Άγρια ρατσιστική επίθεση σεΠακιστανό μετανάστη

 

 

Άγρια ρατσιστική επίθεση σε Πακιστανό μετανάστη (VIDEO)

Απίστευτης αγριότητας περιστατικό στην Παλιά Κοκκινιά, καθώς ένας μετανάστης ξυλοκοπήθηκε αναίτια σύμφωνα με την καταγγελία δύο ατόμων νεαρής ηλικίας τα οποία αναζητούνται από το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας που ανέλαβε την έρευνα για την εξιχνίαση του περιστατικού.Πρόκειται για σοβαρό περιστατικό ρατσιστικής βίας και μάλιστα από Νεοναζί καθώς ο μετανάστης στην κατάθεση του αναγνώρισε τους δυο από τους τέσσερις νεαρούς που τον ξυλοκόπησαν αναίτια στην μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος από το Πακιστάν χθες το απόγευμα και ενώ περπατούσε στην οδό Άρτας στην Παλιά Κοκκινιά, ήλθε αντιμέτωπος με τέσσερα άτομα, τα οποία φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν ξυρισμένα κεφάλια.

Οι άγνωστοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να του φωνάζουν «να σηκωθείς να φύγεις από εδώ γιατί εδώ είναι Ελλάδα». Οι κραυγές των νταήδων μετά τα μαύρα ρούχα συνοδεύονταν και από Γερμανικές εκφράσεις με κυρίαρχο το «ράους» στο λεξιλόγιο των ρατσιστών, όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού οι οποίοι μάλιστα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι τέσσερις νεοναζί στη θέα αστυνομικών τις ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να εντοπιστούν από τους μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Ο άγρια ξυλοκοπημένος μετανάστης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό τις Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται. Σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς φέρεται να αναγνώρισε τους δυο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι είναι κάτοικοι τις περιοχής και πλέον αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου.

“Οι κραυγές των νταήδων μετά τα μαύρα ρούχα συνοδεύονταν και από Γερμανικές εκφράσεις με κυρίαρχο το «ράους» στο λεξιλόγιο των ρατσιστών, όπως καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού οι οποίοι μάλιστα ειδοποίησαν την Αστυνομία.”

 

Φαντάζεσθε να γινόταν αυτό (που δε θα γινόταν) στη Σουηδία, ας πούμε; Το ρεπορταζ στην παραπάνω παράγραφο θα ήταν διατυπωμένο ως εξής: “Οι κραυγές των ναταήδων και ο άγριος ξυλοδαρμός του  συμπολίτης μας …προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των περαστικών. Μια μεγάλη ομάδα γεροδεμένων ατόμων ακινητοποίησαν τους δράστες και σε λίγο τους παρέδωσαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν αμέσως στο σημείο του επεισοδίου και πέρασαν χειροπέδες στα χέρια των Ναζί “.

Εδώ όμως είναι Ελλάδα, όπως είπαν και οι Ναζί. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη  του και  τη δουλειά του και  μόνο αν του κλέψει κάποιος άλλος την προτεραιότητα στο δρόμο, γίνεται “Τούρκος  και φονιάς”, γιατί… του πήραν το δίκιο του ( ο ίδιος όμως  επανειλμμένα  παίρνει την προτεραιότητα και το δίκιο των άλλων, αλλά εκείνος είναι…ΑΥΤΟΣ και συγχωρείται!) .  Σιγά που οι αυτόπτες μάρτυρες στην Κοκκινιά θα πέφταν πάνω στους Ναζί και θα τους συνελάμβαναν, για να γλιτώσουν έναν…Πακιστανό. ΄Οσο για την αστυνομία, είναι σίγουρο πως θα έφτασαν μετά από κανένα μισάωρο,για να δώσουν οι αλητήριοι   ένστολοι Χρυσαυγίτες (εισχώρησαν με εντολή Μιχαλολιάκου κατά εκατοντάδες στο ” σώμα”) την ευκαιρία στους…συναγωνιστές να προφτάσουν να αποχωρήσουν χωρίς  ντράβαλα.

Απορία. Τους φυσικούς αυτουργούς της κακοποίησης του άμοιρου μετανάστη δεν τους έπιασαν.΄Ομως ,τους ηθικούς τους γνωρίζουν.Και τα ονόματα αυτών Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ουρανία  και λοιπά… καλόπαιδα.   Και όχι μόνο του σημερινού θύματος. 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις -κακοποιήσεις έχουν ηθικούς αυτουργούς τους κατονομαζόμενους Ναζί, που είναι και επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. Γιατί δε συμπεριλαμβάνεται κι αυτή η κατηγορία στο κατηγορητήριο των εγκληματιών Ναζί;