ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ !

ΣΕΕΠΑ: Κανείς λόγος ανησυχίας για τους Ελληνες ατμιστές -Παράνομα προϊόντα η αιτία της μυστηριώδους πνευμονοπάθειας

Γυναίκα ατμίζει με ηλεκτρονικό τσιγάρο

΄Ολα στο βωμό του άτιμου κέρδους!

Εισαγγελέας υπάρχει στο Ελλαδιστάν; Διάβασε τί  λένε οι αλιτήριοι  έμποροι που παίζουν  με τη ζωή των παιδιών μας;

Καμιά ανησυχία μας διαβεβαιώνουν από το βομβαρδισμό των  πνευμόνων  με τον ατμό-δηλητήριο. ΄Αλλωστε, σε 40-50 χρόνια που θα έχει αποδειχτεί  με τα εκατομμύρια νεκρών η επικινδυνότητά του…ποιος ζει και ποιος πεθαίνει από τους τωρινούς απετεώνες-εγκληματίες.

_________________________________________________

  1. Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στα υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια: 3 προσαγωγές – 143 μετανάστες στο Αλλοδαπών

Αστυνομία στα Εξάρχεια

Αν η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ  για κάτι, είναι για  τα Εξάρχεια. Αν τα βάλεις σε σειρά επιλογής και κάνεις δημοψήφισμα, είναι ζήτημα αν δεις τέτοιο πρόβλημα καταχωρημένο στις απαντήσεις. Εντελώς ανύπαρκτο.

΄Ομως , Υιός του Αποστάτη χρειάζεται “άρτον και θεάματα”. Να δώσει  τροφή στους  σκουπιδοφάγους-νοικοκυραίους, που περιμένουν πώς και πώς την ικανοποίηση του διατροφικού τους βίτσιου με σκουπίδια.

Στο μεταξύ,ολόκληρη η Ελλάδα, όλες οι  περιοχές και η  Αθήνα μέσα, ζουν με ανύπαρκτη αστυνόμευση. Πρεζόνια,κακοποιοί, παραβατικοί  πάσης φύσεως αλωνίζουν . Και φυσικά  όχι στα Εξάρχεια. Τί να κλέψεις και από ποιους στην πλατεία ;

Η υπόλοιπη Ελλάδα βογκά. Και φρίττει από το θράσος του ακροδεξιού ΄Ορμπαν της Ελλάδας με το σκηνικό εντυπωσιασμού που έστησε για τους 100 μπαχαλάκηδες και τους 143 “κολασμένους της γης”που συλλάβανε.

΄Ομως,από την ημέρα που  η “επάρατη” κέρδισε τις εκλογές, έχουμε τη νεκρανάσταση κι ενός φαινομένου,ξεχασμένου τα τελευταία χρόνια. “Χίτες” και “Μάυδες” ,πραιτοριανοί του Μητσοτάκη ,οι περισσότεροι παλιοί ψηφοφόροι του Μιχαλολιάκου που τώρα σταβλίζονται στη Ν.Δ, έχουν συμπήξει παρακρατικές ομάδες,τάγματα εφόδου σε επαρχία και μεγάλες πόλεις και  προχωρούν σε επιθέσεις,τραμπουκισμούς,βιαιότητες πάσης φύσεως σε “τοπικό” επίπεδο σε πολίτες που “δεν τους πάνε”.

Το παρακράτος της εποχής Λαμπράκη, ξαναστήθηκε. Είχαμε καταγγείλει εδώ, πριν από μέρες, την “κατάλυση της έννοιας του κράτους” από τέτοιους τραμπούκους  στην Εύβοια.Και   συνεχίζονται ως αυτή τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές. Η αστυνομία, όχι απλά είναι  ανύπαρκτη,αλλά και  όργανά της  βρίσκονται σε “διατεταγμένη” παρακρατική  κι αυτά υπηρεσία.  Εμείς απαξιούμε πλέον να περιμένουμε ενημέρωση, μετά από αυτή την πληροφορία πως   το έργο των τραμπούκων του Μητσοτακικού παρακράτους το στηρίζουν  και εν ενεργεία ή απόστρατοι αστυνομικοί-στρατιωτικοί.

Συμπληρώνουμε το φάκελό μας με στοιχεία και προσωπικές εμπειρίες. Θα είμαστε σύντομα έτοιμοι να σας δείξουμε σε ποιο (παρα)κράτος της  μεταβαπτισμένης  ΕΡΕ ,  ζείτε.  Θα τα ξαναπούμε.

2.Το σχέδιο Μητσοτάκη για νέο εκλογικό νόμο -Οι όροι που βάζει το ΚΙΝΑΛ για να πει το ναι

Ετοιμάζεται το νέο εκλογικό σύστημα

Πυρετωδώς εργάζονται στο υπουργείο Εσωτερικών και στο γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου για να ετοιμάσουν το προσχέδιο νόμου για το νέο εκλογικό σύστημα, το οποίο θα αντικαταστήσει την απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και που οδηγεί σε ακυβερνησία

Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις του εκλογικού νόμου θα συνδυαστούν με τις ρυθμίσεις για την απόδοση -επιτέλους- του δικαιώματος ψήφου στους Ελληνες αποδήμους, είτε με την ψήφο στις ελληνικές πρεσβείες και στα προξενεία είτε με επιστολική ψήφο, όπως προβλέπουν οι νομοθεσίες των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών. Η ψήφος των ομογενών -που δεν θα «σταυρώνουν» υποψηφίους βουλευτές, αλλά η ψήφος τους θα υπολογίζεται ισότιμα και θα προσμετράται κανονικά στο τελικό αποτέλεσμα- θα οδηγήσει πιθανότατα και σε αύξηση των βουλευτών Επικρατείας.

*****

“Με το καλημέρα”,ψεύδη. Και χοντρά ,μάλιστα.  Τάχα μου,  καταργούν την απλή αναλογική που οδηγεί σε ακυβερνησία!  Απλά, καθαρά,ξάστερα να μας πουν, πότε στην Ελλάδα είχαμε ακυβερνησία. ΄Εστω μια φορά. Τόσο απατεώνες!

Αλλάζουν τον εκλογικό νόμο για να γίνει περισσότερο αβανταδόρικος  και  κομπιναδόρικος.  Για παράδειγμα. Μια από  τις ψηφοθηρικές  φούριες  τους είναι οι ψήφοι των Αποδήμων (διάβαζε  Ομογενών για να καταλάβεις).  Αμερικανοί, Αυστραλοί, αποκομμένοι χρόνια από την πραγματικότητα της χώρας, γαλουχημένοι οι περισσότερο με το τρίπτυχο “πατρίς, θρησκεία οικογένεια”,είναι μια πλούσια δεξαμενή ψήφων  για τη Δεξιά.

Αλλά, περισσότερο ευρύχωρη και εκμεταλλεύσιμη είναι η δεξαμενή στους ομογενείς των πρώην ανατολικών χωρών. Εκεί θα γίνει το έλα να δεις.Με μια απλή βεβαίωση από τον πρόεδρο της κοινότητας  …Απατεωνοκιστάν του  Ουζμπεκιστάν, ο  γενεές, γενεών Ρως της…Αρίας φυλής του Πούτιν, Ιβάν,  θα βεβαιώνεται πως κατάγεται από κάποια “κατσικονούρα”, μαυρομάτα , πάλαι ποτέ Μανιάτισα γιαγιά, που η μοίρα της την  έριξε   στα ρώσικα χώματα. Κι όχι μόνο τούτος. Ψηφοφόροι με ένα εικοσάευρω ενίσχυση, θα   αναγορευτούν με τη σέσουλα  ΄Ελληνες Ομογενείς.   Ολόκληρα χωριά  στη Σιβηρία.

Τα ζήσαμε με τη αδερφή του “Κούλη”, τη σύζυγο του συνεργάτη και φίλου του Μαρινάκη, Ισίδωρου Κούβελα. .Μιλάμε για την κυρία Ντόρα ,κόρη Μητσοτάκη και την ιδεοληπτικά ομογάλακτή της  Μαριέττα Γαννάκου, υπουργίνες του χρεοκοπήσαντος  τότε τη χώρα    Κώστα Καραμανλή. Απ΄αυτές τις μεγάλες κομπίνες που στήναν τότε,με τα κονδύλια των “ομογενών” ,ο τραγικός καθηγητής Γιώργος Τριάρχης δεν υπάρχει πια.  Δολοφονήθηκε στην Τασκένδη για τί τους έβγαλε τις μάσκες .

Σταματάμε για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια  χιλιοειπωμένα.

3.Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,763 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το 1ο επτάμηνο του 2019

Βουλη από ψηλά

Είδες η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Δεν είναι λίγο τόσο πλεόνασμα. Τεράστια επιτυχία!

Τώρα κι αν δεν ήταν τούτοι κυβέρνηση αυτό το 7μηνο ,καμιά σημασία δεν έχει για τους χαχόλους της Δεξιάς.  Δεν καταλαβαίνουν  Χριστό! Τόση τύφλα.

 

4. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ
Τροχαίο στο Αίγιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους – «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό» [βίντεο]

Η στιγμή της σύλληψης του 28χρονου δράστη του τροχαίου στο Αίγιο

Σοκ και οργή επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Αιγίου μετά την τραγωδία της Κυριακής, όπου ένας 28χρονος οδηγός, παρέσυρε και σκότωσε μια 67χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγόνι της, το οποίο είχε βαφτιστεί πριν από μερικές μέρες.

Συγγενείς των θυμάτων καταφέρονται με οργή κατά του δράστη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από τηλεφωνική εντολή της Εισαγγελέως, η οποία παρέπεμψε τη δικογραφία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό, προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 28χρονο σε παραλία και μετά από καταδίωξη του πέρασαν χειροπέδες. Ωστόσο, σήμερα αφέθηκε ελεύθερος.
Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Πατέρας θύματος: «Μην τον αφήσουν θα κάνω κακό»
Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται ο πατέρας, ο οποίος μέσα σε μια στιγμή έχασε το παιδί του και τη μητέρα του με έναν τόσο τραγικό τρόπο. «’Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα καταθέτουν οι μάρτυρες, που είναι ακόμη σοκαρισμένοι και εμφανώς ταραγμένοι από το δυσάρεστο γεγονός. Στις μαρτυρίες τους κάνουν λόγο για την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 28χρονος, αλλά και για την αδιαφορία του, αφού μόλις χτύπησε την γιαγιά και το παιδί, τράπηκε σε φυγή.

Ένας από τους μάρτυρες λέει χαρακτηριστικά για την εγκατάλειψη των θυμάτων και τη συμπεριφορά του δράστη: «Του λέω “τι έκανες εκεί πέρα;” Μου λέει “εντάξει, δεν είναι τίποτα” και σηκώθηκε και έφυγε».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας BMW, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -που σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα- και αφού καβάλησε στο πεζοδρόμιο έπεσε πάνω στην 67χρονη και το μωρό τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο 28χρονος οδηγός -που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό- έχει αφεθεί ελεύθερος από χθες το βράδυ. Την ίδια ώρα πληροφορίες κάνουν λόγο πως στον 28χρονο δεν έχει ασκηθεί δίωξη, παρά μόνο για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποία θεωρείται πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά. Ελλάδιστάν. Πάει τελέιωσε.

*****

Μεθυσμένος οδηγός και το επίσης εγκληματικό να εγκαταλείπει τα θύματά του!Αν συνέβαινε εισαγγελέας σε πολιτισμένη χώρα να έχει αφήσει τέτοιο τέρας ελεύθερο, θα είχε καεί το Σύμπαν.

Ελλαδιστάν! Μακριά από τη μακάβρια  χώρα, όποιος μπορεί. Ούτε για διακοπές. Κι ας είναι τόσο όμορφη. ΄Εχει άσχημο,απολίτιστο λαό στη μεγάλη του πλειοψηφία. Και κράτος δικαίου,   μόνο για… ανέκδοτο.

 

5. Οι συμβουλές του Νίκου Μαστοράκη στον Κικίλια -«Αρκετά Βασίλη, αρκετά»
Το σχόλιο του Μαστοράκη για τον Κικίλια και την Μπαλατσινού

Αιχμηρός ο Νίκος Μαστοράκης, «τα χώνει»- όπως γράφει ο ίδιος- στον αγαπημένο του φίλο Βασίλη Κικίλια. Και τον κατηγορεί ότι έχει ξεπεράσει το μέτρο με τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις για το ειδύλλιο και τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Νίκος Μαστοράκης δεν κρύβει την αγάπη του για τον Βασίλη Κικίλια, αλλά, όπως λέει, ακόμα και σε αγαπημένους φίλους πρέπει «να γίνεις κακός και να τους πεις ότι κάνουν λάθος που εκείνους ζημιώνει».

ΑΡΚΕΤΑ, ΒΑΣΙΛΗ. ΑΡΚΕΤΑ!
Ερχονται καποιες στιγμες που πρεπει να τα “χωσεις” και σε αγαπητους σου φιλους. Κι ας γινεις “κακος,” να τους πεις οτι κανουν λάθος που εκεινους ζημιωνει. Αυτο θα πραξω και με τον φιλο μου Βασιλη Κικίλια, που εχει κατακλυσει τα lifestyle του διαδικτυου με το ειδυλλιο, τον γαμο και τα υπολοιπα, με αποτελεσμα οι εχθροι του να τον λενε ηδη “ο κυριος Μπαλατσινός.”
Ηταν χοντρο (πολιτικα incorrect και κομματικα απαραδεκτο) να κανει τον γαμο του μερες πριν τις εκλογες. Lifestyle δημοσιοτητα που του εφερε μεν χιλιαδες ψηφους αλλα του εκλεισε την πορτα στο Υπ. Εθνικης Αμυνης. Ακολουθησαν τα instagram νον-στοπ και καθε αγαπησιαρικη φωτο του ζευγους ηταν και μια ακομη ενοχληση στο υπογαστριο των κυβερνητικων.
Κανεις αλλος απο την πυραμιδα της κυβερνησης δεν εχει κανει τετοια καταχρηση στα ΜΜΕ, οσο ο Βασιλης και η Τζενη, ή για να ειμαστε ακριβεστεροι, η Τζενη και ο Βασιλης.
Σαν φιλος σου, Βασιλη, εχω μονο να σου πω “αρκετά.” Θαυμαζουμε ολοι τον ερωτα, την αγαπη, την αφοσιωση αλλα — μπάστα, enough is enough. Tελος το love story και τα lifestyle εξανθηματα, το Υπ. Υγειας ειναι ηλεκτρικη καρεκλα δεδομενου οτι υπουργειο μεν υπαρχει αλλα απο Υγεια (του πολιτη) μηδεν. Κι αν η Τζενη, γεννημενη και εθισμενη στην προσωπικη προβολη, θελει να το κανει για την καριερα της, ασε την, μπορει και μονη της, εχοντας εκπαιδευτει τοσα χρονια πλαϊ στον μαιτρ της χειραγωγησης…

“Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”. Ταιριαστή η ομάδα των γκλάμουρων αυτών…μουρών.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο  εμπορικό -ψηφοθηρικό ζεύγος και  τον πατριάρχη  της δημοσιογραφικής απάτης Νίκο Μαστοράκη το παρακάτω  παλιό ,γνωστό άσμα:

6. Η Αντζελίνα Τζολί ανανεωμένη και σέξι ξανά: Με καμπύλες και φόρεμα με καυτό τεράστιο σκίσιμο

Αντζελίνα Τζολί - Έκλεψε τις εντυπώσεις με μαύρο Versace φόρεμα

Ασέβεια και πρόκληση αυτός ο αισχρός σεξισμός της άξιας εκπροσώπου του κιτς Χόλιγουντ  απέναντι στα εκατομμύρια  απλών  γυναικών,που έχουν ακρωτηριαστεί, λόγω καρκίνου στο στήθος. Και  η   Αντζελίνα  το χαβά της σεξουαλικής πρόκλησης! Κι ας έχει αφαιρέσει και τους δυο μαστούς της.

Ο σεξισμός είναι στο κεφάλι. Μια απλή πράξη,φυσική και απαραίτητη, το σεξ,  γίνεται μύθος στον άρρωστο εγκέφαλο του σεξιστή, αλλά και του προαγωγού του,του εμπόρου που τον εκμεταλλεύεται.