“σπίτι που διαιρείται εναντίον του εαυτού του δε θα σταθεί”. (Ιησούς Χριστός)

 

” Την ώρα που οι σουνίτες αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε σπέρνουν τον πανικό και το θάνατο στο Ιράκ και ενώ ο ιρακινός στρατός μοιάζει ανίκανος να τους αντιμετωπίσει, η αμερικανική κυβέρνηση απαντά στο κάλεσμα του Νούρι αλ Μαλίκι για ενίσχυση.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε πως το ΙΚΙΛ αποτελεί απειλή στον ιρακινό λαό και τις ΗΠΑ.”

“Χαράς ευαγγέλια” για τον υπόλοιπο κόσμο  η είδηση της επίθεσης των Μουσουλμάνων φονταμενταλιστών Σουνιτών  κατά των…αδελφών τους Μουσουλμάνων στο Ιράκ.  Ο καλύτερος τρόπος να εξαλειφθεί αυτό το καρκίνωμα των τυφλωμένων του Ισλάμ, των ανά τον κόσμο “Ταλιμπάν”, που τρέφονται με μίσος και αίμα ,είναι να “φαγωθούνε” μεταξύ τους.

Σοφό αυτό που είπε ο Χριστός:

«Κάθε βασίλειο που διαιρείται εναντίον του εαυτού του ερημώνεται, και κάθε πόλη ή σπίτι που διαιρείται εναντίον του εαυτού του δεν θα σταθεί.   Με τον ίδιο τρόπο, αν ο Σατανάς εκβάλλει τον Σατανά, έχει διαιρεθεί εναντίον του εαυτού του· πώς, λοιπόν, θα σταθεί το βασίλειό του; “
Ματθαίος κεφ.12 .25 κ.ε