Ο γόνος της μαφιόζικης φαμίλιας,  παραδίδει “κρανίου τόπο”!

  Ο Μητσοτάκης στην Πεντέλη. Οργή και γιούχα  για τις μεγάλες καταστροφές στην Αττική

Πεντέλη - διαμαρτυρία

 

 

 Φύση, οικονομία,   κοινωνία, χαρακτήρας κράτους, ηθικός,  αξιακός , δικαιικός πολιτισμός.  ΄Ενας σωρός συντρίμμια!

Οι παλιότερες γενιές των Ελλήνων σεμνύνονταν για  τη χώρα τους . Για τις αξίες και τις αρχές   που  θυσιάστηκαν στην πορεία  της, μορφές ηρώων και αγωνιστών , τα ονόματα  των οποίων κοσμούν το πάνθεο στις χρυσές σελίδες  της ιστορίας της.

Σήμερα, η λαίλαπα του Μητσοτακισμού  ισοπέδωσε όλες εκείνες     τις παλιές  αξίες  και  τις   παρακαταθήκες  των γενιών που πέρασαν. Ζούμε σε έναν  κόσμο που πρότυπα και ήρωες αναδεικνύονται  από το καθεστώς  τύποι  κατάπτυστοι και βρωμεροί.  Τα ονόματά τους  γνωστά. Συνένοχοι στο έγκλημα και στη λίστα των «προγραφών» της Ιστορίας  για τιμωρία.

Οι  γενιές που έρχονται  έχουν ευθύνη να αποκαταστήσουν, πρώτα και κυρίως,   τον ηθικό ιστό που καταστράφηκε.  Τον κόσμο των αξιών  που ύπουλα ροκάνισε ,  “μέχρι μυελού οστέων”,   το διεφθαρμένο καθεστώς.

Με την τιμωρία όλων των ενόχων.  Ο μόνος τρόπος  για να  αναστηθούν  οι  αρχές και οι αξίες που δολοφόνησε  ο  διεφθαρμένος υπόκοσμος    της Δεξιάς.  Κυβερνήτες, στελέχη και οπαδοί. ΄Οποιο άλλο έργο ανασυγκρότησης και αναστύλωσης, ακολουθεί. Προηγείται  η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!