ΑΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο “ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ”. ΑΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ … ΦΑΝ ΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

1. α. Novartis_Gate: Ο Λοβέρδος στα δίχτυα του FBI από το 2017

Δυστυχώς, για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ τα στοιχεία που κατέθεσε ο Ι. Αγγελής είναι αμείλικτα εναντίον του. Από τις 27 Μαΐου του 2017, όταν δηλαδή η έρευνα βρισκόταν σε πολύ πρώιμο στάδιο, το FBI γνωστοποιούσε στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα που φέρονταν να είχαν δωροδοκηθεί από τη φαρμακοβιομηχανία. Μεταξύ άλλων, εντοπίζονται τα ονόματα των Ανδρέα ΛοβέρδουΓιώργου Πατούλη και Γιάννη Στουρνάρα.

Κατά την προρρηθείσα χρονική περίοδο (2008-2014), σύμφωνα με τους δύο μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, ανώτεροι διοικητικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα, που παρέλαβαν παράνομες δωροδοκίες από την NVG, είναι, μεταξύ άλλων, και οι ακόλουθοι:

– Νίκος Μανιαδάκης, ανώτερος σύμβουλος στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συνεργάτης στην Ενική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

– Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην Υπουργός Υγείας.

– Δημήτριος Λιντζέρης, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην Πρόεδρος του ΕΟΦ.

– Γεώργιος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Δ/ντής του Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του WHO, Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Φορέα Δομών Υγείας για Τοπικές Αρχές, και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας.

– Ευστράτιος Χατζηχαραλάμπους, ανώτερους αξιωματούχος στο Υπουργείο Υγείας και Πρόεδρος του Ελληνικού Οφθαλμολογικού Συνδέσμου.

– Ιωάννης Κυριακόπουλος, σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας στον Τομέα Κοστολόγησης Φαρμάκων και αποζημίωσης και διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

– Κυριάκος Σουλιώτης, σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πρώην αξιωματούχος στο Υπουργείο Υγείας και πρώην αντιπρόεδρος του ΕΟΠΠΥ.

– Ιωάννης Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην Υπουργός Οικονομικών.

-Μαρία Καπετανίδου, επικεφαλής του Τμήματος Συνταγογράφησης και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΟΦ.

– Αντώνιος Αυγερινός, Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και πρώην επικεφαλής του φαρμακείου του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, ενός δημοσίου νοσηλευτικού ιδρύματος στην Ελλάδα.

– Μαρία Γείτονα, καθηγήτρια Οικονομίας της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πρόεδρος και ιδρυτής του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Φορέα Φαρμακοοικονομίας (HELSPOR) και

– Παρασκευή Σακκά, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άνοιας και Νόσου Alzheimer, Πρόεδρος του Εθνικού Φορέα Δράσης για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer του Υπουργείου Υγείας».

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτού του εγγράφου για την εφαρμογή του νόμου και αποδεικτικούς λόγους που αφορούν μόνο τα ακόλουθα φυσικά πρόσωπα:

– Ανδρέας Λοβέρδος– Μάριος Σαλμάς– Άδωνης Γεωργιάδης– Ανδρέας Λυκουρέντζος– Αντώνιος Σαμαράς– Ιωάννης Στουρνάρας– Δημήτρης Αβραμόπουλος».

β. Βουλή: Αμετανόητη και εριστική η Νικολάου εναντίον του Δημάκη

 

Ακολούθως, η γ.γ. πέρασε στο θέμα του Β. Δημάκη, ζητώντας συγγνώμη όχι για τις επιπτώσεις που προκάλεσαν οι αποφάσεις της στον κρατούμενο, αλλά για το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε δηλώσεις έγκαιρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. «Συγνώμη, λοιπόν. Συγνώμη, γιατί δεν τοποθετήθηκα έγκαιρα, για το τι πραγματικά έχει συμβεί στην υπόθεση Δημάκη. Και αυτό, γιατί δεν ήθελα να αντιπαρατεθώ με τον κρατούμενο Δημάκη, με τον δικηγόρο Δημάκη και ίσως με μια μερίδα της κοινωνίας, η οποία συγχρωτίζεται και ταυτίζεται, με περιπτώσεις και προσωπικότητες σαν τον Δημάκη. Ήταν μεγάλο λάθος μου και ζητώ δημόσια συγνώμη» είπε δηκτικά και αποκάλεσε σε αντίστοιχο ύφος «εμβληματική προσωπικότητα» τον Β. Δημάκη, τονίζοντας παράλληλα πως μετά την τοποθέτησή της στην Επιτροπή θα πάψει να θεωρείται ως τέτοια. Μάλιστα, η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής έκρινε σκόπιμο να παραθέσει μειωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του κρατούμενου, κάνοντας λόγο για «περιπτώσεις και προσωπικότητες σαν τον Δημάκη».
***

Προσωπικότητες και μάλιστα εξέχουσες, κατά την αήθη κρίση της κυρίας   Νικολάου, είναι οι κ. κ  Λοβέρδος, Γεωργιάδης, Αβραμόπουλος,  Πατούλης και λοιπά  λουλούδια  που τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί το FBI.

Αυτούς σέβεται, αυτούς εκτιμά  και έχει ως πρότυπα η Γ.Γ …Αντεγκληματικής Πολιτικής. Ληστές  είναι οι  Δημάκηδες,  που αρπάζουν ένα όπλο και αδειάζουν ταμεία σε τράπεζες. Αγροίκια, άξεστα και απολίτιστα  πράματα αυτά.

 ΄Οταν ληστεύεις, κύριε, κάν΄το,  όπως τα  “Λευκά κολάρα”. Αξιοπρεπώς και αθορύβως.  Δες τους αξιότιμους κυρίους   Σαμαρά, Πικραμένο, Αβραμόπουλο .Σοβαροί  οι άνθρωποι. Ούτε καλάσνικοφ μήτε  45αρια.  Μια φαρδιά υπογραφή.  “Ψεκάζεις, σκουπίζεις, τελειώνεις”.

Και δεν αρπάζεις  πενταροδεκάρες, σαν το Δημάκη. Καβατζώνεις εκατομμύρια ευπρεπώς και κοσμίως και έχουν να τρων  και τα δισέγγονά σου.

“Πέτρα στο λαιμό”, κυρία μου και στο Φάληρο . Να αρχίζει να ξεβρομίζει  ο τόπος από τη μπόχα  και τη χολέρα σας.

2. Επέτειος Τιεν Αν Μεν: Το Πεκίνο απαγόρευσε τις εκδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ

Ουδέποτε θα μάθουμε τον αριθμό των νεκρών της πλατείας Τιεν Αν Μεν.΄Οπως δε θα μάθουμε  ποτέ τα εκατομμύρια θύματα  της  πολιτιστικής επανάστασης του Μάο και της  Σοβιετικής  του Στάλιν.

Στα 20.000.000 πάντως υπολογίζονται  του Ναζισμού τα θύματα. Και σε αυτά, δε συμπεριλαμβάνονται οι νεκροί στα πεδία των μαχών. Για παράδειγμα, οι απώλειες του “κόκκινου στρατού” στην εισβολή των Ναζί στη Ρωσία (Ανατολικό Μέτωπο) υπολογίζονται σε  20.000.000 νεκρούς!

Στα ολοκληρωτικά καθεστώτα ούτε οι άνθρωποι ούτε οι αριθμοί ενδιαφέρουν. Σε αντίθεση με τις δημοκρατίες που  διακηρύσσουν  υπερηφάνως πως…”οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί”! Δηλαδή ,τα θύματα  των πολέμων των  Αμερικανών  προέδρων Τζόνσον , Νίξον,   Μπους (2)  ,Κλίντον   είναι άνθρωποι ή νούμερα ;

“Ουαί, υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί”!

 

3. Ο Γιώργος Βέλτσος σχολιάζει με Σταντάλ την «θορυβώδη κυρία των social media» Έλενα Ακρίτα

veltsos-akrita

Βρίσκει να πουληθεί αυτή που δεν βρήκε να δοθεί»

***

Πλακώνονται τα “βουβάλια στο βάλτο”. Πλάκα έχουν. Ευτυχώς που δεν είμαστε βατράχια.

Οι δύο “Καππαδόκες”, παλιοί  τρόφιμοι του ΔΟΛ (νυν ΔΟΜ=Δημοσιογραφικός Οργανισμός  Mαρινάκη), είναι πέρα από τραγικοί και γραφικοί. Αμφότεροι αμετροεπείς και υπερόπτες, δημοσιοσχεσίτες  του κερατά. Και  φυσικά άρρωστοι για δημοσιότητα.

Κόπτονται για το πόπολο και το δίκιο του, κουνάνε επιδεικτικά το  δάχτυλο  για  αμαρτήματα στα οποία οι ίδιοι…διαπρέπουν. ΄Ετσι, για στάχτη στα μάτια, για  κουβέντα να γίνεται.   Να δρέπουν εύκολα καρπούς δημοσιότητας.

Μην τους λογαριάζετε για σοβαρούς  (καλά, για  έντιμους δεν το συζητάμε)  σε ό,τι λένε και  κάνουν.  Για “κουδούνια”  είναι και οι δυο τους. Φόρτωμα στο γάιδαρο ανάποδα και διαπόμπευση αναγύρω το χωριό. Η επιεικέστερη και πρέπουσα  τιμωρία.

 

4. ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ: «Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα»

 

Ο τύπος τα έχει παίξει εντελώς. Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης.

Οικονομολόγος, ιστορικός, ανθρωπολόγος, πολιτικός…Επί παντός επιστητού  ομιλών. Και εν παντί τόπω  και τρόπω απρεπώς και  σφόδρα  ακροδεξιώς και ρατσιστικώς  φερόμενος.

5. Να πώς κατάφερε το Βιετνάμ των 97 εκατ. κατοίκων που συνορεύει με την Κίνα να μην έχει ούτε ένα θύμα από τον κορωνοϊό!

Το Βιετνάμ που συνορεύει με την Κίνα δεν έχει ούτε ένα θύμα από τον κορωνοϊό!

Μπορεί μέχρι τώρα τα δυτικά ΜΜΕ να πρόβαλλαν από τις ασιατικές χώρες τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ ως πρότυπα διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά υπάρχει μία χώρα που τις ξεπέρασε, και μάλιστα χωρίς να θρηνήσει ούτε ένα θύμα(!) από την πανδημία: το Βιετνάμ.
Πηγή: iefimerida.gr

***

Είναι, αν δεν τους ξέρεις, να τραβάς τα μαλλιά σου , πλάκα χοντρή να παθαίνεις. Αλλά και  να τους παίρνεις με μια βρεγμένη σανίδα και …πού τους πονεί και πού τους σφάζει.

Δεν είναι μόνο  η γνωστή πορνοφυλλάδα.  Σύμπας  ο συρφετός  του Τύπου έκανε τεμενάδες στον Κούλη και τον Τσιόδρα τους,  γα να ξεκοκαλίσουν  τις παχυλές διαφημίσεις. “Και τί καλά και τί σωστά ενήργησε η κυβέρνηση  με τα μέτρα που πήρε και σωθήκαμε … Και   9 στους 10  της βγάζουν το καπέλο”! (της επάρατης).

Και δεν ντρέπονται τώρα να  φέρνουν ως παράδειγμα το Βιετνάμ,τη Ν.Κορέα,την Ταϊβάν,που όντως ενήργησαν με σύνεση και όπως έπρεπε από την αρχή. Δίπλα στην επιδημία  Και ούτε νεκρούς μετράνε ούτε έναν ολόκληρο  λαό στους ψυχίατρους στείλανε. Και φυσικά δεν τίναξαν τις οικονομίες τους στον αέρα.

Δεν έχουν πέτσα .Είναι ξεφωνημένες  οι φυλλάδες. Ξέρουν πως οι σκουπιδοφάγοι τους  έχουν υποστεί την αμνησία των συντρόφων του Οδυσσέα, που τους μεταμόρφωσε  η μάγισσα σε  γουρούνια. Δε θυμούνται, ,δεν οργίζονται, δεν έχουν σέβας πια κανένα στη λογική και τη σύνεση. Μπορεί να θέλουν,αλλά δεν μπορούν.

Δεν  ξέρει  ο Ράπτης, ο Χατζηνικολάου,  ο Τράγκας,  ο Κουρτάκης τί σαβούρα τους διαβάζει ή τους ακούει  ; Ανιστόρητοι, λοβοτομημένοι, αποχαυνωμένοι. Τους έχουν του…πεταματού οι λεχρίτες της παραπληροφόρησης  .  Ποιος  υπολογίζει σκουπιδοφάγους;  Και δεν έχουν άδικο.

6. Πανελλαδικές: Ποσοστά εισαγωγής

Θέματα προσομοίωσης: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
Αν βλέπει κανείς άσχετος  μόνο τις φωτογραφίες και όχι τις λεζάντες, κάτω από τον τίτλο “Πανελλαδικές”,θα νομίζει πως είναι  εξετάσεις στις οποίες  συμμετέχουν μόνο… κορίτσια.  Αγόρια ούτε για δείγμα στην Εκπαίδευση (πλην ενός στην τελευταία). ΄Ετσι, τουλάχιστον, δείχνουν οι φωτογραφίες στις φυλλάδες.
Είδαμε τις περισσότερες.  ΄Ολες ,όταν αναφέρονται σε  θέματα σχολείου και πανεπιστημίου κοτσάρουν  θεαματικές παρουσίες    κοριτσιών  με   φούστες  σηκωμένες και σορτσάκια, “βυζάκια έξω”, τέτοια σκανδαλοθηρικά . Η ελληνική εκπαίδευση…ημίγυμνη.
Οι πιο …σεμνές εικόνες  είναι της  Εφ Συν (απ΄όπου και οι παραπάνω φωτογραφίες) . Αλλά και τούτη μόνο κορίτσια  θέλει στα σχολειά και τα πανεπιστήμια.  Απλώς,  δεν τα παρουσιάζει ξέκωλα.
΄Ατιμη φάρα οι κοντυλοφόροι. “Αίμα, σπέρμα,θέαμα”. Την ψυχή τους δίνουν για τέτοια.  Είτε τρώνε  παντεσπάνι, είτε ψωμί η κουραμάνα.