ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

 

Επιστολή των ευρωβουλευτών του ΚΚΕ σε Ευρωπαίους αξιωματούχους για το ρωσικό εμπάργκο

Για “καταστρεπτικό πλήγμα” που δέχονται οι Έλληνες μικρομεσαίοι αγρότες, ιδιαίτερα παραγωγοί οπωροκηπευτικών, από το ρωσικό εμπάργκο, κάνουν λόγο οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος, σε επιστολή που απέστειλαν, στον Ζ.Μπαρόζο, στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην Κάθριν Άστον και στους αρμόδιους επιτρόπους Γ.Κατάινεν και Ν. Τσόλος, ενώ εκτιμούν ότι «μπαίνει σε μακροπρόθεσμο κίνδυνο η πρόσβαση ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη ρωσική αγορά τα επόμενα χρόνια».

«Οι κυρώσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ , ενάντια στη Ρωσία, με ομόφωνη γνώμη όλων των κυβερνήσεων της είχαν σαν αποτέλεσμα αντίμετρα της τελευταίας, με πρώτο το εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα προέλευσης ΕΕ-ΗΠΑ και με τον κίνδυνο επέκτασης τους στην ενέργεια και σε άλλους κλάδους της οικονομίας με οδυνηρές συνέπειες για τους λαούς. Η ελληνική κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες γιατί στήριξε και μάλιστα κατά τη διάρκεια της Προεδρίας της στην ΕΕ την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Ουκρανία με βασικό κριτήριο τη διείσδυση των ευρωπαϊκών και αμερικανικών μονοπωλίων στην περιοχή» αναφέρουν στην επιστολή τους.

«Η ΕΕ και όλες οι κυβερνήσεις της έχουν μεγάλες ευθύνες για αυτή τη κατάσταση» σημειώνουν οι δύο ευρωβουλευτές, ενώ ερωτάται η επιτροπή «ποια μέτρα προτίθεται να λάβει για την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας που προκάλεσαν τα αντίμετρα της τελευταίας και για την άμεση αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από τις αποφάσεις της ΕΕ και να στηρίξει με συγκεκριμένα μέτρα το χαμένο εισόδημα της μικρομεσαίας αγροτιάς».

Και τα 300 θύματα της κατάρριψης του αεροπλάνου (για να μιλήσουμε μόνο γι΄αυτά); Δε μετράνε για σας, αλητήριοι; Τόση “τύφλα”, τόσος φανατισμός;

“Τρίζουν τα κόκαλα” των παλικαριών του ιστορικού ΚΚΕ, που έπεσαν, για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. Για να φέρουν την αδελφοσύνη στους ανθρώπους. Να μονιάσουν τους λαούς.

Δεν είσαστε ούτε “καλύτεροι” ούτε χειρότεροι από το δικτάτοτα Πούτιν. Απλά, είστε ίδιοι φασίστες.

Ντροπή,πανάθλιες καρικατούρες της Αριστεράς.