα σάιτ σχολίασα κάποιες απαντήσεις χρηστών. Απο τους σχολιασμούς αυτούς παραθέτω δύο:

 

α. Η απάντηση πιστεύω στον προβληματισμό θα δοθεί μέσα από την τελευταία υπενθύμιση για μελέτη των εδαφίων της επιστολής του Παύλου.Ως γνωστό, το δίκαιο σε όλο τον κόσμο είναι θρησκευτικό. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η νομοθεσία των χριστιανικών κρατών είναι, αν όχι βαθύτατα και αποκλειστικά, εν πολλοίς, επηρεασμένη από τα διδάγματα και τις ηθικές απιατήσεις της Βίβλου. Το ίδιο και στο Ισλάμ,αντιγραφή της χριστιανικής ηθικής.
Στην αρχαία Ελλάδα που οι θεοί ήταν ανθρωπόμορφοι και το δίκαιο ήταν προσαρμοσμένο σε κείνες τις θρησκευτικές αντιλήψεις ΄Ετσι,για παράδειγμα,η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας στην Κόρινθο μετά τα 12 έκανε πολύχρονη θητεία πορνείας στο ναό της Αφροδίτης και ήταν ευλογημένη και πανάξια να γίνει σύζυγος και μητέρα.
Μόργκαν δεν ‘έχω διαβάσει,αλλά ο ΄Ενγκελς, ερμηνεύει τη σεξουαλική ηθική των κοινωνιών με εργαλείο την ιδοκτησία,την κληρονομιά και τη γνησιότητα του αίματος. Μια γυναίκα που δέχεται στον κόλπο της ξένο σπέρμα,είναι αποδιοπομπαία,γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ιδοκτησία και η παράδοσή της στο γνήσιο απόγονο.
β.γράφει μια κυρία:
“Ένα πρώτο λοιπόν ερώτημα είναι γιατί ο βιασμός δεν αντιμετωπίζεται όπως μια σωματική κακοποίηση. Γιατί απλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Υποθέτω πως αντιλαμβάνεστε και εσείς πως ο βιασμός δεν είναι μια απλή σωματική κακοποίηση. Είναι η καταστρατήγηση όλη μας την προσωπικότητας. Κάποιος που μας επιτίθεται σαφώς το κάνει γιατί θέλει κάτι από εμάς. Στην επίθεση για ληστεία, θέλει τα χρήματά μας. Στην επίθεση για βιασμό, θέλει το σώμα μας.”
Αγαπητή μου,αντιμετωπίζεις κι εσύ το συγκεκριμένο θέμα από τη συστημική πλευρά,αυτή του ιερατείου και της εξουσίας,που διακρίνει τα εγκλήματα σε…γενετήσια και λοιπά, διαφορετικά…απλά!
Τώρα,αν περιμένετε απάντηση στην εξήγηση που παραθέσατε πως ο αλητήριος που βιάζει είναι χειρότερος από τον παλιάνθρωπο που σου σπάζει τα χέρια ή το κεφάλι για να σου πάρει το προτοφόλι,δε θα σας τη δώσω, γιατί είναι προφανής και αυτονόητη. Αν είναι καταστρατήγηση (τί σημαίνει αυτό;) όλης μας της προσωπικότητας ο βιασμός,ενώ η επίθεση και η κακοποίηση για χρήματα ή εκδίκηση απλώς ένα σπασμένο χέρι,ένα μάτι που δε θα δει πια ποτέ,όπως στην περίπτωση του Ελληνο-Αμερικανού στην ιστορία,τότε μιλάμε περί πραγματικού βιασμού της λογικής, του δικαιικού και νομικού πολιτισμού και φυσικά αποτελεί πρελούντιο πατριαρχικής-ιδιοκτησιακής αντίληψης του σεξ,όπως την αναλύει ο ΄Ενγκελς στο έργο του αριστούργημα που μνημονεύτηκε εδώ.
΄Ολα τα εγκλήματα κακοποίησης που ποροκαλεί ο ισχυρός στον αδύνατο, με σωματική δύναμη ή όπλο, είναι το ίδιο ανήθικα-αφύσικα,ντροπιαστικά, μειωτικά οδυνηρά και πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά και με τις ίδιες ποινές. Απλά και κατανοητά.
Περαίνοντας θα σας παρακαλούσα με το χέρι στην καρδιά να απαντήσετε στο εξής ερώτημα:
Ποιια κακοποίηση κατά τη δική σας άποψη είναι πιο οδυνηρή ; 1. ΄Ενας βιασμός με σωματιική βία;2,΄Ενας βιασμός μιας συζύγου από σύζυγο με ψυχολογική βία.;3. Μια επίθεση με όπλο ή όχι σε ανύποπτο διαβάτη (άντρα -γυναίκα) και βαρύς τραυματισμός του (που μπορεί να προκαλέσει και αναπηρία ) για ληστεία; 4. Μια ίδια άγρια επίθεση -κακοποίηση ατόμου για λόγους εκδίκησης; 5. ΄Ολα αυτά τα εγκλήματα πρέπει ή όχι να τιμωρούνται αυστηρά και με τις ίδιες ποινές, χωρίς…γενετήσια διάκριση ;”

 

Συμφωνούμε και συνυπογράφουμε τα σχόλια. Θα επανέλθουμε σύντομα  στο πραγματικά σοβαρό αυτό  θέμα. Κι ας προκαλεί διαμάχες και αντιπαραθέσεις.

΄Ωρα 19.30