TΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ. ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΙΑ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Ο μεγάλος   (εν)οραματιστής και Δάσκαλος Yohannes , που ως γνωστό ζει χρόνια τώρα  σε μια  σπηλιά στην  Αστυπάλαια     σε μια πρόσφατη   ενόραση -έκσταση-υπέρβαση   και   κατάκτηση  πνευματικού χώρου του λεγόμενου  “7ου ουρανού” (μόνο ο  Απόστολος Παύλος  έφτασε ως εκεί ),  έλαβε την Αποκάλυψη πως πολύ σύντομα η γη θα χτυπηθεί από τεράστιο μετεωρίτη.  Θα πληγεί  και θα καταστραφεί  σχεδόν το σύνολο των περιοχών   της γης . Ο αριθμός  των ανθρώπων θυμάτων  θα είναι ανυπολόγιστος και ανεξακρίβωτος.

Οι μοναδικοί  “θύλακες ασφάλειας” που  θα υπάρξουν, θα αποκαλυφτούν μόνο σε εκείνους ,που θα αρνηθούν  να συμμορφωθούν με τις συμβουλές και τις παροτρύνσεις  των  επιστημόνων . Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι αστρονόμοι και φυσικοί  παγκοσμίως   θα αγνοήσουν την ενόραση του μεγάλου Σαμάνου  και θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τους  συνετούς και υπάκουους πιστούς , να ακολουθήσουν  τις συμβουλές του σοφού  Δασκάλου.

Μάλιστα, με πρόφαση την Σιωνιστικής έμπνευσης  και διάδοσης , πανδημία  του covid19, αντίχριστοι    ερευνητές κατευθυνόμενοι από τη μεγάλη Στοά της Σιών,  κατασκευάζουν “σφραγίδες” σε υγρή μορφή  εμβολίων  (τσιπάκια) και τα οποία αν  εμφυτευθούν στον οργανισμό , το θύμα αποκτά  πλέον το  “Χάραγμα του Ολέθρου”.   Είναι αυτό που θα  επιτρέπει στο φονικό Μετεωρίτη, όταν πέσει ,να τον αναγνωρίζει ως  “σφραγισμένο για  θάνατο”.΄Οσοι συνετοί φρόντισαν να μην  βάλουν μέσα τους το “Χάραγμα του Ολέθρου”, ο Μετεωρίτης  δεν τους αναγνωρίζει ως δικούς του και δεν έχει εξουσιοδότηση να τους θανατώσει.         

Δεν έχουμε  καιρό! Ετοιμαστείτε για το μεγάλο κακό που πλησιάζει. Ούτε πλούσιοι ούτε φτωχοί θα γλυτώσουν. Μόνο όσοι ακούν τη φωνή του   οραματιστή  Δάσκαλου και Σαμάνου Yohannes και ακολουθούν τις εντολές του,  έχουν ελπίδα σωτηρίας. Ως τότε , προσεύχεσθε και μελετάτε τη μεγάλη Βίβλο του σοφού προφήτη, η οποία ως γνωστό , έχει τους περισσότερους αναγνώστες-πιστούς  σε όλο τον κόσμο  και τα τελευταία χρόνια είναι  πρώτο στη λίστα των μπεστ σέλερ.

  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ , ΜΗΝ ΕΝΔΙΔΕΤΕ ΣΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

 

Υ.Γ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ …ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, όπως ακριβώς   κυκλοφόρησε  σήμερα νωρίς το πρωί  από το κατοικητήριο -σπηλιά του   σοφού Προφήτη YOHANNES:

Πάντα τούτα γενήσονται πριν το ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, όπως το περιγράφει ο Μεγάλος  οραματιστής μας Ιωάννης από το σπήλαιο της Πάτμου στη Συγκλονιστική  και ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, όπως  στα ιερά εδάφια παρακάτω:

Η Αποκάλυψη, ο  Αντίχριστος, το χάραγμα, το 666, οι έσχατοι καιροί. Ερμηνεία των αγίων (κεφ. ΙΓ στίχοι 1-10)

Αποκ. 13,16     καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
Αποκ. 13,16      Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους.
Αποκ. 13,17     καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
Αποκ. 13,17     Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.
Αποκ. 13,18    Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.(666)
Αποκ. 13,18     Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν .
*******
@ms666__
Είδαν ότι οι Έλληνες χριστιανοί Ορθόδοξοι τούς καταλάβαν με το εμβόλιο τού αντίχριστου και έβαλαν τώρα το τσιπάκι του χαραγματος 666 σε χάπι
Image
“Υπό την  αιγίδα  του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου”.

     αρνητές εμβολίου

“Διαδήλωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα”

***

Αν το (κατασκευασμένο από εμάς) κείμενο παραπάνω του οραματιστή Μεγάλου Δασκάλου και Σαμάνου  … Yohannes (!)    θωρείται φαιδρό , ανυπόστατο, εξωφρενικό,  αλλά και λίαν επικίνδυνο  για τον πανικό, τη σύγχυση και τις απρόβλεπτες και οπωσδήποτε  θανατηφόρες συνέπειες  που θα είχε  στην περίπτωση που κάποιοι (διάβαζε πολλοί) θα το έπαιρναν στα σοβαρά ,αλλά , εν τούτοις ,συνέχιζε  να κυκλοφορεί σε βιβλία, διαδίκτυο, σχολεία, συγκεντρώσεις  και μάλιστα με την υποστήριξη της επίσημης  Πολιτείας , πώς θα  χαρακτήριζε κανείς ,   αν όχι τρέλα, ανοησία, έλλειψη σοβαρότητας και φυσικά εγκληματική ,τέτοια στάση; Και δε θα μας καλούσε εισαγγελέας μέσα  σε 24 ώρες να το κατεβάσουμε, πριν (και σωστά) μας  μπουζουριάσει;

Κι αν έτσι έχουν τα πράγματα για  την πρώτη ,επιεικώς αδιανόητη και   φοβιστική  μπροσούρα  , το   δεύτερο κείμενο   του  επίσης… Μεγάλου Προφήτη Ιωάννη  του οραματιστή από ΄τη σπηλιά της  Πάτμου , πώς  μπορεί  να το στηρίζει ακόμα και  η ίδια η ελληνική Πολιτεία και μάλιστα με τον ανώτατο συνταγματικό της Χάρτη;  Ποιος μπορεί να διανοηθεί πως τον 21ο αιώνα ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο άρθρο 3 παραδέχεται  επίσημα  πως όντως είναι έγκυρη, αληθής και πέραν πάση αμφισβήτησης   η παράνοια   του Ιωάννη    πως το Θηρίο   “παρασύρει  και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των”; Και μάλιστα, πάλι το Σύνταγμα με το κύρος του, απειλεί πως το εδάφιο τούτο, όπως και όλα τα άλλα της Αγίας  Γραφής πρέπει να μείνουν ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ (3/3)! Αλλιώς ,όποιος ξεγυμνώνει τη φαιδρότητά τους  θα τιμωρείται.

Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)

1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού.

3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.

 

Αν,  όπως και για  τα Ομηρικά έπη , όλοι και ειδικά οι μαθητές στα σχολεία γνωρίζουν  ότι  ο Αγαμέμνων, η ωραία Ελένη,  ο Πάτροκλος , η διήγηση του ποιητή  στη  “Νέκυια”  για την κάθοδο του Οδυσσέα στον ΄Αδη , ΟΛΑ  τούτα,  δεν είναι, παρά  ένα ωραίο παραμύθι, γιατί όχι και  η Βίβλος με τον  Αβραάμ,  το Λωτ, το Λάζαρο,  τη  νεκρανάσταση του Χριστού, το φοβιστικό Θηρίο και όλες οι άλλες τερατολογίες των “Ιερών”  αυτών  κειμένων  να μη διδάσκεται  πως είναι μια εξίσου  καλή Μυθοπλασία, όπως πολλές  των αρχαίων χρόνων λαών;

Με ποιο δικαίωμα οι επίσημη του Κράτους θεσμοί, διαπράττουν τέτοιους είδους    “ανοσιούργημα”,    πρωτίστως με τη διατήρηση της  συνταγματικής αυτής φαιδρότητας του άρθρου 3, τη συνέχιση της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών στην  εκπαίδευση, δίπλα στο μάθημα της Λογικής και της  ΄Αλγεβρας ,  την μετάγγιση   κύρους  σε όλες αυτές τις ανοησίες με την παρουσία των εκπροσώπων  των θεσμών  σε θρησκευτικές τελετές;    Η σιαμαία, εν τέλει, συνύπαρξη Κράτους και Εκκλησία πώς  δεν αποτελεί  “έγκλημα καθοσίωσης”;

Και τέλος. Η  Πολιτεία  γιατί δεν αναγνωρίζει πως είναι κι αυτή  υπεύθυνη αφού,  όπως σχολιάσαμε, με την επίσημη στάση  της ,ακόμα και μέσω του  ίδιου του Συντάγματος,  προσδίδει κύρος   σε μυθοπλασίες, τύπου Αντίχριστου και Θηρίου;   Με τέτοια συμπεριφορά  οργανωμένου κράτους,     κάποιοι, έστω ανόητοι,  παίρνουν  “τοις μετρητοίς” αυτού του  είδους  ,εκτός από αστεία και επικίνδυνα φληναφήματα .   Ελαφρόμυαλοι οι ίδιοι και με μικρής αντίστασης  μυαλά,  παρασύρονται,  πιστεύουν σε  θρησκευτικές  τερατολογίες -πομφόλυγες     και  εξαιτίας  της δικής τους ευήθειας ,αλλά και της ανευθυνότητας εξίσου της Πολιτείας , κάθε μέρα , αθώοι άνθρωπο χάνουν τη ζωή τους, αφού   το   Pfizer  είναι…   “τσιπάκι”  και χάραγμα του Διαβόλου και όχι σωτήριο εμβόλιο  ζωής!

Και να το έλεγε μόνο   ο βλάκας;   Η  ίδια η Πολιτεία πρώτη  του το διδάσκει , αφού  χρόνια του έχει κάνει το μυαλό κουρκούτι με τη   θρησκευτική λοβοτομή, πως το 666 ,το χάραγμα και ο Αρμαγεδών  δεν είναι μορμολύκεια για μικρά παιδιά, αλλά…ιερά και θεόπνευστα κείμενα, τα οποία, αν  τολμήσεις να τα διαπομπεύσεις τέτοια που είναι, κινδυνεύεις, βάσει του Συντάγματος και των νόμων, να καταλήξεις φυλακή! Πώς τέτοια Πολιτεία απαιτεί να  τη σεβαστείς  για το κύρος , την αξιοπιστία της και τη σοβαρότητά της;