“ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ”, ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ!

Και η  μάνα του αποκήρυξε  το  Βασίλη Τσιάρτα

 

 

Ο ρατσιστής, ομοφοβικός  και φαλλοκράτης Βασίλης Τσιάτρας θα κατέβει στις εκλογές με το κόμμα  Τζήμερου-Κρανιδιώτη και λοιπών Ακροδεξιών και ΝεοΝαζί . Τέτοιος, όμως, που  κατάντησε , ούτε η μάνα και η αδερφή του πια, δε θέλουν  να τον βλέπουν.  Μαζί οι  δυο γυναίκες  δημοσιοποίησαν πρόσφατα την παρακάτω δήλωση:

«Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό. Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Τί να πρωτοθαυμάσεις; Το σθένος ,που φτάνει στη μεγαλοπρέπεια;  Την ιδεολογική συνέπεια ;  Τις λέξεις που  βγάζουν  φωτιά;  Η μάνα  και  η   αδερφή του Ακροδεξιού π. ποδοσφαιριστή, θεωρούν  ύψιστο καθήκον τους (και το δηλώνουν δημόσια)   το σεβασμό στις διαχρονικές, απαράγραπτες και αναφαίρετες αξίες της ζωής  από τη συγγενική, ακόμα και εξ αίματος,  σχέση .   Να μην ξεχνάμε, άλλωστε,  πως τους γονείς,  τα παιδιά και τους συγγενείς μας,  δεν τους διαλέγουμε.

Θεές! Μάνα και αδερφή!  Μάγδα Φύσσα, Μάνα και  Αδερφή Τσιάρτα.  Πήραν την αξιοπρέπεια  όλων μας στην πλάτη τους. Υποκλινόμαστε!