ΔΥΟ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Δεν ψήφισαν για ειδικό δικαστήριο κατά του Πούτιν τέσσερις ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η ομαδική φωτογραφία των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις ...

 

Ν.Δ.: Γιατί οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από ψήφισμα κατά του Πούτιν;

Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ της επείγουσας σύστασης Ειδικού Διεθνούς Δικαστηρίου, προκειμένου να ασκηθεί δίωξη κατά του Β. Πούτιν και του Α. Λουκασένκο, πέρασε με 472 ψήφους υπέρ, 19 κατά, ενώ 33 ευρωβουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. και σημειώνει: «Ανάμεσα στις εξαιρέσεις από τη συντριπτική πλειοψηφία και 4 ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δ. Παπαδημούλης, Σ. Κούλογλου, Ε. Κουντουρά και Α. Γεωργούλης που απείχαν».

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Αναμένουμε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει εάν θεωρεί ότι ο πρόεδρος Πούτιν διαπράττει εγκλήματα πολέμου κι αν θα πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον ειδικού δικαστηρίου ή αν εντάσσεται κι αυτό στην επαμφοτερίζουσα στάση που έχει κρατήσει από την πρώτη στιγμή της ρωσικής εισβολής».

****

Είσαστε καλά, εκεί στην Κουμουνδούρου ή έχετε εντελώς πια  τρελαθεί; Τί σόι αυτοχειριασμός  είναι αυτός πάλι  με τη θηλιά που σου έριξαν, Αλέξη Τσίπρα τα ( με λερωμένη  και για άλλα  φωλιά ) φυντάνια  σου στις Βρυξέλες;

Καταφέρατε  για άλλη μια φορά , μαχαιριά βαθιά    με “λάζο, δίκοπο  μαχαίρι” στο μαλακό υπογάστριο του κόμματος. Είναι δυνατό να απέχουν οι δικοί σου από ψηφοφορία για την δίκη  του  Νέο Χίτλερ της Ρωσίας  για τα ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; ΄Ομοιο  εγκληματία  δε συναντά κανείς στην υφήλιο    μετά το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο ,.    700.000 νεκρούς  και  εκατομμύρια πρόσφυγες  μετράει ΜΟΝΟ η Συρία από  τον όλεθρο  που  εξαπέλυσε στη χώρα  ο τρελαμένος δικτάτορας, Δεν υπάρχει πιο αιμοβόρο θηρίο στις ημέρες μας. Συναγωνίζεται σε βαρβαροτητα και θηριωδία  – και σε πολλά – έχει ξεπεράσει  τον Χίτλερ.

Και σεις κρατάτε ουδέτερη στάση; Και  με τις παρλαπίπες του Κούλογλου πως απείχαν οι Ευρωβουλευτές σου  γιατί… στηρίζουν το κύρος του Διεθνούς Ποινικού  Δικαστηρίου (!)   νομίζετε πως πείσατε  κανέναν; Σε ποιον αγαθό ή βλάκα τα λέτε αυτά;  Εκτός από τους Σταλίνες και τους χαχόλους του Βαρουφάκη και του Λαφαζάνη, κανείς σοβαρός  δε συμμερίζεται τέτοια ανήκουστη και ανίερη στάση.

Καθίσατε πάνω σε δυο βόμβες. Τις κατασκευάσατε και τις τοποθετήσατε οι ίδιοι στις καρέκλες σας. Η μια η σημερινή. Η άλλη, η άκριτη και χωρίς πισινή υιοθέτηση της τακτικής  του ακροδεξιού μορφώματος  ΜΕ ΤΟΟ ,που  πέρα από τον έμφυλο ρατσισμό από τον οποίο διακατέχεται, περνάει μηνύματα   σεξισμού και τύφλας. Είναι τραγικό πως  στην εποχή μας  τέτοια ανεγκέφαλα  τέρατα,   γυρίζουν τον κόσμο πίσω.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως  η  σκυτάλη από τους κρετίνους της φαλλοκρατίας  και της πατριαρχίας , παρελήφθη επίσημα και προκλητικά σήμερα από τις υστερικές μαινάδες  την αιδοιοκρατίας και της μητριαρχία. «Τί έχεις Γιάννη, τί είχα πάντα» στα απανωτά κι  αλύπητα για αιώνες  χτυπήματα  στην  έννοια και την  ιδιότητα  ‘ Ανθρωπος.

Στρέψατε, Συριζαίοι,  εναντίον  σας κάθε λογικό και συνειδητοποιημένο πολίτη.  ΄Αντρα και γυναίκα. Τη συντριπτική  πλειοψηφία, δηλαδή,   που   δε συμμερίζεται  ούτε συμμετέχει   σε τέτοιου είδους ρατσισμούς, φανατισμούς και  διαφοροποιήσεις . Σε όσα  διχάζουν τα δύο φύλα και τροχοπεδούν την πορεία στις άφυλες κοινωνίες.

Εξουδετέρωσε Αλέξη Τσίπρα ΤΩΡΑ τις  δυο αυτές απασφαλισμένς βόμβες. Βγες θαρραλέα και δυνατά να καταδικάσεις τέτοιες  συμπεριφορές ολοκληρωτισμού, φασισμού και τύφλας. Αν δεν το κάνεις…”σωρεύεις άνθρακας πυρός επί της κεφαλής υμών”.  Είναι σίγουρο. Και μόνο οι σύμβουλοί σου δεν έχουν την ικανότητα να το κατανοήσουν.

Κι  όταν συμβεί το μοιραίο , θα τρέχετε και δε θα φτάνετε.  Θα λέτε πάλι ανοησίες. Δικαιολογίες και φληναφήματα  για ανόητους και απολίτικους, φανατικούς   οπαδούς,  ποδοσφαιρικής κατάντιας.

Κανονίστε!