Τζιχαντιστική οργάνωση ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ …ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

 

Τζιχαντιστές απήγαγαν και «πούλησαν» δεκάδες γυναίκες

Δεκάδες γυναίκες που ανήκουν στην θρησκευτική μειονότητα των Γεζίντι, οι οποίες αιχμαλωτίστηκαν στο Ιράκ από το Ισλαμικό Κράτος, εξαναγκάστηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ και έπειτα «πουλήθηκαν» προκειμένου να παντρευτούν με τη βία στη Συρία άνδρες της τζιχαντιστικής οργάνωσης, κατήγγειλε μια μη κυβερνητική οργάνωση.

Βαρβαρότητα: Τζιχαντιστές απήγαγαν και «πούλησαν» δεκάδες γυναίκες

Το Ισλαμικό Κράτος, που σπέρνει τον τρόμο στις περιοχές που ελέγχει στο Ιράκ και τη Συρία, «μοίρασε στους μαχητές του 300 κορίτσια και γυναίκες της κοινότητας των Γεζίντι που είχε απαγάγει από το Ιράκ τις τελευταίες αυτές εβδομάδες» σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

«Μεταξύ των 300 γυναικών, τουλάχιστον 27 «πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν» μέλη του Ισλαμικού Κράτους στις επαρχίες του Χαλεπίου και της Ράκα και σε εκείνη στη Χασάκα (βορειοανατολικά)» σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.

«Κάθε γυναίκα πουλήθηκε έναντι 1000 δολαρίων, αφού πρώτα είχε ασπαστεί το Ισλάμ» διευκρίνισε η οργάνωση.

Το OSDH δε βρίσκεται σε θέση να επιβεβαιώσει εάν οι υπόλοιπες γυναίκες επίσης πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν, ενώ υπογράμμισε ότι θεωρούνται «αιχμάλωτες πολέμου».

Η βαρβαρότητα και η θηριωδία βρήκαν την απόλυτη εκφρασή τους  ΚΑΙ σ΄αυτή την “ανίερη”   πράξη των Τζιχαντιστών. Αλλά, ο ελεύθερος κόσμος της Δύσης συνεχίζει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Η αδιαφορία του…πολιτισμένου κόσμου αποθράσυνε τους φονταμενταλιστές εγκληματίες.

Ποιοι είναι  χειρότεροι ; Οι  φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί; ο  Νόμος πάντως τους θεωρεί εξίσου   ενόχους.