ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

                                       ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (από 20/4/2015)

Για τη δεινή πολιτική, κοινωνική και οικονομική  εξαθλίωση  στην οποία έχει περιέλθη η χώρα,  ευθύνεται  αποκλειστικά η κυβέρνηση των εθνικιστών.

Πρέπει μια μέρα να δικαστούν όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη  της  συμμορίας των κομματικών  μορφωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ   για  το μεγάλο αυτό  έγκλημα και από ελληνικό δικαστήριο  και από το ευρωπαϊκό.

____________________________________________________________________

1.  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ… “ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ”!
2. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ  “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ”  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
3. ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.  ΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ “ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ”
__________________________________________________________
1. Αγνωστη κυρία ορμάει στον Βαρουφάκη

Ξέφυγε από τους σεκιούριτι του Μεγάρου Μαξίμου μια άγνωστη κυρία και όρμησε πάνω στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος έβγαινε μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

Πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο του πρωθυπουργικού μεγάρου εκείνη τη στιγμή, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε την άγνωστη που όρμησε κυριολεκτικά πάνω στον υπουργό Οικονομικών, χειρονομώντας.

Ο υπουργός Οικονομικών κοντοστέκεται αλλά δεν δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την έκπληξη.

Η κυρία του εξηγεί κάτι ακατάληπτο, μάλλον δυσάρεστο, και δεν δείχνει να πτοείται από το γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης θέλει να την αποφύγει.

Τίποτα δεν θυμίζει, πάντως, τον αλλοτινό υπουργό Οικονομικών που απαντούσε πρόσχαρος στις «επιθέσεις» των θαυμαστών του. Σήμερα έμοιαζε σκοτεινός και δεν είχε διάθεση ούτε για αστεία, ούτε για φιλοφρονήσεις.

΄Εχουν να φάνε πολύ ξύλο, αν δε την κάνουν νύχτα για Μόσχα ή Βενεζουέλα.  Ως  εδώ ήταν!

 

____________________________________________________________________
2.Η κυβέρνηση αφαιρεί «κόκκινα» δάνεια και πλειστηριασμούς α’ κατοικίας από το νομοσχέδιο
Menelaos Myrillas / SOOC 
Δεν θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς και «κόκκινα δάνεια» στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να πείσει τους δανειστές.

Αλλά, γιατί να πληρώσει ο κοσμάκης (η πλειοψηφία, που δεν τους ψήφισε) τις δαπλοκές και τα  ανίερα μυστικά συμφωνητικά    των εθνικιστών της κυβέρνησης με το δικτάτορα Πούτιν; Ας χάσουν τα σπίτια τους αυτοί που τους ψήφισαν, όχι οι άλλοι.

_______________________________________________________________________

3. Αυτά είναι τα μέλη της Εξεταστικής για το Μνημόνιο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 

Την απόφαση για τη σύνθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο έδωσε στη δημοσιότητα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή είναι επιτροπή “μαϊμού”, φυσικά. Ουδείς νοήμων και έντιμος την αποδέχεται. Η πραγματική  επιτροπή δε θα είναι εξεταστική αλλά ανακριτική. Και δε θα είναι μακριά η ημέρα που θα συσταθεί. Μόνο που δε θα υπογράφει την απόφαση για τη σύνθεσή της η Ζωή, αλλά αδέκαστοι και μη διαπλεκόμενοι πολιτικοί. Πρώτη στη λίστα της ανάκρισης η ιδιόμορφης συμπεριφοράς (και όχι μόνο) πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου