Μετάβαση σε περιεχόμενο
ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
  • ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
  • ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
  • ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
  • ΔΡΩΜΕΝΑ
  • ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
  • ΕΛΕΥΘΕΡΑ
  • Αρχείο παλαιού ιστότοπου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • .-

ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ ΚΑΙ ΜΕΜΕΤΗΣ ΕΝ ΑΠΡΑΞΙΑ…ΔΡΑΣΗΣ.

16 Ιουνίου 201916 Ιουνίου 2019 από nikos Adamopoulos
ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Στο κόκκινο οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας -Σε εξέλιξη το ΚΥΣΕΑ
Η ηγεσία του Στρατού και οι υπ. Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος και Ναυτιλίας Φ. Κουβέλης στο Μαξίμου για το ΚΥΣΕΑ

Σενάρια έντασης στις σχέσεις με την Τουρκία πυροδοτεί η έκτακτη σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ που συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου, διακόπτοντας την περιοδεία του στα Δωδεκάνησα.

Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 17:30 και σύμφωνα κυβερνητικές πηγές, αντικείμενο έχει την αξιολόγηση της κατάστασης και το συντονισμό των ενεργειών, σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

1. ΄Ολοι γνωρίζουν,έστω κι αν κάνουν πως  το αγνοούν,πως …”δεν πας ξυπόλητος στ΄αγκάθια”.  Πολύ περσσότερο πως αν κάνεις την αποκοτιά και πας, πιο πέρα σε περιμένει  αγριεμένος ο Ηρακλής  με το ρόπαλο,που στη γλώσσα της αλήθειας  αποκαλείται  και..θείος Σαμ.  . Ο Φόβος και ο Τρόμος  του  Ερντογάν.
2. ΄Ενας δικτάτορας,αν τρέμει κάτι, είναι να μη χάσει την εξουσία του. Για τη χώρα του δεν το νοιάζει.  Και ο τρελαμένος σήμερα  Σουλτάνος   γνωρίζει πολύ καλά πως τα σύνορα στην Ευρώπη δεν αλλάζουν πια. ΄Αρα, αν εμπλακεί σε περιπέτειες  στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο, μόνο ο ίδιος θα χάσει ,ως καθεστώς, και μάλιστα για πάντα.
3.  ‘Οσο κι αν ανεβαίνει το θερμόμετρο,θα σταματήσει πριν φτάσει στο κόκινο.΄Ολα είναι απέναντι για κατανάλωση.  Και οι Αμερικανοί το ξέρουν.΄Οπως επίσης ξέρουν  απανταχού στον κόσμο τί σημαίνει  ο Ερντογάν να απειλεί με Τουρκία… εκτός Ατλαντικής συμαχίας. Και τέτοα δεν τα συγχωρεί επ΄ουδενί η υπερδύναμη.    Μιλάμε πια για  casus belli.

 

1. Novartis_Gate: Η θυγατρική της Novartis σε καρτέλ φαρμάκου στις ΗΠΑ

Στο στόχαστρο της αμερικανικής Δικαιοσύνης έχει μπει η Sandoz, θυγατρική εταιρεία της Novartis, καθώς και ακόμη 18 φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στην παραγωγή γενόσημων φαρμάκων. Οι αμερικανικές αρχές ερευνούν κατά πόσο οι εταιρείες αυτές συνεργάστηκαν παρανόμως μεταξύ τους για «την τεχνητή διόγκωση και χειραγώγηση των τιμών σε περισσότερα από 100 διαφορετικά γενόσημα φάρμακα».

Στις 524 σελίδες της αγωγής που κατέθεσε ο γενικός εισαγγελέας Γουίλιαμ Τονγκ από το Κονέκτικατ, έπειτα από καταγγελίες (complaints) 44 πολιτειών των ΗΠΑ, περιγράφονται αναλυτικά επικοινωνίες μεταξύ στελεχών των εταιρειών αυτών προκειμένου να χειραγωγήσουν την αγορά του γενόσημου φαρμάκου στις ΗΠΑ, αποκομίζοντας κέρδη δισεκατομμυρίων σε βάρος του συστήματος υγείας των ΗΠΑ. Όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα έρευνα των αμερικανικών αρχών, τα στελέχη της Sandoz επικοινωνούσαν με συναδέλφους τους από άλλες φαρμακευτικές προκειμένου να διατηρηθούν οι τιμές των φαρμάκων σε υψηλά επίπεδα και να μη μειωθούν μέσω του ανταγωνισμού.

Το επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά. Η Αμερική δεν είναι Μπανανία ,όπως η Ελλάδα.Ούτε οι εισαγγελείς της  αχυράνθρωποι, σαν το δικόν μας εδώ Ι. Αγγελή.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ,Σαμαράς και λοιπή  κουστωδία θα πάνε φυλακή μια μέρα. Αν δεν είχε εμπλακεί  το FBI, σίγουρα θα την είχε σκαπουλάρει η διαφθαρμένη συμμορία  Σαμαρά-Πικραμμένου-Βενιζέλου και …Σία.

2.α. Ι. Αγγελής:  Η υπόθεση NOVARTIS αποτελεί ένα υπαρκτό – Διεθνές οικονομικό και Νομικό σκάνδαλο, στο οποίο έχουν διαπραχθεί (κατά την δικαστική μου κρίση), σοβαρά ποινικά αδικήματα, 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η αναφορά Αγγελή για το πώς στήθηκε η υπόθεση Novartis
Σοβαρός άνθρωπος και ειδικά  ως δικαστικός ,αυτός ο Ι. Αγγελής.  Από τη μια μεριά  μας διαβεβαιώνει οργισμένος   πώς στήθηκε η υπόθεση Novartis  στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του μακαρίτη Θέμου…Ψευταρά. Σήμερα, προφανώς εξίσου οργισμένος, μας διαβεβαιώνει αντιθέτως,  πως  υπάρχει και μάλιστα μεγάλο σκάνδαλο Novartis! Τόση  υπευθυνότητα μιλάμε.
Είναι ο  ίδιος που κατηγόρησε αξιόλογους και έντιμους συναδέλφους του, μεταξύ αυτών η Ελένη Τουλουπάκη, ως σκευωρούς, διεφθαρμένους και εξαρτημένους. Βαριές, συκοφαντικές κατηγορίες για τις οποίες είναι σίγουρο πως μια μέρα θα δικαστεί.
Εμείς τώρα ρωτάμε τον υπουrγό Δικαιοσύνης. Ο συγκεκριμένος  αντιεισαγγελέας από τη αρχή της καριέρας  του θα έχει χειριστεί  εκατοντάδες ,ίσως και χιλάδες υποθέσεις. Και θα έστειλε …κόσμο και κοσμάκη στη φυλακή με κατηγορίες αναληθείς, όπως αυτές των  συναδέλφων του.
Επομένως, κύριε, υπουργέ της Δικαιοσύνης, μπορούν να σταθούν οι αποφάσεις τέτοιων υποθέσεων που δίκασε ένας  αφερέγγυος ή ανεπαρκής  δικαστικός λειτουργός;  Μια λογική και έντιμη απάντηση μπορείς να μας δώσεις;’Η μήπως προέχει η…αξιοπιστία και το κύρος της δικαιοσύνης;  Οπότε …ας πάει και το παλιάμπελο;
Τί λένε ,επίσης, οι άνθρωποι, υποθέσεις των οποίων χειρίστηκε με την ιδιότητα του εισαγγελέα ο Ι.Αγγελής; Θα  λουφάξουνε ή θα βγούν με αξιοπρέπεια και σθένος να ζητήσουν την επανάληψη δικών ή άλλων  συναφών  πράξεων, που χειρίστηκε ο αχυράνθρωπος της Δεξιάς και ειδικά του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητοστάκη, που ακούει στο όνομα Ιωάννης Αγγελής;
Κατηγορίες ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
Πλοήγηση άρθρων
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ…ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.

Πρόσφατα άρθρα

  • Μπαράζ επιθέσεων κατά της Ουκρανίας από την ελληνική , πουτινική βιομηχανία παραπληροφόρησης
  • ΑΨΕΥΔΕΣ ΤΕΣΤ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΦΆΝΕΙΑ
  • ΟΤΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!
  • ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ.
  • Κασσελάκης: “Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων”. Παρατήρηση και εμπειρία: Θα τους κάνετε τα… μούτρα, κρέας!
  • 500.000 την ημέρα για αναχαίτιση ,όχι, όμως και 50 ευρώ την ημέρα για… σχολείο!
  • Γι΄αυτό αμφότεροι να παν΄ νανά νανά.. !
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα.
  • ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
  • Πότε, εκεί στο Νέο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιληφθείτε πως «αν δε σπάσεις αυγά, δεν τρως ομελέτα»; Και αν τα μισοσπάσεις, θα φας μαζί και τα τσόφλια!
  • ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΕΣ ΤΟ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;
  • ΕΦΤΑ (7) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ
  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΝΕΟΥ
  • ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!
  • Οι “proscripti” του ΣΥΡΙΖΑ με …ονοματεπώνυμα και φώτο!
  • ΕΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ “ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΝΕΟΜΕΣΑΙΩΝΑ” ,ΚΙ ΕΣΥ,ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ;
  • Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ … ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ , ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ
  • Φραγκλίνος Ρούζβελτ: “Σας ζητώ να με κρίνετε από τους εχθρούς που έκανα”!
  • Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ, ΙΣΧΥΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
  • ΝΙΚΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΙΣΜΟ!
  • ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΄Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
  • 13 λόγοι ( από τους… χίλιους δεκατρείς) να ψηφίσει ο Συριζαίος, πρόεδρο το Στέφανο Κασσελάκη
  • “Στη βιβλιογραφία δεν υπάρχει κανένα περαστικό θανάτου σε νοσοκομείο από κεταμίνη . Είναι ένα ασφαλές φάρμακο”.
  • ΜΗΠΩΣ (ΚΙ ΑΥΤΕΣ) ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2023, ΗΤΑΝ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ;
  • Αλέξης Τσίπρας, ασφαλώς δεν είναι ούτε πρόκειται  να γίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. ΄Ομως;
  • Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ…ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ!
  • ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΖΙΒΑΓΚΟ” ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ “ΓΡΑΒΑΤΑΣ”.
  • 15 ΝΕΚΡΟΙ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΡΗΜΑΓΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΄Η ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;

Χρονολογική σειρά

© 2023 ΙΣΤΟΡΙΑ • Φτιαγμένο με GeneratePress