ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,΄Η ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΤΣΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΄Η, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ!

                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΝΑ  ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ  ΤΙΣ… ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΟΜΒΕΣ.   ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.

ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΙ”  ΚΑΙ ΟΙ  “ΦΑΝΑΡΑΔΕΣ” ΣΕ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ  ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

____________________________________________

                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.”Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν με τις δημοσκοπήσεις – Στο μικροσκόπιο τα ποιοτικά στοιχεία

ΕΘΝΟΣ.
“Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώνουν με ενδιαφέρον πως υπάρχουν σημαντικά ποιοτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης απέναντι στην κυβέρνηση

Στο μικροσκόπιο της Κουμουνδούρου μπαίνουν οι μετρήσεις της κοινής γνώμης που συνδέονται με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων

Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώνουν με ενδιαφέρον πως υπάρχουν σημαντικά ποιοτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης απέναντι στην κυβέρνηση και συγχρόνως την σταδιακή αύξηση της επιρροής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Μάλιστα  δεν υποτιμούν ούτε τα ποσοτικά στοιχεία καθώς από την τελευταία δημοσκόπηση της MRB που προσδιορίζει την διαφορά του κυβερνώντος κόμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 10,1 ποσοστιαίες μονάδες προκύπτει ότι μέσα σε μόλις μία εβδομάδα η απόσταση μεταξύ των δύο κομμάτων μειώθηκε περαιτέρω κατά 0,8%. Η αμέσως προηγούμενη μέτρηση που έγινε πριν από μία εβδομάδα από την ίδια εταιρία προσδιόριζε την διαφορά στις 10,9 ποσοστιαίες μονάδες “κι αυτό παρά το τέχνασμα να προβληθεί για πρώτη φορά η αναγωγή επί των εγκύρων για να εμφανιστεί μεγαλύτερη η διαφορά” σχολιάζουν κύκλοι της Κουμουνδούρου”.

****

Να επαναλάβουμε για χιλιοστή φορά  πως ο Γκέμπελς …βλέπει  από κει ψηλά  Σκάι ή διαβάζει  ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ και IEFIMERIDA.GR και παθαίνει  την πλάκα του.  Τρίβει τις κόγχες των άδειων ματιών του.   Οι μαθητές τον ξεπέρασαν. Και πού; Στη Ελλάδα!  Παρασάγγες  μακριά πήγαν τούτοι  τη δικιά  του ..μαγκιά.

Για δείτε τον τίτλο και την παράγραφο παραπάνω στο εντελώς πια βρώμικο ΕΘΝΟΣ.   Κατ΄αρχήν, προσέξτε αυτό. “Και καλά”,  εκ προοιμίου,  διαπιστώνει “κάποια”  φθορά στην κυβέρνηση!  Που σημαίνει δεν είμαστε ντιπ κυβερνητικοί και Πετσοδίαιτοι.

  Τι βάλανε να λέει,  λοιπόν,  ο κοντυλοφόρς τους;  1. Να  διαβάζει ο  αδαής ή ο χαχόλος  και να του περνάει  τη ένεση της χαύνης και της αναισθησίας. Πως και καλά, είναι   δεδομένη η διαφορά ανάμεσα  στα δυο μεγάλα κόμματα!  Την επισφραγίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ με… το χαμόγελό του, την αποδέχεται και την υπογράφει  Και, ναι, μεν,  δεν αμφισβητεί τη  διαφορά  αλλά, όπως παρατηρεί  ο  αξιόπιστος μανδαρίνος ,   η διαφορά  …μίκρυνε.  Εξ ου και τα χαμόγελα  στο χαμένο   ΣΥΡΙΖΑ . 2.   Αφού είναι μια πραγματικότητα αυτή  η διαφορά και  απολύτως αποδεκτή , ακόμα κι από τους αντιπάλους,  μένει να  εντυπωσιαστεί  ο άρτι  λοβοτομηθείς.  Το   10,9 , δηλαδή 11  ολόκληρες μονάδες (!),  που είναι τεράστια, όντως,   τέτοια διαφορά,  αν ήταν πραγματική,  τούτοι  τη βγάζουν στη ουσία …μικρή, αφού υπάρχει   απώλεια  στο…0.8 %!  3.  Τί σου μένει μετά από μια τέτοια ανάγνωση που ήταν  και το ζητούμενο της φυλλάδας;  Ο “ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ”   (ΚΑΙ ΤΟΥ  ΠΕΤΣΟΤΡΑΦΕΝΤΟΣ ΕΘΝΟΥΣ), ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΝΗΝΩΝ,  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.  ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΘΑ “ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ”.  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΦΑ (“ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΑΝΕΜΟΣ)  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ   ΔΩΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!

Μιλάμε για ΜΑΖΙΚΟ επιστημονικό  έγκλημα  κατά  της έρευνας, της δημοσκόπησης  και της στατιστικής.  Της πολιτικής και του πολιτεύματος με τα οποία  άπτονται όλα τούτα,  εν τέλει. Δεν κάνουν  απλά την “τρίχα. τριχιά”. Είναι σαν να σου   δίνουν επίσημη   ιατρική βεβαίωση πως  ο ασθενής δεν έχει  αναχωρήσει για …τας αιωνίας  Μονάς  ήδη   από  το χειρουργείο, αλλά αντίθετα είναι ολοζώντανος  και πίνει τσάι  στο σαλόνι δίπλα. (Χρειάζονται, βλέπεις,  χρόνο να  συντάξουν την πλαστή διαθήκη του!).

 

Αλέξη Τσίπρα ,αν και τώρα δεν στείλεις όλες αυτές τις πέτσινες δημοσκοπήσεις στο εισαγγελέα, έστω κι αν   ξέρεις την τύχη του εγχειρήματος,   σημαίνει πως αποδέχεσαι τη ΔΙΑΦΟΡΑ. ΄Αρα, την  ΗΤΤΑ  σου αυτή την ώρα.  Και παράλληλα, υπογράφεις  τη ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ  αυτής της   ασύστολης και εγκληματικής Γκεμπελικής προπαγάνδας.

Είναι “άσπρο, μαύρο”. Δε σας  παίρνει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ   άλλο. Καιρό τώρα “ποιείσθε την νήσσαν”.  Κοινώς , “κάνετε   την πάπια”.  Σας πετούν το γάντι  τόσο προκλητικά.  Σηκώστε το, αν έχετε τσαμπουκά. Αλλιώς ,αφήστε τους λεονταρισμούς και μπείτε στο καβούκι σας.

2.Βόρεια Ελλάδα: Ανησυχία για την «επιδημία των ανεμβολίαστων» -Το 94,9% στις ΜΕΘ δεν έχει κάνει εμβόλιο

ανεμβολίαστοι

Αρνητές του κορωνοϊού

Ο αυτοεξευτελισμός , η αυτοδιαπόμπευση είναι αρρώστια.  Σαν αυτή που κουβαλά  ο μαζοχιστής  ή ο επιδειξίας  . Τους αρέσει να μαστιγώνουν εαυτούς,  να διαπομπεύονται , έρποντες  και σερνόμενοι επί των γονάτων .

Πώς  αντιμετωπίζουμε μια τέτοια συνομοταξία;  Με κατανόηση και επιείκεια , ασφαλώς. ΄Αλλωστε,  βγάζουν γέλιο,   μας αποζημιώνουν.

Τί γίνεται, όμως , όταν δεν πρόκειται απλώς για γελοίους,  αλλά  για λίαν επικίνδυνα  ζόμπι; Για απασφαλισμένες μπόμπες, έτοιμες να εκραγούν ανάμεσα σε  παιδιά, άρρωστους, ευπαθείς ομάδες;

Είμαστε σκληροί με δαύτους. Ακόμα και  οι επιεικείς, οι ανεκτικοί, οι έχοντες για όλους σπλάχνα οικτιρμών.   Δεν πρόκειται  πια  μόνο για ψώνια,  ψέκια,  Καραγκιόζηδες. Ο συνδυασμός  “σανό αντί για μυαλό”  με υπέρμετρο εγωισμό και ατομισμό, γίνεται  τσουνάμι  που ισοπεδώνει στο πέρασμά του.

Η Πολιτεία, αν   πρόκειται για τέτοια,  οφείλει να κρατάει ισορροπίες μεν, αλλά και  να αποδίδει “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”. Αλλιώς, δε έχει νόημα ύπαρξης, αν  συμπεριφέρεται  με ανεμελιά ή καιροσκοπισμό  σε τόσο κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι η υγεία του πληθυσμού.

Το χειρότερο, όμως, είναι  πως η κυβέρνηση  μέχρι σήμερα , λειτουργεί  ως  κομματικό-πελατειακό κράτος . Κι  αν   νοιάζεται για κάτι, είναι οι ψήφοι.  Συγκεκριμένα, κι  αυτών των εγκληματιών  που κρύβονται πίσω από τη μάσκα του αντιεμβολιαστή-ψεκασμένου.

3.Παναγιωτόπουλος: “Δεν θέλουμε Ευρώπη περιτριγυρισμένη από τοίχους αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε την προστασία των συνόρων μας”.

Νίκος Παναγιωτόπουλος σημαιες

Tο “άκρον άωτον”    της υποκρισίας!  “Δε θέλουμε τείχη ,αλλά τα υψώνουμε…καλού κακού   στον  ΄Εβρο.  Και βάζουμε, μάλιστα  και την κυρία που διορίσαμε ως πρόεδρο,  να βαράει προσοχές για να τα εγκαινιάσει.

Παναγιωτόπουλε,  το “αύριο” δε θα είναι όπως σήμερα. Στο εγγυόμαστε. Τη σκαπουλάρατε, τόσα χρόνια, πλην Τσοχατζόπουλου,τον οποίο  παραδώσατε στη πυρά, για να σας ξελασπώσει τους  λοιπούς όμοιους.    Ειδικά σε αυτό το  πολυαμαρτωλό  υπουργείο που προϊστασαι, δε θα τη γλιτώσετε, τουλάχιστον οι…ζώντες και περιλειπόμενοι , πρώη και νυν.

Θα αναγκαστείτε να αποκαλύψετε   το φαγοπότι που στήνατε χρόνια   με τα εξοπλιστικά.  Θα τρίβουν οι χαχόλοι  τα μάτια τους.

Να θυμάσαι  τί σου λέμε.  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΑΡΑΧΝΟ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ  ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ. Θύμισέ το και σ΄ αυτούς.

4.Οι Apple και Google υποχρεώθηκαν να αφαιρέσουν από τις πλατφόρμες τους την εφαρμογή, έπειτα από αίτημα των ρωσικών αρχών, οι οποίες τους είχαν επιβάλει πρόστιμα κατηγορώντας τες ότι δεν συμμορφώνονται με τον ρωσικό νόμο.

«Αν κάτι με εξέπληξε κατά τη διάρκεια των εκλογών, δεν ήταν τόσο η παραποίηση των αποτελεσμάτων που έκανε ο Πούτιν, όσο το πόσο ήπια έγιναν συνεργοί του οι μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας της Πληροφορίας», έγραψε σχετικά ο Ναβάλνι σε ανάρτησή του στο Instagram.

Στην ανάρτηση αυτή χαρακτήρισε τους ψηφιακούς κολοσσούς «δειλούς και άπληστους».

****

Αν αυτά γίνονται σε μια Ρωσία με το  Ναβάλνι  και   δε λογαριάζουν, δε  σέβονται  ούτε αυτόν  που  τόσες φορές ο  δικτάτορας και συνεργάτης  της Google πήγε  να τον  εξαποστείλει   ( σήμερα τον έχει φυλακή),  φανταστείτε τί γίνεται και σε εμάς εδώ τους μικρούς. Αν δώσει  στις  αισχρές “πλατφόρμες”  εντολή ο  Μαρινάκης  με το “φακελάκι” κάτω από το τραπέζι, σου παίρνουν  τον ιστότοπο  και από τα πάνω σκαλοπάτια σε πετάνε  όπου θέλουν.

Πχ :  Homo-Naturalis.gr.  Google  analytics .

Τους στήνουμε παγίδα.  Από  15.00-1600 , καμιά εβδομάδα πριν,   κάνουμε 100 κλικ στο σάιτ.  Βάζεις αργότερα τις μετρήσεις τις βρώμικης αυτής εταιρίας  και δεν τις έχει  περάσει πουθενά!  Σαν να μην υπήρξαν ποτέ  οι 100 αυτές  “παγιδευμένες”  επισκέψεις στο σάιτ.  Βάζουν μέτρηση  και του Ράπτη την πορνοφυλλάδα,  που τους καταβάλει  κανονική “προστασία”  νονών, και του δίνουν όση επισκεψιμότητα θέλει.

Τόσο βρωμιάρηδες.  ΄Οπως τους είπε ο Ρώσος πολιτiκός.  “΄Απληστοι ,αχόρταγοι για  κέρδος”.

Πώς το έλεγε ο δικός μας εδώ Φλωράκης παλιότερα; “Θα συνεργαστώ και με το διάβολο για να πετύχω”.(Και το έκανε, το “βρώμικο ’89”,  συνεργάστηκε με τον ίδιο το Σατανά, το Κων.  Μητσοτάκη).. Δε θα έκαναν κολεγιά  οι   ψηφιακοί  κολοσσοί με το Τσάρο ;

“Είναι πολλά τα λεφτά”, δικτάτορες του Διαδικτύου.  Καταλαβαίνουμε τον πόνο σας.  Να πάνε χαμένα; “Ας πάει και το παλιάμπελο”.