“ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

1. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε ότι παραιτείται από πρωθυπουργός στις 7 Ιουνίου

H πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι

 

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε ότι παραιτείται από πρωθυπουργός της Βρετανίας, στις 7 Ιουνίου, πυροδοτώντας έτσι τη διαδικασία που θα φέρει έναν νέο ηγέτη στην εξουσία, από τον οποίο αναμένεται να προωθήσει μια πιο αποφασιστική συμφωνία για το Brexit.

 

Δυνατό χαστούκι στους εθνικιστές του  Brexit η αναγκαστική παραίτηση της κυρίας…”Αφασία”! Κι αν προσέλθουν τα  εκατομμύρια των Εγγλέζων στις κάλπες τώρα , που όμως δεν πήγαν στο δημοψήφισμα, το χαστούκι θα γίνει γροθιά. Δε θα ξέρουν πού να κρυφτούν οι εθνικστές-ρατσιστές Εγγλέζοι.
Εμείς περιμένουμε πως θα σκεφτούν λογικά τούτη τη φορά οι απέχοντες από τις κάλπες. Η ΑΠΟΧΗ δεν είνα θέσφατο, είναι πολιτκή πράξη.΄Οπως και η επιστροφή των πολιτών  που απέχουν, στις κάλπες, όταν η περίσταση το καλεί.. Αυτονόητα τούτα

 

2. Σαλβίνι με κομποσκοίνι στο χέρι: Είμαι βέβαιος ότι η Παρθένος θα μας οδηγήσει στη νίκη

Ο Ματέο Σαλβίνι

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του, της ξενοφοβικής Λέγκας, εμφανίσθηκε με ένα κομποσκοίνι (ροζάριο) και έκλεισε την ομιλία του δηλώνοντας πως «είμαι βέβαιος πως η Παρθένος θα μας οδηγήσει στη νίκη».

 

Μιλάμε για εντελώς ανισόροπο. “Ο θεός να  φυλάει” από τέτοια σύγχυση φρενών. Απ τη μια, κομποσκοίνια και Μαντόνες και από την άλλη, όποιος βοηθάει πρόσφυγα που πνίγεται, θα του…κόβει τα χέρια ο Ματέο.
Σε ποιους παραδώσαμε τον κόσμο,το μέλλον των παιδιών μας; Μου λέτε;

 

3. ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR!

 

Λίγες ημέρες πρίν, στο θέμα μας με τίτλο “ΕΛΛΑΔΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ. «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ”, γράφαμε, μεταξύ άλλων:
Τα 6 ναυτικά μίλια για την υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο,που όμως στον αέρα γίνονται…10! Αυθαίρετη δικιά μας επέκταση, που δεν προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο. Μόνοι μας πήραμε εδώ και πολλές δεκαετίες την άδεια από τη …σημαία και επεκτείναμε τα 6 μίλια της θάλασσας σε 10 του αέρα.΄Οταν, λοιπόν, εδώ τα Μέσα παραπληροφόρησης και αποβλάκωσης σας λένε πως «και σήμερα έγιναν νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροπλάνα»…»κρατάτε και μικρό καλάθι». Αν τα μαχητικά τους μπήκαν στα 10 μίλια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ-ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ. Εμείς και μόνο στον κόσμο ολόκληρο την αποκαλούμε έτσι (όπως τη «Ματσεντόνια» ,μόνο εμείς σε όλη την υφήλιο δεν την ξέραμε και τη βαπτίζαμε Σκόπια. ΄Η, την Ιστανμπούλ, Κωνσταντινούπολη. Ακόμα, λες και είμαστε στις 29 Μάη 1453!).
Χτες, ο Τούρκος υπουργός ΄Αμυνας, λέει ακριβώς τα ίδια. Στο μεταξύ, ανεγκέφαλοι απόστρατοι και χρυσαυγίτες μας  στέλνουν υβριστικά μέηλ και υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για σύμπτωση η δική μας ανάρτηση και οι απόψεις του Τούρκου υπουργού!
΄Αν  δεν ήταν τόσο τραγικοί και επικίνδυνοι, θα τους λέγαμε γραφικούς. Πράκτορες των Τούρκων, λοιπόν, εμείς εδώ. Και τα αφεντικά μας οι …Τούρκοι ,μας λένε τί θα ανεβάσουμε και τί θα πούμε. Κι ας τα χώνουμε καθημερινά στον τρελαμένο δικτάτορα απέναντι με όσα κάνει και λέει.
Η Τρέλα και η τύφλα δεν πάνε στο βουνό. Πάει τελείωσε.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ.  Αμφισβητεί τον ελληνικό εναέριο χώρο -«Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα»

 

Ο κ. Ακάρ ενημερώνοντας τους Τούρκους δημοσιογράφους για τις συζητήσεις στην Αθήνα μεταξύ στρατιωτικών αντιπροσωπειών για τη συμφωνία επί των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) αναφέρθηκε στον ελληνικό εναέριο χώρο: «Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Ούτε στο παρελθόν, ούτε και σήμερα. Τα χωρικά τους ύδατα είναι έξι μίλια και ο εναέριος χώρος τους δέκα μίλια. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Το επιχείρημα των Ελλήνων είναι πως αυτό ισχύει από το 1931 και ότι κανένας δεν τους έχει πει κάτι», είπε ο κ. Ακάρ.
Πρόσθεσε μάλιστα: «Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οι Ελληνες λένε όλο παραβίαση – παραβίαση. Το πλοίο μας φτάνει μέχρι τα έξι μίλια και σταματάει εκεί. Είμαστε σε διεθνή ύδατα. Εκείνη τη στιγμή πονάει το δόντι ενός αξιωματικού μας. Τον βάζουν στο ελικόπτερο και το ελικόπτερο απογειώνεται. Παραβίαση εναέριου χώρου! Γιατί συμβαίνει; Επειδή έξι μίλια είναι τα χωρικά ύδατα τους και δέκα μίλια ο εναέριος χώρος τους και μας λένε πω τον παραβιάζετε. Λένε παραβιάσατε τον εναέριο χώρο. Αυτά είναι δύσκολα θέματα προς επίλυση αλλά τα έχουμε μπροστά μας».
Ακάρ: Ολα στο τραπέζι, Κυπριακό, Αιγαίο, Αν. Μεσόγειος»
Ο κ. Ακάρ πρόσθεσε πάντως πως οι συζητήσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης θα παραταθούν αν χρειαστεί. «Μέχρι σήμερα ζητήσαμε να τεθούν στο τραπέζι ό,τι πρόβλημα υπάρχει μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, Αιγαίο, ανατολική Μεσόγειος, Κυπριακό. Όλοι να θέσουν τα δικά τους επιχειρήματα και τις θέσεις τους. Εμείς είμαστε υπέρ της ειρήνης, της φιλίας, της καλής γειτονίας. Κανείς δεν απειλεί, κανείς δεν επιτίθεται σε κανέναν. Το μόνο που προσπαθούμε είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και το δίκαιο αυτού του μεγάλου λαού», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός.
Η αναφορά στον Ευάγγελο Αποστολάκη
Μάλιστα, ο κ. Ακάρ αναφέρθηκε στον Ελληνα υπουργό Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη: «Ο σημερινός υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης ήταν αρχηγός των Ενόπλων δυνάμεων και από τότε συζητούσαμε. Τότε όμως πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα. Μας έλεγαν πως αυτά είναι πολιτικά θέματα, εμείς είμαστε αξιωματικοί κτλ. Τώρα είπαμε: Ευάγγελε, αφού έγινες πολιτικός, έλα τώρα να συζητήσουμε».

 

4. ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΑΛΑΡΗ ΨΗΦΟ
Τσίπρας στην ΕΡΤ: Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε μια περιπέτεια

Αλέξης Τσίπρας προφίλ

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός είπε: «Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση αλλά είναι φανερό ότι δεν είναι μια χαλαρή ψήφος. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα να ζητάει επιμόνως η αντιπολίτευση την καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης, είναι φανερό ότι την Κυριακή ο κόσμος θα ψηφίσει για το πολιτικό σχέδιο για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να βγω και να πω στον ελληνικό λαό ότι δεν τρέχει και τίποτα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα. Αν αποδοκιμαστούν, όλα είναι ανοικτά. Κρίνεται ένα πολιτικό σχέδιο στην κάλπη. Σε τρεις μήνες είναι οι εκλογές, ο πρωθυπουργός θα εκλεγεί σε τρεις μήνες. Αν το πολιτικό σχέδιο μας έχει την έγκριση του ελληνικού λαού αυτό σημαίνει δύναμη. Η νομιμοποίηση της λαϊκής ετυμηγορίας θα μας δώσει περιθώρια και δύναμη να αποτρέψω την εκλογή Βέμπερ στην ηγεσία της Κομισιόν. Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε μια περιπέτεια».

 

Μην πας, Αλέξη Τσίπρα σε εθνικές  εκλογές,αν: 1. Δε μιλήσεις ανοιχτά για τη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι ευθύνονται γι΄αυτή. 2. Δεν πάνε φυλακή ,τουλάχιστον 2-3 μεγαλόσχημοι που τα τσέπωσαν χοντρά από τη Nvartis.  3. Δεν καταδικαστεί η εγκληματική οργάνωση της Χ.Α,με ισόβια στα πρωτοκλασάτα στελέχη της.Κι αν δεν τους καταδικάσει η δικαοσύνη που τους νομιμοποίησε, να βγεις ανοιχτά και να καταγγείλεις ένα δικαστικό, ακροδεξιοφασιστικό μόρφωμα που όντως υπάρχει στην καρδιά της ελληνικής δικαιοσύνης.
Θα τις χάσεις τις εκλογές, αν παραλείψεις ,έστω και ένα από τα παραπάνω.Πάνε πακέτο.
Αν προχωρήσεις αυτές τις υποθέσεις μέχρι τέλος,από τα 4 εκατομμύρια της Αποχής-Λευκών-΄Ακυρων, τουλάχιστον κοντά στους 500.000 θα επιστρέψουν στις κάλπες και θα λάβεις την ψήφο εμπιστοσύνης τους.
Μην κάνεις την αποκοτιά. Μη τολμήσεις να πας “ξυπόλητος στ΄αγκάθια”.