ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ…ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Από σήμερα (τακτικά και όχι όπως παλιότερα …εκτάκτως και ευκαιριακά) θα στέλνουμε  στους ιστότοπους της εμπορικής δημοσιογραφίας (αν και γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι μας διαβάζουν ανελλιπώς)  αναλύσεις  για θέματα που είτε τα αποσιωπούν  σκοπίμως ,είτε   παρουσιάζουν την  αλήθεια κατά το ήμισυ (μισή αλήθεια =απάτη) , είτε ψεύδονται ασυστόλως  χαλκεύουν στοιχεία και παραπληροφορούν- παραπλανούν το αναγνωστικό τους κοινό.    Στόχος μας , να αποδείξουμε, αν και όλοι οι μη εθελοτυφλούντες το γνωρίζουν,  πως μπορεί μεν στη χώρα να μην υπάρχει κανενός είδους κρατική λογοκρισία ή άλλη παρεμπόδιση  διακίνησης  απόψεων και κρίσεων  στα ελληνικά Μέσα του  (κατ  ευφημισμό) Τύπου, όμως  ολοκληρωτική,  δικτατορικής μορφής λογοκρισία και παρεμπόδιση της ελεύθερης  διακίνησης ιδεών,  ασκούν τα ίδια αυτά Μέσα της Εμπορικής Δημοσιογραφίας (βιομηχανία παραπληροφόρησης)  ,ειδικά στην  Ιστορική Δημοσιογραφία, ένα από τα σάιτ της οποίας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα, είναι το Homo-Naturalis.gr .

Εν καιρώ ,είναι σίγουρο πως οι καταγγελίες  θα  συσσωρεύονται .     Θα έχουμε  στα χέρια μας ένα απέραντο  υλικό που θα αποτελέσει  τον ισχυρότερο πυλώνα   απόδειξης της αισχρής, δικτατορικής λογοκρισίας που επιβάλει η ελληνική εμπορική συντεχνία των επιχειρηματιών και των υπαλλήλων τους στο μιντιακό χώρο  σε  όλους εμάς που δεν ανήκουμε στο δικό τους συνάφι. Είναι τότε,  που θα επιχειρήσουμε μια δυνατή παρέμβαση  με  την προσφυγή μας σε  ελληνικούς  και παγκόσμιους θεσμικούς οργανισμούς.

 Παράλληλα με αυτές τις προσφυγές,  θα διαμορφώσουμε και θα προγραμματίσουμε και άλλες μορφές διαμαρτυρίας και καταγγελίας . Θα επισημαίνουμε με κάθε μέσο και τρόπο  τον ολισθηρό  κατήφορο που εδώ και  πολύ καιρό έχει πάρει η ελληνική βιομηχανία παραπλάνησης-παραπληροφόρησης, είτε με την εξαγορά της σε ποσοστό πάνω από 80% από την κυβέρνηση της Ν.Δ, είτε με την άρνηση  των εξωνημένων αυτών μέσων ,αλλά και  εκείνων  που διατείνονται πως  είναι ανεξάρτητα και δεν πουλήθηκαν στους εφοπλιστές και τους λοιπούς πάτρωνες του  Κυριάκου  Μητσοτάκη,  να παρουσιάζουν  την διαφορετική από τη δική τους στρατευμένη ,εν πολλοίς,  άποψη.

Και ως γνωστό μια τέτοια ανήθικη και παράνομη τακτική,   στερεί από τους  ΄Ελληνες το πλουραλιστικό υπόβαθρο που χρειάζονται  για  την ενημέρωσή τους  και τη διαμόρφωση  σφαιρικής  άποψης για κάθε  ζωτικό ζήτημα και  αναγκαία είδηση-πληροφόρηση.  Και ένας ελλιπώς ή στρεβλά ενημερωμένος πολίτης, δεν μπορεί ποτέ να λειτουργήσει και να συμπεριφερθεί σε μια Πολιτεία και ένα Κράτος Δικαίου, όπως απαιτούν οι διεθνείς κανόνες δικαίου ,αλλά και ο κορυφαίος καταστατικός χάρτης της χώρας, το Σύνταγμα.

Να σημειώσουμε πως η ιδέα αυτή  δεν ήταν δική μας, αλλά φίλων ,ελεύθερων- συνειδητοποιημένων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συσπείρωση  και αγώνα ενάντια στην επαίσχυντη  αυτή βιομηχανία   που δεν  εκκολάπτει μόνο  κάθε είδους «αυγά φιδιού» , .αλλά και ανοίγει  «σχολές»  τύπου  Τράγκα και άλλων περιώνυμων  και «επώνυμων» αρπακτικών της τεράστιας αυτής κερδοφόρας    επιχείρησης με βασικά της εμπορεύσιμα προϊόντα τη διαστρέβλωση της πληροφορίας, τη χάλκευση της είδησης και  τη στρατευμένη κρίση ,την κατασλευή ενόχων, που οδηγούν   στον αποπροσανατολισμό, την προπαγάνδα, την παραπλάνηση  και την  παρεμπόδιση  της ελεύθερης  διακίνησης των  ιδεών.

Η  Τέταρτη, λεγόμενη ,  Εξουσία ,  όπως λειτουργεί  σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνο στην Ελλάδα,  αποτελεί σήμερα  την πλέον ισχυρή Εξουσία, που όχι μόνο ελέγχει τις άλλες ,αλλά τις  χειραγωγεί και  τις εκβιάζει για την εξυπηρέτηση των δικών της, οικονομικών κυρίως, συμφερόντων. Γι αυτό το λόγο, αποτελεί σήμερα τον «υπ’ αριθ. 1» κίνδυνο,   ακόμα κι από την πυρηνική καταστροφή ,την κλιματική αλλαγή , τις επιδημίες και τις λοιπές μάστιγες που πλήττουν σήμερα τον κόσμο μας.

Καλή αρχή!

 HOMO-NATURALIS.GR

 

                                                                                          ΠΡΟΣ ΤΙΣ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

1. iefimerida.gr

2.parapolιtika.gr

3.kathimerini.gr

4. tanea.gr

5. protagonistes.gr

6. avgi.gr

7. documento. gr

8. efsyn.gr

9. dimokratia .gr

   Σας στέλνουμε πρόσφατη ανάλυσή μας προς δημοσίευση,  απάντηση σε όσα εσείς υποστηρίξατε σε δημοσιεύματά σας  στο ίδιο ζήτημα  για τη σφαιρική ενημέρωση των  αναγνωστών σας:

Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

“Ακραίος Ερντογάν: Δίνει οδηγίες στους Έλληνες τι να ψηφίσουν -Πρωτοφανής παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας”

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

iefimerida.gr

Ανάμειξη και στα εσωτερικά της Ελλάδας θέλει τώρα ο Ερντογάν

“Κλιμακώνει ακόμα περισσότερο την επιθετική ρητορική του κατά της ελληνικής κυβέρνησης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έφτασε στο σημείο μέχρι και να κάνει υποδείξεις προεκλογικού χαρακτήρα προς τους Έλληνες πολίτες”.

***

Οι φυλλάδες και σύμπας ο λοιπός  μιντιακός…αγγελικά πλασμένος   κόσμος  απ΄  όπου κι αν τρώνε ψωμί ή βγάζουν χρυσάφι ( άλλον θεό, πλην Μαμωνά, δεν έχουν), πέρα από τις  αντιπαραθέσεις που υπηρετούν, ανάλογα με την  κομματικό  προσανατολισμό των χαχόλων  που τρέφονται από τα σκουπίδια τους, στα περισσότερα ζητήματα  συμφωνούν και επαυξάνουν. Ιδιαίτερα στα λεγόμενα εθνικά θέματα, κρατούν  απολύτως ίδια , ισοπεδωτική γραμμή.    Και κάποτε, μάλιστα,  οι  “Πορτοσάλτε”  μπροστά στους “Βαξεβάνηδες”, ως  βαμμένα  οι τελευταίοι, εθνίκια, δε φτουράνε,  δεν πιάνουν μία.  Γνωστά και μη ορατά , μόνο από τους έχοντες γράσο στα μάτια.

Παραπάνω,  πλήρεις οργής και αγανάκτησης  οι κοντυλοφόροι εκ δεξιών και εξ ευωνύμων,  εύκολα και ελαφρά τη καρδία, αλλά κυρίως   προς ικανοποίηση  των    στερητικών  πατριωτικών  συνδρόμων  των   πελατών τους ,  ερμήνευσαν ως παρέμβαση στα κομματικά μας  τις δηλώσεις του Σουλτάνου.   Δεν είναι η πρώτη φορά.  ΄Οντως.  Τον έχει στην μπούκα τον Κυριάκο, ο Ερντογάν.  Και συνεχίζει ( ορθά) να μη θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει το  γιο της διεφθαρμένης  δυναστείας  Κων. Μητσοτάκη.

Λέτε να είναι χαζός ο Ερντογάν; Να μην έχει πληροφόρηση για το ποιόν  του ΄Ελληνα πρωθυπουργού  και την οικογενειακή  τους παράδοση στην απάτη και τη διαφθορά; Είναι από τις φορές που ο Τούρκος πρόεδρος έχει τα χίλια δίκια με το μέρος του.

΄Εχουμε καταγγείλει, και μόνο η ελληνική  μιντιακή δικτατορία  δεν επιτρέπει να βγει προς τα έξω, πως  ΠΡΩΤΟΣ  ο Κυριάκος  Μητσοτάκης  «ήρξατο χειρών  αδίκων» με τις συνεχείς προκλήσεις   από την πρώτη ώρα που ανέλαβε την εξουσία. Παραβιάσεις αμφισβητούμενου θαλάσσιου και εναέριου χώρου και  την ίδια ώρα καταδίκες από την κυβέρνηση  της προκλητικότητας Ερντογάν και μάλιστα σε ύφος    ανακοινωθέντων …πολέμου! ΄Οπως και οι γνωστές  δικαιολογίες που μόνο θερμοκέφαλους πατριωταράδες πείθουν ,όχι όμως  το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε για τη  στρατικοποίηση των νησιών.    Μια κατάφωρη παραβίαση όρων συνθηκών.

Δε σταμάτησε τρία ολόκληρα  χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης  με τους αχυρανθρώπους του να προκαλεί την Τουρκία. Κι αν δεν υπήρξε  θερμό επεισόδιο μέχρι σήμερα, μόνο στην τύχη οφείλεται.  Και είμαστε υποχρεωμένοι  να αναγνωρίσουμε ιστορικά πως ανεξάρτητα από τις  σουλτανικές φαντασιώσεις  Ερντογάν,τις λυκοφιλίες του με τον Τσάρο και τις λοιπές απάδουσες  σε  “δημοκρατικό” ηγέτη   συμπεριφορές ,  στα ελληνοτουρκικά επέδειξε μια πρωτοφανή ψυχραιμία και σύνεση. Να το ομολογήσουμε.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης, όπως από την πρώτη  στιγμή, την επόμενη δηλαδή, των εκλογών τον Ιούλιο του 2019 ,καταγγείλαμε, επιδόθηκε  στο στήσιμο  ενός  ολοφάνερου σκηνικού πολέμου με όλες αυτές  τις προκλήσεις και  ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο  να δημιουργήσει μια περιρρέουσα  ατμόσφαιρα πολέμου, η οποία οδηγούσε κατ΄ ευθείαν  στην εισήγηση για  νέες “αγορές του αιώνα”.  ΄Όπως κι έγινε . Μόνο από τις φρεγάτες και τα ραφάλ, ο διεφθαρμένος  γόνος  αποκόμισε τεράστιες μίζες.   Και όχι μόνο ο  ίδιος, αλλά  και οι ορντινάντσες του,  όπως ο υπουργός του Νίκος Παναγιωτόπουλος, που όλο αυτό τον καιρό πρωτοστατούσε στις προκλήσεις.

Ο Ερντογάν γνωρίζει από πρώτο χέρι  για τις αγορές και τις μίζες. Και ήταν  αυτός που εμμέσως πλην σαφώς είπε  (κι όχι μόνο μια φορά) πως η Ελλάδα είναι μια υπερχρεωμένη χώρα , εξαιτίας αυτής ακριβώς της διαφθοράς. Και δεν είναι ψέμα ή υπερβολή. Η δεύτερη χρεοκοπία της χώρας,που φόρτωσε η επάρατη αυτή κυβέρνηση στα παιδιά και τα εγγόνια μας,  όταν  θα δρέψουν τους πικρούς καρπούς της  σε λίγα χρόνια, είναι ο αψευδής μάρτυρας και των  καταγγελιών του Τούρκου προέδρου.

Κατανοεί  επίσης  ο Ερντογάν   πως, όσο  η δυναστεία  Μητσοτάκη συνεχίζει να νέμεται την εξουσία στην Ελλάδα, ούτε οι ΄Ελληνες ούτε οι Τούρκοι θα ησυχάσουν.  Μια αλήθεια από το χρόνο διαπιστωμένη.  Εδικά τα τρία τελευταία. Μέχρι και το καλοκαίρι του 2019  και για χρόνια πριν,  τέτοιο κακό δεν ξανάγινε. Ούτε   είδαμε τέτοιο άμεσο κίνδυνο θερμού επεισοδίου με τις αλλεπάλληλες  προκλήσεις και την ατμόσφαιρα πολέμου που έφτιαξε  ο ανήθικος  γόνος και πρωθυπουργός, μέχρι να αγοράσει  τα ραφάλ και τις φρεγάτες.  Και δε θα σταματήσει τις αγορές  άχρηστης  λαμαρίνας , για να παίρνει  μίζες ο Κυριάκος, αν ξαναγίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. ΄Εχει ψύχωση, πάθος  με το κλεμμένο   χρήμα. Είναι μέχρι  μυελού οστέων διεφθαρμένος.

Κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Και όχι μόνο ο Ερντογάν.  Πρώτο και καλύτερο το ΝΑΤΟ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ  (ΔΕΝ) ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΡΑΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ. ΚΡΑΤΗΣΕ  ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΓΕΡΝΕ ΚΙΟΛΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ  ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Δικαίως και  ορθώς, επομένως,  ο Τούρκος πρόεδρος δε θέλει ούτε  να μυρίσει στην Ελλάδα ένα πρωθυπουργό  σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  ΄Εχει γνώση από πρώτο χέρι  της  μανίας της φαμίλιας  για συσσώρευση παράνομου  πλούτου και τον εθισμό  της  στην  απάτη και τη διαφθορά.

Η επανεκλογή του  «Υιού», μόνο προβλήματα θα  προξενήσει και στους δύο λαούς. Και είναι αυτός   ο λόγος που είπε όσα είπε  για την κυβέρνηση και προσωπικά για  τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μάλιστα, όταν ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως κι   ο Αλέξης Τσίπρας  διατηρεί τις ίδιες κόκκινες γραμμές στα ελληνοτουρκικά.   Η διαφορά  τους είναι,  κι αυτό το γνωρίζει ο Ερντογάν, πως ο Αλέξης  δεν υπέκυψε ακόμα (και ελπίζουμε ποτέ)  στο πάθος του…τζόγου των εξοπλισμών. Δεν είναι άρρωστος με τη μίζα, όπως ο …απόφοιτος του Χάρβαρντ , Κυριάκος.

Και μακάρι οι ΄Ελληνες τούτη  τη φορά να ακούσουν τη συμβουλή του  Τούρκου προέδρου.  ΄Οσο  η χώρα βρίσκεται υπό την κατοχή της  Μητσοτακικής μανίας για αρπαγή του πλούτου της   με κάθε μέσο, θα συνεχίζουν να  φουντώνουν  προκλήσεις με τους γείτονες. Στημένα σενάρια σύγκρουσης και πολέμου. Σειρήνες πολέμου.  Ευκαιρίες  και για άλλες αγορές , πολλές αγορές όπλων,  μέχρι σκασμού μίζες.

Αλλά … «μια του κλέφτη, δυο, τρεις και την κακή του μοίρα».  Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πού μπορεί να οδηγήσει και  ως πού μπορεί να φτάσει ένα θερμό επεισόδιο, αν ποτέ συμβεί,  ανάμεσα στις δυο χώρες.

Οι κλέφτες πάντως,  απανταχού της γης, τη θέλουν τέτοια αναμπουμπούλα.  Τούτοι τα έχουν καβατζώσει  τα αργύρια στα πέρατα της γης.  Δεν έχουν πρόβλημα.   Αντίθετα.

Ποιος νοιάζεται να τους κυνηγήσει, ή να μάθει πού  κρύβουν τα λεφτά, ,   αν η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου; Ποιος θα ψάξει τις μίζες Μητσοτάκη, τη λοιπή κραυγαλέα  διασπάθιση δημόσιου χρήματος από την κυβερνητική συμμορία;   ΄Η ακόμα  τις δωροδοκίες  των μελών της γνωστής  εγκληματικής οργάνωσης που τα άρπαξαν από τη Νovartis;  “΄Ακρα του τάφου σιωπή”  σε τέτοιες μαύρες  εποχές.

΄Ενας πόλεμος σώζει πάντας τις  εγκληματικές  οργανώσεις  με τα  “λευκά κολάρα”.  Σε όλα τα καθεστώτα. Για το  Μητσοτάκη, το Σαμαρά,το Βενιζελο, τη λοιπή κομματική μαφία  , το   καλύτερο σενάριο  για εκείνους  και ο μόνος τρόπος να μην οδηγηθούν σε  δίκες και καταδίκες, είναι μια πολεμική σύγκρουση,που θα θάψει για πάντα τις αμαρτίες  τους.

Και δεν αποκλείεται οι οπαδοί με τη λοβοτομή , να τους δώσουν αυτή τη μεγάλη  ευκαιρία να ξεφύγουν. ΄Ολα  μπορεί να συμβούν  σε αυτή τη χώρα, της “φαιδράς πορτοκαλιάς” και με εθνικό σπορ των Δεξιών κυβερνώσεων, οσάκις την κυβερνούν,  τη διαφθρά, τις μίζες και τις χρεοκοπίε