Ο βασιλοχουντικός μπίζνεσμαν γαλακτερών Απ. Τζιτζικώστας ένας από τους βάρβαρους εισβολείς στο ιστορικό μας σάιτ

Προσφιλές άθλημα του καθεστώτος Μητσοτάκη (με  κυτταρική ιδεοληπτική σύνθεση ,πλην των ακροδεξιών, τους βασιλικο-χουντικούς ιδεασμούς) ,είναι οι παρακολουθήσεις  των αντιπάλων και των εν  δυνάμει εχθρών με το περίφημο   Predator, αλλά και το χακάρισμα   λογαριασμών και ιστότοπων που  αποκαλύπτουν τα εγκλήματά του.    Ο Αποστόλης  ο… γαλατάς της Θεσσαλονίκης  από τα βασικά στελέχη του αισχρού καθεστώτος,  έχει και ο ίδιος προσωπική   συμμετοχή και ευθύνη για το μέγα αυτό σκάνδαλο των υποκλοπών.

΄Ισως  να ξέρει περισσότερα απ΄όσα έπρεπε  και να κρατάει τον αρχικοριό Κυριάκο   στο χέρι.   Ικανά  τα μυστικά του,  να πείσουν  το γόνο της φαμίλιας που είχε ανέκαθεν  δυνατές  αγάπες με  τους «Γρυλλάκηδες  ( σήμερα τους αντικατέστησαν τα   ανίψια),    να το στείλει στην Ευρώπη ως επίτροπο.

Εμείς χρόνια πριν, όπως καταγγέλλουμε  άπειρες φορές,  έχουμε υποστεί τις βάρβαρες εισβολές στο σάιτ  των ακροδεξιών, βασιλικών και Νεοναζί  χάκερ.   Εξ αιτίας τους, χάσαμε ένα μεγάλο μέρος  της ύλης, που με κόπο μυρμηγκιού μαζεύαμε  και συνεχίζουμε για 17 ολόκληρα χρόνια.

Πέρα από την καταστροφή του αρχείου , οι  ίδιοι  άγριοι «Χίτες και Μάυδες» της εποχής μας, ως «εμβόλιμος χειρ»,  αλλοίωσαν  πολλά από τα κείμενά μας σε σημείο που,  κάποια από αυτά,  να καταστούν αγνώριστα.  Κι  όση επιμέλεια κι αν δείξαμε μετά με τους παλιούς συνεργάτες, δεν μπορέσαμε να αποκαταστήσουμε  όλα τα κείμενα, όπως γράφουμε  στην πρώτη σελίδα στη μόνιμη ανακοίνωση της παλιάς βέρσιον.

Για όποιον αναρωτιέται πώς γνωρίζουμε  ότι ανάμεσα στους εισβολείς υπήρξαν και  οι σφογγοκωλάριοι  του Αποστόλη Τζιτζικώστα, ενημερώνουμε πως  στα πειραγμένα κείμενα του σάιτ, υπήρξαν  και αυτά που αναφέρονταν στο βίο και την πολιτεία του βαμμένου βασιλικού  πατρός  Γ. Τζιτζικώστα, τις σχέσεις τους  με τον… «Μεγαλειότατο» και το ελληνικό Κολλέγιο Λονδίνου.

Να υπενθυμίσουμε μόνο και όλοι θα αντιληφθούν το (υπο)νοούμενο πως στο ελληνικό Κολλέγιο Λονδίνου, που ίδρυσε ο Κων. Μητσοτάκης για να πάρουν απολυτήρια  ως διάδοχος και πρίγκιπες τα… βασιλόπουλα, τα έξοδα της λειτουργίας του,  τα κατέβαλε το ελληνικό   Δημόσιο .  Την ίδια ώρα , ΚΑΝΕΝΑ  ελληνόπουλο της ομογένειας στο Λονδίνο δεν μπορούσε να εγγραφεί, εκτός αν : α. ήταν γόνος αποδεδειγμένης  με φιλοβασιλικές καταβολές ,οικογένειας  (π.χ εφοπλιστές)  2. κατέβαλε υπέρογκα δίδακτρα ,χιλιάδων αγγλικών λιρών για τη φοίτηση 3. είχε  ιδιαίτερες, προσωπικές σχέσεις με τη «βασιλική οικογένεια»  (π.χ ο πιλότος του Κωνσταντίνου,  φιλοβασιλικοί πολιτικοί ,όπως ο  Γεώργιος Τζιτζικώστας, τα  παιδιά  των εκπαιδευτικών του Κολλεγίου  που έπαιρναν απόσπαση από την Ελλάδα μετά από…ενδελεχή έλεγχο της βασιλικής  ταυτότηταςτων γονέων.   Αυτοί οι εκπαιδευτικοί, πέρα από το διπλό μισθό τους σε Ελλάδα και Λονδίνου, είχαν (προσφορά των εφοπλιστών)  δωρεάν   στέγη στο πανάκριβο Λονδίνο του 1980/81/82, σίτιση στο εστιατόριο  του Κολλεγίου και ιδιαίτερα “φακελάκια” με μπόνους σε γιορτές και διακοπές.

Μιλάμε για χρυσοπληρωμένους δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι ,όταν η  κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, μετά την ιστορική  νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, τόλμησε να στείλει, μετρημένους στα δάχτυλα  ,«δημοκρατικούς» εκπαιδευτικούς στο Λονδίνο, για να κρατηθεί μια ισορροπία, επέπεσαν, μαζί με το βασιλικό λόμπι,  ως λέοντες ωρυόμενοι στους νεοφερμένους .  Και όχι σε όλους.

Μόνο σε όσους (3 καθηγητές , Ανδρέας Σταματόπουλος ,φυσικός, ΄Αννα Κοστρίβα Γαλλικών και  ο γράφων  και  2 δάσκαλοι, Κώστας Λάμνιας  και Αγγελική Αναστασοπούλου)  αρνηθήκαμε  να υπογράφουμε έγγραφα και σχολικές καταστάσεις με τους τίτλους  διάδοχος και πρίγκιπες, ζητούσαμε να μη χορηγεί το ελληνικό προξενείο  θεωρήσεις στα διαβατήρια της οικογένειας  με τους βασιλικούς τίτλους της και τους πετάξαμε στα αισχρά  τους μούτρα  τα δωρεάν ενοίκια, τα φαγοπότια και τα φακελάκια.

Τώρα, καταλαβαίνει, ακόμα και ένας  κακόπιστος, γιατί ο βασιλοχουντικός  μπίζνεσμαν γαλακτερών από τη Θεσσαλονίκη, Αποστόλης  Τζιτζικώστας , εκλεκτός του  βασιλοχουντικού αφεντικού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του ΄Ελληνα επιτρόπου στην Κομισιόν, είχε λόγους να βάλει τους  πληρωμένους παλιανθρώπους του να μας καταστρέψουν το ιστορικό μας σάιτ. «Ηλίου φαεινότερον».

Αλλά, σε ποιους να καταγγείλουμε  (άλλωστε, περιμένουν πολλά θύματα στη σειρά και κάποιοι με πιο επείγουσες  και σοβαρές κακοποιήσεις) όλα αυτά τα εγκλήματα;  Πού να βρούμε το δίκιο μας; Στο  «Ντογιάκο»  και την «Αδειλίνη»; «Θού, Κύριε!»

΄Η στο υπόλοιπο συστημικό τιμ των  «Βαξεβάνηδων» ,των  «Παππάδων» και των «Κούλογλου»;  Μα ,  αν τρώγονται τα μέλη της συνομοταξίας του Γκεμπελιστάν  μεταξύ τους,  είναι για το ποιος θα έχει την «κουτάλα» και το πάνω χέρι να μοιράζει κρατικές  διαφημίσεις και λοιπά  φιλέτα στο καρασυστημικό  λόμπι,  που ίδρυσε  ο πατερούλης Γκέμπελς  και ομνύουν στη μνήμη του  οι (κατά  τα άλλα)…αντιφά και αντιναζί απόγονοί του! Τι είναι, βρώμικη φάρα,  της εμπορικής  παραπληροφόρησης, ο φασισμός;  Δεν είναι πρώτα και κύρια συμπεριφορά και υπόδειγμα   ζωής; (Για δεύτερη φορά,  «Θου Κύριε,  φυλακήν τω στόματί μου»).

Το Γκεμπελιστάν της αριστεροφροσύνης, «διέρρηξε τα ιμάτιά» του και ζητάει την κεφαλήν των ενόχων   επί πίνακι για το σκάνδάλο  των υποκλοπών , ΜΟΝΟ , όταν πήρε χαμπάρι  πως  παρακολουθούν  και Γκεμπελίσκους του φυράματος.   Δείτε την αντίδραση  της φυλλάδας  Εφσυν, Δημοσιογράφοι υπό παρακολούθηση, 03.12.22:

“Οι δύο που ξεκίνησαν τον χορό, άθελά τους βέβαια, ήταν ο Σταύρος Μαλιχούδης και ο Θανάσης Κουκάκης. Στις λίστες με τα Predator βρέθηκαν αργότερα οι Μαρία Σαράφογλου, Πέτρος Κουσουλός και Σπύρος Σιδέρης. Ο Σπύρος Σιδέρης του iEidiseis αντέδρασε: «Υποχρέωσή μου, απέναντι στη Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου, την ελευθερία της έκφρασης, της προάσπισης του απορρήτου των προσωπικών συνομιλιών και της ιδιωτικής ζωής, είναι να κινηθώ νομικά εναντίον κάθε εμπλεκόμενου με την παρακολούθησή μου».  Στη λίστα με τα Predator υπήρχε και το όνομα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Εύας Αντωνοπούλου, αλλά το πιο πιθανό είναι να την παρακολουθούσαν από σπόντα, επειδή παρακολουθούσαν βασικά τον σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, τέως διοικητή του ΕΟΔΥ (με τεράστια επιτυχία εννοείται, ούτε συζήτηση).”

΄Οσο για το Ντοκουμέντο…  ποιος είδε το θεό και δε φοβήθηκε από το   “μελαχρινό  αγόρι” ,  που  το κουμαντάρει και “όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει”.  Βγήκαν τα μαχαίρια κοφτερά και ακονισμένα κι από τις δυο μεριές των… αντιπάλων- χοίρων. Κι ας   έχουν την ίδια μαύρη ,άσπρη κίτρινη , μούρη. Είναι όπως το χρώμα στο χρήμα. Καμιά σημασία. Τα λεφτά, είναι λεφτά.

Τόσα χρόνια που παρακολουθεί  το κρατικό σύστημα  εμάς ( και επί ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, ως κυβέρνηση ),  καταστρέφουν  το κομμάτι  της σύγχρονης  ιστορίας που παραδίνουμε «αμοντάριστο»  στις  γενιές και αγωνιζόμαστε χωρίς την ελάχιστη και από πουθενά σύναρση,   τσιμουδιά τα καλόπαιδα. Μέχρι και τη δολοφονία του τραγικού καθηγητή  Γ. Τριάρχη συγκάλυψαν , γιατί οι περισσότεροι από δαύτους , είχαν   συναλλαγές και αλισβερίσια με τις  υπουργούς  Μ. Γιαννάκου και Ντ. Μπακογιάννη, που  φέρουν ακέραιη την ηθική αυτουργία της δολοφονίας.

Αλλά, και τί να πουν οι  “Γκέμπελς”  της ελληνικής Μπανανίας ,   αφού  έκαναν επάγγελμα, μαζί με τους πολιτικούς,   τα φανταχτερά , «αριστερά» τους περιβραχιόνια;   Μπορεί να έχει ήθος, τσίπα και τσαγανό ένας μαθητής του … μεγάλου  χειρουργού  της  δημοσιογραφίας ,εκείνης που  εκτελεί επεμβάσεις  λοβοτομής,   του Χιτλερικού καθεστώτος;

Μην τα ρίχνουμε όλα στο Κυριάκο και τον Αποστόλη.   Δε γράφεται  η Ιστορία  μονόπλευρα.   Ούτε κοιτάζει στη μια μεριά,  όπως  η Αδειλίνη και ο Ζήσης.   Η “μπάλα” παίρνει όλους όσοι πρέπει να μπουν στο “απόσπασμα για εκτέλεση” .  Με πρώτους και καλύτερους  τους επίσης  πλουσιοπάροχα αμειβόμενους, χαλκείς- εκτελεστές   της είδησης, της ελεύθερης πληροφόρησης και της κριτικής του  Συστημικού τόξου.   Δεξιά και Αριστερά.