Η ευήθης, της αήθους , τη μαινάδι, Ω, Μποφίλιου !

1. Δήμος Αθηναίων: Παραιτήθηκαν Άννα Ροκοφύλλου και Λέων -Θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις εκλογές

e-ota.gr

****

Είναι αδίστακτοι.  Οι μαφιόζοι σίγουρα διαθέτουν  πιο τακτ   στις  συμπεριφορές τους.  ΄Και , τουλάχιστον, ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις. Τούτη η φάρα που τρέφεται και αναδεικνύεται μέσα από  μια πρόστυχη  μιντιακή βιομηχανία, δε βρίσκεις ,ακόμα και στο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο, όρους να τη χαρακτηρίσεις .

Οι βρώμικες αλλαξοκωλιές στο συνάφι τους δεν έχουν όρια.  Ο Λέων για παράδειγμα,  πουλάει   εμπόρευμα επιστημοσύνης στην Τατιάνα κι εκείνη τον ξεχρεώνει με αναγνωρισιμότητα-δημοσιότητα και πέτσινο κύρος.     Το προϊόν στη συναλλαγή  ό, τι πιο   σάπιο και βρώμικο.

Λέοντες,  Τατιάνες και  Λιάγκες, για να πουλήσουν,  κατασκεύασαν ένοχη μια χαροκαμένη μάνα! ΄Εφτυσαν πάνω στα μνήματα των παιδιών!   Ο μεν για να  τον μάθουν οι χαχόλοι   και να  πολιτευτεί και οι άλλοι, για να έχουν σκουπίδι  στα πρωινάδικα.  Τέρατα,  φρίκη, και απόπατος!

Κακά τα ψέματα. Μπορεί να είναι ό,τι είναι ο Αλέξης Κούγιας αλλά  εμείς εδώ εκ των πραγμάτων,   του  αναγνωρίζουμε πως  αν   δεν είχε  τούτος  αναδείξει όλο αυτό τον οχετό, αν δεν έβγαινε  από τι δική του έρευνα  η αλήθεια της σκευωρίας και τί  κουμάσια έστησαν τέτοια αποκρουστική κατηγορία και για ποιο λόγο, μπορεί στο δικαστήριο να την είχαν κρεμάσει τη μάνα. Μέχρι  επαναφορά θα ζητούσαν  της  θανατική ποινής. Μόνο και μόνο  γιατί ,όντως , τέτοια εγκλήματα, όταν πράγματι συμβαίνουν,  είναι ειδεχθή.

Το ακούσαμε δεκάδες φορές έξω από τα ζόμπι που τρέφονται με τρόμο και απάτη από τους λυκάνθρωπους  των  φέικ νιους και της βιομηχανίας κατασκευής ενόχων.   «Κακώς καταργήθηκε»,  σου λένε, « για τέτοια τέρατα   η θανατική ποινή” . Την Πισπιρίγκου,  τους την  δίκασαν , την καταδίκασαν και  την εκτέλεσαν  η Νικολούλη και ο Λαμπρόπουλος .  Τί χρείαν έχουσι (άλλων) μαρτύρων;

Φοβερός Μεσαίωνας επέστρεψε στον 21ο αιώνα ! Εκείνος της πυράς και του ικριώματος!

Αλλά, θα πεις , καλά οι Γκεμπελίσκοι. Απο κούνια ανήθικοι και βρωμεροί.  Η επιστήμη ,όμως; Τί δουλειά έχει …η αλεπού στο παζάρι;

Εκεί  είναι  το μεγάλο δράμα.΄Οταν και  τούτη τίθεται από επίορκους υπηρέτες της  στην υπηρεσία τέτοιας   μαφίας ,για να ικανοποιηθούν βρώμικες φιλοδοξίες και συμφέροντα, τότε όλα καταρρέουν. Το είπε ο Πλάτωνας  εύστοχα:

“Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται” (στην ελεύθερη διατύπωση): ‘Οταν ο  Λέων,ο  Καρακούκης, ο Καλόγρηας,η Σπηλιοπούλου και   ο  Ευτυχιάδης, ξεπερνούν σε ανηθικότητα και αναισχυντία τη Νικολούλη, τον Κατερινόπουλο, το  Λαμπρόπουλο , την Τατιάνα και τη Σκορδά, τότε

Ω! τι κόσμος μπαμπά, ποιοι τον σκάρτεψαν τόσο
να `ναι όλα στραβά, τον πουλώ όσο όσο,

τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ
να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό,
όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα,
ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά.

2.Μποφίλιου: “Θα φοράω στενά, θα βγάζω τα βυζιά μου άμα θέλω – Όλα έγιναν επειδή είμαι αριστερή και γυναίκα”

Νατάσσα Μποφίλιου

 

Mιλάμε  για σούργελο.  Εντελώς παλαβιάρα, θεόμουρλη και ασυνάρτητη.  Θα τρίζουν τα κόκαλα του Τρότσκι  με την καινούργια φαν του.  Για το μεγάλο αυτό επαναστάτη και νοσταλγό  του γνήσιου Μαρξισμού,  φυσικά,  είμαστε σίγουροι πως αν γνωρίζει η Μποφίλιου  κάτι , είναι γιατί έριξε μια κλεφτή ματιά  στην … έγκυρη (!) Βικιπαίδεια.

Αριστερή δεν είναι.  Το μόνο σίγουρο. Αλλά και ως μαινάδα  της Νέας  Τάξης της αιδοιοκρατίας (στον αντίποδα  τούτη της φαλλοκρατίας), μόνο το σεξισμό και  τη  βιομηχανία θεάματος- ακροάματος βολεύουν οι υστερικές κραυγές της.

Το ξαναλέμε.  Τέχνη δεν είναι ούτε τα  σαχλοτράγουδα ,συνήθως γλυκανάλατα σαν της Μποφίλιου , ούτε οι τσόντες που τις  βαπτίζονται  τέχνη. Ούτε φεμινισμός  το βυζί  που απειλεί να μας  πετάξει έξω η Μποφίλιου.

 Αλλά το μέγα  δράμα είναι αλλού.  Ως αριστερή (του ποπού) η ίδια,  είναι,  μας διαβεβαιώνει  και   φανατική … πουτινίστρια.     Παλαμακιαλίστρια και τούτη του  Μεγάλου   Τσάρου.  ΄Ολοι αντάμα,  θέλουν να    χτίσουν  το Νέο κόσμο από τις στάχτες ενός πυρηνικού Ολοκαυτώματος .

Εδώ  είναι η φρίκη!  Και σε τέτοιες περιπτώσεις η “βρεγμένη σανίδα”  δεν  αρκεί για τον πισινό  τις Μποφίλιου.