ΑΝΘ΄ΗΜΩΝ…ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ!

 

 Οι διακοπές του Ευ. Αντώναρου με την παρέα του στα Κουφονήσια

Το Άνω Κουφονήσι φαίνεται πως επέλεξε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Ανώναρος, για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπου και τον εντόπισε το protothema.gr.

O κ. Αντώναρος εθεάθη στα μισά της περασμένης εβδομάδας στο «διαμάντι» των μικρών Κυκλάδων, σε ένα μικρό κολπάκι ακριβώς δίπλα από την παραλία του Φανού. Συνοδευόταν από μία κυρία, μελαχρινή, η οποία απολάμβανε ιδιαίτερα το μπάνιο και τη θάλασσα, όσο ο κ. Αντώναρος έκανε τα τηλεφωνήματά του. Λίγο μετά το μεσημέρι αναχώρησαν για φαγητό, σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του νησιού.

Το επόμενο βράδυ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με την παρέα του, περπάτησαν στα σοκάκια του νησιού, για να καταλήξουν στο πιο δημοφιλές μπαρ, πλάι στη θάλασσα.

Ο κ. Αντώναρος, σε… νησιώτικη διάθεση, ντυμένος χαλαρά και με ένα μπλε σκούρο πουλοβεράκι ριγμένο στους ώμους, ενώ η μελαχρινή κυρία τον ρωτούσε εάν αισθανόταν κουρασμένος για να συνεχίσουν την έξοδό τους. Κάθησαν ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, παραγγείλαν τα ποτά τους ενώ ο κ. Αντώναρος, καπνίζοντας το πούρο του, συνεχώς τραβούσε φωτογραφίες το λιμανάκι μπροστά από το μαγαζί, αλλά και το σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι.

Την όμορφη παρέα τους συμπλήρωσε ένα ζευγάρι που κάθισε μαζί τους.

“Aνθ΄ ημών Γουλιμής” , ο  παραφραζόμενον … αντί Κορυδαλλού… Κουφονήσια  ο Αντώναρος.

“Ελλάς της φαιδράς πορτοκαλέας”!