“ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ”, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΙΑΣ: ΕΝΟΧΟΙ “ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ””

 

Ιταμή δήλωση για την Ελλάδα από Τούρκο υπουργό

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Δεν τίθεται θέμα «παράνομης κατάληψης νησιών» από τους Έλληνες, διευκρινίζει ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας κ. Ισμέτ Γιλμάζ, αφού «η πολύ πιο αδύναμη Ελλάδα» και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς την αντίδραση «της πανίσχυρης Τουρκίας»!

«Το διάβασα στις εφημερίδες. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η Τουρκία προφυλάσσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της περισσότερο από ποτέ», είπε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα και πρόσθεσε με νόημα:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα, η οποία δεν βγήκε ακόμα από την οικονομική κρίση και είναι πολύ πιο αδύναμη από την Τουρκία. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;».

Όπως είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr, η ερώτηση έγινε με αφορμή δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων που ανέφεραν ότι ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφτηκε δύο νησιά (χωρίς να τα κατονομάζει) τα οποία έχουν… καταλάβει οι Έλληνες και επιθεώρησε τα στρατιωτικά φυλάκια που η χώρα μας έχει παρανόμως εγκαταστήσει εκεί. Η αντιπολίτευση ζητούσε να μάθει γιατί η τουρκική κυβέρνηση δεν αντέδρασε, ρίχνοντας έτσι τα βέλη της στον Ταγίπ Ερντογάν λίγες μόλις ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές που τον ανέδειξαν στον απόλυτο άρχοντα της Τουρκίας!

Τα τουρκικά ΜΜΕ διευκρινίζουν τώρα ότι τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε επίσκεψη του τέως Αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αθανάσιου Τσέλιου τον Σεπτέμβριο του 2013 (!) στο Φαρμακονήσι και την Καλόλιμνο, ενώ ο κ. Γιλμάζ αναρωτιέται πώς θα μπορούσε η «αδύναμη Ελλάδα» να κάνει κάτι τέτοιο στην «πανίσχυρη Τουρκία». Έστω κι έτσι πάντως ο τούρκος Υπουργός Άμυνας αναγνωρίζει ότι το Φαρμακονήσι και η Καλόλιμνος ανήκουν στην Ελλάδα!”

Οι αισχροί εκπρόσωποι της βιομηχανίας παραπληροφόρησης είναι αμέτρητοι στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία. Παλιότερα, ο Γ.Καψής, Γ.Λιάνης, ο Κ. Χαρδαβέλλας, ο Σ.Καρατζαφέρης ο Α. Σκιαδόπουλος ,ο Λ. Παπαδόπουλος ,ο Ν. Κακαουνάκης, ο Γ.Τράγκας  και μια ντουζίνα άλλοι. Σήμερα, βρισκόμαστε στον εμπορικό, δημοσιογραφικό αστερισμό του Ν.Χατζηνικολάου, του Ν. Ευαγγελάτου, του Γ. Πρετεντέρη, του Α. Παπαχελά, του Μ. Τριανταφυλλόπουλου,του Θ.Αναστασιάδη, του Κ. Βαξεβάνη, της Ο. Τρίμη, της Α. Παναγιωταρέα, της Ε. Στάη .Ανεκδιήγητοι και απόλυτα εξαρτημένοι δημοσιογράφοι, εξυπηρετούν ποικίλα συμφέροντα (όχι μόνο οικονομικά και κομματικά) και έχουν χάσει εντελώς πλέον  την “έξωθεν καλή μαρτυρία”.  Ουδείς τους εμπιστεύεται, κανείς συνειδητοποιημένος πολίτης δεν περιμένει αντικειμενική και σοβαρή ενημέρωση-κριτική  από τους συγκεκριμένους (και πολλούς άλλους) “πατριάρχες” της εμπορικής δημοσιογραφίας και  της βιομηχανίας  παραπληροφόρησης.

Στο παραπάνω κείμενο, έχουμε ένα κλασικό δείγμα καλλιέργειας τυφλού εθνικιμού, φανατισμού και  ρατσισμού από έναν παλιό (πολύ “αμαρτωλό”) εκπρόσωπο αυτού του είδους  της “δημοσιογραφίας”,τον Κ. Χαρδαβέλλα, ο οποίος επί πολλές δεκαετίες τάισε (κι αυτός) τον ελληνικό λαό με απίστευτους τόνους “σκουπιδιών” και σήμερα ,αν και “δεινόσαυρος”, συνεχίζει  αμετανόητος το “ίδιο βιολί”.

Κατέστρεψαν οι άθλιοι αυτό το λαό. Κράτησαν τη χώρα στην οπισθοδρόμηση, το τέλμα, την παθογένεια κάθε μορφής. ΄Ενοχοι στο αδέκαστο δικαστήριο της Ιστορίας “εσχάτης προδοσίας”!