ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ

 

  1. ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ
    Το Ιράν απειλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Θα στείλουμε στο βυθό τα πολεμικά πλοία, με την παραμικρή ανοησία
    Πολεμικά πλοία
Δεν είναι μόνο φονταμενταλιστές οι Μουλάδες του Ιράν. Είναι και ανεγκέφαλοι, όπως όλοι οι φανατικοί. Απειλούν ποια; Την Υπερδύναμη, που διαθέτει τουλάχιστον 16, μπορεί και περισσότερα, αεροπλανοφόρα, όταν  όλες μαζί οι άλλες χώρες, δεν έχουν ούτε τα μισά.  Τόσο ανόητοι και ανεύθυνοι!
Καλύτερα θα ήταν, βέβαια,  να μην είχε κανείς τέτοια αχρείαστα πολεμικά συστήματα και όπλα. Αλλά,αν είναι σήμερα ανάγκη να τα έχει κάποιος, ας τα έχει η Αμερική  και όχι κανένας τρελαμένος Πούτιν, κάποιος Κινέζος αξιωματούχος , θαυμαστής της σφαγής  στην πλατεία Τιεν Αν Μεν  ή άλλος σαλεμένος ….Χομεϊνί. Ευτυχώς, λέμε, χίλιες φορές.
Αναμφισβήτητα εμπιστευόμαστε τις αξίες της Δύσης.  ΄Οσο κι αν παραβιάζονται συνεχώς κι από τους ίδιους που τις στηρίζουν.  Τις αποδεχόμαστε  και τις σεβόμαστε   ως  ανθρωποκεντρικές.΄Ετσι, όπως δεν είναι  εκείνες του Ισλάμ  ή του Ρώσικου και Κινέζικου σωβινισμού και της τύφλας.
Ας προσέξει το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν. Ο Ιρανικός λαός θα την πληρώσει. Και είναι ένας ωραίος λαός στην πλειοψηφία του με τεράστιες ευαισθησίες και σημαντική  πολιτιστική κληρονομιά. Αν ήταν να τιμωρηθούν οι  τρομοκράτες  πραιτωριανοί του καθεστώτος, που ακούουν στο αισχρό όνομα “Φρουροί της επανάστασης” (πάει, έχουν χάσει εντελώς τη σημασία τους ο λέξεις), ποσώς θα μας ένοιαζε.  Είναι πολλά τα κρίματά τους. Και πρεπει μια μέρα να πληρώσουν.
2. Τραγωδία στο Μοσχάτο:
14ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ
Ο άγριος καβγάς του πατριού με τον 43χρονο εραστή!
«Δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή»,έγραφε στο σημειωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει

 

 

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Το σπαρακτικό σημείωμα της 14χρονης

Η νεαρή μαθήτρια διατηρούσε σχέση με έναν 43 ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην περιοχή. Οταν οι γονείς της 14χρονης κατάλαβαν τι συνέβαινε, ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο και του επιτέθηκε χτυπώντας τον άγρια, ενώ τον κατήγγειλε και στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου. Μάλιστα, ο άνδρας θα οδηγούνταν χθες στο αυτόφωρο, ενώ οι γονείς της κοπέλας, της είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει στο κατάστημά του.

Να βρούμε τους ενόχους αυτής της δολοφονίας (περί δολοφονίας πρόκειται).Αποκλείεται βέβαια η ελληνική δικαοσύνη ή άλλος θεσμός να έχε τέτοιες ευαισθησίες, ώστε να κινήσει διαδιακασίες να τμωρηθούν (!) οι (κρυμμένοι)  ένοχοι. Θα διαλέξουν την εύκολη λύση, που τη θέλει και το πόπολο. Θα μπουζουριάσουν τον κλαρινογαμπρό που “τα είχε” με τη μαθήτρια.
΄Εχουμε και λέμε. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ  ΣΤΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ:
  1. α. Το Ιερατείο με τα θέσφατα του Παύλου και των διαδόχων του, που επέβαλαν δια ροπάλου τη μονογαμία, το μοντέλο του ισόβιου ζευγαριού  και καταστρατήγησαν τη Φύση.
  2. .Οι ερωτο-καψουρο-συγγραφείς… νουβελογράφοι  ανά τους αιώνες που και τούτοι, όπως  οι θρησκευτικοί μεσσίες και οι σαμάνοι, επέβαλαν το αφύσικο  μοντέλο έρωτας–καψούρα-μονογαμία, σχεδόν ίδιας σκληρότητας και σχιζιφρένειας, όπως εκείνο  των παπάδων  .
  3. Η Πολιτεία που στα σχολεία της και τα άλλα “βήματα “ενημέρωσης  που διαθέτει, δε δίδαξε ποτέ στους πολίτες της πως α. η θρησκεία είναι ένα παραμύθι, ανόητο, άνοστο, και επικίνδυνο.  Και οι εντολές της αφύσικες και παρανοϊκές. β. το σεξ αφορά ένα δυνατό ένστικτο και η άλογη υποταγή του ατόμου  σε αυτό με τη μορφή του έρωτα-καψούρας  ή του σεξισμού , οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Για το λόγο αυτό , οφείλουμε να επιδεικνύουμε συγκεκριμένη συμπεριφορά, αυτή ακριβώς,που  μας διδάσκουν οι ειδικοί και υποχρεούμαστε να συμμορφωνόμαστε με τις επιστημονικές τους απόψεις
  4. Η Αγορά, το άγριο  εμπόριο  του σεξισμού. Κινηματογράφος, τηλεόραση, ιντερέτ, έντυπα, μόδα, ακούσματα. Ολόκληρη ερωτο-πορνο βιομηχανία  με αστρονομικά κέρδη, που τα προϊόντα της αφορούν αποκλειστικά  και μόνο τα γεννητικά όργανα του πελάτη.
  5. Ο κλαρινογαμπρός …ψιλικατζής, που φαίνεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία  σε 14χρονες μαθήτριες.  ΄Αρρωστος κα τούτος, θύμα του σεξισμού και της κακής πληροφόρησης (ό,τι κινείται, εκτελείται), “πούλαγε  φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες”, όπως ακρβώς  είχε διδαχτεί στα μαθήματα  που του προσέφεραν δωρεάν και πλουσιοπάροχα οι λογής  “τσόντες” της βιομηχανίας παραπληροφόρησης και  νόθευσης των αξιών και των προτεραιοτήτων της ανθρώπινης ζωής.
  6. Οι γονείς της 14χρονης (οι φυσικοί γονείς) που επέτρεψαν στον τσαμπουκαλή πατριό(!) ,να… λύσει το πρόβλημα με γροθιές. Αντί να κάτσουν οι ίδιοι   και να μλήσουν με αγάπη, κατανόηση, ανεκτικότητα και στοργή στο παιδί τους για τη σχέση που επέλεξε και  τους κινδύνους που  εγκυμονούσε.

 

3. ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ

ΤΑ ΣΕΞΙ ΜΑΓΙΟ ΤΟΥ

Μοντέλο με μαύρο μαγιό στην παραλία

 

 

ΜΑΓΙΟ
Τα ωραιότερα μαύρα μαγιό για να φορέσεις στα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού -Διαχρονικά και chic
Πηγή: iefimerida.gr

(η πορνοφυλλάδα έχει και τα μπούτια έξω του…μοντέλου, αλλά εμείς τις τα …κόψαμε)
Και λέω στο γιο μου  (16 χρόνων   σε λίγους μήνες”. -Κοίτα ,ρεμάλι, μην πειράξεις κανένα τέτοιο ξέκωλο στο δρόμο,γιατί μπορεί να σε πάνε μέσα  για σεξουαλική παρενόχληση. Και η απάντηση. “Χ@στηκα,ρε πατέρα”.
Και δεν έχει άδικο. Το έχουν δέσει χειροπόδαρα το εφηβάκι.  Ο σεξισμός στην εποχή μας έχει πλέον γίνει αρρώστια. Νοσηρότητα, αισχρή φαντασίωση, που καλλιερεγείται ασύστολα από δεκάδες  λαγούμια  και “πασαρέλες¨.
Κι από την άλλη, ο νόμος τιμωρει (κάποιες ανέραστες δικαστίνες,δηλαδή και  όχι ο νουνεχής νομοθέτης) όποιον… ένοχο  (αμφοτέρων των φύλων, αλλά κυρίως του αρσενικού) , τολμήσει να εκδηλώσει τα συμπτώματα της βαριάς αυτής αρρώστιας τους σεξισμού ή ακόμα  και τις υγιείς εκδηλώσεις του γενετήσιου ενστίκτου.
Τέτοια “κουφά” συμβαίνουν στην εποχή μας . Να το  γνωρίζετε οι τυχερές γενιές, που θα ζείτε 100 χρόνια μετά από μας.Και ελπίζουμε να έχετε θεραπεύσει αυτή τη   μάστιγα,που λέγεται σεξισμός.