ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Στην Αγία Πετρούπολη από 18 έως 20 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας – συνάντηση με Πούτιν
 

Στην Αγία Πετρούπολη από 18 έως 20 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας - συνάντηση με Πούτιν

 
Στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όπως επιβεβαίωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ.«Ο Πρωθυπουργός με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται εδώ στις 18-20 Ιουνίου» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο.Όπως αναφέρει το ΤΑΣΣ, η σχετική πρόσκληση επιδόθηκε από το ρώσο πρόεδρο κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μόσχα 7-9 Απριλίου και τη συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον Β. Πούτιν.Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να είναι ένας από τους τιμώμενους πολιτικούς ηγέτες του Φόρουμ που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Πούτιν, με τον οποίο θα συναντηθεί εκ νέου κατ’ ιδίαν.

 

Αστεία πράγματα. Οικονομικό φόρουμ, λέει,  που θα διοργανώσουν οι πνέοντες τα λοίσθια οικονομικά Ρώσοι! Και σ΄αυτές τις εργασίες, θα συμμετέχει ως …τιμώμενο πρόσωπο(!) ο Αλέξης Τσίπρας.  Κουβέντες και  σχεδιάσματα  για μικρά παιδιά.

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο λαϊκιστής  πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας είναι ενεργούμενο του δικτάτορα Πούτιν. Εξυπηρετεί τυφλά  τα άνομα “συμφέροντα” των Ρώσων στην καρδιά της Ευρώπης! Το ίδιο και οι υπόλοιποι εθνικιστές της χώρας. Εκατομμύρια  ρώσικα “ρούβλια” κατέληξαν στα ταμεία των εθνικιστικών, κομματικών μορφωμάτων, αλλά και στις τσέπες των  στελεχών τους, για να σταθούν στο πλευρό των Ρώσων.

Ο δικτάτορας είχε και έχει σκοπό την αποδυνάμωση-αποσταθεροποίηση της Ε.Ε,αλλά και του ΝΑΤΟ. ΄Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη η σύχρονη φάση του λεγόμενου, παλιού “Ανατολικού ζητήματος” με τη διχοτόμηση της Ουκρανίας και ειδικά με την προσάρτηση της Κριμαίας.

΄Ολα αυτά, λοιπόν, κανείς δεν πιστεύει πως δεν τα έχουν υπόψη τους οι κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ και οι Βρυξέλλες. Οι Αμερικανοί είναι απολύτως σίγουρο πως γνωρίζουν και μάλιστα  ονομαστικά  όχι μόνο του ΄Ελληνες πολιτικούς που χρηματίζονται από τον αδίστακτο  Πούτιν, αλλά και τους ακροδεξιούς και τους Ναζί που επίσης τροφοδοτεί με πολύ χρήμα ο “τσάρος”, με σκοπό να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό  και  αναταραχή στην Ευρώπη.Απώτερος στόχος των Ρώσων  να  αλλάξει, ακόμα και  ο παγιωμένος εδώ και πολλά χρόνια  πολιτικός χάρτης της Ευρώπης.

Αν, λοιπόν,  έτσι έχουν  τα πράγματα,ο δικτάτορας έχει δεκάδες λόγους για τους οποίους, ειδικά οι Αμερικανοί, θέλουν να τον οδηγήσουν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  Και δε μιλάμε για στρατιωτικές επιχειρήσεις,  αλλά  για τους χιλιάδες άμαχους που εξόντωσε   στην Τσετσενία, τη Γεωργία, την Ουκρανία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αεροπλάνο  που κατέριψαν οι τρελαμένοι, μεθύστακες οπαδοί του με 300 αθώους επιβάτες μέσα,οι περισσσότεροι  επιστήμονες γιατροί, βιολόγοι, ερευνητές, αλλά και μικρά παιδιά; Δεν παραγράφονται τέτοια εγκλήματα.

Αυτά δεν τα γνωρίζει ο ΄Ελληνας πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου; Πώς σφίγγουν το χέρι ενός αιμοσταγούς δικτάτορα, ως επίσημοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μιας χώρας, που δε βαρύνεται στη μακραίωνη ιστορία της   με τέτοια ειδεχθή εγκλήματα ή γεονοκτονίες; Πώς ασελγούν οι πανάθλιοι εθνικιστές  πάνω στην παλιότερη,νεότεροι και σύγχρονη Ιστορία της Ελάδας; 

 Μια μέρα θα ρίξουν τον απαίσιο  τύραννο  “Αριδαίο” της Ρωσίας  με εσωτερικές ταραχές που θα του στήσουν οι “ξένοι” . Σ΄αυτή τη φάση, βέβαια, φοβούνται να προχωρήσουν είτε σε οργάνωση κινήματος στο εσωτερικό της Ρωσίας για την ανατροπή του, είτε σε αιφνιδιαστική σύλληψή του, γιατί ο τρελαμένος δικτάτορας και οι επίσης μαφιόζοι άνθρωποί του είναι ικανοί  να πατήσουν το “κουμπί” των πυρηνικών. ΄Οταν όμως αποδυναμωθεί και καταντήσει Σαντάμ Χουσείν ή Καντάφι,είναι σίγουρο πως θα συλληφθεί και θα δικαστεί-καταδικαστεί.

Μαζί με τον “τσάρο” θα οδηγηθούν (και πρέπει) και όλοι εκείνοι  που συνεργάστηκαν στενά με τους Ρώσους για την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.  Τσίπρας, Καμμένος, Μιχαλολιάκος αλλά και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομματικών μορφωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χ.Α θα οδηγηθούν στο ίδιο “σκαμνί” με το αφεντικό τους  Πούτιν για ηθική αυτουργία στα ίδια εγκλήματα.

Είναι απίστευτο πόσο παράλογοι ,ανεύθυνοι και με παντελή έλλειψη ευρωπαϊκού πνεύματος και ευθύνης     (για να μην πούμε πατριωτισμού) είναι οι περισσότεροι από τα μέλη της σημερινής κυβέρνησης. Υπέγραψαν εν ψυχρώ την καταδίκη της χώρας, αλλά και το μέλλον  των Η.Π.Ε, για να προωθήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και  ιδεολογήματα, αλλά και για να ικανοποιήσουν μια ακόρεστη βουλιμία για απόκτηση χρήματος,  που έχει καταλάβει πολλούς απ΄αυτούς. Πάντα σε κάθε εποχή και κοινωνία, όσοι  “έφτυναν  το  γάλα που τους έθρεψε” είχαν τη χειρότερη μοίρα!

Η σοφη ρήση και όχι μόνο η ελληνική,  το ξεκαθαρίζει.  “Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανείς”.