ΕΚΛΟΓΕΣ 18/5/2014. ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ- ΚΟΛΑΦΟΙ!

                                                Α΄ΚΟΛΑΦΟΣ:

Γράφαμε χτες  εδώ:

“Η δύναμη του εκλογικού σώματος, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ανέρχεται σε 9.871.733 για το 2014, εκ των οποίων 4.779.471 άνδρες και 5.092.262 γυναίκες, ενώ 108.691 άτομα θα ψηφίσουν για πρώτη φορά.
Σήμερα το βράδυ το Σύστημα θα δεχτεί  ένα νέο κόλαφο,το ίδιο ισχυρό με τις προηγούμενες περιφερειακές ή εθνικές εκλογές, στις οποίες το ποσοστό ΑΠΟΧΗΣ  έφτασε σχεδόν το 40% της δύναμης του εκλογικού σώματος.
Με άλλα λόγια, γύρω στα 4.000.000 πολίτες αρνούνται  να μπουν στη λογική (και να την ακολουθήσουν) πως ελευθερία είναι να επιλέγεις ό,τι εσύ   θες, αλλά  από τα… 10  που σου επιτρέπουν!
Με 4.000.000  πολίτες απόντες σεις υποστηρίζετε πως έχετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;”

΄Ημασταν σίγουροι  χτες  πως  “το Σύστημα θα δεχτεί ένα νέο  κόλαφο”, όπως γράψαμε, και πιστεύαμε ατράνταχτα (γι αυτό  διακινδυνεύσαμε να το υποστηρίξουμε) πως τα ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ θα κυμανθούν  στα ποσοστά ΑΠΟΧΗΣ των προηγούμενων εκλογών.

Σήμερα, με άφατη   χαρά (και καθόλου έκπληξη) μαθαίνουμε πως η χτεσινή ΑΠΟΧΗ ξεπέρασε  το 40%. Σχεδόν η μισή Ελλάδα, δηλαδή, δε συμμετείχει στα “πανηγυράκια”  και τις  στημένες παραστάσεις  του Συστήματος  και των κομπάρσων οπαδών (“πελατών”, φανατικών, τυφλωμένων) όλου του κομμματικού φάσματας (συμπεριλαμβανομένων και των “μορφωμάτων” του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α). Το Συστημα δε δέχτηκε απλά ένα ράπισμα. Συνταράχτηκε ολόκληρο (αφεντικά και οπαδοί) από το ισχυρό χτύπημα.΄Ηταν ένας “σεισμός” αυτό που ζήσαμε χτες βράδυ και οι φορείς της ΑΠΟΧΗΣ και οι πρωταγωνιστές και κομμπάρσοι της  εκλογικής, θεατρικής παράστασης.

Τώρα βγαίνουν μουδιασμένοι ΟΛΟΙ οι συστημικοί   και δε θριαμβολογούν. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης με τους “Νικολακόπουλους” και τους “Χατζηνικολάου”, προσπάθησαν να αποκρύψουν πάση θυσία (όπως πάντα, βέβαια) τη μεγάλη συντριβή και δεν έβγαζαν τσιμουδιά πολλές ώρες χτες βράδυ  για το συνταρακτικό γεγονός της τεράστιας ΑΠΟΧΗΣ. Ελαχιστότατες φορές σε όλα τα “γυαλιά” και τα “παράθυρα” αναφέρθηκαν στο θρίαμβο των συνειδητοποιημένων πολιτών οι  καλεσμένοι και  οι οικοδεσπότες τους ,  αφού διαπίστωσαν  πως “ο κόσμος το είχε τούμπανο” κι αυτούς δεν τους έπαιρνε πια να εκστασιάζονται για τον εκλογικό θρίαμβο  των …ηττημένων .

Συμπεράσματα: α. Δημοκρατία και ελευθερία δεν υπάρχουν, όταν απευθύνεσαι σε νοήμονα συνειδητοποιημένο πολίτη και του λες πως είσαι… ελεύθερος να επιλέξεις ανάμεσα σε  μια “ντουζίνα” (και πολλούς λέμε)  λαμόγια, φανατικούς, τρελαμένους, και άλλους κομματικούς τυφλο-αρουραίους , που  έχει από  πριν “ευλογήσει” το ίδιο το Σύστημα (μαζί και  τη Χ.Α με την τελευταία  ανήκουστη  απόφαση του Αρείου Πάγου) , για να δώσουν τη γνωστή, εκλογική  παράσταση. β. Είσαι ανελεύθερος και αιχμάλωτος του Συστήματος,  όταν σου επιβάλουν με “τσαμπουκά” να διαλέξεις  ανάμεσα σε επιλογές του ,που δε σε εκφράζουν, επειδή ακριβώς είσαι συνειδητοποιμενος πολίτης και όχι οπαδός-πρόβατο. γ. Με βάση  τους κανόνες  της ελεύθερης βούλησης, των ατομικών ελευθεριών  και της ανά τους αιώνες  φιλοσοφικής οροθέτησης  της ελευθερίας, σε καμιά περίπτωση δεν ορίζεται η  ελευθερία ως επιλογή ανάμεσα σε εκείνα που  άλλοι  ήδη έχουν διαλέξει για σένα.

Η μισή Ελλάδα είναι υπό αιχμαλωσία.  Το πολίτευμα της  Δημοκρατίας έχει στην ουσία καταρρεύσει στη χώρα μας (και όχι μόνο εδώ). ΄Οπως άπειρες φορές έχουμε γράψει στο Homo-Naturalis.gr, μέχρι να καταστή το άτομο ικανό να διαχειρίζεται και να βιώνει  την απόλυτη ελευθερία του, το κράτος, δυστυχώς είναι απαραίτητο.΄Ομως, για να λειτουργήσει πλέον, απαιτείται η επινόηση και εφαρμογή ενός άλλου πολιτεύματος και πάντως κανενός  από εκείνα που ιστορικά εφαρμόστηκαν και απέτυχαν.

                                         Β΄ΚΟΛΑΦΟΣ

Μετά τις ιαχές-κραυγές των Ναζί στη χώρα μας (οπαδών και μεγαλο-στελεχών της Χ.Α) περί…  διωγμών του μορφώματος από το Σύστημα και του… άδικου εγκλεισμού κάποιων πρωτοκλασάτων του στα “σίδερα” (πολιτικοί κρατούμενοι ισχυρίζονται πως είναι!!), αλλά και μετά τις χτεσινές πρώτες θριαμβολογίες τους από την ανακοίνωση των  παταγωδώς αποτυχόντων  αποτελεσμάτων του “κοινού  exit poll”, οι Ναζί, περισσότερο απ΄όλα τα κόμματα και τα άλλα  κομματικά μορφώματα, δέχτηκαν το ισχυρότερο ράπισμα.

Κι αυτό φαίνεται με μια πρώτη ματιά (απλή ανάγνωση) στα πανελλαδικά αποτελέσματα των χτεσινών εκλογών. Ειδικά της Αθήνας,  που οι Ναζί πόνταραν και πίστευαν πως είχαν όλα τα εχέγγυα να πάρουν ένα υψηλό ποσοστό (Το “τέρας”,μάλιστα,  της δημοσιογραφίας  και βιαστής της πληροφόρησης  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε προβλέψει ,όπως γράψαμε ,ποσοστό 30% στο Δήμο Αθηναίων για τους φίλους του “Χρυσ-αλήτες”).

 Και τί απεδείχθη; “΄Ανθρακες ο θησαυρός”! Ακόμα και στην Αθήνα του Αγ. Παντελεήμονα, της Κυψέλης, της πλατείας Αμερικής, οι Ναζί σε σύνολο περίπου 290.000  εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους,  δεν πήραν παραπάνω από 16.000 ψήφους! (΄Εκπληξη; Για μας όχι). Πανελλαδικά, μάλιστα, όπως θα δούμε και από τα  οριστικά αποτελέσματα, δε φαίνεται όχι μόνο να συγκράτησαν τα ποσοστά των τελευταίων εκλογών, αλλά υπέστησαν πραγματική  πανωλεθρία.

Και να σκεφτεί κανείς   πως δε συγκίνησαν ούτε εκείνους στους οποίους μοίραζαν στα συσσίτια (μόνο για…΄Ελληνες) τόσο καιρό τόνους σαπιοκρέατα και ληγμένα γάλατα.  Κι ακόμα, ούτε τους εύπιστους,  τους εθνικιστές, τους λούμπεν  και τους  (γενικώς)  χαμηλού iq συμπατριώτες μας που συγκινούνται συνήθως…εθνικώς, όταν ακούν “ιστορίες για αρκούδες”, όπως αυτές  περί  άδικης σύλληψης και φυλάκισης των “Μιχαλολιάκων”, τα οποία (παλικάρια) δεν είχαν στήσει εγκληματική, ναζιστική οργάνωση  (χρεωμένη με 60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις ξένων και Ελλήνων, όπως άπειρες φορές έχουμε  καταγγείλει στις σελίδες του Homo_naturalis.gr) , αλλά…εθνική παράταξη. Εξ  ου και από τον τάφο της… αποβιωσάσης Χ.Α, ανέστησαν την… Εθνική Αυγή, που κι αυτή, όμως, όπως τα χτεσινά εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν, εξέπνευσε προτού ακόμα βγει (η…καημένη) από το “μνήμα”. (“Αιωνία της η μνήμη”)!

Δυο ισχυροί κόλαφοι, λοιπόν, για τους συστημικούς και “παραληρηματική” χαρά για τους Συνειδητοποιημένους Πολίτες,  που βλέπουν πως το δικό τους  όνειρο της ΑΠΟΧΗΣ, οσημέραι αποδεικνύεται ο πραγματικός  εφιάλτης για εκείνους, σε όποιο κομματικό σχηματισμό ή είδος μορφώματος κι αν αν ανήκουν.