ΑΠΟ ΤΟΝ… ΤΙΤΛΟ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ” ΤΟ 1965 ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ 2024 “ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΧΑΡΙΤΣΗ ΤΟΥ 2,4%”!

 

Παλιάνθρωποι  της αναξιοπρέπειας  και  προσωποποίηση   του εξευτελισμού:

                             Φέρτε τις έδρες πίσω!

Η ΚΟ της Νέας Αριστεράς

 1. “Δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από τον σταθμό «Στο Κόκκινο» για λόγους εσωκομματικούς:

«Μια τοποθετημένη και όχι εκλεγμένη βουλευτής (σ,σ η ΄Ελενα Ακρίτα) ζητάει από τον πρώτο σε ψήφους στην Αθήνα και την πρώτη στη Δυτική Αθήνα, από στελέχη της Αριστεράς με δεκαετίες προσφοράς, όπως η Σία και η Θεανώ, από κεντρικούς επιτυχημένους υπουργούς του Τσίπρα, που “έβγαλαν τα κάρβουνα από τη φωτιά των μνημονίων” όπως ο Χαρίτσης και ο Τσακαλώτος, να δώσουν “τις έδρες πίσω”. Σεμνά και ταπεινά», έγραψε η δημοσιογράφος.

iefimerida.gr

2. Γιαννούλης: Το 2,4% της Νέας Αριστεράς δεν αντιστοιχίζεται με τις 11 έδρες στη Βουλή.

***

9.605.244 εγγεγραμμένοι  στους εκλογικούς καταλόγους.  Προσήλθαν για να ψηφίσουν  3.891.466!

 Μητσοτακική Δεξιά στις ευρωεκλογές της Κυριακής .  ΄Ελαβε   1.125.602 ψήφους και  έβγαλε   9 βουλευτές .  Πέτσινη Νέα Αριστερά . ‘ Ελαβε το  2, 45% του…3.891.466.  Πόσες ψήφους  πήρε και πόσους (!)  βουλευτές θα έβγαζε  με τέτοιο ποσοστό;  Απλή αριθμητική. Ούτε το ¼ του…μισού βουλευτή!

Αλλά, αυτό είναι μια λεπτομέρεια για τα   «Νέα Καθάρματα» της Αποστασίας.  Τους φτύνεις και λένε βρέχει. Δροσιά κάνει. Κι άλλη, κι άλλη…΄Ιχνος τσίπας.

 “Ξεβράκωμα” τέτοιο δε θυμάμαι σε κόμμα   να υπήρξε στη νεότερη  πολιτική ιστορία του τόπου. Μιλάμε για πρωτοφανή ξεπεσμό. Για πρόστυχη  αναισχυντία.

Δεν τους νοιάζει. Αρκεί να κρατήσουν το βουλευτικό μισθό. Να περνάνε κάθε μήνα  και για τα επόμενα ολόκληρα 3 χρόνια να εισπράττουν ζεστά 6χιλιαρα.  Και με τον τσαμπουκά  του θράσους και της αμετροέπειας που τους διακρίνει να νομίζουν πως μπορούν να  δουλεύουν ψιλό γαζί  κόσμο, κλίνοντας τις λέξεις  “συνέπεια, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα” σε όλες τις πτώσεις.

΄Αλλωστε,  όλα γι αυτό το μισθό  έγιναν. ΄Εχει αριστερή ιδεολογία ο Τσκαλώτος, η ΄Εφη και η Σία;   «Θα τρίζουν τα κόκαλα» (ούτε αυτά πια   υπάρχουν) των πραγματικών αριστερών στους τόπους του μαρτυρίου τους.

Και τα ονόματα αυτών; Για τις κατάμαυρες σελίδες της Ιστορίας και για να καμαρώνουν τα παιδά  για τους γονιούς  που τα γέννησαν,  τα καταχωρίζουμε για άλλη μια φορά εδώ:

epistoli1

Μη τους φτύνετε. Χάνετε το σάλιο  σας. Δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας. Είπαμε,  δροσίζονται  και το ευχαριστιούνται.

 ‘Οταν ο άνθρωπος αποσυντίθεται σε μόρια έσχατης εξαθλίωσης, καταντάει  Χαρίτσης  με  “κοινοβουλευτική  ομάδα” και Βουλή, που μόνο σε   Μπανανίες ευδοκιμούν.

 “Ο θεός να σε φυλάει” από τέτοιο κατάντημα.  Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!