ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

“Δύο συλλήψεις αστυνομικών που παρακολουθούσαν ζωντανά κακοποιήσεις παιδών!

Ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις – έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο και συγκεκριμένα στις οικίες πέντε ατόμων, ηλικίας 26, 27, 34, 39 και 65 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση ζωντανής μετάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κατόπιν πληρωμής, πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σοκ και αποτροπιασμός…Φρίκη που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους. Έξι παιδόφιλοι στην Ελλάδα πλήρωναν μέσω paypal για να βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο βιασμούς παιδιών και βρεφών από τις Φιλιππίνες ! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο τους πάθος και ταυτόχρονα να μην πληρώσουν πολλά χρήματα, μοίραζαν το ποσό και έτσι το “μερίδιο” στον κάθε παιδόφιλο, ήταν περίπου 200 με 300 ευρώ ! Το απίστευτο είναι ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους βρίσκονται δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, από τους οποίους ένας 34χρονος υπηρετεί στην κρατική ασφάλεια και ένας 26χρονος στην τροχαία Αττικής.

Παιδόφιλοι πληρώνουν μέχρι και 10.000 για να βλέπουν βιασμούς βρεφών

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ. Υπάρχουν περίπου 200.000 ιστοσελίδες με υλικό παιδικής πορνογραφίας, κάθε μέρα σε παγκόσμιο επίπεδο “ανεβαίνουν” στο ίντερνετ πάνω από 200 νέες φωτογραφίες με γυμνά παιδιά ακόμη και βρέφη, ενώ παιδόφιλοι για να δουν σε ζωντανή μετάδοση βίντεο με βιασμό παιδιού ηλικίας από έξι μηνών έως 8 ετών, πληρώνουν από 3.000 έως και 10.000 ευρώ ”

Τα ονόματα και οι φωτογραφίες  των κτηνών πού είναι; Μη μου πουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ή ο αρμόδιος εισαγγελέας πως έχουν ευαισθησίες περί προσωπικών δεδομένων ή τεκμηρίου αθωότητας των καθαρμάτων.

Είναι κανίβαλοι με μορφή ανθρώπου . Η τιμωρία, όσο  αυστηρή κι αν είναι, δεν αρκεί. Χρειάζεται διαπόμπευση για τον παραδειγματισμό-σωφρονισμό  και των  επίδοξων  μιμητών τους.