ΑΔΩΝΙΣ ΑΝΟΗΤΑΙΝΩΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

 

“Εισαγγελική παρέμβαση ζητά ο Γ. Μιχελογιαννάκης για τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ

 

Την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά με ανοιχτή επιστολή του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελογιαννάκης.«Είναι αδιανόητο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να απειλεί ότι αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματά του από τις Ελληνικές τράπεζες για να μην τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη δήλωση, αποτελεί αντιδημοκρατική και αντεθνική συμπεριφορά. Είναι πράξη τρομοκρατίας προς τους βουλευτές και ασκεί ψυχολογική βία στους πολίτες», υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ. Μιχελογιαννάκης.

 

Ο ΄Αδωνις συνήθως λέει ανοησίες. Αυτό είναι δεδομένο-διαπιστωμένο (πέρα από τις λοιπές αποκλίσεις που τον διακρίνουν. Π.χ ακροδεξιές).

΄Ελα,όμως,που “από τρελό και μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια” Κι εν προκειμένω από …΄Αδωνι και ακροδεξιό μαθαίνεις τί πρόκειται πράγμαται  να συμβεί, αν ποτέ (που δεν πρόκειται, λέμε εμείς) γίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός και οδηγήσει την αξιοπρέπεια της χώρας σε ύψη και επίπεδα… Αργεντινής. Θα αδειάσουν, λοιπόν,  οι τράπεζες ήδη από τις παραμονές των εκλογών, αν υπάρχουν ενδείξεις νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και οι 2-3 υπάλληλοι που θα μένουν σε όσα υποκαταστήματα  δεν κλείσουν, θα μετράνε φραγκοδίφραγκα από τα παγκάρια των εκκλησιών  .Σίγουρο αυτό.

Από την άλλη, να καλεί ο αμετροεπής Μιχαλογιαννάκης εισαγγελέα, γιατί ασκεί τρομοκρατία και ψυχολογική βία ο ΄Αδωνις και να λέει πως αυτό είναι αντεθνική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, όταν γι΄αυτά τα εγκλήματα είναι απολύτως και κυρίως ένοχος ο Τσίπρας και οι συν αυτώ (μεταξύ τους και ο εξαναστάς βουλευτής), χρειάζεται θράσος καντάρια. Δηλαδή… Συριζικό.

“΄Εξεστι Κλαζομενίοις αχημονείν”. Γνωστό αυτό.