ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ …ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΜΠΑΛΑΜΟΙ!

 

  1. ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
    Γιατί ο Τσίπρας μεταφέρει με πούλμαν Ρομά στις ομιλίες -Το άγχος της άδειας πλατείας

Ισχυρή παρουσία Ρομά και στην ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Είδες οι…παλιόγυφτοι; Πού αλλού θα πάνε; Στην… αριστοκρατική παράταξη των γόνων και των τζακιών; ΄Εχει θέση τέτοια πλέμπα στις πλατείες που αγορεύει ως επαρχιακός δικολάβος , ο… Υιός Μητσοατάκη; Αν κάπου έχει θέση αυτή η ράτσα , είναι στις πλατείες του Τσίπρα. Αλλά, γιατί όχι κα στους Καιάδες και τα κρεματόρια. Λέτε να μην ήξερε ο Χίτλερ τί έκανε;
Είμαστε στο 21 αιώνα.Και η Δεξιά προκλητικά και με θρασύτητα, διαπραγματεύεται ακόμα την ιδιότητα του ανθρώπου και του πολίτη! Τέτοιο αίσχος, τέτοια παλιανθρωπιά!
Αφήστε τους μόνους, να είναι ορατοί σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Είνα άξιοι της μοίρας τους ,της ιδεοληψίας και του ψώνιου τους. Τιμωρήστε τους.

 

2. Σιέρα Λεόνε: Γυναίκες εκδίδονται για 0,57 δολάρια την ημέρα

Σιέρα Λεόνε

iefimerida.gr

Βέβαια,η προνοφυλλάδα του  ακροδεξιού Χρ.Ράπτη δεν κόπετεται γιια τη μοίρα των γυναικών  που αναγκάζονται  να εκπορνεύονται ,για να ζήσουν. Βάζει το πιασάρικο θέμα γα να  δώσει σκουπιδοτροφή στους  γνωστούς αναγνώστες ,τους  έκφυλους και παιδεραστές. Και παράλληλα,  να τους προσφέρει …έγκυρη ενημέρωση για το  πού θα βρουν  φρέσκια και φτηνή σάρκα.
Από την άλλη, εμείς οι σοβαροί,λέμε .Ποια η διαφορά ανάμεσα στην πόρνη της Σιέρα Λεόνε ,που παίρνει ένα δολάριο  και τον εργάτη  σε  δεκάδες άλλες χώρες στον κόσμο που επίσης  1 δολάριο είναι ολόκληρο μεροκάματο 10 και 12 ωρών;  “Ουαί, υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί”!
3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εγινε viral η φωτό με τον Καραμανλή και τη Μαρίνα Πατούλη δίπλα-δίπλα
Μαρίνα Πατούλη και Κώστας Καραμανλής στην ομιλία Μητσοτάκη στο ΠεριστέριΚώστας Καραμανλής .Ο  μοιραίος άνθρωπος για την Ελλάδα, αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα!
 Η “ανάσταση”  του ΄Ελληνα πρωθυπουγού,αλλά και ο “θάνατός” του, αν δεν θελήσει ή δεν  προφτάσει να αποδώσει τα του Καίσαρος  τω Καίσαρι.

 

4. ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΩΖΑΝΗΣ.
Πήραμε  πολλά μέηλ, με ενδιαφέρουσες απόψεις για τις αποζημιώσεις στο θέμα που ανεβάσαμε εδώ χτες. Κρίμα που δεν υπάρχει δυνατότητα να τις  δημοσιεύσουμε. Κάποιοι άλλοι, κυρίως ακροδεξιοί και στρατιωτικοί (απόστρατοι πιθανότατα) επινοούν παραληρηματικά προσχήματα  ,ανιστόρητα και παντελώς ψευδή για να  πετύχουν …συμψηφισμό .
Η ιστορική αλήθεα είναι μία. Η Συνθήκη της Λωζάνης μλάει ξεκάθαρα για πολεμικές αποζημιώσεις,που οφείλει η Ελλάδα,   λόγω  των σοβαρών καταστροφών που προξένησαν  τα ελληνικά στρατεύματα  στην Ανατολία. Μιλάμε γα εγκλήματα πολέμου! ΄Ετσι τα χαρακτρίζει  συνθήκη!  Και σήμερα ακόμα μπορούν οι Τούρκοι να μας σύρουν  σε Διεθνές ποινικό δικαστήριο. Δεν παραγράφονται τα εγκλήματα πολέμου.
Τώρα. H καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων της Eλλάδας προς την Tουρκία,  προκάλεσε μεγάλη σύγχυση  κα την εποχή της (διπλής) υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνη,αλλά και αργότερα.   Και αν  αποφεύχθηκε τότε η  καταβολή τους, ήταν εξαιτίας, τόσο των ενεργειών του Bενιζέλου  και  των συμμαχικών πιέσεων, όσο και της ανεκτικότητας  του Κεμάλ. Το επιχείρημα που έγινε αποδεκτό ήταν πως μια κατεστραμμένη Ελλάδα, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθη σε τέτοιες οικονομικές απαιτήσεις.
 Ο Κεμάλ αποδέχτηκε τους λόγους μη καταβολής των αποζημιώσεων, αλλά  δεν τις αποποιήθηκε για τη χώρα του.Ούτε δέχτηκαν ποτέ συμψηφισμό οι Τούρκοι με τις ανταλλαγές των πληθυσμών. Ο Ερντογάν,μπορεί να είναι δικτάτορας,αλλά χαζός δεν είναι.Και ιστορία ξέρει,
Σήμερα ,όπως το είχαμε προβλέψει   χρόνια πριν, η Τουρκία ανακίνησε ζήτημα καταβολής των πολεμικών  απζημιώσεων . Αύριο, ας το θυμόμαστε κι αυτό,θα απειλεί με Δεθνές Ποινικό δικαστήριο (αν δεν πρσφύγει κιόλας) για εγκλήματα πολέμου  της Ελλάδας!
Και είναι υπαρκτά και μη ιστορικά αμφισβητούμενα.  Τα εγκλήματα του …Καψοκαλύβα, πρίγκιπα Ανδρέα,  μόνο να εκδικαστούν και να αναφερθούν  στα πρωτοφανή ένστικτα πυρομανίας, που ως νέο Νέρωνα  τον διακατείχαν (έκαιγε καλύβες σε χωράφια με ανθρώπους μέσα), φτάνουν και περισσεύουν!Τα εγκλήματα πολέμου, επαναλαμάνουμε, δεν παραγράφονται στο αιώνα τον άπαντα.