΄Οπου ακούς πολλή αντρίλα, κράτα μαζί και κανα… βαρβατόμετρο .

“Ομοφοβική επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη, με αφορμή τον ξυλοδαρμό Λύτρα -Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”.

****

Ο Στράτος της 72Δ ΕΣΣΟ,  σειρούλα μου (104) στην Κόρινθο, μετά που πήγαμε στο Τάγμα και πήρε τη σαρδέλα, δεν ήθελε πια να τον αποκαλούμε έτσι. Γενικώς,  και  μας το πέταγε κατάμουτρα,   δε γούσταρε οικειότητες κα  παρε-δώσε με “αναρχικούς, κουμμουνιστές, λούγκρες και κουνιστούς”!

 Κάνα χρόνο που συνυπηρετούσαμε στη Νάουσα και όσο τον είχα δεκανέα στο λόχο,  δυο-τρία «κωλοφάνταρα»  που είμαστε μαζί από το κέντρο, …φλώρους μας ανέβαζε , αδερφάρες  μας κατέβαζε.  Στα 10 παραγγέλματα που έδινε, και τα 10,  τα ακολουθούσαν  συνοδευτικές κλητικές προσφωνήσεις  με όλα τα συνώνυμα και τα συγγενικά από τα καλιαρντά.     Τέτοια οργή και μίσος σφοδρό  για ό,τι  μη   αντρίκιο εκλάμβανε  το άρρωστο μυαλό του.

  Λίγο μετά που απολύθηκα,  δουλεύαμε στο φροντιστήριο του Ηράκλειτου  ένα φεγγάρι  μαζί με το Λευτέρη.  Σειρούλα και τούτος «ανεπιθύμητος» στο «502 τάγμα εκστρατείας στον ΄Αγιο Νικόλαο Ναούσης».

-Το Στράτο   το… βαρβάτο  δεκανέα, το θυμάσαι, ρε  μου λέει σε ένα διάλειμμα.

-Ε, ναι, ξεχνιούνται τέτοιοι άντρακλες;

-Μη φας,  μου κάνει. Στο Τάγμα τα   είχε με το Λοχία . Όταν απολυθήκανε, το Στράτο,  ο Μυτιληνιός  τον έκανε Στρατούλα.   Του έβαζε  περούκες , φούστες κλαρωτές , τακούνι και τον έστελνε για  βίζιτες στη Συγγρού!

Δεν ξέρω, ο…θεός να με συχωρέσει, αλλά  δεν κρατιέμαι , θα το πω.   Το  δεκανέα μας το  Στράτο, που έσπαγε μύτες η βαρβατίλα του,  φτυστός ο Κούγιας, τον φέρνω  σήμερα.      Για συγχρονιστείτε και σεις,  κάντε τους συνειρμού σας και πείτε μου ,αν  πέφτω έξω:

Κούγιας: Ήταν υποχρεωτικό να αφεθεί ελεύθερος. Η άποψή μου είναι ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του ήταν υπερβολική. Απαράδεκτη ενέργεια σε κάθε περίπτωση ο ξυλοδαρμός, το παραδέχθηκε και ο ίδιος, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης, είναι αυτοδημιούργητος, παραδέχθηκε την πράξη του γιατί θα μπορούσε να αποφύγει να την παραδεχθεί και να επιμένει στην αρχική του θέση»

Κασσελάκης: Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι»,

Κούγιας: “Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά»,

«Κασσελάκης: “Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από τη χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

ΥΓ.: Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους»,