ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗ-ΙΟΥΝΗ 2023. ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ …ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΟΣ. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ!

Το ράπισμα στο Σύστημα υπήρξε ισχυρό στις χτεσινές εκλογές-παρωδία.  Ιδιαίτερα  ο κομματικός  και ο γκεμπελικός πυλώνας του , συγκλονίστηκαν  συθέμελα.  Οι βαθιές ρωγμές είναι πλέον  ορατές πανταχόθεν και το  ετοιμόρροπο από καιρό  χάλασμα, έγειρε για οριστική    κατάρρευση-κατεδάφιση.

Η μισή Ελλάδα  έφτυσε  τους κομματικούς της άλλης μισής χώρας, κατάμουτρα !   Κι αντί σήμερα ΟΛΟΙ  οι εκπρόσωποί της  να κρύβονται, βγαίνουν από τα λαγούμια τους, βρεγμένοι αρουραίοι και  στάζουν βρωμιά και ακαθαρσία. Για τέτοια ξετσιπωσιά και αναισχυντία, πρόκειται.

Η ισχυρή πολιτική δύναμη στην Ελλάδα είναι εκείνη που εκφράστηκε  ΚΑΙ χτες σε όλο της το μεγαλείο, μέσα από την ΑΠΟΧΗ -ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ. Οι μισοί  ΄Ελληνες δεν  θέλουν  ούτε… ζωγραφιστούς να βλέπουν τους κομματικούς. Οπαδούς-χαχόλους  και  όσους τους καθοδηγούν με βαθιές λοβοτομές στο κρανίο.

Είναι διαπίστωση που κρατάει  χρόνια. Τουλάχιστον,  από εκείνα της Μεταπολίτευσης μέχρι  σήμερα. Σταδιακά και σταθερά η έντονη απαρέσκεια (διάβαζε σιχασιά)  των συνειδητοποιημένων πολιτών,  παίρνει σάρκα και οστά σε ΑΡΙΘΜΟΥΣ  με την εγκατάλειψη της εκλογικής κάλπης ή με την ψήφο τους  ως λευκή -άκυρη.

΄Εστω κι  αν δε είναι σημερινή αυτή η διαπίστωση, όμως οι χτεσινές εκλογές (αν)έδειξαν το πλήθος από τα σοβαρά ζητήματα που το Σύστημα μέσω  των  εξαγορασμένων  του Γκέμπελς  αποφεύγει να τα φέρει στην επιφάνεια. Κρατάει τα σκουπίδια του κάτω από το χαλί, μέχρι πια που η σήψη τους ξεχύθηκε ως δυσωδία και πλέον είναι αδύνατο το καταχώνιασμά τους.

Παράλληλα,  οι χτεσινές εκλογές, έδωσαν απάντηση-χαστούκι σε όλους εκείνους τους θρασύτατους κομματικούς κρετίνους,  που για να διασκεδάσουν την ταπείνωσή τους, δε διστάζουν να  καθυβρίζουν τους  μισούς ΄Ελληνες.  Είναι εκείνοι που  προτιμούν  να  πάνε…εκδρομή ,ειδικά την Κυριακή  των εκλογών  και όχι στις κάλπες!  Και είναι αυτός ο λόγος, λένε,  οι αναίσχυντοι,  της  γιγάντωσης της ΑΠΟΧΗΣ. Και ουδείς άλλος σοβαρός .΄Ετσι   αποφαίνονται  με περισσή σοβαροφάνεια (διάβαζε ιδιωτεία  και κρετινισμό).   Κι αυτοί όλοι οι ΄Ελληνες …εκδρομείς (και ανεύθυνοι ασφαλώς!) ,  μετριούνται, όπως είπαμε, επίσημα στο  μισό πληθυσμό της χώρας!

Λες και οι άνθρωποι από  το 1974 και τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν , ως τουλάχιστον το 2007 ,όταν  λειτουργήσαμε  εμείς εδώ και αναδείξαμε – κάναμε  «σημαία» το μέγα πολιτικό ζήτημα της ΑΠΟΧΗΣ ( οι Μαυρογυαλούροι όλου του κομματικού τόξου, ως τότε,  έκαναν πως δεν έβλεπαν τέτοιο ζήτημα),  οι άνθρωποι  δεν πήγαιναν  εκδρομές .  Και ξαφνικά  από τα αρχικά 15 και 20%  ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ   μέχρι το χτεσινό του 50%  , οι ΄Ελληνες αποφάσισαν   τέτοιες   Κυριακές  εκλογών να  ξεχύνονται  στις παραλίες.   Τόσο αστείοι,  προκλητικοί και θρασείς.

Δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς. Είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι Ελλήνων. Πρωτίστως ανθρώπων. Τούτοι, δεν αλλάζουν, ούτε  αντικαθίστανται  τα κατεστραμμένα εγκεφαλικά κύτταρα από τις αλλεπάλληλες  χειρουργικές επεμβάσεις (όλων των μορφών)  των  συστημικών Γκέμπελς .  ΄Οσοι έχουν σώας τα φρένας και καθαρό το μυαλό γνωρίζουν πλέον  με απόλυτη βεβαιότητα    τις παρακάτω κορυφαίες αλήθειες, που αφορούν την παγκόσμια κοινότητα και όχι μόνο την Ελλάδα των χτεσινών εκλογών:

  1. Το Σύστημα εξουσίας απανταχού της γης καταρρέει  μαζί με το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, που αποδείχτηκε πως είναι χειρότερο απ΄όλα τα υπόλοιπα.  Αυτά , αν μη τι άλλο,  δεν έκρυβαν το απεχθές   τους  πρόσωπο.
  2. Βαίνουμε σε νέες πολιτικές εποχές. Τα κόμματα, οι ηγέτες, οι ποδοσφαιρικής κοπής οπαδοί τους, θα αναγκαστούν να μπουν στα λαγούμια τους . Να μην ξεμυτίσουν  στο εξής.  Ειναι καταδικασμένοι να μένουν εκεί, ως την οριστική απαλλαγή του κόσμου από τη βρώμικη  ύπαρξή τους
  3. Δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο, τις μεθόδους που θα ασκηθεί η εξουσία ,μέσα από το κρατικό σύστημα, αλλά με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα που το έκανε μέχρι σήμερα.     Η τεχνητή νοημοσύνη πιθανότατα , θα δώσει την απάντηση, αν δεν είναι εκείνη που θα την ασκήσει,  επ΄ ωφελεία του ανθρώπου κατασκευαστή της.
  4. Για την Ελλάδα, μετά τα χτεσινά αποτελέσματα ξέρουμε πια κι εκείνο, που μέχρι σήμερα δεν ήταν απολύτως ορατό. Αν στις εκλογές του Μαϊου 2023, που ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει οι… διακοπές, η  ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ  άγγιξαν το 40 % του εκλογικού σώματος  και  χτες στην καρδιά του καλοκαιριού,  μόλις ένα 10% μετρήθηκε η διαφορά της συμμετοχής των εκλογέων στο θέατρο της κάλπης,  βγαίνει καθαρά το συμπέρασμα  πως,  όποτε κι αν γίνονται  οι εκλογές και  σε όποιο μήνα ,χειμώνα, καλοκαίρι, όσοι  συνειδητά απέχουν από τις κάλπες  ή ψηφίζουν άκυρο -λευκό είναι Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.  Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΝΕΙ  ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΠΟΥ  ΑΡΓΑ ΄Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ  ΤΡΟΠΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ .  ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ,  ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ.