H «επιδοματούχος ανήλικη εισαγγελέας του ΣΥΡΙΖΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ

 

H δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου

“…. Aυτό που στην πράξη έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν: «πήρε τα πρακτικά της Βουλής που είπαν ότι δεν συντρέχει λόγος να γίνει εξεταστική και τα πήγε στην εισαγγελία με απώτερο στόχο να εμπλακεί η εισαγγελία. Η εισαγγελείς την ξαναέστειλαν στην Βουλή – δηλαδή έστειλαν στην Βουλή τα πρακτικά της Βουλής που τους είχε πάει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Πρόσθεσε δε πως ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι η συγκεκριμένη διατύπωση οφείλεται σε λάθος των εισαγγελέων όμως «σκόπιμα την παρέλειψε γιατί ξέρει την γκάφα που έχει γίνει».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση

Παναγιώτης Ρήγας: «Κοινοί συκοφάντες οι του ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή επίθεση προσωπικά στην κυρία Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας χαρακτηρίζοντας μάλιστα την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως «επιδοματούχο ανήλικη εισαγγελέα του ΣΥΡΙΖΑ» και τα επιχειρήματά της «χρυσαυγίτικης λογικής». Πρόσθεσε ότι από την μελέτη της δικογραφίας προκύπτει πως «δεν εμπεριέχει τίποτε άλλο από τα πρακτικά της Βουλής. Όλα τα άλλα είναι εφευρήματα της φαντασίας ορισμένων» ενώ υποστήριξε ότι «η υπόθεση έχει γίνει μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εχουν εκτεθεί πολιτικά. Αν δηλαδή έκλεινε η Βουλή για εκλογές δε φοβόσασταν την παραγραφή για το Βενιζέλο; Αστεία επιχειρήματα από αυτούς που δεν έχουν σχέση με το ήθος της αριστεράς. Το μόνο που κάνουν είναι σπίλωση και συκοφαντία πολιτικών αντιπάλων. Δε θα μένει αναπάντητο» ενώ απευθυνόμενος προς την κυρία Κωνσταντοπούλου είπε «είστε κοινοί συκοφάντες, δημιουργείτε μονίμως προβλήματα σε μια χώρα που έχει ανάγκη τη συναίνεση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι  ένα από τα χειρότερα και πιο επικίνδυνα κομματικά μορφώματα που έχουν εμφανιστεί στον κοινοβουλευτικό ορίζοντα της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας. Χειρότερο και πιο επικίνδυνο ακόμα κι από το άλλο μόρφωμα, της Χ.Α, για πολλούς λόγους. Επισημαίνουμε τους  εξής  σοβαρότερους:

1. Τα στελέχη του δεν έχουν ούτε καν τη στοιχειώδη πολιτική ηθική που όφειλαν να διαθέτουν οι “πρωτοκλασάτοι” ενός κόμματος που λειτουργεί στα πλαίσια μιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (έστω και παθογενούς σαν τη δική μας). Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Μανώλης  Γλέζος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο   Στάθης Παναγούλης, για να περιοριστούμε μόνο σε μερικά … λαμπερά του αστέρια.

 Από τη συμπόρευση του  Μ. Γλέζου με τους Ναζί και την ανιστόρητη φράση-“βλασφημία”  πως  “ο ναζισμός αντιμετωπίζεται με πολιτικά μέσα και όχι με διώξεις”, τους  τραμπουκισμούς και τα  υστερικά ξεσπάσματα  της Ζ. Κωνσταντοπούλου, τους πρόσφατους συνειδητούς, ψευδείς ισχυρισμούς της για την υπόθεση της αποστολής από τους εισαγγελείς στη Βουλή των πρακτικών που είχε προσκομίσει η ίδια στον ΄Αρειο Πάγο,  μέχρι τις σταλινικές  απειλές του Σ. Παναγούλη πως , όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα στείλει τους “μνημονιακούς” στα ξερονήσια,  όλα αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν   και προοιωνίζουν το σκηνικό του τρόμου και της τραγωδίας που   έχουν πρόθεση να στήσουν στη χώρα,  αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να γίνει κυβέρνηση.

2.  Οι οπαδοί του μορφώματος είναι ένας αχταρμάς ψηφοφόρων (κυρίως “Αγανακτισμένοι” πρώην πρασινοφρουροί και χρόνια “χρυσωμένοι” εργατοπατέρες-συνδικαλιστές, αλλά και ακροδεξιοί και οπαδοί της Χ.Α), μια “κινούμενη άμμος” κακομαθημένων “πελατών”,  που εξαργυρώνουν την ψήφο τους και φυσικά  δεν εμφορούνται από  αρχές ,αξίες και συμπεριφορές που διακρίνουν έναν πολίτη  ,δεν υπηρετούν καμιά ιδεολογία, προπαντός αριστερή, αλλά  μοναδική τους επιδίωξη είναι η εξυπηρέτηση του δικού τους προσωπικού μικρο-συμφέροντος.

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όλα τα γνωρίσματα μιας εν δυνάμει εγκληματικής οργάνωσης. Αν ο Μιχαλολιάκος εξ αρχής οργάνωσε μια ναζιστική ομάδα με σκοπό να εξωθήσει τη χώρα σε εμφύλιο,  ο ΣΥΡΙΖΑ  ναι, μεν ,δεν είχε εξ αρχής τέτοιο σκοπό, ούτε υπήρξαν, όπως κατηγορήθηκε, μέλη του συνεργάτες τρομοκρατών, είχε, όμως, από την αρχή, ως βασικό του όπλο στο “ιδεολογικό” του οπλοστάσιο  τη γνωστή  μακιαβελική-ιησουητική αρχή  πως  “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

 Κι αν οι Ναζί δεν μπορούν πλέον να πετύχουν το στόχο τους ,αφού, αφ΄ενός, μεν,  δεν  ήρθε ποτέ η επιποθούμενη  άτακτη χρεοκοπία της χώρας, που θα τους έδινε το έναυσμα για τη έναρξη ενός εμφυλίου, αφ΄ετέρου δε, έχουν  αποδεκατιστεί τώρα πια, ενώ είναι σίγουρη και η καταδίκη των πρωτεργατών της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, ο κίνδυνος για τη χώρα, να συνεχίσει, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ ό,τι η Χ.Α άφησε στη μέση, δεν έχει εκλείψει.

΄Ενα μόρφωμα, το οποίο, όπως είπαμε,  έχει αυτοσκοπό  την κατάληψη της εξουσίας  και δεν ορρωδεί προ ουδενός, με τόσο αδίστακτα στελέχη και πολύ πιο ανήθικα πολιτικά  μέλη και οπαδούς, είναι πάντα εν δυνάμει ένας χώρος που θα μπορούσε στο μέλλον να οδηγήσει τη χώρα ακόμα και σε εμφύλιο για την κατάκτηση της εξουσία. Η χώρα διέτρεξε όντως σοβαρό κίνδυνο από τη δραστηριότητα των Ναζί, αλλά φαίνεται πως σύντομα αυτό το μόρφωμα θα είναι παρελθόν, τουλάχιστον από τη Βουλή.Τη σκυτάλη, όμως, της ανωμαλίας και της εκτροπής, την έχουν ήδη παραδώσει σε… σίγουρα χέρια, όπως του Τσίπρα, της Κωνσταντοπούλου, του Παναγούλη, του Μητρόπουλου. Τους συντρόφους-αδελφούς  του Μαδούρο, που εδώ και καιρό έχει ανοίξει  τον αιματηρό κύκλο του εμφυλίου  στην πάμπτωχη  χώρα της Βενεζουέλας,την οποία  κυβερνά με τον αυταρχισμό ενός δικτάτορα.

΄Ολα μπορούν να συμβούν σε μια δημοκρατία που είναι ανάπηρη,όπως η ελληνική.