ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ(1.Ε, ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ. 2.ΟΜΠΑΜΑ-“ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΥΜΝΟΣ”)

 

Ο πρόεδρος είναι γυμνός! Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της New York Post

«Αιχμάλωτος» των Ρεπουμπλικάνων, πρόεδρος χωρίς εξουσίες, ένας γυμνός βασιλιάς. Αυτό είναι ο Μπαράκ Ομπάμα μετά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών που έγιναν στις ΗΠΑ και έδωσαν στους Ρεπουμπλικάνους τον έλεγχο σε Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων.

Αυτό σημαίνει πως τα τελευταία δυο χρόνια της θητείας του ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα μπορεί να περάσει κανένα νομοσχέδιο, όπως έκανε με το Obamacare. Του έχει μείνει μόνο το δικαίωμα του βέτο…

Ο Αμερικανός πρόεδρος ζει το βατερλώ του. Και αυτό αποτυπώνεται περίτρανα στο απίστευτο πρωτοσέλιδο της New York Post.

Ο πρόεδρος είναι γυμνός και μόνο ένα βαρέλι κρύβει τον κορμό του. «Γυμνός! Ο Αυτοκράτορας χωρίς ρούχα» είναι ο τίτλος, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για ενδιάμεσο… τσουνάμι.

“΄Ηταν στραβό το κλήμα, τό φαγε και ο γάιδαρος….”΄Αντε,καιρός να τα μαζεύει ο Ομπάμα από το Λευκό οίκο. Ας βρει μια  ευλογοφανή αιτία και ας την “κάνει”, πριν λήξει  η θητεία του. Περιμένουν πολλά πράγματα να γίνουν μαζεμένα και θα χρειαστεί ένας δυναμικός πρόεδρος στην Αμερική σ΄αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται,όχι μόνο η ίδια η χώρα ,αλλά και ο κόσμος ολόκληρος.

Βασική προτεραιότητα να συλληφθούν  και να παραπεμφθούν σε δίκη ο δικτάτορας Πούτιν και οι τρελαμένοι Ρώσοι “Τζιχαντιστές” της Αν.Ουκρανίας. Ο Ομπάμα απέτυχε παταγωδώς να τους αντιμετωπίσει. Ο κίνδυνος να εμπλέξουν όλη την ανθρωπότητα στο εγκληματικό παιχνίδι τους, είναι και υπαρκτός και άμεσος.

_______________________________________________________________

2, 39, 16, 9, 5 οι τυχεροί αριθμοί και Τζόκερ ο αριθμός 12!

Ολη η Ελλάδα στον πυρετό του τζακ-ποτ .

2, 39, 16, 9, 5 οι τυχεροί αριθμοί και Τζόκερ ο αριθμός 12!

Ολη η Ελλάδα στον πυρετό του τζακ-ποτ .

Εως τις 4 το απόγευμα είχαν υποβληθεί 2.370.000 δελτία -Ουρές στα πρακτορεία έως και την τελευταία στιγμή από όσους προσπαθούσαν να μαντέψουν το πολύτιμο «5+1»

Τις τελευταίες ώρες, συμπληρωνόντουσαν  1.000 δελτία Τζόκερ το δευτερόλεπτο

Η αλήθεια είναι ότι το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχερούς.

 Βέβαια ,είναι υπερβολικό το νούμερο που δίνει  το ρεπορτάζ παραπάνω (1000 δελτία ανά…σεκόντο!), αλλά, και έτσι να μην είναι, παίζονται όντως αυτές τις ημέρες σωρό δελτία και μερικά… ζόρικα (“σπρώχνουν” πολλά λεφά οι ΄Ελληνες στον τζόγο γενικώς),για να κερδίσει ο τυχερός τα 17.000.000.

Παίζουν, λοιπόν,  του σκοτωμού οι συμπατριώτες μας τις τελευταίες εβδομάδες που ο ΟΠΑΠ χόντρυνε το παιχνίδι με τα συνεχή τζακ ποτ. ΄Ολη η Ελλάδα παραληρεί και αναστενάζει στα προπατζίδικα και ο φουκαράς ο συμπατριώτης μας “ονειρεύεται στον ύπνο και το ξύπνο του ” πως ειπράττει  χρήμα με ουρά.

΄Εχουμε όμως μια απορία.  Θα τον χάλαγε κάποιον  (μισθοσυντήρητο ,ας πούμε)   να κέρδιζε  300.000 ευρώ ή και λιγότερα; Αν όχι, γιατί τις άλλες ημέρες που δε δίνει τόσα χοντρά λεφτά το τζόκερ, δεν καταδέχεται όλο αυτό το πλήθος να παίζει και τώρα που… “είναι πολλά τα λεφτά,Αρη, έπεσαν όλοι με τα μούτρα να συμπληρώνουν δελτία;

Μήπως γιατί ο άνθρωπος  είναι αχόρταγος,φαταούλας και πλεονέκτης; Είναι η ψυχολογία του όχλου, η δύναμη της μάζας που παρασύρει  ασυναίσθητα και ασυνείδητα να κάνουν όλοι το ίδιο;

 Η ζυγαριά, κατά τη γνώμη μας, μάλλον  γέρνει στο δεύτερο,στη δύναμη της μάζας που συμπαρασύρει τα πλήθη. ‘Ετσι μόνο βρίσκουν εξήγηση και άλλα όμοια φαινόμενα  μαζικότητας και υστερίας ,όπως στην πολιτική, τη θρησκεία, το ποδόσφαιρο, το θέαμα γενικότερα.

΄Οσο  το άτομο αποτελεί συστατικό μάζας, θα λειτουργεί μ αυτή την ψυχολογία και με τέτοια ανακλαστικά.΄Οταν εξελιχθεί σε ελεύθερο, συνειδητοποιημένο,αξιοπρεπή πολίτη,τέτοιες ημέρες με τζακ ποτ στο τζόκερ 17 εκατομμύρια, τα προπατζίδικα θα μένουν αδειανά!