ΚΑΙ…”ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ” ΤΩΡΑ Η “ΦΑΜΙΛΙΑ”. ΤΟ 62%(!) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”!

1.α.  Ράικου: Δεν βρέθηκαν τα αρχεία γιατί πλημμύρισε το σπίτι μου

Η Ελένη Ράικου αποδόμησε μόνη της την κατάθεσή της

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της προανακριτικής είχαν ζητήσει από την κ. Ράικου τη σύμβαση για τη μελέτη που είχε αναλάβει ο σύζυγός της από τη Novartis, αλλά και την ίδια τη μελέτη. Η σύμβαση αυτή αντιστοιχεί σε σχετικό έμβασμα (το μόνο από τα τρία εμβάσματα που βρέθηκαν, το οποίο αναγνωρίζει η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς).

Η κ. Ράικου δήλωσε ότι η εν λόγω σύμβαση και η μελέτη δεν βρέθηκαν, επειδή προ ετών είχε πλημμυρίσει το σπίτι της και τα αρχεία χάθηκαν. Νωρίτερα, σημείωσε ότι η ίδια δεν γνώριζε τίποτα για τη συμμετοχή τού συζύγου της, σε αυτή τη μελέτη.

β.Η Ελένη Ράικου αποδόμησε μόνη της την κατάθεσή της

****

Καλά, σε παράγκα έμενε και πλημμύρισε ;  Ολόκληρη εισαγγελέας ; Λέτε να μας δουλεύει η Ράικου; Μόνο; Ψιλό γαζί,  γενικώς  (αν και ανόητο γαζί). Για δείτε τί είπε στην τρίτη κατάθεσή της:

  1. Την πίεζε ,αποκάλυψε, ο Ρασπούτιν το 2017 να στείλει φάκελο στη Βουλή,που θα περιείχε …ονόματα πολιτικών.  Των κυρίων…Κανενόπουλων, δηλαδή, μια και το 2017 δε γνώριζε κανείς  για ονόματα λαμόγιων πολιτικών, τρόφιμων  της Νovartis. Πώς γίνεται αυτό το τερατώδες να συμβαίνει , μόνο το… κουκούτσι μυαλό  της Ελένης Ράικου το γνωρίζει.
  2.   “Το 2016  εξετάστηκαν στην Αμερική  κάποιοι  μάρτυρες για τη Νοvartis. Και ήταν αναξιόπιστοι”, υποστήριξε το σαϊνι  η π.εισαγγελέας Και όταν την ρώτησαν,  σε ποιο σημείο ακριβώς    θεωρούνται αναξιόπιστοι οι μάρτυρες, απάντησε πως…δε γνωρίζει το περιεχόμενο της κατάθεσής τους!

Να, γιατί λέμε κάποιοι στον καταταλαιπωρημένο χώρο της δικαιοσύνης  αν  διαθέτουν ίχνος επαγγελματικής και ηθικής ευαισθησίας,οφείλουν τους φακέλους που δίκασε η ανεκδιήγητη  Ράικου  να τους ξανανοίξουν. Αν λέει τέτοια…  θεόκουφα  σήμερα,   φαντάζεται κανείς στα 40 χρόνια που δεν  είχε κανείς από τους προϊσταμένους της πάρει  χαμπάρι  την ανεπάρκεια και την ανηθικότητά της, πόσους  “ανθρωπάκους”  θα πήρε στο λαιμό της.

Στο μεταξύ (το έχουμε ξαναγράψει), σε κοινό λογαριασμό της Ράικου με το άλλο… αστέρι -γιατρό σύζυγό της που ως μέγας ειδικός έγραφε με το αζημίωτο  άρθρα για τα φάρμακα με… ανάθεση της πεντακάθαρης  Novartis, βρέθηκαν οι μίζες  που του έδινε ο Φουρλής. Ο κατακαημένος Τσοχατζόπουλος (τέτοιος, γιατί την πλήρωσε μόνο αυτός και όχι τα υπόλοιπα λαμόγια- ομόλογοί του, δεκαετίες ολόκληρες), πήρε μαζί του στη φυλακή και τη γυναίκα του, επειδή ακριβώς κάποιοι σαν την Ράικου είπαν πως η ίδια, ως σύζυγος, γνώριζε για τις μίζες των εξοπλιστικών που τσέπωνε ο άντρας της και  ήταν κι εκείνη  συνένοχος. Για τη  Ράικου, όμως, σύζυγο μιζαδόρου γιατρού, λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης, δεν ισχύει το ίδιο.Τόση βρώμα  σε ένα  χώρο που όφειλε να αστράφτει από πάστρα.

 

2. Αν εκδοθεί ο Ασάνζ στις ΗΠΑ, τον χάσαμε»

Ο Χουάν Μπράνκο, δικηγόρος των Wikileaks και νομικός σύμβουλος του Τζουλιάν Ασάνζ, ζητάει από τους Ελληνες να δώσουν άσυλο στον Ασάνζ.

«Αν εκδοθεί ο Ασάνζ στις ΗΠΑ, τον χάσαμε»

Θα καταντήσουν  και την Αμερική στον 21ο αιώνα …Ρωσία και Κίνα;  Ιστορικό έγκλημα.

Αμερική δεν είναι αυτή που ζητάει την κεφαλήν  Ασάνζ  “επί πίνακι” , αλλά αυτή εδώ,  όπως έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην υπόθεση Hustler Magazine v. Falwell (έγινε και ταινία,  «Υπόθεση Larry Flynt»):

Τον Νοέμβριο του 1983, ο εκδότης του πορνογραφικού περιοδικού δημοσίευσε μια παρωδία διαφήμισης, που ήταν εξαιρετικά υβριστική για τον τηλε-ευαγγελιστή και πολιτικό σχολιαστή Jerry Falwell. Η υπόθεση έφτασε το 1988 στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, το οποίο νομολόγησε ως εξής: «Στην καρδιά της πρώτης τροπολογίας του συντάγματος υπάρχει η αναγνώριση της θεμελιώδους σημασίας που έχει η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και των απόψεων σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Η ελευθερία του λόγου δεν είναι μόνο ένα ατομικό δικαίωμα –και συνεπώς έχει αυταπόδεικτη αξία– είναι επίσης απαραίτητη στην κοινή μας προσπάθεια για την αλήθεια. (…) Αν και οι ψευδείς προτάσεις δεν έχουν εγγενή αξία, ο “ζωτικός χώρος” που χρειάζεται για να ανθήσει η ελευθερία του λόγου σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε ανεκτές κάποιες ψευδείς προτάσεις μην τυχόν και υπάρξει συστολή ή αποθάρρυνση (chilling effect) του λόγου που έχει συνταγματική αξία».

Με αυτό το σκεπτικό, το Δικαστήριο προχώρησε στην αναίρεση της προηγούμενης καταδικαστικής απόφασης.

(Εξύβριση και ελευθερία ,Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

____________________________________

  1. Δημοσκόπηση Pulse: Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Περισσότεροι από έξι στους δέκα πολίτες, δηλαδή το 62%, φαίνεται να ανησυχούν για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Κυριάκος Μητσοτάκης

Μιλάμε για μαφιόζικη μεν,αλλά … επιστημονική εξέλιξη του σχεδίου. Να δούμε τα βασικά του σημεία:

-Τέσσερα σχεδόν χρόνια με Αλέξη Τσίπρα … “άκρα του τάφου σιωπή” στο Αιγαίο και Μεσόγειο. Πέρα από τις γνωστές αψιμαχίες, τα τζέρτζελα “μου παραβιάζεις την υφαλοκρηπίδα,  σου οργώνω  την αιγιαλίτιδα”, αυτό ήταν όλο. Τίποτα άλλο σπουδαίο και εκκωφαντικό.

Πετρέλαια; Τίγκα ,λέγανε και τότε  η Μεσόγειος, τα νησιά του Ιονίου και κάθε γωνιά της χώρας. Το ίδιο και στην Κύπρο.Από τότε γνωστά τα κοιτάσματα (να τα δούμε και να μην πιστέψουμε πως υπάρχουν). Αλλά,ο Ερντογάν “εποιείτο την νήσσαν”. Τσιμουδιά όλα αυτά τα χρόνια.Και μόνο,όταν   είχε κανένα σοβαρό,  εσωτερικό πρόβλημα, έβγαζε από το σεντούκι το πεπαλαιωμένη έντυπο της  συνθήκης της Λωζάνης ,το κούναγε  μπροστά στα μούτρα  του  Τσίπρα και  ζητούσε να αλλαχτούν τα… εξώφυλλα  (αναδιαπραγμάτευση το έλεγε). Μέχρι εκεί.

-Με το που  οι “Μαρινάκηδες” κάνανε τον Κούλη πρωθυπουργό, όμως,  “άνοιξε ο ασκός του Αιόλου”. Η Μεσόγειος… πήρε φωτιά και καίγεται για  τα πετρέλαια! Ο δικτάτορας αποφάσισε τώρα να βγάλει… όξω τα σκαφτικά! Και τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου δε έχουν πλέον   “πού την κεφαλήν κλίναι” . Είναι στον αέρα…ιδιοκτησιακά.   Και  η χώρα ξαφνικά  βρέθηκε επί ποδός πολέμου! ΄Ετσι, “για ψύλλου πήδημα” .Πώς έγινε αυτό, ρε παιδιά, από τη μια στιγμή στην άλλη, μου λέτε;

-Ενώ είναι όλα έτοιμα να κηρυχθεί ο πόλεμος , ο ΥΠΕΑ   του Κούλη, μέχρι να πούμε κύμινο, προχωράει στην αναβάθμιση   κάποιας παλιάς σιδεροσαπίλας, που  με το καλημέρα σας  μας στοίχισε  350/400 εκατομμύρια .( Οι μίζες,δε μάθαμε ακόμα,αν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ποσό, αλλά θα…το ξετρυπώσουμε).

-Αμέσως μετά, σκάνε αλλεπάλληλες  μπόμπες. Ο  ” Τουρκοφάγος Κούλης”  ταξιδεύει στο Λευκό Οίκο,κι εκεί,γα πρώτη φορά θα  διεξαχθεί ο ακόλουθος εκπληκτικός    διάλογος!

Κούλης:  Κύριε,πρόεδρε, θα σηκώσουμε το γάντι ,που πέταξε ο Ερντογάν.

Τραμπ: Κι αν χάσετε τον πόλεμο;(!)

Κούλης: Δε θα χάσουμε…  ΄Εχουμε να αγοράσουμε από σας   φρεγάτες και  F35.

Τραμπ: Μπράβο, αγόρι μου,τέτοια να λες. Είμαστε στο πλάι σου.

Απίστευτο; Αληθινό.

Τώρα, στο μεγάλο  φαγοπότι  έβαλε  η οικογένεια και τις δημοσκοποψευτικές εταιρίες  σαν την παραπάνω,που διεξήγαγε… ενδελεχή και αντικειμενικό έρευνα και έπεσε πάνω στο  62% του ελληνικού λαού που φοβάται πόλεμο και άρα η πλειοψηφία του ελληνικού λαού “θέλει ειρήνη γι΄αυτό και…προετοιμάζεται για πόλεμο” με νέα “αγορά του αιώνα! Τόσο απλό.

Κούληδες, της φαμίλιας Μητσοτάκη,”οψόμεθα εις Φιλίππους”. Θα βλαστημήσετε την ώρα και τη στιγμή που θα τσεπώσετε τις πρώτες μίζες. Το 2020 δεν είναι 1996 να ξαναστήσετε  ΄Ιμια,

Είστε και ανιστόρητοι και αναχρονιστές.

2.Έτοιμο για την πρώτη του πτήση το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος που έχει κατασκευάσει η Boeing

 Έτοιμο για την πρώτη του πτήση το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος που έχει κατασκευάσει η Boeing

Η Μπόινγκ ανακοίνωσε ότι το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος που έχει κατασκευάσει ποτέ, το οποίο σχεδιάστηκε για να χωρά κατά μέσο όρο 406 άτομα, θα πετάξει για πρώτη φορά στις αρχές του 2020, και το πρώτο αεροσκάφος θα παραδοθεί το 2021. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να παραδοθεί στα μέσα του 2020.

****

Τί έχουν να δουν τα όμορφα ματάκια του “Ιάσονα”,σαν φτάσει στην ηλικία του παππού του. “Θα τρίβει τα μάτια” του!

Τα περισσότερα απ΄αυτά τα παιδιά, θα αλλάξουν αιώνα. Και δεν αποκλείεται να το γιορτάσουν σε κανένα άλλο αστέρι συντροφιά με επανακάμψαντες …ΕΤανούς-Οδυσσείς  ή  τίποτα ντόπια ΄Αβαταρ    !

Τί ζήλεια!

 

3.Το «λουκούμι» της Συγγρού.

Ο Θανάσης Καββαδάς,παλιός φορτηγατζής και τώρα σε καντίνα στη Συγγρού,  μας ξεναγεί στα μυστικά της γεύσης του «καλύτερου χοτ ντογκ του κόσμου».

Για να νοείται street food απαιτούνται δύο βασικές προϋποθέσεις: δρόμος και φαγητό.

Μεθυσμένοι, ξενύχτηδες ταξιτζήδες και οικογένειες

Για να φτάσουμε στα μυστικά της γεύσης, η οποία παραμένει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια, ρωτήσαμε για περίεργα περιστατικά που του έχουν συμβεί και μας είπε γελώντας: «Θυμάμαι την επιβράβευση που είχα από το εξωτερικό, καθώς ένα βράδυ σταμάτησε ένα βανάκι με οκτώ Γερμανούς και έναν Ελληνα. Ετρωγαν συνέχεια και ρώτησαν τι γράφει η ταμπέλα. Οταν ο φίλος τους τους είπε ότι γράφει “το καλύτερο της Αθήνας” απάντησαν πως έπρεπε να λέει “το καλύτερο του κόσμου”.

****

Είδες ο κυρ Θανάσης ο νταλικέρης , που  πουλάει πια  νόστιμα χοτ ντογκ  και  δεν τον τρώνε  οι ατέλειωτες, εθνικές ; Ο ίδιος, πάντως, τώρα, “τρώει με 10 μασέλες” ,απλώς  πουλώντας διατροφικές ΜΠΟΜΠΕΣ.

Από κοντά και ο “κοντυλοφόρος” να αραδιάσει μια καραβιά  θαυμαστικά επιφωνήματα για τα …πεντανόστιμα ποϊόντα της καντίνας, αλλά ούτε μια αράδα ,ως όφειλε,δε χαράμισε  για να μας πει   με τί ρουκέτες  εξοντώνει   τους  ξενύχτηδες και μεθυσμένους  που ,όντας τέτοιοι,   κατεβάζουν “αμάσητα”  τα χοτ ντογκ του Θανάση   της Συγγρού.

Καλά να πάθουν. Πώς το έλεγε ο θειος μου ο Λύτος;  “Οποιος τη νύχτα περπατάει,  λάσπες και σκ@ατα πατάει”. Φαντάσου και τί τον ταϊζουν  Κογιόνηδες σαν το Θανάση ,τον πρώην φορτηγατζή.

 

4. Σάλος με τον Χαριτόπουλο: «Όποιος τηλεφωνεί στο 1142 για το κάπνισμα είναι νέτα σκέτα χαφιές»

Ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος

Τι το κουβεντιάζετε; .”Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί”,αλλ΄ η πο@στιά δεν την αφήνει.

Το Ναζί και τον Φασίστα τον κουβαλάει κανείς μέσα του,  αμετροεπή και γιαλατζί, ιστορικέ Χαριτόπουλε.    Και όποιος δε σέβεται τη ζωή του άλλου και τη βάζει  σε διατίμηση στα καφενεία, είναι Φασίστας και Ναζί.  Καληώρα σου!

Δε φτάνει που ως το…”απόλυτο σερνικό” της μακαρίτισας  Μαλβίνας Κάραλη* και  χωρίς  καμιά αρμοδιότητα   έπιασες έναν  ΄Αρη  Βελουχιώτη  και τον έκανες σαν τα μούτρα  των ηρώων στα μελογραφήματά σου, μας παριστάνεις και τον οργισμένο ,γιατί δε σε αφήνουμε να μας κερνάς  καρκίνο από τα σάπια πνεμόνια σου.

Κάτω τα χέρια σου, κι εσύ και όλα τα ρεμάλια  από τον αντικαπνιστικό. Και λίγες οι κουβέντες σου ,όταν μιλάς για  Εφιάλτες. Δε σε παίρνει, Φασιστάκο.

 

*(ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ)

ΜΑΛΒΙΝΑ ΚΑΡΑΛΗ Η…”ΑΤΑΚΑΔΟΡΑ”

 

Αμέτρητες φράσεις της Μαλβίνας Κάραλη για τον έρωτα

«Στον έρωτα όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον… διαφορετικά είσαι βλάκας» έλεγε η Μαλβίνα Κάραλη.
«Ο άντρας θέλει να πάει με άλλη για να αυξήσει τις εντάσεις του απέναντι στη δική του νόμιμη γυναίκα»
«Άντρας είναι ένας. Ο άντρας μου»…. «Άντρας είναι αυτός που σου διασφαλίζει μια τέτοια γυναικεία, προστατευμένη ζωή, ώστε αν χρειαστεί να την αφηγηθείς στη μάνα σου, να μην ντραπείς, να μην ανησυχήσει»
Αμέτρητες φράσεις της Μαλβίνας Κάραλη για τον έρωτα.
Αμέτρητες φράσεις της Μαλβίνας Κάραλη για τον έρωτα

«Ο άντρας πρέπει να έχει αντίληψη του κόσμου για να συνεχίζεις εσύ να ζεις ξέγνοιαστα»
«Είμαι πάνω από όλους και κάτω από αυτόν»
«Σπάστηκα με την ατάκα σου “Κοίτα να διασκεδάσεις”. Δε γουστάρω να περνάω καλά χωρίς εσένα. Θέλω να λες από μέσα σου να είναι όλα μαύρα εκεί που πάει χωρίς εμένα.

– γιατί έτσι λέω κι εγώ. Τι να σου κάνω ανωτερότητες; Γιατί είμαστε έτσι φτιαγμένοι να μη μας αρέσει να περνάει καλά ο άλλος χωρίς εμάς»
«Δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ με έναν οικοδόμο ή γιατρό ή πολιτικό μηχανικό. Θα μπορούσα να είμαι μόνο με έναν άνθρωπο που εκφράζεται…. Πρέπει κάτι να τον τρώει, να του καίει τα σπλάχνα»
«Σημασία δεν έχει μόνο ποιον αγαπάς, αλλά με ποιον μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου. Εγώ έτσι είμαι μαζί σου και ξέρω πως με μένα είσαι ο εαυτός σου και θα είμαι ο υπασπιστής σου σε κάθε πετροπόλεμο»
«-Γιατί τα κάνεις αυτά; -Γιατί είμαι αδύναμη, κακομαθημένη και σ’ αγαπάω»

Αμέτρητες φράσεις της Μαλβίνας Κάραλη για τον έρωτα

«Θα ευχηθώ αυτό που εύχομαι πάντα. Να γίνει το καλύτερο για σένα και να είμαι κι εγώ εκεί κοντά. Και πιο κοντά να μη γίνεται»
«Μία μέρα πριν χωρίσουν τους βλέπουμε στα περιοδικά να διαφημίζουν την ερωτική ευτυχία τους. Το θεωρούν πως είναι προϊόν προς διαφήμιση»
«Αυτό που επιζητεί μία γυναίκα από τη σχέση με έναν άντρα είναι η άλωση… Το να χαθεί μέσα σε άλλον. Που σημαίνει ότι αν μία γυναίκα πάει με άλλον άντρα έχει χαθεί ο προηγούμενος»
«Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα.»
«Εμένα κάνε με κύκλο ομόκεντρο, να νιώθω τη συγγένεια. Και τότε η καλύτερή σου είναι η καλύτερή μου. Αλλά ομόκεντρο. Αλλιώς ζηλεύω. Κι όταν ζηλεύω γίνομαι έξυπνη. Και όταν γίνομαι έξυπνη, τα καταστρέφω όλα.»
«Χίλιοι άνθρωποι μέσα στο μπαρ και είναι άδειο. Κανένας. Μπαίνει ο έρωτάς σου, τότε μόνο χίλιοι ένας. Οι χίλιοι απλώς κομπάρσοι»
«Ακραία, απόλυτη βία ο έρωτας. Έρωτας είναι, φίλη, τι νόμιζες;»
«Ο ταλαντούχος άνθρωπος, ότι κι αν κάνει, το κάνει εμπνευσμένα. Και η Κόλαση να σε περιμένει μαζί του, θα είναι μια παραδεισένια Κόλαση. Ενώ από τον ατάλαντο άνθρωπο να μην περιμένεις τίποτα καλό. Και ο Παράδεισός του ανούσιος»
«Εγώ γλίτωσα και δεν είμαι πλέον σαν κι εσάς. Και χόρτασα. Και λεφτά. Και οικογένεια κι αγάπη. Κυρίως αγάπη. Εγώ, που μέχρι πέρυσι, αν με άγγιζες ακόμα και εξ αποστάσεως, ούρλιαζα “πίσω μου σ έχω σατανά”. Εγώ χόρτασα. Ένα χειμώνα αγάπη. Μια άνοιξη ελπίδα. Κι ένα καλοκαίρι προοπτική. Ολόκληρο προοπτικές. Εγώ, η ξεγραμμένη. Χρειάστηκε να ξεγραφτώ για να μπορέσω και να συμμορφωθώ και να αγαπήσω και να αγγίξω και να ανταποδώσω και τα πάντα»
«Στην καψούρα η καλύτερη του ενός είναι η χειρότερη του άλλου»
«..Για τι θες να μιλήσουμε; Για τσάντες ή για άντρες; Μην απαντάς: Άντρες. Εσένα τι συνειρμό σού κάνει το λήμμα άντρας; Άντρας είναι ένας, ο άντρας μου, λέω. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει.
-Τον άντρα δεν τον πιάνουν κότσο εκεί που πιάνουν εσένα. Σου λέει: “Άσε θα πάω εγώ να τους μιλήσω”. Ακόμα και αν είναι ενάμιση μέτρο άντρας, πρέπει να σου δημιουργεί τη βεβαιότητα πως μπορεί και να τους δείρει για σένα στην εφορία.
…Ο άντρας πρέπει να έχει αντίληψη του κόσμου για να συνεχίζεις εσύ να ζεις ξέγνοιαστα. Αυτή είναι, ίσως, η πιο φεμινιστική αρχή. Κάθεσαι και κάνεις νύχι. Ο σωστός άντρας έρχεται με τα χαρτιά από την τράπεζα και σου λέει: “Εδώ υπόγραψε. (Γιατί ξέρει και σωστά ελληνικά, δεν τον πήραμε τυχαία). Εκείνη την ώρα -καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις- σαν να σου δίνει ένα υποχθόνιο σήμα, ώστε να αρχίσεις να κάνεις γυναικεία: “πού να υπογράψω; Εδώ; Κάτσε να στεγνώσει πρώτο το νύχι”.
Τότε ο σωστός άντρας θα πει: “Άσε καλύτερα. Υπογράφω εγώ. Και θα γίνει πλαστογράφος… Το κάνει για να μην χαλάσεις το πεντικιούρ; Επειδή σε περνάει για ηλίθια; Επειδή αταβιστικά κάτι τον σπρώχνει;
Το συμπέρασμα είναι: αυτή η κατάσταση σε βολεύει. Άρα ο άντρας είναι ο σωστός. Βεβαίως, να μη σε ξεγελάω, όλα αυτά τα πρακτικά μπορώ να τα κάνω και μόνη μου. Αλλά είναι αυτή η άχαρη διανομή, η διανομή που ονειρεύτηκα; “Που προχωράς μέσα στο πλήθος, χλομή, γκρίζα γυναίκα, που κανείς δεν σε φροντίζει;” Άντρας είναι αυτός που σου διασφαλίζει μια τέτοια γυναικεία, προστατευμένη ζωή, ώστε αν χρειαστεί, να την αφηγηθείς στη μάνα σου, να μην ντραπείς, να μη σε λυπηθεί, να μην ανησυχήσει»
Αποσπάσματα από συνέντευξη:
-Εγώ και στον εχθρό μου που λένε, το χέρι θα του το ‘σφιγγα.
– Ακόμα κι αν ο εχθρός σου ήταν η γυναίκα που φλερτάρει τον άντρα σου;
– Η γυναίκα που φλερτάρει τον άντρα μου δεν είναι εχθρός μου. Υπάρχει μια παρανόηση.(γελάει) Έτσι και διαβάλλεις ένα τρίτο πρόσωπο έχεις στρώσει έδαφος να πάει καλά η αντίζηλος. Δεν έχω ποτέ ασχοληθεί με τρίτους στη σχέση μου εξευτελιστικά. Έχω κάνει βέβαια αηδίες μπροστά στα μάτια του άντρα μου, αλλά στα μάτια μιας τρίτης δεν νομίζω ποτέ να έχω εξευτελιστεί. Όσο πιο πολύ ασχολείσαι με το να διαβάλλεις μια τρίτη στα μάτια ενός άντρα, τόσο πιο πολύ τον καψουρεύεις μαζί της.
– Υπάρχουν συνταγές στον έρωτα;
– Πλάκα μου κάνεις; Πως δεν υπάρχουν. Οι οποίες κι απαιτούν επιθετικότατη
ακρίβεια στην εκτέλεση.
– Ποια είναι η χειρότερη ώρα ενός ανθρώπου;
– Το είπε η Αναγνωστάκη « Η χειρότερη ώρα, είναι η ώρα που ενδέχεται να
ανακαλύψεις την ομοιότητα αυτών που αγαπάς, με τους ανθρώπους που τους
περιβάλλουν»
-Αγαπάς την ομορφιά;
-Ποιος δεν την αγαπάει! Ιδίως όταν απορυθμίζει τους επικριτές της

Τρελοκαμπέρω η συχωρεμένη δημοσιογράφος (ας την πούμε έτσι, μια και η ίδια δήλωνε πολλές ιδιότητες και ανάθεμα αν  ήξερε   “τί  θεό λάτρευε”). Πάντως,οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως υπήρξε ευφυέστατη και …”ατακαδόρα”.

 Μέσα στη δεκάδα των “συχωρεμένων” συναδέλφων της που τα τελευταία χρόνια (από τη Μεταπολίτευση και εντεύθεν) ταλαιπώρησαν τη δημοσιογραφία και υπηρέτησαν πιστά τη βιομηχανία μικροκομματισμού- παραπληροφόρησης -θεάματος-ακροάματος, η Μαλβίνα είναι στα  πρώτα-πρώτα…νούμερα!