Μια συγγνώμη οφείλουμε στον Πρόεδρο της Αρχής Διασφαλίσεως του Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστο Ράμμο. 

 

 Πρόεδρος της Αρχής Διασφαλίσεως του Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστος Ράμμος: 

“Ουδέποτε ζήτησα καταβολή αναδρομικών αποδοχών.  Ουδέποτε επίσης ζήτησα να ισχύσει το προ του 2012 καθεστώς συνταξιοδότησης. Η έφεση που άσκησα αφορούσε όπως ανέφερα πιο πάνω την  νομιμότητα του καθορισμού της σύνταξης μου”

 

 Η  δήλωσή του:

«Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από ότι πάνω από 400 συνταξιούχοι δικαστικοί λειτουργοί έχουν κάνει. Ασκώντας το συνταγματικό μου δικαίωμα (άρθρο 20 §1 του Συντάγματος) προσέφυγα στον φυσικό μου δικαστή (το Ελεγκτικό Συνέδριο) και έθεσα υπόψη του με το σχετικό δικόγραφο παρανομίες που είχαν εμφιλοχωρήσει στην πράξη κανονισμού της σύνταξης μου.
Οι τρεις υποθέσεις που  σκόπιμα αποκόπηκαν και αναδείχτηκαν ως οι μοναδικές είναι  οι υποθέσεις που επελέγησαν από το ίδιο το Ελεγκτικό Συνέδριο για να εκδικαστούν στο πλαίσιο πιλοτικών δικών.
Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που στην δική μου περίπτωση βγήκε με ομοφωνία δεν είπε τίποτε το καινούριο ή ανατρεπτικό. Απλώς υιοθέτησε πάγια νομολογία του «Μισθοδικείου» (Ειδικού Δικαστήριου του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος) που ισχύει εδώ και  τουλάχιστον μια δεκαετία. Σημειώνεται ότι το τελευταίο αυτό δικαστήριο αποτελείται κατά πλειοψηφία από μη δικαστές.
Ουδέποτε ζήτησα καταβολή αναδρομικών αποδοχών.  Ουδέποτε επίσης ζήτησα να ισχύσει το προ του 2012 καθεστώς συνταξιοδότησης. Η έφεση που άσκησα αφορούσε όπως ανέφερα πιο πάνω την  νομιμότητα του καθορισμού της σύνταξης μου
Η επίμαχη απόφαση είναι απόφαση της Ολομέλειας και δεν επιδικάζει ποσά, αλλά αναπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω κρίση αφενός στο «Μισθοδικείο», αφετέρου δε σε Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Και κάτι τελευταίο, αν και όχι λιγότερο σημαντικό: Η συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις αποτελεί στοιχειώδη και θεμελιώδη υποχρέωση μιας δικαιοκρατούμενης δημοκρατικής πολιτείας και τούτο είτε οι αποφάσεις είναι αρεστές, είτε όχι».

***

Αυτό, φυσικά,  διαφέρει από  εκείνο που έβαλε η κυβέρνηση να γράψουν  οι αχυράνθρωποί  της  στο  παχυλά εξαγορασμένο,  δικό της  βασίλειο του Γκεμπελιστάν.  ΄Αλλο να ζητάς σαν τον Κεδίκογλου αναδρομικά προ του 2012 και άλλο να ζητάς  τη νομιμότητα του καθορισμού της σύνταξής  σου.,όπως ο Ράμμος. Ο Χρήστος Ράπτης και το λοιπό αληταριό  της Δεξιάς παραπληροφορησης,  όμως, έβαλαν στο ίδιο κάδρο (*)   με το Ρωμύλο  Κεδίκογλου και το Χρήστο  Ράμμο .

Ο λόγος προφανής. Τους έτσουξαν, όσα είπε και  έκανε ο  Προέδρος  της Αρχής Διασφαλίσεως του Απορρήτου των Επικοινωνιών, στην υπόθεση των υποκλοπών. Τώρα,  βγάζουν το άχτι τους. Παίρνουν το αίμα τους πίσω με τη γνωστή  μέθοδο των χαλκείων και της  κοπτορραπτικής.

Να το ξαναπούμε;  ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ  ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ , ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ!

*****

Ράμμος, Αγγελάρας και Κεδίκογλου οι τρεις πρώην δικαστικοί που προσέφυγαν για μεγαλύτερες συντάξεις

Σημείωση: Η φωτογραφία με τη λεζάντα,  που πόσταρε  η αδίστακτη    πορνοφυλλάδα iefimerida.gr,  βάζοντας στο ίδιο κάδρο, Κεδίκογλου και Ράμμο. Την ξεπατικώσαμε κι εμείς.

Πάλι πιαστήκαμε στον ύπνο! Ποτέ δεν είσαι σίγουρος τί θα σου συμβεί,  όταν ανακατεύεις τέτοιους βόθρους!