Η ιατρική μαφία σε αγαστή…αλλαξοκωλιά με την γκεμπελική , κατασκευάζουν ενόχους για να κρύψουν τις πομπές τους.

 

Η Πισπιρίγκου δεν με έπεισε ότι είχε αγωνία για τη Μαλένα, ήταν αποστασιοποιημένη, λέει η ψυχολόγος του νοσοκομείου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ανακριτή – Δείτε φωτογραφίες στο Newsbeast

Η Μαλένα δεν πέθανε από λευχαιμία ή ηπατική ανεπάρκεια, λέει ο παιδίατρος Απόστολος Πουρτσίδης
«Η Μαλένα μας δυστυχώς χάθηκε, αλλά όχι από τη λευχαιμία της, ούτε από ηπατική ανεπάρκεια. Γι’ αυτό βάζω και τη σφραγίδα μου», είπε.

Η έδρα επέμεινε σε ερωτήσεις για τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν στον θάνατο το κοριτσάκι και εάν από τα ευρήματα αποκλείεται το ενδεχόμενο της ασφυξίας, με τον ιατρό να απαντά κατηγορηματικά «δεν αποκλείω τίποτα, πάντως το παιδί δεν πέθανε από λευχαιμία ή ηπατική ανεπάρκεια».

***

“Η Πισπιρίγκου δεν με έπεισε ότι είχε αγωνία για τη Μαλένα, ήταν αποστασιοποιημένη”, λέει η ψυχολόγος του νοσοκομείου

Ασφαλώς και δε σε έπεισε, κυρία ψυχολόγα μας, η χαροκαμένη μάνα. Γιατί αν  έλεγες το αντίθετο, θα έπρεπε  εσύ να είσαι στη θέση που είναι η μάνα σήμερα.  Και ποιος ένοχος θέλει  να πάει  στα «κάτεργα»;

Υ.Γ Καιρό έχουμε ξεκινήσει την  πανελλήνια  δημοσκόπησή μας για την υπόθεση Πισπιρίγκου. Μια και οι 4…λαϊκοί ένορκοι έβγαλαν την απόφασή τους με υποβολείς τον Κουζουλό -Λαμπρόπουλο-Νικολούλη και τα λοιπά «καλά παιδιά» που  ζουν και πλουτίζουν  από τις κατασκευές ενόχων , να ακούσουμε και  την πραγματική , λαϊκή  άποψη   σε   πανελλαδική, όμως… ανοικτή ακρόαση.  Να δούμε ποιοι λαϊκιστές ,εκτός από λαϊκοί, θα καταπιούν τη γλώσσα τους.

Δεν περπατάει  γρήγορα αυτή  η έρευνα , γιατί δεν έχουμε την άνεση συνεργατών που είχαμε παλιότερα. Ο λόγος είναι πως χάσαμε λίγους μήνες πριν τον βασικό συνεργάτη και συντονιστή αυτού του τομέα.  Οπότε, μείναμε ορφανοί. ΄Ετσι κι αυτό το βάρος, έπεσε πάλι στις δικές μας πλάτες.