Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ

1.α. Ανασύρεται από το αρχείο η μήνυση Βγενόπουλου σε βάρος της Βασιλικής Θάνου -Ξεκινά νέα, κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα

β. Στο αρχείο η υπόθεση με το ΚΕΕΛΠΝΟ -Πουλής: Ο αρχιτέκτονας της σκευωρίας Παύλος Πολάκης κρύβεται και σιωπά

********

Ελλάς το Μεγαλείο σου με τους θεσμούς σου!

Πουλή,  για πες αλεύρι!  Μια Τουλουπάκη σε γυρεύει.   Και, πού είσαι, “καλομελέτα κι έρχεται”.

____________________________________________________________________

                                                       ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Άγριο έγκλημα στα Χανιά: Χτύπησαν 53χρονο και τον έκαψαν – Η σορός εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

                                          !!!

3. Αυτός είναι ο γυναικοκτόνος της Καβάλας, στραγγάλισε τη σύζυγό του -Τη ζήλευε, δεν ήθελε να χωρίσουν

Ο γυναικοκτόνος της Καβάλας και η άτυχη σύζυγός του

Του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν. Ήθελε να χωρίσουν. Εκείνος δεν το δεχόταν και ζήλευε αρκετά. Δεν το περίμενα ότι θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει!», είπε φίλη της από την περιοχή

*****

Το ένα… καλό παιδί. Γι΄αυτό και ο θρήνος κι οδυρμός! ΄Ομορφη, μοιραία και 40αρα.   Το άλλο…σιγά τα ωά.    Και εκτός των άλλων  … 53χρονος.

 

Ο έμφυλος ρατσισμός καλά κρατεί. Και τούτο προϊόν γκεμπελισμού.   Το τέρας-πατέρας  του  ΜΕ ΤΟΟ.

Η μια, απλή ανθρωποκτονία στα Χανιά (άντρας και μάλιστα Κρητικός, το έχουν  στο αίμα τους να σκοτώνονται εκεί κάτω!).  Η άλλη στην Καβάλα, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ! Τί πάει να πει  ανθρωποκτονία;    Φοβερό ,τρομερό και ανήκουστο  αυτό το έγκλημα.

20  ανθρωποκτονίες  μόνο τις τελευταίες  λίγες εβδομάδες για διάφορες αιτίες στη χώρα. Σχεδόν όλοι άντρες τα θύματα.  Και  μια μεγάλη γυναίκα  που τη σκότωσε  το παιδί της.   Αλλά, άλλο πράμα σήμερα η γυναικοκτονία  από ζήλεια και άλλο να είσαι  άντρας ή 80χρονη  ,δεκαετίες  έξω από το παιχνίδι του σεξισμού.

Στο μεταξύ ,χιλιάδες άντρες   από 15 χρόνων  και πάνω στον Ουκρανο- Ρωσικό  πόλεμο γίνανε κιμάς. Χιλιάδες!  ΄Αγουρα αγόρια τα περισσότερα. Και μόνο σε δυο μήνες μέσα. Και οι καλοδεχούμενες Ουκρανές προσφυγοπούλες ,   λιάζουν τις κορμάρες τους στη Βουλιαγμένη.

Για να οπλίσει η ζήλεια ,ανδρών και γυναικών , χέρι  να σκοτώσουν συντρόφους τους στον αριθμό που χιλιάδες άντρες δολοφονήθηκαν στο Μέτωπο της Ουκρανίας,  θα χρειαστεί να περάσουν αιώνες.  Λεπτομέρειες;   Φασισμός, ρατσισμός, κρετινισμός ;   Πακέτο.

Αλλά, δεν το βάζουμε κάτω. Θα φτάσουμε μια μέρα στις άφυλες κοινωνίες. ΄Οπου  η δολοφονία μιας γυναίκας ή ενός άντρα  θα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ. Και η θλιβερή, πέρα από εγκληματική ,ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ και ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ σαν αυτή σήμερα  του  Καβαλιώτη, θα είναι και ως λέξεις  άγνωστες.

  1. Πάτρα: Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης, δεν έπασχε από κάποιο νόσημα -Μιάμιση ώρα πάλευαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του, η οποία λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα την άκουσε να ανασαίνει βαριά.

****

Προλαβαίνουμε το ζεύγος ΝικλολουλοΚατερινοπουλου ,πριν μας πάρουν το ψωμί από το στόμα  και θέτουμε  τα ακόλουθα  ύποπτα ερωτήματα:

  1. Πώς η μάνα, αφού κοιμόταν, άκουσε το κορίτσι στο άλλο δωμάτιο  να ανασαίνει βαθιά;  Το σίγουρο είναι πως  σηκώθηκε στα νύχια να μην  ξυπνήσει το παδί,  το πότισε…. τεκαμίνη , μια νέα, μη ανιχνεύσιμη θανατηφόρα ουσία , την οποία ,βεβαίως- βεβαίως, προηγουμένως ,όπως  το ακτύπητο αστυνομικό  (έστω και ε.α)  δίδυμο Κατερινόπουλου-Σφακιανάκη θα αποκαλύψει, την έψαχνε στο διαδίκτυο, αλλά σε …ιντερνέτ καφέ (τόσο πανούργα).
  2. Γιατί παρακολουθούσε  η μάνα  ανελλιπώς τις εκπομπές της  Νικολούλη (ς),  που   αποκάλυψε  το… τέρας Πισπιρίγκου; ΄Επαιρνε μαθήματα…φαρμακολογίας;
  3.   Είναι αλήθεια  αυτό που κατέθεσαν οι  γείτονες   πως ο άντρας της νέας μητροκτόνου  είχε ερωμένη και η φόνισσα, ως Μήδεια αντιδρούσα, τον εκδικήθηκε με αυτό τον τρόπο;

Αυτά δεν είναι  απλά ερωτήματα. Είναι στοιχεία  σοβαρά κι ακλόνητα για να προφυλακίσουν τη νέα Μήδεια.   Σχεδόν πανομοιότυπα με εκείνα  που η  σεβόμενη   το κύρος   της    τηλεόρασης, ελληνική  Δικαιοσύνη,  προφυλάκισε την Πισπιρίγκου-βρικόλακα,

Είπαμε. Θα τους “κρεμάσουμε” όλους αυτούς μια μέρα. ΄Οποιος δε σέβεται τον πόνο του  άλλου και ειδικά  γονιού που χάνει το παιδί του  και βγάζει  χρυσάφι   απο τη δυστυχία του,  θέλει “κρέμασμα κι ανάποδα”.

 

;