Αθηνά Λινού, η πρεσβυτέρα.  «Μνημόσυνο με ξένα  (δικά μας) κόλλυβα».

Λινού για Πολάκη: «Οι πολίτες δικαιούνται να απαιτούν υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους τους

Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”, το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.

iefimerida.gr

 

ΠΑΡΕ -ΠΑΡΕ!!
Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ !!
Και μετα βαλε τα κλαματα!!
Υγ .άλλα 30.000 ευρω απευθειας αναθεση στην ΜΚΟ της Ληνου το 2021 απο την Περιφερεια Στερεας Ελλαδας (φωτο2-3) περα απο τα 600.000 εκεινης της χρονιας !!!!(παλι απευθειας φωτο 4)
****

Οι πολίτες απαιτούν υψηλότερο επίπεδο ήθους, και όχι ρητορικής… ευπρέπειας,   κυρά μου.  Αυτό, ακριβώς, το ήθος  που εσύ στερείσαι.

Τουλάχιστον, έχεις ακουστά    περί “αιδήμονος  σιγής”; (Τί λέμε, τώρα.  “Ψιλά  γράμματα αυτά, αδύνατον να διαβαστούν από τους αστέρες   της τυφλής   διαπλοκής).

Υ.Γ “Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις”

Μην απαντάς , δε χρειάζεται. Μας ενδιαφέρει, όμως,  να απαντήσεις για τα εκατομμύρια που βούτηξες από τους …χορηγούς  σου των κρατικών  ταμείων. Των δικών μας ταμείων.  Αυτά   που τα καβάτζωσες; 

 Αν θέλεις να κάνεις αγαθοεργίες  για την ψυχή σου, ως χριστιανή και παπαδιά, (το συνηθίζουν όλοι οι μαφιόζοι) να τις κάνεις με δικά σου λεφτά.  

 ΄Η, μήπως, είμαστε συκοφάντες που ζητάμε  απαντήσεις στα αυτονόητα;  Και αυτά,  είναι μόνο η “ταμπακιέρα” και όχι το μπλα-μπλα. ΄Ολοι οι απατεώνες  είναι μανούλες σε τέτοια. 

Εμείς, λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.  Γιατί  συμβαίνει να μην είμαστε  τόσο γαλαντόμοι,  όπως οι ακροδεξιοί χειροκροτητές  και φίλοι σου.